مشكل epg در سينام مدل 8860
خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:43 AM ----------
خريد مبدل ديجيتال سينام بزرگترين اشتباه من بود چون واقعا هيچ پشتيباني در دو سالي كه خريدمش نداشت الان هم epg را ناخوانا نمايش مي دهد در حاليكه با خريدن آنتن هاني بيش از 90 درصد كيفيت سيگنال دارم و نمي دونم بايد چكارش كنم
كسي هست كه فايل آپديت مبدل ديجيتال سينام مدل 8860 را داشته باشه يا بدونه كه با كدوم مبدل ديگه همخاني داره ، يا بتونه كمكي به من بكنه
بهترین گیرنده دیجیتال برای کامپیوتر
به نظر من بهترین انتخاب برای یک ----T (گیرنده تلویزیون دیجیتال) فقط X.Vision هست.
هم گارانتی معتبری داره و هم اینکه دقیقا با توجه وضعیت و کیفیت کشور خودمون ساخته شده.
در حال حاضر X.Vision دو مدل ----T برای کامپیوتر داره:
مشخصات هر دوتاشون هم تقریباً یکی است :
- قابليت دريافت و پخش تصاوير HD
- برخورداري از نرم افزار پيشرفته جهت دريافت سيگنالهاي ديجيتال در كامپيوتر و نوت بوك
- قابليت ضبط برنامه زنده تلويزيوني و مديريت با ماشين زمان
- حساسيت بالاي دريافت سيگنال در مناطق مختلف
- سازگار با USB2.0, USB3.0
- جستجوي اتوماتيك كانالهاي تلويزيوني و راديويي
- قابليت ضبط برنامه هاي تلويزيوني-PVR
- پشتيباني از راهنماي الكترونيكي برنامه ها-EPG
- قابليت ضبط از قبل برنامه ريزي شده برنامه هاي تلويزيوني
- كاملا مطابق با استاندارد هاي ----T
- پهناي باند: 6و7و8 مگا هرتز
- ساپورت فرمت هاي تصوير: MPEG-2 ,MPEG-4
- ساپورت فرمت هاي گوناگون صدا:mpg-ll Audio Layer l &ll,AAC+
- قابل نصب در سيستم هاي عامل:Microsoft Windows XP, Windows7, Vista