نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كننقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كننقل قول:
راهی هست بشه واسه افزایش فریم ریت بازی تماشاگرها رو ناپدید کرد ؟
دوستان من تو کریر بعد از 14 هفته که از فصل گذشته و 14 پیروزی متوالی کسب کردم ایمیل اومده که شما اخراجید! (اخراج مربی) هر روز هم این ایمیل میاد. دلیلش چی هست و چطور میشه برطرفش کرد؟
اگه نسخه اولیه و بدون اپدیت فیفا 14 رو دارین که اپدیت کنین درست میشه . اگه هم بازیتون اپدیت شده است و این مشکل پیش اومده واستون یک باگه و باید کریر رو از اول شروع کنین .نقل قول:
سلام دوستان عزیز از همتون میخوام تا از لیگ ایران حمایت کنین تا در فیفا 15 بالاتر از همه قرار بگیره و تا میتونین این سایت رو تبلیغ کنین تا لیگ ایران در فیفا 15 حضور داشته باشه و اگه سایت یا وبلاگی دارین در صفحه ی اول بخواهین که به ایران رای بدن . ممنونم از همتون غیرت خودتونو به دیگر تیم ها نشون بدین . در ضمن لیگ اسرائیل هم با ایران رقابت داره. اینم آدرس سایت فیفا 15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریر فیفا چرا چمپیونز لیگ نداره ؟! نمیشه بهش اضافه کرد؟
داره منتهی یک اسمش فرق میکنه . در ضمن باید موقع شروع کریر واسه فصل اول فعالش کنی و گرنه به صورت پیش فرض فصل اول چمپیونز لیگ نداره .نقل قول:
این مشکل برای من که فیفام آپدیته هم پیش اومدهنقل قول:
نیازی به از اول شروع کردن نیست.
یه بار از بازی خارج بشیین درست میشه
دوستان واسه fifa 13 یه آپدیت 2 گیگی اومده بود که خیلی تاثیر داشت و گیم پلی بازی رو عوض می کرد واسه fifa 14 همچین آپدیتی نخواهد آمد؟؟؟؟
راستی با تنظیمات اسلایدر میشه این مشکل تقلب cpu و بازی تیم دسته سوم انگلیس در حد رئال:n02: رو حل کرد؟ این مورد خیلی تو ذوق میزنه.