KING KOUROSH
آقا كسي اين بنده خدا رو ميشناسه؟
Printable View
KING KOUROSH
آقا كسي اين بنده خدا رو ميشناسه؟
Iron به مقدار نامتناهي در جهان 10 موجود است، اگه كسي ميخواد همه جوره و با هر چسزس و با هر نسبتي عوض ميكنيم، مفتم ميديم!
در مورد other offers.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا گزینه های مختلفی برای جستجو بین پیشنهاد های دیگران وجود داره.
در ابتدا انتخاب میکنی که به دنبال چه چیزی هستی (serach) و چه چیزی رو جاش میدی(offer) .
اینجا من زدم که آهن میدم و جاش خاک یا چوب میگیرم.
بعد حداکثر فاصله رو انتخاب میکنی.(maximum delivery time)
بعد حداکثر نسبت رو انتخاب میکنی.ratio
من اینجا زدم 1 .یعنی کسانی رو که پیشنهادشون از درخواستشون کمتره رو نشون نده.
توی قسمت order by میتونی تعیین کنی نتایج بر چه مبنایی مرتب بشه.
من زدم بر اساس فاصله زمانی.
خوب نتیجه جستجو رو میبینی.
ستون اول پیشنهاد دیگران هست.
ستون دوم درخواستشون هست.
ستون سوم نام بازیکن و ترایبش.
ستون چهارم فاصله زمانی.
ستون پنجم نسبت.
ستون ششم تعداد پیشنهاد.
مثلا من در اینجا جلوی کادر اول نوشتم 20 و اگر اکسپت کنم 20000 آهن میدم و 20000 خاک میگیرم.
خوش به حالت، هم به خاطر پريميوم هم به خاطر اين پيشنهادا!
من با نسبت 5 تو 50 ساعت فاصله، همه رو خالي كردم، فقط يكي مونده كه 200000 آهن ميخواد كه 100000 تا گل بده، يا مشكل بازرگان دارم يا مشكل آهن!
اون یارو فکر کنم چند هفته ای هستش که پیشنهادش همونجوری مونده.نقل قول:
چون کمتر کسی مارکت رو تا آخر آپگرید میکنه.
این پیشنهاد 200 تا بازرگان میخواد .
خوب دوستان من برم بخوابم.
این آقا وحید هم که میاد و یک دونه پست نمیده.
همچین ساکت میاد و میره.
خوب نمیگی دلمون برای صدات تنگ میشه !!!
اگر موضوعی برای گفتن نداری حداقل یک فحش به محمود بده .
ها ها ها گولتون زدم :21:
ديدين گفتم آخر شب فقط خودم هستم.
ساعت 2:10 دقيقه بامداد
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا يك سوال هم براي اوني كه صبح اولين نفر ميادو ميخونه. الان هر چي حمله ميكنم مورالش تقريباً 58% 60% هست. اين مشكلش چيه؟ به حمله ادامه بدم؟
تازه سر شبه!
مورال يه تابع از امتاز حمله كننده و دفاع كننده است، براي كمك كردن به دفاع كننده.
وقتي مورال 60% باشه، سربازا فقط از 60% قدرتشون استفاده مي كنن(حريف رو دست كم مي گيرن!)
گمونم داري فارم مي كني، و روستاهاي هدفت همشون خالين، لذا با خيال راحت كارتو ادامه بده، چون سربازي نداره كه بخواد جلوي سربازاي ضعيفتو بگيره
آره درست حدس زدي دارم در آن واحد 4 نفرو فارم ميكنم حالا گرفتم موضوع رو. پس اين مورال رو بقيهي حملهها تاثير نداره نه؟ مثلاً به يك قويتر اگه حمله كنم مورالم دوباره مياد سرجاش ديگه درسته؟ :20:نقل قول:
آره دقيقا.
توي رالي پوينت، يه شبيه ساز داره (simulator) كه اون جا ميشه نتيجه ي حمله رو تعيين كرد، آخرش يه قسمت داره كه morale رو ميخواد، اگه بزنيش، يه صفحه ي جديد باز ميشه كه ميشه مورال رو حساب كرد.
گمونم اگه من نرم بخوابم، شما هم نميري! ما كه رفتيم لالا، ديشب شير گاز باز مونده بود، امشب مواظب باشينd:
بسه ديگه برا امشب بسه ..... به تك تك سربازاتون شب بخير بگين برين بخوابين !
از روشونم ببوسين ....... مورالم ميره بالاتر : ))
تازه همه دارن دور هم جمع ميشن!
وقتشه كه hannibal بياد با اسمايلي هاش هنرنمايي كنه!
راستي جريان اين شير گاز چيه؟نقل قول:
سر صبحي آقاي ايمني رو ديدم، همون حرفاي هميشگي رو ميزد، ولي خيلي رو من تاثير گذاشت، مي گفت، وقتي مي خوابيد مواظب باشيد بخاريتون خوب كاركنه، كانالاي كولر رو بپوشونيد، با محمود برف بازي نكنيد، بيشتر از ساعت 3:21 بيدار نمونيد و از اين جور حرفا
من اگه همين الان نخوابم، آقاي ايمني به مامانم ميگه دعوام كنه، تازه شايد تو حموم زندانيم كنن!
شب همگي بخير.
بچه ها میشه این متن رو ترجمه کنین:
hey we are looking for a tribe to merge with. If tribes dont merge now and become on top then it will never happen. I got a sister tribe already so once we get this membership full then they would start going there. So let me know what you think. Thanks Alot.
میشه معنی کامل مرج رو هم بگید.مر30
بچه ها میشه در مورد این نقش تو ترایب توضیح بدین .
Circular mail
میشه فرق دوک و بارون رو هم بگین.مر30
خیلی مهم
بچه ها این یوزری که الان اینجا تو امضام هست دیگه مال من نیست.یکی پسوردش رو یاد گرفت و میل و پسوردم رو عوض کرد. باید از بچه های مدرسه خودمون باشه.حالا دیگه نمی تونم برم تو.الان دیگه فقط ورلد 14 بازی می کنم اونم با یوزر: ranaeee
آیا راه دیگری هست که بتونم یوزرم رو پس بگیرم.مثلا چند نفر شهادت بدن و به تاسیس کننده بازی این رو بگن.مثل صفا و مصطفی وبردیا و...
زودتر جواب بدید.:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
به ادمین ها میل بزن ولی بعید میدونمنقل قول:
من تصمیم گرفته بودم کاری باهات نداشته باشم ولی حالا که اصرار میکنی منتظر باش:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:بنده حاظرم به جون مصطفی قسم بخورم که شما سه نفر پسر خوشتیپ با واژه ای به نام کار و زندگی بیگانه ایدنقل قول:
بابا ساعت سه صبح بحث اقای ایمنی میکنین؟
یادش بخیر ما هم اون جوونیامون تا خود صبح اینجا جنگولک بازی درمیاوردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی مصطفی یادت میااد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادمینها کین.یعنی شماها اگه 20 نفری هم شهادت بدین به موسس بازی بازم قبول نمی کنه؟:41::41::41::41::41::41::41:نقل قول:
اکانت ورد 11 هم دست خودت نیست .... ؟ بابا عجب شانسی دارم من !!!
اون مانی که دادی ترجمه کنیم ..... میگا میخواین با یک گروه دیگه یکی بشین و در واقع یک گروه بشین باهم .
مرج یعنی همین یکی شدن و باهم قاطی شدن و از این چیزا !
بعد میخواد نظر تورم در این باره بدونه . یک سیستر ترایب بزنین و بعد اونا باهاتون قاطی شن برن تو اون گروه ....
از این چیزا
ترجمه رو حال کردی؟ : ))
برای برگردوندن فکر نکنم راهی باشه .... ولی نمیشه تو 14 باشی جای دیگه نباشی که مگه پسورداشون یکی نیست ؟
بچه ها درست شد.دیگه مشکلی نیست.حله.مر30نقل قول:
به به ! مبارکه .....
آقا شیرنی بده پس ! یکم نخود کیشمیش بفرست تو 11 به عنوان شیرنی .... D:
از ترجمت متشکرم .دیگه مشکلی نیست . یارو میلم رو عوض کرده بود و بهم می گفت میلم اشتباهه.من با یکی از وردهام وارد شده بودم و اون موقع میلم رو عوض کرد.بعد که خواستم ورلدهای دیگم رو وارد شم دیدم میگه پسوردت غلطه.بعد رفتم.تو اونجایی که وارد شده بودم میل رو عوض کردم و لاست پسورد فرستادم. اینم آموزش کامل این چیزا بار کسایی که بلد نیستند.:10:نقل قول:
انبارت چقدر جا داره.مر30نقل قول:
هنیبال میلت رو تو ورلد 14 چک کن.مر30
جدی میگی .... :d:
50k جاداره .... ولی شوخی بود اونهمه ... خودت بیشتر لازم داری ....
انشالا وقتی لازم نداشتی .......
اه ببخشید هواسم نبود.مارکتم لول سه هست. از هر کدوم هزار می فرستم.ببخشید.نقل قول:
راستی برو تو قسمت friends من رو اکسپت کن.
دستت درد نکنه ..... انشالا شیرنی عروسیت و ......:))
در مورد فرند لیست شرمنده کلا یادم رفته بود مرسی یادن انداختی
عروسی.من کجا و عروسی کجا.هنوز 15 سال بیشتر ندارم بابا.این یکی رو به بقیه بگو.:27::27::27:نقل قول:
نقل قول:
ماشاالله فعالیت تاپیک 24 ساعته شده.
تا شیفت شب میره میخوابه شیفت صبح جاشون رو می گیرن.
محمود جان شما سروری .هر چی میخوای بگو .
آره یادم میاد.چه کارهایی که نمیکردیم !
بابا اینجوری که میگی منو از دل و دماغ می اندازی برا تیکه انداختننقل قول:
اینجوری حال نمیده همون معمولیش بهتره (با اصطلاحات عامیانه):31:l
مگه بده؟نقل قول:
یه موقعی هیچ کس نبود همه حوصلشون سر رفته بود.
همینه دیگه کسی قدر منو نمیدونه که :31::13:نقل قول:
بازم که همه رفتن:41:نقل قول:
سلام
من میخوام اکانت 13 خودم رو با 2400 پوینت واگذار کنم
خواهشن یکی باشه که یه کم بازی بلد باشه
هر کی خواست خبر بده
بی محمود بازی نمیپسبه
من یکی از دوستام تو اون ورد هست.نقل قول:
زیاد بلد نیست ولی داریم راش میندازیم.
frozen2011