شما سرویس جدید خریدید یا همون قبلی رو دارید؟ (کدوم سرویس؟)نقل قول:
اگه این طوری باشه که سرعت محدود نشه که خیلی عالیه منتها من تا مرداد ماه 96 قرار داد دارم (سرویس جشنواره 1 ساله) حالا نمیدونم چی کار کنم شبانه رایگان داشته باشم
Printable View
شما سرویس جدید خریدید یا همون قبلی رو دارید؟ (کدوم سرویس؟)نقل قول:
اگه این طوری باشه که سرعت محدود نشه که خیلی عالیه منتها من تا مرداد ماه 96 قرار داد دارم (سرویس جشنواره 1 ساله) حالا نمیدونم چی کار کنم شبانه رایگان داشته باشم
نه سرویس جدید خریدم 128-6ماه-12 گیگنقل قول:
فکر نکنم بشه کاری کرد،باید صبر کنید سرویس تون تموم بشه مگر اینکه سرویس جدید بخرید و قید این 5 ماه باقی مانده رو بزنید
پارس انلاین مثل شاتل مثلا بسته های 100 گیگی با تخفیف میذاره یا نه؟ کلا ازین جشنواره ها داره؟نقل قول:
مثلا شاتل معمولا بسته های 100 گیگیش بین 70 تا 100 تومن بود قیمتشون تو جشنواره ها
جشنواره گذاشته بود که نمیدونم هنوز این جشنواره ها رو داره یا نهنقل قول:
فقط این جشنواره ها بیشتر برای جذب مشتری هست و برای منی که کاربر قدیمیشون هستن این جشنواره ها رو نمیتونم بخرم حتی نمیتونم ببینم مگر اینکه با فیل تر--شکن ببینم
چرا جدیدا مثل سایر شرکت ها یاد گرفته از این جشنواره ها میذاره ...:n08:نقل قول:
نقل قول:
نه برای همه کاربران از این جشنواره ها میتونن استفاده بکنن.. به عنوان مثال جشنواره خرید ترافیکی که الان فعال هست به شرح زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
درود
جشنواره خرید ترافیک اضافی برای بنده فعال نیست و ظاهرا برای همه قابل خرید نیست
در پنل من 50 گیگ به قیمت 98500 تومان قابل خرید هست
خیر این جشنواره ها برای همه نیست. برای بعضی از کاربران این تخفیف الان هست و برای بنده هم فعال نشده. نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن که هر سری فقط برای تعداد محدودی تخفیف میزنن.نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خود بنده چند تا اکانت پارس انلاین در مراکز مختلف مخابراتی دارم ، توی هر چند تا اکانت م این تخفیف خرید حجم ترافیکی فعال هست .. اگر برای شما نمایش نمیده باید به واحد صدای مشتریان پارس انلاین مشکل تون رو گزارش بدید ..
اگر نتیجه نداشت حتما در سامانه 195 شکایت تون رو ثبت کنید ، قطعا به نتیجه میرسید.
تحفیف 50 درصدی ترافیک داخلی سه ماه عقب افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزدی جدید پارس انلاینه بنظرتون مشکل چیه ؟
من تو ساعت دانلود رایگان دانلود داشتم 900 مگابایت برای من غیر رایگان زده من ساعت 7.05 دقیقه دانلود قطع و سیستم خاموش کردم بعد اومدم چک کردم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]