نقل قول:البته این احتمال هم هست که اسراییل به مگا پول داده تا خودشو فیل_تر کنه، تا به این وسیله این سربازان چیزنام امام زمان رو بدنام کنه.نقل قول:
Printable View
نقل قول:البته این احتمال هم هست که اسراییل به مگا پول داده تا خودشو فیل_تر کنه، تا به این وسیله این سربازان چیزنام امام زمان رو بدنام کنه.نقل قول:
ای نامردا, مال من 500 مگابایت مونده بود امروز که اومدم دیدم مهلتم تموم شده بود و دوباره شارژ کردن و 500 تام پرید.
دیشب 2500 تا دانلود داشتم و همچنین شب قبلش.
اینم یه تست باحال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب فقط 90 مگ از رپیدشیر دانلود کرده بود.
......................................
يعني روش شما هم جواب نداد؟ :31:نقل قول:
من با
4shared
نمیتونم دالنود کنم سرعت یک کیلوبایت هست
چرا؟> ولی سایت های دیگه خوب هست
نه دیشب مال من خیلی داغون بود.نقل قول:
با V P N هم سرعت بالای 15 نمیرفت.
شماها مشکلی نداشتین ؟
بچه ها این صفحه ققققیلترینگ مال مخابراته یا مال شاتل؟
دیدید که صفحه هاش فرق داره نه؟
مال شاتله نه؟
بقیه بچه ها با دیال آپ هم با این سایت ها(سایت های دانلود) مشکل دارند؟
دوستان جریان این 3 گیگ چیه ؟
اگه به خاطر صبر و بردبرای جلوی اسف بار بودن سرویس این شرکته که من یکی توش number one هستم :31:
واقعا تبعیض بیداد میکنه تو این مملکت از هر فاکتور
این رو من نوشتم جواب یکی از بچه ها رو دادم میخواست از صبانت بخره.نقل قول:
با درود
من یک بار با تهران تماس گرفتم.
طرف پشت تلفن به من فحش داد
به خدا من هیچ جای دنیا ندیده بودم!
خیلی عجیب بود!
یعنی اصلا نظارتی رو نماینده هاش نداره صبانت
به هر کی و هر جا که رسیده نمایندگی داده
طرف مودم هر نوع و مارکی که دوست داره میاره و هیچ کس هم روش نظارت نداره.
یک سیستم گویا ندارن این ها
سایت صبانت تهران رو نگاه کن جز 2 تا شماره هیچی نداره
نه پشتیبانی انلاین داره
نه پشتیبانی ایمیل
هیچی
خدا میدونه تهران چه خبر هست
شیر تو شیر هست عجیب
وقتی تهرانش به ادم فحش میده میخواهی نماینده اون کار کنه؟
معلوم نیست بر چه اساس و مدرکی به نمایندگی میده
بعد پشتیبان تهران شب زنگ میزدی میگفت سرور ها کش داره صبح زنگ میزدی میگفت کش چی هست؟اها امنظورت cache هست نه نداریم.
من تو خود صبانت با خیلی هاشون حرف زدم از نصاب بگیر تا نماینده و اون بالا که فقیهی باشه
فقیهی انگار با نوکرش حرف میزد و همش کنایه میزد.
به کل نماینده هاش همه از دستشون کفری هستند و حاضر نیستند کم کم و مقطعی مشتری هاشون رو ببرند جای دیگه و دارن تحمل میکنند.
صبانت از پایه خراب هست و چیزی به نام حقوق مشتری رو از سیستم کاری حذف کرده.
مثلا هر یک گیگ 1024 مگ هست
اینها سه گیگ رو بهت میدن 3000 مگ !!!!
گفتم شاید به درد شما هم بخوره.
بیخیال:31: خون خودتو کثیف نکننقل قول:
چند وقته اعتراضات به طور چشمگیری کاهش یافته:31:برو خدارو شکر کن تا همینم ازت نگرفتن:13:
شاتل نوبتی حال میده حالا این دفعه سهم بچه های شیراز و قم باشه مگه چی میشه؟:20:ایشالا دفعه بعد نوبت من و شماست:20:
من دیشب خوب بود مثل بقیه شب ها یک گیگ و خرده ای
منم همینطور!نقل قول:
فکر کنم خود 4share... محدودیت گذاشته!
من ديگه تا حدودي بي خيال دانلود شبانه شدم :31: يعني يه پنج شنبه جمعه كه روزانه اش تا حدودي سرعتش خوبه به اندازه باقي روزاي هفته هم دانلود ميكنم :27:نقل قول:
خیلی جالبه. قبلا فقط دانلود شبانه سرعتش کم بود . الان روزانه هم کم شده . خاموش روشن کردن مودم هم دیگه جواب نمیده
من فک میکردم کل محدودیت مال شاتل هست . نکنه کلا از یه جای دیگه محدود شده ؟
شایدم مال منو کلشو محدود کردن چون خیلی بهشون گیر دادم.
اما از هر طرف نگاه میکنم نه با عقل جور در میاد و نه خودم میتونم قبول کنم.
اگه محدودیت مال شاتل باشه خیلی بهتره.چون نمیتونه کل هاستینگ ها رو محدود کنه. بالاخره یکی پیدا میکنم که بشه ازش دانلود کرد.
دانلود شبانه من به هیچ وجه خوب نیست
دیگه خسته شدیم آخه ، چه قدر بهشون بگیم . من دیشب گریه ام داشت در میومد . خیلی عصبانی بودم از سرعت پایین.نقل قول:
امیدوارم بعد از این ایام همه چی به حالت اولیه برگرده
برای منم همین وضعهنقل قول:
هم من و هم دوستانم که باهاشون در راتباط هستم در طول روز هم دچار مشکل شدن برای دانلود از هاست های گوناگون
نمیدونم کی این مسخره بازی ها تمام میشه
sms هم که چند روزه به کل تعطیلی رفته با خانواده :31:
این 3 گیگ ترافیک اضافه شامل همه سرویسه هایه شاتله؟؟؟؟؟؟ و در تمامیه استانها؟؟؟؟؟؟؟
اگه اینجوریه یعنی سرویس art one هم باید شامل بشه!!!!!!!!!
پس چرا به من تعلق نگرفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::19:
دوستان هیچ میدونستید که سرویس آرت سر ماه ترافیکش ریست میشه؟ الان من بدبخت باید تا آخر این ماه با یه گیگ سر کنم
دوستان ار یکشنبه هفته پیش تا جمعه کلا سرویس من رایگان شده بود،هیچی ازم کم نمیکرد،من اکو 512 اصفهان دارم.
اینا دیگه megaupload واسه چی فیلتر کردن:41::19: بابا چه گیری کردیما :21:
من که به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل زدم نوشتم که بابا این megaupload رو عوضی گرفتید نمیدونم تاثیر داره یا نه شما هم ایمیل بزنید
سلام
به ما eco 128 بودیم ندادند
دوستان ببخشید که این پست میدم .
من الان 2 هفته ای میشه که تاپیک ها رو دنبال میکنم . من الان اسم شرکت هارو میگم شما بگید کدوم رو دیگه دنبالش نرم و پیگیرش نباشم.
صبانت-شاتل-پارس آنلاین-اسیاتک-مخابرات-وایمکس ایرانسل
ممنون.
سلامنقل قول:
به نظر من شاتل هنوز هم بهترین ISP ایرانه:31:یه این اعتراض ها نگاه نکن:46:من که همیشه ازش راضی بودم
سلام دوستان
ظاهرا دانلود MP3 از سرور های خارج از کشور رو بستن نه؟
سرعت هاش تازه خراب شده . من یک بار از شاتل به یک آی اس پی دیگه رفتم . باز برگشتم به شاتل.نقل قول:
باید دید که در ادامه چه راهی رو پیش میگیره.
من از شاتل 128 اکو گرفتم.نقل قول:
سرعتم هم روز و هم شب روی 60KB هست.
سلام.من امروز فهمیدم که اکانت من share هست.آخه یه یک هفته ایه که سرعت دانلودم اومده پایین.بهشون زنگ زدم و فهمیدم که share.حالا آگه بخوام به dedicated تغییرش بدم چقدر هزینه میبره؟!
هنوزم که هنوزه بعد یک هفته SPEDTEST هنوز فلش سایتش برای تست گیری بالا نمیاد :13:
من به جز kernel.org از بقیۀ سایت ها سرعتم ماکزیمم 30 هست ... از چه سایت هایی سرعت 120 میشه ؟؟؟
سرعت از سرور 4shared به 2.76 کیل.بایت کاهش پیدا کرد ....:9:
دوستان عزیز ازتون خواهش میکنم یه چند تا سایت برای دانلود فیلم با کیفیت
موبایل برام معرفی کنین. چون 100% سایت هایی که میشناختم به دست هیتلر افتاده!
من نمیدونم من چه گناهی کردم , مجبورم توی بعضی از سایت هایی که طراحی میکنم از فلش استفاده کنم ولی این مخابرات تر میزنه به سایتم !!!!!! چکار کنم آخه .........
اين سايت كلا اينطوريهنقل قول:
من با اينترنت 10 مگ دانشگاهمون،در حالي كه سرعت سرورهاي مستقيم روي 300 400 بوده ،از اين سايت با سرعت 10 دانلود ميكردم
اين همه سرور آپلود ،چرا از خود سايتش دانلود ميكنيد؟
دوست عزیز میشه در مورد این سایت یکم توضیح بدید؟؟؟؟نقل قول:
مرد مؤمن شما ميگي به حرف وزير فناوری اطلاعات و ارتباطات كه ميگه اينترنت 128 برا كاربرا كافيه نميشه اعتماد كرد، اونوقت به حرف يكي از مسئولين فناوری اطلاعات و ارتباطات ميشه اعتماد كرد؟نقل قول:
خواهشا شما که میاین اینجا نظراتتون رو میگین یه سایت هم به ما بدین دیگه
دوست عزیز حالا که سر صحبت من باب این موضوع باز شد بهتره یه اطلاع رسانی صورت بگیره که یوزرا به سمت اینترنت adsl که خود مخابرات عرضه میکنه نرن. الان که من و شما داریم از شرکتایه خصوصی اینترنت میگیریم و این شرکتا عملا محدودیت سرعت رو برداشتن،و ضعیتمون به این شکله وای به روزی که خود مخابرات بشه نماینده انحصاری ارائه اینترنت..........نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعت دانلود روی 50 ....60 کیلو است
دوست گرامی توضیح خاصی نداره ... توش بری مشخصه ... فایل های آپدیت لینوکس رو داره ...نقل قول: