من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
Printable View
من مودم d-link 2770 L خریدم اما هیچ توضیحاتی درباره snr نداره !
نمیدونید کجا نوشته؟
سلامنقل قول:
بعد از ریست مودم، IP رو در حالت Automatically قرار بدید. ببینید که از رنج IP مودم IP میگیره یا نه. بعد تست کنید ببینید باز میشه یا نه.
دوستمون به خوبی سوالاتون رو جواب دادن ولی دوتا نکته رو بگم:نقل قول:
1- برا دسترسی به اطلاعات سیستم دیگه باید از my computer از ستون سمت چپ برین networks از اونجا میتونین کامپیوترای متصل به شبکه رو ببینین. ولی برا اشتراک اطلاعات باید از Advanced sharing settings تو زیر مجموعه All networks گزینه Turn off password-protected sharing رو انتخاب شده باشه و بقیه موارد turn on باشن و هر فولدری که فایلای مورد نظرت تو اون قرار دارن روش راست کلیک کنین و تو properties و سربرگ sharing فولدر به صورت everyone read/write شیر شده باشه.
2-برا دیدن فایلای فلش میتونین برنامه es file explorer رو رو گوشی نصب کنین و تو برنامه برین بخش Lan (صفحه رو به سمت چپ هل بدین میره) و از منو برین new و scan رو بزنین.
من خطم نویز داره اما نشون نمیده.نقل قول:
باید مودم دیگه بگیرم تست کنم!
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
[QUOTE=DragonVsPhoenix;8135683]دوستمون به خوبی سوالاتون رو جواب دادن ولی دوتا نکته رو بگم:
1- برا دسترسی به اطلاعات سیستم دیگه باید از my computer از ستون سمت چپ برین networks از اونجا میتونین کامپیوترای متصل به شبکه رو ببینین. ولی برا اشتراک اطلاعات باید از Advanced sharing settings تو زیر مجموعه All networks گزینه Turn off password-protected sharing رو انتخاب شده باشه و بقیه موارد turn on باشن و هر فولدری که فایلای مورد نظرت تو اون قرار دارن روش راست کلیک کنین و تو properties و سربرگ sharing فولدر به صورت everyone read/write شیر شده باشه.QUOTE/]
متشکرم از جواب شما و دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سیستمی که به wan متصل هست نام کامپیوتر دوم که به پورت 1 وصل هست رو نشون میده ولی داخل فولدر user فقط همون فولدری که شیر شده رو نشون میده و بقیه ی اجزا مثل desktop و document ... رو نمیبینم.ولی در کامپیوتر دوم(متصل به پورت 1) تمام موارد کامپیوتر اولی نشان داده میشه.این قضیه ربطی به تنظیمات مودم داره؟
درضمن،سیستم دوم دارای 2 یوزر هستش ولی فقط یکی رو نشون میده.آیا باید هر دو اکانت با هم sign in باشن؟
سلام
این وضعیت خط من هستش ...میشه بگین که وضعیتش چطوره؟ نویز داره؟ نداره؟ قویه؟ ضعیفه؟ من نتم پهناش 256 نامحدوده ..ولی سرعتش از 18 بالاتر نمیره ...مشکل از چی میتونه باشه؟ ممنون میشم جواب بدین اینم وضعیت خطم :
db kbps kbps
نقل قول:
Downstream Upstream SNR Margin :44.1 50.0 db Line Attenuation :21.5 10.8 db Data Rate :128 60 kbps Max Rate :22188 180 kbps CRC :0 0
مشکل از سرویس نا محدودتونه!!نقل قول:
سرعت رو خود شرکت محدود کرده.از کدوم isp خریدید؟
خط شما خیلی عالیه اصلا آرزومه همچین نویز پایینی داشته باشم!!!
اگه سرویس محدود با سرعت ١٠ مگ بگیرید میبینید خطتون هیچ ایرادی نداره.
منظورتون کدوم شرکته؟ من از مخابرات خریدم ..بخاطر نامحدود بودنش ...شرکتای خصوصی هم مگه 256 رو نامحدود میدن؟نقل قول:
خب من زیاد دانلود میکنم واسه همین زیاد با محدود حال نمیکنم ...
واقعا عالیه؟ اخه مخابرات نزدیک خونمونه:n02: الان نویز من چنده؟ من سر در نمیارم از این اعداد و ارقام ..ینی تو فازش نیستم ...میشه یکم مفصل توضیح بدین؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط ---_hamed;8136554
متشکرم از جواب شما و دوست عزیز [URL="http://forum.p30world.com/member.php?u=234257"
نه ربطی نداره. پوشه های Share شده رو فقط نشون میده. احتمالا توی اون سیستم اون پوشه ها Share شده بودند.
نه نیازی نیست. اگر شما User و Password رو داشته باشید کافیه. میتونید هر موقع برای استفاده از منابع Share شده از شما User پرسید اونا رو وارد کنید.
اینجا کامل توضیح داده.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما به طور خلاصه
Attenuation dB
از 40 به بالا مشکل ساز هست ولی میشه استفاده کرد ولی از 55تا60 یا بالاتر خیلی بد هست
ودر آخر چند نکته برای کمی حل شدن مشکل نویز:
2-سیم تلفن از کنار سیم برق رد نشده باشه
3-آگر دوشاخه تلفن برق دار هست تعویض شود.(مانند دوشاخه ی زنگ دوم تلفن)
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر نویز اینطور طبقه بندی میشن
20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت هست
Attenuation dB
20dB-30dB عالی
30dB-40dB خیلی خوب
40dB-50dB خوب
50dB-60dB خط ضعیف
60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد
طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
SNR Margin dB
6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB = خوب
20dB-28dB = عالی
29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت
شرکتا هم نامحدود دارن با سرعت کمتر و قیمت بیشتر.
هیچ کی نبود این مودمو داشته باشه؟نقل قول:
خب طبیعیه چون مودمت جدیده:n02:نقل قول:
سلام خسته نباشید
2روزه با گوشی به مودم وصل میشم آنتن کامل اما به هیچ عنوان نت نمیره فقط گوگل باز میکنه چندتا گوشی wifi دار دیگه هم تست زدم اما وصل نمیشه .
به نظرتون از نت مخابراته یا مودمم؟
سلام خسته نباشید
2روزه با گوشی به مودم وصل میشم آنتن کامل اما به هیچ عنوان نت نمیره فقط گوگل باز میکنه چندتا گوشی wifi دار دیگه هم تست زدم اما وصل نمیشه با کامپیوتر وصلم مشکلی نداره البته اونم باید dns دستی بدم وگرنه روی اتوماتیک قطعه.
به نظرتون از نت مخابراته یا مودمم؟
Sent from my HTC One X using Tapatalk
خیلی ممنون از توضیحاتتون ...با این توضیحاتتون خطم حتی از بهتر هم بهتره وااای قلبم ایستاد:n02:نقل قول:
مودم Tplink-w8901n خوبه؟؟؟؟ قیمتش 75000 تومان.
سلام بین این 4 تا مودم کدوم رو پیشنهادمیکنید؟
Tenda ADSL2+ D810R 2-Port
Asus ADSL DSL-X11
Tp-Link TD-8817 ADSL Modem
D-Link DSL-2520U-Z2 ADSL Wired Modem Router Black
یه روتر وایرلس دی لینک دارم فقط یه مودم میخوام که همیشه روشن باشه. ممنون
با سلام
دوستان مودم tp link w8951 برای دوستم هست!(اینترنت مخابرات) باید باکانکشن pppoe وصل شد .چطوری این کانکشن رو از مودم حذف کنم ؟؟ ممنون میشم راهنمایی بکنید
پیشنهاده من ایسوسه ...لامصب خیلی سگ جونه ..اگه میخای کلا روشن بمونه حتما ایسوس بهترین گزینه س چون عمر مودم های ایسوس تقریبا دوبرابر دی لینک و تی پی لینکه ..نقل قول:
مودمتو یه بار ریست کن ببین درست میشه؟نقل قول:
اگه نشد با یه مودم دیگه تست کن ...
از مرورگرت ادرس 192.168.1.1 رو باز کن بعد از قسمت interface setup تو قسمت isp میتونی نوع اتصال رو تغییر بدی Interfaceنقل قول:
Se
برای چه نوع استفاده ای میخای؟نقل قول:
جمال جان راستش برای پسرخاله هم هست رفته خریده خواستم ببینم بد نباشه چون سنش کمه ولی اینترنت مخابرات دارن بعد میخواد وای فای بذاره که بتونن با گوشی و تبلت هم استفاده کنن.نقل قول:
تشکر دوست عزیزنقل قول:
در حالت bridge بود به PPPoP تغییر دادم سیو کردم مودم رو خاموش روشن کردم بازم باید با کانکشن وصل شم ! چکار کنم ؟
نقل قول:
شما این مودمو دارید؟
Sent from my RM-914_apac_australia_new_zealand_294 using Tapatalk
نظری ندارن بقیه دوستان؟نقل قول:
دوستان،به نظرتون آنتن 8db با 5db تفاوت خیلی محسوسی دارن؟و اینکه اگر یکی از آنتن های مودم(8968) رو به 8db ارتقا بدی مشکلی پیش میاد؟
دلیلش هم اینه که یه طرف خونه رو خوب پوشش نمیده
انتن 8db برای سلامتی مضر نیست؟چون مودم کنار تخت خوابه
دوستم 3 ساله داره ...تقریبا هیچوقت هم مودم رو خاموش نکرده و از صوب تا شب فیلمو سریال دانلود میکنه ...کلا ایسوس رو خیلی قبول دارم ...نقل قول:
نه تی پی لینک مارکه خوبیه ...من هم مودم خودم تی پی لینک هستش ....خیلی خوب جواب میده نگران نباشنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
PPPOE/PPPOA منظورته؟ باید بذازی رو PPPOE/PPPOA ...و اینکه پسورد و یوذر نیمی که از مخابرات گرفتی رو هم وارد میکنی دیگه نه؟ معمولا سه حرف اول شهرت با کد و شماره س ..مثه این :TEH2225656یوذر نیم و 2225656 هم پسورد
اگه اینکارارو میکنی و بازم نمیشه مودم رو ریست کن و با کابل شبکه مودم رو وصل کن به کامپیوتر بعد از همین ادرس مودم رو تنظیم کن ...درست میشه ...
فرق که معلومه داره ولی اول یه سوال ...مودم رو چرا نمیذاری وسط خونه؟ اگه بذاری وسط خونه فک کنم مشکلت حل بشه ...نقل قول:
مشکل که فک نکنم پیش بیاد حالا تو اگه پولشو داری ارتقا بده ...
من انتن مدمم از این هم بالاتره ...میگن گوشی موبایل هم امواجش سرطان زاعه ...کی به این حرفا اهمیت میده ..اگه مشکل زیادی بوجود میاوورد خارجیا استفاده نمیکردن از وایرلس ...زیاد فکرتو مشغول مشکلاتش نکن
اول اینو بخوننقل قول:
نقل قول:
..........
2 تا pc به مودم وصله و اگر بخوام مودم رو جابجا کنم باید کلی کابل شبکه بگیرم و مخفی کردن کابل هم دشواری های خودش رو داره.مشکل من اینه که توو پذیرایی(حدود 22 متر با 2 تا دیوار و یه کانال کولر مابینش) آنتن 60-65% هستش ولی یهو قطع میشه و دوباره وصل میشه.نقل قول:
جالب اینه که دیروز رفتم یه کوچه پایین تر و با مسافتی حدود 45 متر(حدودا مقداری دید مستقیم) 35% انتن داشتم
منم مشکل شمارو داشتم.نقل قول:
یه کارت وایرلس گرفتم pc رو با وایرلس وصل میکنم.
آنتن ٨ db گرفتم جواب نداد.
نقل قول:منم با ایشون موافقم ! منتها بجای کارت وایرلس میتونی آداپتور یو اس بی بگیری !:n18:نقل قول:
سلام
من قبل از این که ویندوزم خراب بشه به راحتی به اینترنت وصل میشدم. اما به دلایلی ویندوز عوض کردم(7) و الن نمیتونم دیگه به اینترنت با همون مودم قبلیم وصل شم. تمام درایور های ویندوز رو هم نصب کردم اما فایده ای نداشت. واقعا نمیدونم چی کار کنم. لطفا اگه آموزشی چیزی میشناسید (به صورت پی دی اف باشه که چه بهتر) ادرسشو بهم بدید. واقعا کارم خیلی ضروریه و امروز به شدت نیاز دارم که این کامپوتر رو به اینترنت وصل کنم. :n03: از کسی که بتونه یه راهنمایی جامع بکنه یه دنیا ممنون میشم
با سلام
میخوام مودم وایرلسی بخرم که علاوه بر اینترنت بیسیمی که داره بتونه یک شبکه بیسیم برای دستگاههایی که وای فای دارند هم ایجاد کنه که بشه مثلا با وای فای تلوزیون به کامپیوتر شبکه شد و فایلها رو به اشتراک گذاشت...
چه جور مودمی باید بگیرم؟
با تشکر
بچه ها اینترنت 256 نامحدود کسی اینجا داره؟ سرعت دانلودتون چنده؟ مال من که افتضاحه بین 10 و 15 و 18 در نوسانه ...ماله مخابراته ...بنظرتون همینیه که هست یا زنگ بزنم رسیدگی کنن؟