سلام
من بلگ باکس nfs most wanted 2012 رو دانلود کردم ولی موقع اجرا اینو میگه
ایرادش چیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
ایرادش چیه
سلام
ایرادش چیه
سلام
من باری فیفا 13 رو نصب کردم (نسخه بلک ب***)ولی اجرا که میکنم صفحه سیاه میاد بالا و ارور زیر نشون داده میشد لطفا کمک کنید
ظاهرا فایل dll سیستمت ناقصه .....نقل قول:
اول اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مسیر زیر انتقال بده : c:/windows/system32
بعد بازی رو اجرا کن ... اگه نشد :
آخرین نسخه دایرکس رو نصب کن و با نرم افزار fix dll فایل ها ناقص رو اسکن کن ... مشکل حل میشه ...
پس جواب من چینقل قول:
چون اهل فیفا نیستم و از محتویاتش خبر ندارم نمیتونم زیاد کمکتون کنم .... شما آخرین نسخه دایرکس رو نصب کردی ؟ کرک رو ریختی ؟ شاید مشکل از کرک بازیت باشه ؟نقل قول:
با نرم افزار slim driver کارت گرافیک سیستمت رو آپدیت کن ببین چی میشه .....
ضمنا واسه مشکلات فیفا به این تایپک مراجعه کن ....
نسخه بلک باکس تست شده و مشکلی نداشتهنقل قول:
برید به پوشه:
x:\Program Files\FIFA 13\Game\fifasetup
و بازی رو با فایل fifaconfig.exe اجرا کنید
اگر مشکل پابرجا بود مشکلتون رو در تاپیک مخصوصش پیگیری کنید
سلام.من چند تا بازی گرفتم همشون ارور میدن.مثلا مدال این ارورو میده:
the program cant start because MSVCP100.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problam
جاست ریکون اینو میده:
system error.the system cannot find the file specified.2. create process failed.
دیشنارده دیشوناریده نمیدونم تلفظش چجوریه.اونم به لود بازی که میرسه یهو میپره بیرون.فیفا 13 هم تا میره تو زمین میپره بیرون.
ویندوز زدم درایور 301 انودیا رو هم نصب کردم ولی فرقی نکرد.
چیکار باید کنم.کمک پیلیز...............
سلام آقا من میخوام این بازی Commandos II : Man Of Courage رو نصب و بازی کنم ولی یه مشکلی هست , بازی که نصب میشه وارد بازی میشم صفحه سیاهه !
هیچ چیزی هم بازی نمیشه هرپی دکمه میزنم هرپی صبر میکنم !
چه باید کرد؟؟
ویندوزم هم 7 ئه !
اون properties و windows xp و اینا رو هم انجام دادم ] اجرا نمیشه !
خیلی دلم میخواد بازم بازی کنم , ممنون میشم اگه کمک کنید ! :sq_9:
بازی اگه اجرا بشه بدون هیچ اروری و صفه سیاه بیاد یا گرافیکت نمیکشه یا کرکش خرابه!
نه بابا گرافیکم میکشه :sq_6:نقل قول:
بازی مال حوالی سال 2000 ئه !
من الان با این لپتاپم فیفا 13 و کال و دیوتی بازی میکنم !
گرافیکم که میکشه , تازه قبل اینکه سون بریزم تو ویندوز ایکس پی خیلی خوب کار میکرد و بازی میکردم!
الان تو سون نمیدونم چه دردشه !
دادا بازیت مال زمان قل قلی میرزاست که!پس از همون ویندوزه،منم مشکلی مثل تورو داشتم که بازی قدیمی رو نصب کنم رو سون و بعدش اجرا نشه!:5:
حالا چه باید کردو نمیدونم:31:
جواب منم بدید.
درجه میگیریدا. از این ستاره ها.
آخرین درایور 306.97 هستش که توی سایتای ایرانی برای دانلود گذاشتننقل قول:
MSVCP100.dll is missing
دو تا را داره
اولی اینه که این فایل رو توی پوشه system 32 داخل درایو ویندوز و داخل پوشه بازی بریزید
یا میتونید dirext و ++c رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید و نصب کنید که بنظر من راه دوم بهتره
بازی سربازان آینده رو هم با Future soldier.exe بزن بیاد بالا نه با لانچر
کارتت رو آپدیت کن بعد برای اون دوتا بازی دیگه هم تاپیک جدا هست
پاک شود لطفا.............
سلام دوستان.
ببخشید من توی بازی Medal of Honor Warfighter مرحله 6 یه دفعه صفحه فریز میشه و هیچ کاری نمیشه کرد باید کلا بازی رو ببندم دوباره اجرا کنم. این مشکل از بازیه یا مشکل از منه؟ لپ تاپم از لحاظ قطعات مشکلی نداره. چیکار کنم به نظرتون؟
..........................................
سلام.
دوستان یه سوال داشتم
راهی هست که بازی های ایکس باکس رو رو pc اجرا کرد؟
سلام من بازی formula 1 2012 رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی میشم یه دفعه میاد بیرون مشکلش چیه؟در حالی که تو کامپیوتر کسی دیگه اجرا شد.من بازی هایی مثل pes 13 هم تو کامپیوترم دارم ولی اجرا میشن. فقط نمیدونم چرا.فرمول یک اجرا نمیشه.
.................................................. .......
نه ولی فکر کنم میشه در ویندوز 8 بازی های ایکس باکس رو بصورت آنلاین بازی کرد.نقل قول:
سلام کسی کرک بازی Street Fighter X Tekken و روش کرک کردنشو داره واسه من بزاره اخه اکانت افلاین رو که می سازم دیگه بعد اونو بلد نیستم اگه کسی میتونه به هم کمک کنه
sسلام
بازی Cabela's Dangerous Hunts 2013 رو نصب کردم وقتی بازش میکنم یه صفحه ی سیاه میاد و باز نمیشه و کرش میکنه بیرون
کسی میدونه چطوری حل میشه این مشکل ؟
کرک اسکیدرو هم ریختم ، نشد
salamنقل قول:
استیم رو سیستمت نصب هست؟چون تازگیا کرک اسکیدرو زمانی کار میکنه که استیم رو سیستمت نصب باشه.(کافیه فقط نصب بشه نیازی نیست اجراش کنی)
اگه نصب نیست باید کرک 3DM بگیری که به استیم نیاز نیست
یه سر به این سایت بزن کرکشو بگیر بریز ببین درست میشه؟
nodvd.com
با نصب steam مشکل حل شدنقل قول:
ممنون
با سلام من 2.3 تا بازی فوتبال دانلود کردم برای اجرا در epsxe همشون کار میکنه و خیلی راضیم . ولی مشکلشون صدای بازیهاست که اصلا در نمیاد. اگه کمکم کنید ممنون میشم.
سلام.اقا تشکر.ولی درست نشد.اپدیت کردم اون برنامه ها رم نصب کردم بازم همون ارور رو داد.این فایل msvcp رو از کجا بیارم بریزم تو پوشه بازی؟سربازان اینده هم future soldier رو زدم رفت تو uplay یوزر و پسورد میخواد.اجرا نشد اونم.
نقل قول:
...: یک اشکال اساسی :...
سلامPES نصب کنم، نصب هم کردم کرک هم کردم اما مشکل اینجاست که...
من رو لب تاپم میخاستم
وقتی میخام بازش کنم میگه حداقل نیازمندی ها رو سیستمت نداره بعد پیغام کمبود GPU VRam میده.
و مینوسیه GPU VRam: 128 من در تنظیمات بایوس دیدن که Extended Memory رو زده 640KB و میخاستم تغییرش بدم ام غیر فعال بود.
کلا اون صفحه بایوس بجز ساعت و تاریخش همگی غیرفعال بودند.
لب تاپ من گرافیک 2 گیگ داره و رم 8 گیگ و مدل DELL
چکار کنم؟؟ پیشاپیش متشکرم.
سلام.من فیفا منیجر 13 رو روی لپ تاپ نصب میکنم و با گرافیک Intel HD 3000 ارور میده که فایل GFXcore.dll رو نمیشناسه و نمیتونه پیدا کنه.این فایل رو هم حتی دانلود کردم ولی مشکلم حل نشد!چی کار کنم؟
برای این ایراد باید dx کامیپوتر رو به روز کرد...ولی این گرافیک اصلا برای بازی ساخته نشده و اصولا نمیشه باهاش بازی کرد!!!!نقل قول:
سلام خسته نباشید..من بازی medal of honor warfighter رو رو ویندوز 8 نصب کردم ارور میده...entry point رو میده....msvcp100.dll
دایرکس رو نصب کن .نقل قول:
سلام. من وقتی میرم تو football life و بازی میکنم اون اول مشکلی نداره ولی وقتی سیو میکنم و دوباره میخوام بیام ادامه بدم وقتی میرم رو next match یهو بازی هنگ میکنه. مشکل از کجاست؟
دوستان عزیز
medal of honor warfighter رو win7 نصب کردم..
مشکل داره.. tbb.dll is missing..
راه حل چیه؟
ممنون
سلام .
من قبلا بازی بتمن رو انجام دادم و اکانت آفلاین رو هم درست کرده بودم اما این نسخه game of year edition رو که نصب کردم اصلا نمیشه سیو کرد. کلید home هم اصلا عمل نمیکنه.آخرین ورژن game for windows live هم نصبه ولی باز کار نمیکنه.
چیکار کنم؟
سلام
آقا من این بازی scarface :the world is yours رو دانلود کردم نصب کردم سیستمم وین 7 -64 بیته بازی اجرا میشه ولی گرافیک بازی بهم ریختس رنگها قاطیه یه سری خط و خطوط میاد اصلا یه وضعیه به سایتهای خارجی رفتم کارهای اونا رو کردم ولی بازم جواب نداد اونا میگفت برم تو تب بوت msconfig پروسسور رو رو یک بدارم
کارت گرافیکم ati هستش لطفا راهنمایی کنید که چه کنم
ممنون
سلام من بازی بسکتبال NBA 2013 رو دانلود کردم وقتی میخوام نصبش کنم ارور میده البته این ارور رو موقع نصب تو ویندوز 8 و XP میده ولی تو ویندوز 7 راحت نصب میشه. من میخوام تو ویندوز 8 نصبش کنم چون ویندوزم 8 هست و از ویندوز 7 متنفرم. ارورش الان دقیق یادم نیست ولی تا اونجایی که یادمه میگفت inestaller ویندوز نمیتونه ساپورت کنه (اگه نیازه بگین که عکس ارور رو بذارم. الان عکسشو نداشتم که بذارم) ارورش یه چیز تو همین مایه ها بود اگه کسی میتونه راهنماییم کنه که مشکلم حل شه 7 گیگ دانلود کردم رو دستم مونده. ممنون اینم سیستم کامپیوترم RAM=2 GIG DDR2 گرافیک= جیفورس 9500 جی تی 1 گیگ سی پی یو=اینتل 2 هسته ای 7300 سیستم عامل=ویندوز 8 اینتر پرایس 32 بیتی فاینال
نقل قول:
من برای حل این مشکل برنامه virtual pc xp mode مایکروافت رو دانلوذ کردم و بازی رو تو اون محیط نصب کردم ولی اینبار بازی اصلا اجرا نمیشه و ارور زیر رو میده میشه راهنمایی کنید که این ارور رو چطوری برطرف کنم ممنون
نقل قول:
اگه فایل بازی به صورت ایمیج هست با درایو مجازی از طریق اتوران بازی و نصب کن شاید درست شه