سلام به شما
خواهش میکنم انلاین نمی شم که بیام فیگور بگیرم دوست من
هدفون با ارزشی هست اما نه به قیمت اینجا که اگه اشتباه نکنم حدود 110 تومن هست اون هدفونها بعضی هاشون رو دارم و داشتم و بعضی ها رو نه این هدفون خاص نهایتآ 60 تومن ارزش واقعی داره نه بیشتر
جوینده یابنده هست شما بگردی توی شهرتون جاهایی هدفون دارند که فکرش رو هم نمی کردید اگه شک دارید بگید تا کمکتون کنم!
سنهایزر انلاین خرید کردنش یک کمی ریسک داره هر چند خیلی گرونتر پای شما آب می خوره چون شما باید پول پیک دوسره رو بدید سود فروشنده ای که کالا رو داره بدید سود کسی که فروشگاه انلاین داره بدید هزینه پست هم که جای خودش حالا فکر نمی کنید که شما اگه از خود همون فروشنده خرید کنید می تونید حتی تخفیف هم بگیرید و طرف حساب شما شخص هست نه سایتی که معلوم نیست کجاست
البته قبلآ از اینکارها میکردند الان پیشرفته شدند و خودشون به فروشنده می گن براتون بفرسته (:
و اونم هر چی دوست داشت می فرسته دیگه و خیلی خوش بین باشیم اوکی هست و بی کم کاست ولی بازم گرونتر از گرونی
اگه می شد با هم خریداتون رو طوری هماهنگ کنید که یک باره خرید از خارج انجام بدید خیلی بهتر بود و به جای سود کذایی فروشنده های متقلب(بعضی هشون) هزینه ارسال پست رو میدادید و خیالتون از بابت اصل بودن حداقل راحت بود که حداقل تقلبی نخریدید با این قیمت
از همه بابت اشتباهات جمله بندی و تایپی پست هام معذرت می خام به هر حال توی تایپ کردن آماتور هستم و فرصت کم هم مزید بر علت و دیگه فرصت نمی کنم پستم رو ادیت کنم شما به بزرگی خودتون ندید بگیرید شاید یه روزی من هم مثل شما حرفه ای شدم
شما هم موفق باشید.