سلام آقا حمید
وقتتون بخیر
قربان باند co165 سراغ ندارین؟؟
اگه دارین,قیمتش چنده؟؟
ممنونم:n16::n12:
سلام آقا حمید
وقتتون بخیر
قربان باند co165 سراغ ندارین؟؟
اگه دارین,قیمتش چنده؟؟
ممنونم:n16::n12:
ممنون دوست عزیز اسپیکر شما جزو گزینه های من هم هست منتها از اونجایی که شما دارینش و نصبش هم کردین میخواستم لطف کنید اون تستی که گفتم رو انجام بدین و نتیجه رو اینجا برای همه دوستان بگزارید، همچنین اگه براتون مقدور بود عکس هم بگیرید. مرسینقل قول:
دوستان نظرتون درمورد پخش ایکس 400 کنوود چی هس؟آیا تجربه شو داشتین؟کیفیتش صداش طبیعیه؟
نقل قول:
حمید جان چون خیلی پراکنده با شما صحبت کردم، راهنماییهای قبلی شما رو در زیر برای جمع بندی می نویسم:
یادآوری: ماشین من توسان 2014 هست و تنها 4 باند معمولی و فابریک روی درهاش نسب داره و خبری از ساب و آمپ فابریکش نیست. جای ساب هم در صندوق یک فضای خالی هست که یک قاب فابریک پلاستیکی اون رو پوشونده. پخش اون هم فابریک نیست و جاش یک DVD چینی با منوی عربی نصب کردند که خروجی های USB و AUX پایین کنار دنده رو ساپورت نمی کنه. (این موضوع خیلی رو موخم رفته و در کنار منوی عربیش باعث شد که تصمیم بگیرم یک حالی به سیستم صوتی ماشین بدم)
شما اینطوری راهنمایی کردین:
1- برای درهای جلو کامپوننت SQX165sli یا P62c یا E62c که من اینطوری متوجه شدم که که به ترتیب گرونتر و اما با کیفیت تر هستند. و گزینه ارجه شما gladen هست تا helix
2- برای در عقب کواکسیال E6x
3- برای پخش هم kenwood 7035 پیشنهاد شد. البته با فرمایش شما که باز هم پرت USB و AUX داشبورد ماشین رو ساپورت نمی کنه، من رو یک مقدار دل چرکی کرد. راستش من می خوام امکانات ماشین رو تماما ساپور کنه. امکاناتی مثل همین دو خروجی، دکمه های فرمون، دوربین عقب و در صورت امکان جلو، نویگیشن، اتصال بلوتوث برای تماس تلفنی و موزیک برای گوشی های اندروی و آیفون (البته اگر خروجی تصویر برای دو تا پشت سری های صندلی جلو هم داشته باشه که خیلی خوب میشه. صرفا جهت آینده نگری عرض کردم.)
4- برای ساب شما Rs10vb و P10E رو پیشنهاد کردین. حمید جان این دو ساب هر دو باکس دارن و من می خوام ساب جای فابریک خودش بشینه.
اینها چیزهایی بود که پیشنهاد دادین. راستش من اصلا فکر نمی کردم برای من که حجم صدا مهم نیست این همه لوازم لازم باشه. حمید جان من صدای باز Flat دوست دارم که همه ریز کاری صداها قابل شنیدن باشن و اصولا ولم ضبط رو از 22 بیشتر نمی برم (ضبطی مثل ضبط فابریک 206). از لرزیدن قطعات خودرو ناشی از سیستم صوتی ماشین خوشم نمیاد. از طرف دیگه من اینجور حس کردم که باندهای قوی برای اونکه همۀ توان و فرکانسهای خودشون رو تولید کنن باید حداقل 20 تا 30 درصد توانشون بهشون فشار بیاریم و گرنه خیلی فرکانسها رو تولید نمی کنن. می ترسم من با توجه به اینکه کمتر حجم صدای رو بالا می برم، به کل نتونم حال صدای این سیستم پیشنهادی رو ببرم.
باند های خانگی با کیفیت که صدای ضرب بم تنبک یا تقه های تیمپو رو خوب تولید می کنن یا صدای گزز سیم گیتار و نفس کشیدن خواننده و ریزه کاری های میدرنج، یک جورایی مو به تنم سیخ می کنه. من بطور کل موزیک jazz و rock و metal گوش نمیدم. گفتم شاید اینها برای انتخاب سیستم مهم باشن.
خوب احتمالا حوصله نکنی تا اینجا بخونی :n13:
امیدوارم خستت نکرده باشم:n12:
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
آقا حمید دیروز پیش یکی از دوستان بودم
نصاب هستن و تنها کسی هست که تو شهرمون میشناسمش از همه نوع مارکی استفاده میکنه تو نصباش
یه جفت اسپیکر روی پراید بسته بود نزدیک بود شنوایی گوشمو از دست بدم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12 اینچش بود میگفت جفتی 850 فروشمون هست البته فقط ووفر بود یعنی سوپرتویتر همراهش نبود
راحت اندازه 5 دست 6975 صدا داشت:n02:
نظرتون در موردش چیه؟
من x400 دارم صدای خوبی داره به نسبت قیمتشنقل قول:
اگه بودجه دارید 7056 بخرید که کلی امکانات اضافه تر داره نه که همین x400 صدای اونو بهتون میده
با سلام به آفا حمید :n12:
میخواستم 2تا سوال بپرسم
1....کدوم باند کیفیت و شفافیت و پرتاب صدای '''''طبیعی''''' تری داره البته با پخش x400 بدن آمپ
-ts6965v2
-e69x
-ps6996ex
2... اگه بخوام یه آمپ 527 هم بعدا بگیرم کدوم رو پیشنهاد میدین فعلا بگیرم ؟
با تشکر :n02:
سلام
اساتید محترم
من پخش 8019 کنوود دارم
بلندگو هم Helix E69x
بخوام یه آمپ ارزون و دو کانال بگیرم که با اینا مچ بشه و مشکلیم ایجاد نکنه (سوزوندن یا داغ شدن )
به نظرتون Kenwood KAC-PS527 یا Kenwood KAC-M526 یا ... کدوم بهتره؟
خودتونم پیشنهاد داشتین غیر این اضافه کنید
در ضمن برای حل مشکل بیس بلندگو ها میشه با همین آمپ یه ساب کوچکو ( ساب سینما خانگی )راه اندازی کرد (بصورت پل زد) ؟
با سلام به اساتید محترم
یه پخش5850 دارم یه جفتم 6975 سری اول
حالا میخوام امپ و ساب هم بگیرم
چی بندازم که بهترین جواب رو بده
راستی نمیدونم این پخش چندتا امپ رو ساپورت میکنه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
پخش و اسپيكر فابريك پارسنقل قول:
حداکثر صداش كه زياد ميشه به 30 ميرسه
اين 30 كم نيس؟
یعنی با اضافه کردن اسپیکر مشکل حل میشه؟
چه اسپیکری معرفی میکنینن که توپ باشه؟
قیمتش چنده؟
خودتونم واسه فروش دارین؟
سلام خواهشمندم.نقل قول:
6050 خیلی قدیمیه یادم نیتس.پشت پخشت رو نگاه کن ببینیه حالت جک AUX مانند داره؟اگر داره بله میخوره قیمتش هم فکر کنم 60-65 باشه.
اگر میخوای اسپیکر قوی 150 واتی خوب بگیری من MTX T8963 رو پیشنهاد میکنم.البته قیمتش بالاس ولی خب MTX 8000 هست دیگه:n19:665 میفروشن ولی من برای علی جان از دوستامون 620 گرفتم.عکسش و گذاشته بود چند صفحه قبل.ضمنا آمپ خوب باید بگیری براش. میتونی مثلا 5602 بگیری ولی آمپ خوب ببندی تازه متوجه تفاوت خوهاید شد.
در هر صورت من 696 رو به خاطر بیس خشکی که میزنه بهتون پیشنهاد نمیکنم.کاپا 693.6i به نظر من صدای بهتری داره.
5602 میتونی بگیری.نقل قول:
بله X400 پخش خیلی خوبیه.نقل قول:
نقل قول:ارادت دارم. دیشب تو وایبر با هم کلی صحبت کردیم:n06:نقل قول:
سلام محمد عزیزم.نقل قول:
وایب یه برند انگلیسی هست. قدیم هم تک و توک بود. تو نمایشگاه های سیستم هم رو ماشینها من شنیدم .آره صدای بالائی داره.البته من خیلی نشنیدم.خیلی تو بورس نیست نمیدونم چرا.یعنی اینگونه نبوده که بشه همه محصولاتش رو تست کرد.خیلی ازش استقبال نشده و خودم هم خیلی نتونستم روش تحقیق کنم.نمیدونم نمایندگی رسمی داره یا نه؟
در مورد 12 اینچ بودنش مطمئنی؟یعنی اندازه ساب ووفر 30 سانتی بود؟یک جفت؟!!:n04::n04:اونوقت بودن تیوتر یا میدرنج چه فرکانسهائی رو میزد؟مید باس بود ؟ووفر بود؟فول رنج بود ؟چی بود داستان:n13:
کیفیت رو به نظر من فقط هلیکس داره.تیوترهاش معرکه هست.ولی حجم و پرتابش ضعیفه.اگر ماشینتون پراید صندوق داره E69X بدون شک گزینه مناسب برای شما هست.نقل قول:
بعد از اون 6965V2
سلامنقل قول:
هر دو آمپ برای شما مناسبه.
اینکه یه ساب هم روی بریج ببندی امکانش هست ولی خب فشار و استرس روی آمپلیفایر میره بالا.توصیه میشه برای ساب از یه آمپلیفایر جدا گانه استفاده بشه. یا یه 4 کانال بگیرید.
چقدر میخواهید هزینه نمائید؟نقل قول:
در مورد مقایسه کیفیت اسپیکرهای پایونیر با هلیکس من موافق نیستم.ممکنه برای شما با تعویض اسپیکر تغییر مشهود باشه که حتما همینطور هست.ولی جنس کالاها با هم متفاوت هست.نقل قول:
در مورد دیستورت شدن شما با پایونیر هم همین مشکل رو خواید داشت.کلا پخشها توانائی درایو کردن اسپیکرها رو ندارن.مگر اینکه رادیو بخواهیم گوش کنیم.تو موزیک آدم بالاخره میخواد کمی هیجان هم درش ایجاد کنه.(جسارت نمیکنما خواهشا کسی ناراحت نشه) کسانی که میگن "آقا من ولوم رو از 20 بالاتر نمیارم"شک نکن که این کار رو خواهند کرد.وقتی یه موزیک ریتمیک یا یه پاپ یا یه موزیک آرام و....رو پلی میکنی تو جاده چالوس داری میری هوا دونفره... میتونی هنوز با ولوم 20 گوش کنی؟!رفتی لب دریا هیچ کس هم نیست.خانوادگی دور هم میخواین یه حال مشتی بکنی،در ها رو باز میزاری موزیک عالی ....پس چرا... بالای 20 هم میریم منتها نه همیشه.
من همیشه اون 1% رو هم چون برای خودم در نظر میگیرم شما رو هم مثل خودم میبینم و برای شما هم پیش بینی میکنم.
اینجاس که ولوم میدی با همون پایونیر میبینی ای بابا ولوم رفت رو 35 مثلا ..صدا ریخت به هم.
یه مزاح هم بکنم:ما سیسمتها اول بررسی میکینم ببینیم رو ماشینی که میخواهیم بخریم چه قطعاتی نصب میشن بعدا ماشین رو انتخاب میکینم.نه اول ماشین بعد سیستم:n08:
استاد گرامی با کمترین هزینه اما بهترین جوابدهی
تا 700
سلام پویش جان.اتفاقا نه تنها تا انتها مطالعه کردم بلکه چند بار این کار رو انجام دادم.نقل قول:
حیف که دیگه فوکل نمیاد.وگرنه پلی گلاسهای فوکال کاملا برای سلیقه شما مناسبه.مثل 165vr که خودم داشتم.الان هم خونگیهاش رو دارم.واقعا لذت میبرم.
من تصور میکنم شما بهتره از کامپوننتهائی که Phase Plug وسط Cone دارند استفاده کنید.این نوع اسپیکرها تمرکز بالائی روی میدرنج دارند. صدای بسیار باز و فلتی دارند.منتها قیمتهاشون بالا هست.مثلا Gladen zero pro 165.2 ppضمنا تنوع این نوع محصول خیلی کمه.
من واقعا گاهی اوقات شرمنده شما عزیزان میشم که نمیدونم چی پیشنهاد کنم.
الان در حال حاظر بازار کالای صوتی خوب و حرفه ای خالیه.یه هلیکس هست که قبولش دارم اونم قطعاتش جور نیست.
به نظر من صبر کن تا عید انشاءالله گلیدن برسه با هم میریم پیش واردکننده اونجا با وسواس بالائی که شما داری (مثل خودم هستی) تصمیم میگیریم.ولی من بعید میدونم با هزینه کم بتونی به همه نکاتی که مد نظرت هست برسی.
من استاد نیستم،کوچیک شمام.:n16:نقل قول:
میثم جان پخشتون این مدل هست؟
سه جفت خروجی 2 ولت داره.
تو این رنج قیمت خیلی نمیتونی مانور بدی.
باید مثلا آمپلیفایر رو پایونیر 8604 بگیری که حدود 435 اینطورا فکر کنم باشه.ساب هم هلیکس B12E که اونم 355 تومن قابل تهیه هست.
فدای شما.خیلی بزرگواری حمید خان:n12:بله پخشم همینه
اگه بخوام فعلا یه امپ خوب بگیرم که بعدا یه جفت باند دیگه هم اضافه کنم یعنی یه امپی باشه که ارزش داشته باشه چی بگیرم.البته ببخشید مزاحمت ایجاد میکنم:n40:از راهنماییهاتم خیلی ممنونم
سلام به همه دوستان انجمن
آقا من يه ضبط حدود 100 تومني ميخام . ميشه نظر دوستان رو در مورد اين راديو فلشا مثل مارم مكسيدر و مارشال و ... بپرسم.
اگه سوال مارو هم جواب بديد دعاتون ميكنم.
بازم ممنون بابت پاسختون دوستان گرامي
خیلی ممنونم حمید جان، واقعا لطف کردی...:n12:نقل قول:
رفتم مقالات قبلی رو هم که در مورد فوکال گذاشتی خوندم. بدون شک و مثل همیشه خوب و آموزنده بود. اونجا گفتی که این باند فرانسوی بدون آمپ هم صدای خوبی دارند.
1- نمیشه اینها رو رو درهای جلو بست و همراه باهاش یک آکسیال که باس و مید باس خوبی داشته باشه رو درهای عقب نصب کنیم. اینجوری نمیشه صدای خوبی بدون آمپ و ساب گرفت؟
2- راستی نگفتی با چقدر می شه سیستم مورد بحث قبلی رو جمع کرد؟
3- آیا اون قسمت ها هم باید با تعویض کامپوننت پیشنهادی قبلی به فوکال تغییر کنند یا نه؟
4- یک حدود قیمت برای پیشنهاد قبلی و این پیشنهاد تکمیلتر و جدید به من می دین؟ تا حداقل بدونم کجای کارم :n37:
ارادتمند
پویان
سلام به همگی
دوستان تو رنج 200 الی 300 بهترین پخشی که پیشنهاد میدید چی هست؟
ممنون:n16:
با سلام به آفا حمید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم 2تا سوال بپرسم
1....کدوم باند کیفیت و شفافیت و پرتاب صدای '''''طبیعی''''' تری داره البته با پخش x400 بدن آمپ
-ts6965v2
-e69x
-ps6996ex
2... اگه بخوام یه آمپ 527 هم بعدا بگیرم کدوم رو پیشنهاد میدین فعلا بگیرم ؟
با تشکر
با تشکر از حمیذ آقانقل قول:
ماشینم 206 بدون صندوقه
نگفتین با آمپ یا بدون آمپ ...
سلامنقل قول:
آره 12 اینچ بو روش زنده 900 وات هر کدوم
نمیدونم خیلی صدای تیزی داشت ولی یه چیز تو مایه های مید رنج بود
ولی عجب اسپیکریه
با تشکر فراوان از اقا حمید
حمید جان امپی که 2 جفت باند 150 وات rms رو جواب بده مینیموم قیمت معرفی میکنی ممنون
خودم رو 9604 فکر کردم
با اجازه از اقا حمید و اقا حسین و سایر اساتید.
پخش: کنوود X400 با حدود قیمت 310 هزار تومن بهترین گزینه هست.
اسپیکر با آمپ و بدون آمپ خیلی تفاوت داره.حتما آمپ تهیه کنید تا از اسپیکرتون لذت ببرید.اگر اهل صدای بلند نیستید که بدون آمپ ممکنه راضی بشید ولی اگر بعضا با صدای زیاد هم موزیک گوش میدید حتما به فکر امپ باشید البته این کواک توان خیلی بالایی برای درایو شدن نیاز نداره و به دلیل حساسیت بالاش راحت درایو میشه ولی پیشنهاد میشه حتما آمپ براش تهیه بشه.با امپ کیفیت صدا نیز خیلی بهتره میشه.نقل قول:
نگفتین با آمپ یا بدون آمپ ...
شما نصب کنید اگر دیدی صداش راضیتون میکنه که خوب هیچی.اگر نه امپ براش تهیه کنید.
ازونجایی که توان مورد نیازش چندان بالا نیست امپی که بتونه درایوش کنه چندان گرون در نمیاد.
مارک های رده سه هستند .البته تو این رنج قیمتی غیر از اینها هم نیمشه گرفت.نقل قول:
سلام به همه دوستان انجمنآقا من يه ضبط حدود 100 تومني ميخام . ميشه نظر دوستان رو در مورد اين راديو فلشا مثل مارم مكسيدر و مارشال و ... بپرسم.
اگه سوال مارو هم جواب بديد دعاتون ميكنم.
بازم ممنون بابت پاسختون دوستان گرامي
پیشنهاد میکنم 60-70 تومن بودجه رو بیشتر کنید مثلا مدل Kd-x110 یا JVC Kd-X210 رو بگیرید از برند JVC
سلام صبح دوستان عزیزم بخیر و شادی:n16:نقل قول:
اگر آمپلیفایر خوب میخوای که برای 6975 هم کافی باشه باید صبر کنی گلیدن RS100c4 بیاد.قبلا 1.130.000 بود.بدون شک یه انتخاب ماندگار و بسیار باکیفیت هست برای شما.ضمنا طراحی آلمان و ساخت کره هست.
اگر نمیتوانید این مقدار هزینه نمائید،به نظرمن یا Match آدیو فیشر مدل MA40FX که 600 میفروشن ولی من 550 گرفتم برای دوستان.البته امیدوارم با تغییرات نرخ ارز گرون نشده باشه.اونم آمپلیفایر بسیار کوچک با قابلیتهای خوبی هست. فقط کلاس D هست البته با توجه به نوع اسپیکرهای شما خیلی مهم نیست نوع کلاس.
کن وودنقل قول:
U456 قیمت 290
X400 قیمت 325
ارادت دارمنقل قول:
همانطور که سعید عزیز هم راهنمائی فرمودن میتونید بدون آمپ هم نصب نمائید ولی مسملا با آمپلیفایر خیلی اط ضعفها صدا تو ولومهای بالا پوشیده خواهید شد.
خواهش میکنم گلمنقل قول:
بله 9604 مناسبه تو 4 کانال.تو دو کانال هم حد اقل 5602 اسپیکرتون چیه؟696؟
سلام پویان جان. ببخشید من پویش دیده بودم اسم شریفتون رو،عذرخواهی میکنم.:n40:نقل قول:
1-منظورتون از اینها کدوم هست؟اگر زیرو pp رو میفرمائید چرا بسگتهای 16cm کاملا فیت هستند با تمامی خودروها.ولی بدون آمپ اصلا.پویان جان من به شما توصیه میکنم فکر نبستن آمپلیفایر رو از ذهنتون بیارید بیرون.نصب آمپلیفایر فقط برای گرفتن حجم صدای بالا نیست،بلکه گرفتن صدای اصلی و واقعی اسپیکر رو از این طریق خواهید شنید.حجم و قدرت یکی از پارامترهای نصب آمپلیفایر هست.شما با نتخای و نصب یک آمپلیفایر مناسب صدای استاندارد رو خواید شنید.امیدوارم تاکید بنده رو نسبت به این موضوع کاملا درک نموده اید.
2-من پیشنهادم اینه:(البته اگر شما مشکل مالی نداشته باشی همون کامپوننت زیرو pp سرجاش هست چون قیمتش بالاس 2.730.000 بوده.به الطبع آمپلیفایرش هم حدود 2 میلیون هست)ولی این پیشنهاد یه پیشنهاد کیفیتی با قدرت خوب نه خیلی بالا هست برای شما:
یک جفت کامپوننت گلیدن zero 165 برای درهای جلو (قیمت قبل 1.150.000 بوده).برای درهای عقب هم یک جفت کواکسیال گلیدن RC165(قیمت قبل 290 تومن).همراه با یک دستگاه آمپلیفایر ماسکونی one 120.4 DSP که این مدل رو تاحالا نیاوردن.امیدوارم بیاد.مدل معمولیش که One 120.4 هست رو آورده بودن قیمتش 1.420.000 بود.
3-فوکال که دیگه نیست خدا رحمتش کنه.
4-قیمتها رو که عرض کردم. امیدوارم قیمتهای جدید کمتر باشه البته اگر این نوسانات نرخ ارز لعنتی بزاره.ولی حدودش دستتون آمد.ضمنا به این هزینه ها باید یه 150 برای پک برق و حدود 200 تومن کابل RCA اضافه نمائید.من کابل اسپیکر رو دیگه محاسبه نکردم. چون از همون قبلی استفاده میشه البته امیدوارم جنسش خوب و سطح مقطعش حد اقل برای درهای جلو 2*2.5mm باشه که بعید میدونم:n02:
راستی هدیونیت رو هم عوض میکنید؟چون قیمت اون رو هم باید در نظر بگیرید.قاب فابریک .
یه نکته ای رو یادم رفت در مورد فوکال.اونجا که نوشتم "بدون آمپ هم صدای خوبی میده" به خاطر Sensitivity بسیار بالای کامپوننت 165vr هست که 94.5dB میباشد.لذا با کمترین توان صدای بسیار بلندی ازش خارج میشه.کمتر اسپیکری هست که بتونه بالای 92 و نهایت 93 این سنس رو داشته باشه.به اون خاطر بود.
مخلصم.
حمید اقا ممنون از راهنماییت:n16:
با سلام :n12:نقل قول:
میخواستم قیمت باند e69xو پخش x400 و آمپ 527 رو اگه زحمتی نیس بدونم ؟ واینکه امکان ارسال هست ؟ من خراسان جنوبیم -می صرفه برام بفرستین ؟:n16:
بزرگوار من دخالتی در خرید ماشین نداشتم والبته اینم یگم من سیستم باز نیستم ولی حرفه ای موسیقی گوش میدم به عنوان مثال تو خونه بلندگوی مانیتورینگ در اتاقم دارم و اکثر موزیکامو به صورت Flac گوش میدم ، همچنین هدفون Klipsch دارم که اونم حرف نداره و اکثر موزیکامو در منزل گوش میدم واسه همین همچ وقت سیستم باز نبودم و تو این زمینه هزینه نکردم، الانم قصد ندارم خیلی هزینه کنم هرچند که با این ماشین جدید دستم تو هزینه کردن بستست و به عنوان مثال آمپ نمیتونم داشته باشم، پس آمپ نیست پس کامپ هم نیست، پس ساب هم نیست پس کواک گران قیمت هم نیست! باید انتخابم رو نهایتا از کواک های گرد 16 سانتی انجام بدم(نمیخوام برشکاری و غیر فابریک باشه)نقل قول:
خوب من از توضیحتون به این دوستمون برای خودم هم استفاده میکنمنقل قول:
چون من آمپ ندارم پس باید db بلندگویی که میخوام بخرم هم بالا باشه
دوست من به خاطر حجم کم صدا(حتی با آمپ هم اشاره کردین حجم بالا نیست) من قید هلیکس رو میزنم. شاید باندای 70-80 تومنی برای من بازدهی بیشتری از باندهای 150-200 تومنی داشته باشه چون اون 80 تومنیه بهتر درایو بشه و پارامترهای مدنظر من(بیس بیشتر، تفکیک و شفافیت بهتر، پرتاب بیشتر و دیستورشن کمتر) رو بهتر از گزینه گرونتر اجرا کنه(اینجاست که به کمک شما احتیاج دارم)
پس گزینه هامون اینطوری میشه :
راکفورد فازگیت ، جی بی ال ، کنوود ، پایونییرRockford Fosgate R165X3 45W RMS 91db 195.000 Tبین این گزینه ها و باتوجه به نبودن آمپ نظرتون چیه و فکر میکنید کدوم گزینه به استانداردای مدنظر من نزدیکه
JBL GT6-6 50W RMS 93db 112.000 T
Pioneer A1675S 50W RMS 90db 110.000 T
Kenwood KFC-1665S 30W RMS 92db 65.000 T
خودم اولویتم به ترتیب اینطوریه: راکفورد، کنوود، جی بی ال ، پایونییر (راکفورد به خاطر برندش و آشنایی با جنس صداش، کنوود به خاطر قیمتش ، جی بی ال و پایونییر رو!!!)
سلام دوستان...جفت تا باند خوب واسه ۸۶۵۰ چی بگیرم؟قیمت تا ۲۰۰
بعد ی سوال دیگه من پخش قبلیم وقتی چراغ پشت امپر رو روشن میکردی دکمه های ضبط هم روشن میشد ولی الان رو ۸۶۵۰ پایونییر دکمه های پخش دایم روشنه..این موضوع راه حلی نداره؟
محبت کردی حمید جاننقل قول:
اینجور که فرمودین نسخه ما از این قرار شد:
1- یک جفت کامپوننت گلیدن zero 165 برای درهای جلو (قیمت قبل 1.150.000 بوده)
2- برای درهای عقب هم یک جفت کواکسیال گلیدن RC165(قیمت قبل 290 تومن)
3- همراه با یک دستگاه آمپلیفایر ماسکونی one 120.4 DSP (اینم بگو 2.000.000)
4- 150 برای پک برق و حدود 200 تومن کابل RCA
خوب تا اینجا حدوداً میشه 3.800.000 تومان :n28:
5- اما در مورد ساب چیزی نگفتی. با نصب باندهای درها دیگه نیازی به ساب ندارم؟ و اگر به اون هم نیاز هست این آمپ پیشنهادی جوابگوی اون هم میشه یا نیاز به آمپ دیگری داریم؟ هزینه ساب، سیم کشی اون و آمپ احتمالی چقدر میشه؟ بگو من طاقتش رو دارم.:n04: این آمپی که گفتی جای آمپ فابریک جا می شه یا باید جایی از صندوق فیکس کنمش.
البته جسارتاً در نظر داشته باش که من می خوام در صورت نیاز به ساب، ساب هم در جای تعبیه شده خودش در صندوق قرار بگیره و نخواد یک باکس بزارم عقب و فضای صندوق رو کاهش بدم.
6- اگر خاطرت باشه در مورد پخش قبلا بهم کنوود 7035 رو توصیه کرده بودی با قیمت حدودی 1.190.000 که احتیاج به قاب داشت و پورت USB و AUX داشبورد و دکمه های فرمان را ساپورت نمی کرد. آیا با توجه به اصلاحات اخیر باز هم همون رو پیشنهاد می کنی یا اون هم نیاز به تغییر داره. اگر بشه که امکاناتی که ماشین داره رو ساپورت کنه خیلی خوب میشه.:n39:
خوب درسته که هزینه خیلی سنگینی برای من هست. اما بیشتر از این میسوزم که چرا باز هم با این همه هزینه کردن با اون چیزی که کاملا مورد تایید استاد فن هست فاصله خواهم داشت (منظورم کامپوننت زیرو pp هستش).:n03:
به هر حال اگر می خوای یک چند روز از شر من خلاص شی این دو تا سوال رو هم جواب بده (ردیف 5 و 6) و آخر هفته رو برا خودت بساز :n40:
سلامنقل قول:
اسپیکر E69X با تخفیفی که برای دوستان اینجا از نمایندگی گرفتم 255 قابل تهیه هست
پخش X400 هم325 و آمپ 527 نیز186قابل تهیه هست.
بله با تی پاکس براتون ارسال میکنند.فکر کنم حدود 15 تومن هزینه بشه.دقیق نمیدونم.
6965v2 میتونید بگیرید 205 تومن.نقل قول:
تشکر حمید خان ...نقل قول:
ماشین پژو 405 هست ..
بشدت منتظر پیشنهادات شما هستیم ................................
سلامنقل قول:
من مزاح کردم. خدای ناکرده قصد جسارت نداشتم.
در مورد حرفه ای گوش کردن و سیستمهای خانگی باید عرض کنم کاملا با سیستم خودرو متفاوت هست. آکوستیک خونه رو تو ماشین نداریم. انوع و اقسام نویزها ،شکستگی صدا به خاطر اطاق خودرو و....در تعیین نوع و خلوص صدا موثره.
در مورد راکفورد احتمالا شما صدای سری قدیمیها رو شنیدید چون متاسفانه مدلهای جدید حتی بالاترین رده نیز اون کیفیت سابق رو نداره.چرا واقعا نمیدونم.
من با تهیه باند 70-80 تومنی موافق نیستم.ولی با توجه به اینکه آمپلیفایر نمیخواهید تهیه نمائید فکر میکنم 1655 کن وود گزینه خوبی باشه.
خواهش میکنم، این چه حرفیه؟نقل قول:
راکفورد رو چند ماه پیش در ماشین یکی از اقوام شنیدم
مدل ماشینش سوزوکی کیزاشی 2013 بود که سیستم فابریکش راکفورد بود! کلا صدای پر دیتیل و محشری داشت! اون ماشین رو فروخت الان اپتیما 2014 داره که صدای فابریک اون ماشین مال کمپانی اینفینیتی! عجیب اینجاست اینجا هم صدا عالیه! کلا ماشین وارداتیا(غیر چینیا) جدیدا سیستمای محشری روشون میزارن به عنوان مثال یکی از دوستام سوناتا 2013 داره صدا تو اون ماشین هم عالیه! جنس صداهای قابریک این ماشینا خیلی عالی تر از این سیستماییه که اینجا بچه ها میرن کامپوننت 4-5تومنی با کلی اکسسسوری و آمپ و ساب و اینجور چیزا با هزینه سنگین میبندن شده! نمی دونم چرا!؟ کاش پولم میرسید فقط به خاطر سیستم صوتی یکی از این کیا و یا هیونداهای 2014 رو میخریدم اما افسوس!
اما در مورد راکفورد یعنی الان راکفورد R165X3 با سه برابر قیمت کنوود 1665 صداش بی کیفیت تره؟! راستی من قبلا پایونییر 1644 داشتم که اونم بدون آمپ به هدیونیت فابریک ماشین قبلیم(کنوود) بستم، این 1644 دیستورشنش کم بود اما تیز بود صداش و خوب بیس کمی داشت! که در مجموع دوست نداشتم! من صدای گرم و فلت رو ترجیح میدم!
با این اوصاف و با توجه به اینکه 1665 کنوود تو همون رنج قیمته آیا صداش هم همونه یا بهتره؟ اون جی بی ال (GT6-6) رو شما نشنیدین؟
ارادت دارم.نقل قول:
1-من تصور کردم ساب ووفر نیاز ندارید.البته وجود ساب ووفر سلیقه ای هست.ولی بودنش به خاطر تکمیل رنج فرکانس پائین بهتر از نبودنش هست.من دو مدل رو مد نظر دارم برای سام.
الف-ساب SQX 10 گلیدن قیمت ندارم چون قبلا وارد نشده.ولی حدودا 700 برآورد میکنم.همراه آمپلیفایر FD130C2 این هم جزو محصولات جدید کپانی گلیدن هست.
ب- ساب RS 10 قیمت قبل 370 تومن همراه آمپلیفایر Ml 601.1
ج-هزینه کابل RCA که حدود 100 تومن. کابل ساب هم 2*4.0mm متری 10500
2- بله فعلا همون پخش رو در نظر داریم.البته اگر بهتر از این بخواهید مدل 8035BT هست که1.980.000 تومن قیمتش هست.پایونیر هم مدل 8650BT رو داره که 1.750.000 هست.
امکانات و کلیدهای صوتی ماشین هم با یه اینتر فیس راه می افته.تو هر سه مدل.
در مورد مطلب انتهائی که فرمودی(زیرو pp) درسته فاصله در حد های اند هست.چون این خط تولید محصولات پروفشنال رو تولید میکنه.
من عرض کردم با توجه به بودجه طرف مقابلم پینشهاد میدم.مثلا سال پیش بود یاپیرار سال یادم نیست. یکی از کاربران تازه هم عضو شده بود. به من گفت فلانی من میخوام یه سیستم قوی SPL همراه با کیفیت خوب تهیه کنم. بدون محدودیت در بودجه.یه سیستم براش جمع کردم فکر کنم حدود 7.5 تموم شد.عکسهاش تو گالری عکس و مباحث مربوط به سیستم های صوتی اعضای انجمن هست. آقا محمد علی
اگر بخواهید کامپوننت رو شیفت بدیم به pp باید آمپ رو هم تغییر بدیم. یه پله میره بالاتر و سریه AS ماسکونی میشه.مثلا AS200.2 که اونم قبلا اگه اشتباه نکنم 1790 بود.
خلاصه همه چیر به میزان هزینه ای که میخواهید بپردازید داره.
ابن چه حرفیه من خوشحال میشم بتونم کمکتون نمایم تو انتخاب و تهیه سیستم.:n16:
سلام صادق جاننقل قول:
لطف بفرمائید به سوالات من پاسخ بدید:
1-آیا میخواهید از 1073 که دارید و یا 718 مجددا استفاده نمائید یا خیر؟(پیشنهاد من فروش هر دو هست)
2-موزیکهائی که میشنوید چه سبکهائی هست؟
3-ساب ووفر نیاز دارید یا مخالف آن هستید؟
4-حجم صدای بالا میخواهید یا تفکیک و کیفیت بالا؟
درخدمتم.
سلامنقل قول:
اتوموبیلهای وارداتی که سیستمهای صوتی خوب روشون نصب هست ابتدا با نرام افزارهای مخصوص آکوستیک اطاق طراحی میشه.بر اساس کلاس خودرو و نیاز به حجم صدا تعداد اسپیکرها مشخص میشه.باز از طریق نرافزار محل قرار گیری،زاویه نصب فاصله هر اسپیکر با سرنشینان مخصوصا راننده و خیلی پارامترهای دیگه محاسبه و بر اساس اون اسپیکرها انتخاب و نصب میگردند.
کلیه درها از داخل عایق صدا میشوند.(البته ممکنه تو خودروهای کره ای کامل این کار انجام نشه و فقط مثلا پشت ووفرها نصب بشه چون هزینه بر هست.
برای ووفرها محلی شبیه کیک پنل ساخته میشه و تقریبا یه فضای سیلد برای کارکردن اسپیکر ایجاد میشه.
حتی من شنیدم تو خودروی لکسوس از آقا مارک لوینسون به عنوان طراح و نصاب سیستم استفاده میکنند.
خلاصه سیستمهای OEM به خاطر اینکه با کامپیوتر برنامه ریزی میشه و جهت هر اسپیکر و محل قرار گیری آنها اصولی هست لذا چرخش صدا و کیفیت اون بالا میره.
در مورد راکفورد من خودم T1652s داشتم
با آمپ راکفورد 851X
ولی واقعا در حد و اندازه یه کامپوننت 850 تومنی در زمان وقت نبود.برای یکی از دوستام کامپ سریه پانچ گرفتم که یک هفته اول تیوترش سوخت و میگفت اصلا صدای خوبی ندار.یکی دیگه از بچه ها آقا سعید روهام ایشون هم آمپ راکفورد مونو داره ولی از اسپیکرهاش راضی نیست.البته من فکر میکنم این راکفوردهائی که تو ایران هست با محصول مشابه در اروپا متفاوت هست.نظر شخصیم هست.
باید خودتون صدا رو بشنوید ممکنه سلیقه شنیداری بنده با خیلیها متفاوت باشه.
متاسفانه م نجی بی الی که فرمودید رو نشنیدم.ولی 607 قبلا داشتم تو کیک پنل صداش خوب بود.
واقعا عجب جایی زندگی میکنبم! ......(بماند)نقل قول:
بی شوخی انگار باید به فکر خرید این ماشین وارداتیا باشیم! من همونطور که گفتم هرچی 2013 - 2014 کره ای
و ژاپنی سوار شدم صداش عالی و ما فوق تصورم بوده! خدایا برسون...انشالله
خوب پس راکفورد رو هم از گزینه هام حذف میکنم
میمونه کنوود 1665S ، جی بی ال GT6-6 و پایونییر A1675S
از دوستانی که یکی از اینها رو تست کردن و یا داشتن صمیمانه خواهشمندم تجربشون رو با من درمیان بگذارند(صواب داره)
راستی بزرگوار این شرکت کیش ایران که جی بی ال و اینفینیتی وارد میکنه(هر چند محدود) راجبش اطلاعی داری؟ مطمینه؟
(فقط از جهت اصل بودن میگم)
سلامنقل قول:
انشاءالله.من که دعا میکنم همه بتوانند زندگی خوب و مرفهی داشته باشند.
نه متاسفانه اطلاع دقیقی ندارم.
سلام حمید آقا
من پخشم 2550 پایونیر هست
باندم 6975s و سابم 310d4 هست
برای باندم 3602 و برای سابم 5602 دارم
(در کل این ترکیب خوبه؟)
می خوام پخشمو عوض کنم
x400 خیلی تعریفشو شنیدم ولی این موضوع که تا 35 ولوم داره یکم واسم گنگه!
خودم با پایونیر خیلی حال می کنم،حالا به نظر شما چیکار کنم؟