گزارشگر عادل فردوسی پوره.هورااااااااااااااااا اااا
گزارشگر عادل فردوسی پوره.هورااااااااااااااااا اااا
ای ول خود عادل اومده ورزشگاه...
تماشاچی ها هم ترکوندن...
دمه طرفدارانمون گرم
امروز می خواند برای عادل سنگ تموم بذارند
گفته بودم احتمال داره بازی را به عادل بدند گزارش کنه.
بازی جالبی از اب در میاد امیدوارم با برد ما هم همراه باشه.
هادی جان پیشبینی شما هم ثبت شد. :46:
سلام
کسی میدونه چقدر تماشاگر اومده استادیوم
من عضو شدم علیرضا ولی فکر کنم پست که میزنم میدیرانش باید ثبت کنند.
تربیت بدنی امروز میترکه.....
بالا و پائین روبرمی تلوزیون پر بود حالا نمیدونم دیگه...نقل قول:
سلام
کسی میدونه چقدر تماشاگر اومده استادیوم
/حاشيه ديدار پيكان و راه آهن/
فردوسي پور 15 دقيقه در قزوين تشويق شد
خبرگزاري فارس: تماشاگران قزويني حدود 15 دقيقه يكصدا مجري برنامه 90 را تشويق كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، تماشاگران حدود 15 دقيقه عادل فردوسي پور را در ورزشگاه شهيد رجايي قزوين تشويق كردند.
*حدود هزار تماشاگر در وزشگاه حضور دارد.
*شماري از ليدر هاي پيكان به مسوولان باشگاه به دليل پرداخت نشدن مطالباتشان اعتراض كردند.
*سيد مهدي سيد صالحي در دقيقه 5 براي پيكان گلزني كرد كه اين گل آفسايد اعلام شد.
*اين ديدار از ساعت 30:14 آغاز شده و هم اكنون با نتيجه مساوي بدون گل ادامه دارد.
انتهاي پيام/ا
فیروز هم نشسته روی سکوها.....قلعه نوعی رفت اوردش پائین...
منصوريان در گفت و گو با فارس:
چند نوجوان 10 الي 12 ساله باتوپ وارد زمين تمرين بانوان شده بودند
خبرگزاري فارس: رئيس آكادمي فوتبال باشگاه استقلال گفت: احساس ميكنم عدهاي با انتشار خبر بازي بانوان استقلال و نوجوانان پسر اين باشگاه شيطنت كردهاند.
عليرضا منصوريان در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره خبر برگزاري بازي تيم بانوان با نوجوانان استقلال اظهار داشت: اين مسابقه انجام نشده است. سه شنبه متوجه شدم چند نوجوان 10 الي 12 ساله باتوپ وارد زمين تمرين بانوان شدهاند.
وي ادامه داد: آنها مشغول تمرين شوتزني بودند كه بلافاصله همان لحظه آقاي پورسيف به همراه مسئولان حراست ورزشگاه مرغوبكار نوجوانان را به بيرون هدايت كردند.
منصوريان تصريح كرد: آقاي اردستاني مربي تيم نوجوانان به محض ورود به مرغوبكار از سرمربي تيم بانوان عذرخواهي كرد.
رئيس آكادمي فوتبال استقلال با بيان اينكه احساس ميكند شايد يكي دو نفر با شيطنت اين خبر را اعلام كرده اند؛ اظهار داشت: ما هم مسلمانيم و اعتقاد داريم و هيچگاه اجازه برگزاري چنين بازي نميدهيم.
انتهاي پيام/ا
با اشاره به اتفاقات رخ داده در استقلال
پورسيف: مي خواهند واعظ آشتياني را خراب كنند
خبرگزاري فارس: مدير مجموعه ورزشي مرغوبكار گفت: عده اي با انتشار خبر بازي بانوان استقلال و نوجوانان پسر اين باشگاه قصد خراب كردن واعظ آشتياني را دارند.
مجيد پورسيف در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. يك هفته قبل سرمربي تيم بانوان از من درخواست كرد تا اجازه دهيم اين تيم در اين مكان تمرين كند اما من گفتم بايد مجوز باشگاه داشته باشد.
وي افزود: از باشگاه با من تماس گرفته شد تا 5 جلسه تمريني را در اختيار تيم بانوان قرار دهم. در اين مدت تمام جوانب را رعايت كرديم و از حراست خواستيم خط قرمزها رعايت شود.
مدير مجموعه مرغوبكار ادامه داد: روز سه شنبه در 10 دقيقه پاياني تمرين بانوان، چند نوجوان پسر بدون هماهنگي با مربي خود داخل زمين تمرين شدند و براي خود به تمرين پرداختند. مسئولان به محض متوجه شدن قضيه آنها را از زمين بيرون كردند.
وي تصريح كرد: متاسفانه در انتشار اين خبر شيطنت كردهاند. اگر چنين اتفاقي رخ داده باشد يك نقطه ننگ در تاريخ زندگي من است. امكان ندارد كسي از مجموعه مرغوبكار اجازه برگزاري چنين بازي را داده باشد.
پورسيف اظهار داشت: بعضيها از قصد ميخواهند اين خبر را بزرگ كنند.در حلي كه اين اتفاق رخ نداده است.
انتهاي پيام/ا
علیزاده هم تو ترکیب نیست.... فرهاد عباسفرد اکبرپور...
بازی کم کم داره شروع میشه.به امید برد پر گل....
ورزشگاه هم کامل نیست ولی خوبه....
ابومسلم 3 ذوب اهن 0
استقلال 1 صبای قم 0
ماشالله عباسفرد.
/حاشيه ديدار استقلال و صباي قم/
قلعهنويي، كريمي را روي نيمكت صبا نشاند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال، فيروز كريمي را روي نيمكت صباي قم نشاند.
به گزارش خبرگزاري فارس، فيروز كريمي طبق وعدهاي كه داده بود در ديدار با استقلال روي نيمكت صباي قم ننشست و به جايگاه ويژه رفت اما امير قلعهنويي به سمت او رفت و از فيروز كريمي خواست روي نيمكت بنشيند.
كريمي كه فصل گذشته سرمربي استقلال بود با تمام نيمكتنشينيان اين تيم روبوسي كرد.
*حدود 60 هزار تماشاگر به ورزشگاه آزادي آمدهاند.
*با وجود اينكه اعلام شده بود ديدار استقلال با صبا از ساعت 15 برگزار ميشود اما اين ديدار ساعت 15/15 آغاز شد.
*داوران به احترام عليرضا صادقي داوري كه هفته گذشته جان به جان آفرين تسليم كرد با بازوبند مشكي به ميدان آمدند. پيش از آغاز مسابقه هم يك دقيقه سكوت به احترام اين داور اعلام شد.
*دو تيم با شعار "پيروزي غزه اوج اقتدار اسلام و مسلمانان است "به ميدان آمدند.
*در اسكوربورد ورزشگاه سخناني از محمود احمدينژاد رئيس جمهوري در حمايت از غزه نقش بست.
انتهاي پيام/ا
خدا رو شکر نیمه اول یک بر صفر
ذوب اهن 3 تا خورده باید بازی رو ببریم تا صدر نشین بلا منازع لیگ بشیم
ايول.
ولي من دوست دارم نيمه دوم بتركونه خيلي ها رو اين بازي زوم كردن مخصوصا اين عرب ها بايد يه زهر چشم اساسي گرفت!
ذوب اهنم كه .... !
این عباسفردغیرازگلی که زد نشون داد که یه چیزی تومایه های علیزاده است .ضمن اینکه اشتباه کردیم فصل پیش محسن یوسفی راازدست دادیم .
ذوب اهن رو باید دیگه بازنده بدونیم...
یوسفی فکر کنم به دلیل سربازی رفت صبا...؟نقل قول:
این عباسفردغیرازگلی که زد نشون داد که یه چیزی تومایه های علیزاده است .ضمن اینکه اشتباه کردیم فصل پیش محسن یوسفی راازدست دادیم .
دمه تیممون گرم خیلی خوب نبودیم اما نباید فراموش کنیم جلوی جدی ترین رقیبمون تو لیگ داریم بازی می کنیم.
به امید گلهای بیشتر.
بازی ذوب اهن و ابومسلم تا دقیقه 77
ذوب اهن -3- -0- ابومسلم
جانواریو هم که بلاخره 3اخطاره شد.
جباری هم که خوب شده....
/حاشيه ديدار استقلال و صباي قم /
فردوسيپور پاسخ هواداران استقلال را نداد
خبرگزاري فارس: مجري برنامه 90 پاسخي به تشويق هواداران استقلال در ورزشگاه آزادي نداد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هواداران تيم استقلال به شدت عادل فردوسي پور را تشويق كردند. حتي زماني كه فردوسي پور قبل از آغاز مسابقه مشغول مصاحبه با قلعهنويي بود. هواداران از قلعهنويي خواستند فردوسيپور را نزد آنها ببرد ولي قلعهنويي اين كار را نكرد.
فردوسيپور اما هيچ واكنشي به تشويق هواداران استقلال نشان نداد. مجري برنامه 90 ميترسيد به استقلالي بودن متهم شود به همين خاطر به ابراز احساسات طرفداران اين تيم پاسخ نداد.
* گروهي از تماشاگران با يك پارچه نوشت بزرگ از فردوسيپور حمايت كردند.
*قلعهنويي بيش از مسابقه در مورد نتيجه مسابقه پرسپوليس و مس گفت: پرسپوليس هميشه پرسپوليس است.
*روته مولر مربي تيم ملي در ورزشگاه حضور دارد.
انتهاي پيام/
هفته بيست و سوم ليگ برتر فوتبال/
پيروزي استقلال برابر صبا در نيمه اول
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال با نتيجه يك بر صفر صباي قم را در نيمه اول شكست داد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين ديدار ساعت 15/15 در ورزشگاه آزادي در حضور حدود 60 هزار تماشاگر آغاز شد.
عليرضا عباسفرد در دقيقه 37 گل استقلال را به ثمر رساند.
احمد صالحي داور مسابقه در نيمه اول به محسن يوسفي از صباي قم و جانواريو از استقلال كارت زرد نشان داد.
انتهاي پيام/ا
یوسفی به خاطر سربازی رفت فکر میکنم.
اما من تیممون را برای فصل بعد بستم.
اول بائو را بر می گردونیم.
بعد فشنگچی و غلامرضا رضایی را می خریم.
راستی شنیدم مبعلی هم اخراج شد اون هم بد نیست اگه بیاد:8:
من معتقدم ماحتماباید غلامرضا رضایی رابرای فصل بعد بخریم .واقعا بازیکن خوبیه به نسبت آرش هم بخواهیم حساب کنیم ازآرش برهانی هم سرتره چون آرش توحال حرکت نمیتونه پاس خوب بده اما غلامرضا میتونه پاس خوب بده . امسال آرش آقای گل میشه سال بعد هم غلامرضارضایی البته اگربیاد استقلال :5:
بنظرم این نیمه باید جباری رو بجای عباسفرد بیاره ! بعد جباری بیاد جای جانواریو ! جانواریو بره جای مجیدی ! مجیدی هم بره جای عباسفرد ! اینطوری بهتره !
بانظرت کاملا موافقم ضمن اینکه من به احسان حاج صفی هم برای سال بعد امیدوارم .البته اگرغلامرضا عنایتی رانتونیم بخریم ایمان مبعلی رامیتونیم امسال بیاریم تولیستمون .نقل قول:
حتما باید این بازی رو ببریم. ذوب آهن ترکید... دیروزم که بقیه تیم ها مساوی کردن استقلال باید این بازی رو ببره...
اگه عباسفرد اون یه گل رو نمیزد میگفتم کاش همون علیزاده تو بازی بود آخه این عباسفرد اصلا تو جریان بازی نبود.
تماشاگرا واقعا قشنگ تشویق میکنن. مدیر باشگاه الجزیره حساب کار باید دستش بیاد. البته بازی با الجزیره دیگه 60 هزار نفر نمیان برو بالا 90 هزار ...
از حق نگذریم صبا باطری هم خیلی قشنگ بازی کرد. هر تیم دیگه ای غیر از استقلال بود الان چند تا گل خورده بود. مدیر الجزیره باید به تیم همگروه صباباطری هم بگه که با چه تیمی حریفه...
راستی جای آرش هم خالیه... تو این بازی نیاز استقلال به یک مهاجم دیگه هم کاملا حس شد.
ذوب اهن هم هرچی زور میزنه نمیتونه گل بزنه.
ذوب اهن 0 ابومسلم 3
دقیقه 82
محمود سال بعدخیلی ازبازیکنامونوازدست میدیم تواین شک نکن . به نظرم برای سال بعد آرش برهانی میره یه تیم عربی باز. البته اگرغلامرضارضایی رابیاریم ضرری نمیکنیم هیچ سودهم میکنیم. تیم استقلال غیرازفروش بازیکن راه دیگه ای برای درآمدزایی نداره اینو باید قبول کنیم.
یک مهاجم می خوایم زوج سیاوش و عباسفر اصلا جواب نداد.
اخ گفتی حاج صفی.
اره این جز واجبات هست در کل سپاهان چندتا بازیکن جوان خیلی خوب داره اگه میشد اونها را خرید تیم توپ میشد.
البته سپاهان به این راحتی بازیکن به کسی نمیده. به خصوص بازیکنی که ساخته ی خودش هست!
نمیدونم چرا داور انقدر خطا برای ذوب پشت محوطه ی جریمه میگیره؟؟؟؟
استقلال اگه تو جام باشگاهها قهرمان بشه و بعد بره جام باشگاههای جهان اونقدر پول دستش میاد که بتونه همه بازیکنهاشو نگه داره و تازه چند بازیکن جدید هم اضافه کنه اینو مطمئن باشید.
آقا این بیگ زاده خیلی افتضاست
امیرآبادی خیلی بهتره
بازی هم شروع شد....
گلللللللللللللللللللللللل لللللللللللللل.
فرهاد مجیدی گل زد.
ای ول استقلال ...می خواد بترکهنه.
عباسفرد هم پاس گل رو داد.
هی بگین علیزاده بهتر از عباسفرده...
ایول فرهاد
ایول عباسفر...
بابا عباسفر شرف داره به این علیزاده.
گــــــــــــــــــــــــ ـــــل .... هنوز نیمه دوم شروع نشده گل دوم رو فرهاد زد. طوفان استقلال شروع شد.... پشت کامپیوتر بودم هنوز تا اومدم مانیتور رو خاموش کنم فرهاد گل رو زد.
ذوب اهن هم باخت.....
استقلال 2 صبا 0