متاسفانه سرویس آرت 1 هست با اینکه 500 مگ هم استفاده نکردم ولی سرعت مودم رو آوردن رو 160 ست کردن حتی بزور یه سایت باز میشه
مشکل پهنای باند دارن
گفتن اگه ناراحتی جمع کن
همینه که هست
Printable View
متاسفانه سرویس آرت 1 هست با اینکه 500 مگ هم استفاده نکردم ولی سرعت مودم رو آوردن رو 160 ست کردن حتی بزور یه سایت باز میشه
مشکل پهنای باند دارن
گفتن اگه ناراحتی جمع کن
همینه که هست
پینگ 4.2.2.4 چرا همینجوری میره بالا؟!:n13:نقل قول:
ساعت اوج مصرفه الان این ببین ساعت 5.40
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا این وضعیت منه با پروفایل گیم. هرچی هم زنک میزنم پشتیبانی میگه پینگ تا 300 نرماله. سرویس 4 مگ، خط هم روی 9 مگ بسته شده.
بسلامتی نوبت ما هم رسید :n27:نقل قول:
دوستان دیگر هم منتظر باشن بزودی خدمتشون برسن عزیزان :n02:.
سلام دوستان بطور معمول چقدر زمان میبره پس از ثبت نام خط رانژه بشه؟
72 ساعت بعد از ثبت نامنقل قول:
منم ارت 2 دارم دیروز تمدید کردم اما ظهر ساعت 12 اینا بود که سرعت رسید به 16 کیلوبایت. محدود هم نشدم جالبه سرور داخل هم سرعت زغاله و جالب تر از اونم شاتل لند هم سرعتش پایینه ! دوستان ارت اگه این مشکلو دارن لطفا بگن.نقل قول:
دوستان عزیز من art 3 داشتم.شبانه روز سرعت روی 200 بود.تا اینکه بعد از یه 15 روزی شبا ساعت 1 به بعد سرعت میومد روی 30 تا صبح حدود ساعت 6.
محدود نشدم.حالا دوره جدید رو تمدید کردم.روزای اول سرعت خوب بود تا اینکه از دیشب ساعت 6 عصر تا حالا سرعت داغونه.شده همون30-40 با وجود اینکه مثلا سایت خودش یا aparat یا namava رو خیلی خوب با همون سرعت 200 باز میکنه.( مثلا از تاینی موویز هم سرعت همون 200 هست )
راهنمایی کردید که یه پله بالاتر برید تا محدودیت برداشته بشه.من 6 ام نوبت تمدید بود.الان که 9 ام هست اگر بخوام از توی پنل و تغییر سرویس برم art 4 همین الان سرعت و تغییر اعمال میشه یا باید تا ابتدای دوره صبر کنم ؟
ممنون.