دوست عزیز کرمانشاهی
اگر در تهران قیمت اینترنت نسبت به شهرستان تا حدودی ارزونتره در عوض هزینه زندگی در جنبه های دیگه چندین برابر شهرهای دیگست :n06:
Printable View
دوست عزیز کرمانشاهی
اگر در تهران قیمت اینترنت نسبت به شهرستان تا حدودی ارزونتره در عوض هزینه زندگی در جنبه های دیگه چندین برابر شهرهای دیگست :n06:
دوستان تهرانی دو تا سوال
up و downstream رو روی چند میبندن برای 512؟
واسه من down رو 576 و up رو 152 بستن(چرا اینقدر آپلود کمه؟)
سوال دوم،زمان محاسبه برای سرویس از کی حساب میشه؟اولین کانکت یا تاریخ روزی که رانژه شده؟
سپاس
دوستان کسی تو منطقه مخابراتی شهيد مدنی سرويس گرفته؟
من ميخوام 1 مگ بگيرم ولی خيلی مشکوکم به کيفيت سرويس..
خواهشا کسایی که تو تهران مشکل دارن و اعلام میکنن ، مرکز مخابراتشون رو هم بگن چون مرکز تا مرکز خیلی فرق میکنه تو تهران نمیشه همه رو یجور دید!!
جی شد بالاخره می خوای از فن آوا دل بکنی؟؟نقل قول:
دوستان مخابرات تهران سرویس حجمی با سرعتای بالا مثل 1 مگ هم میده ؟ اصلا سرویس حجمی داره مخابرات؟
جالبه همتی که مرکز ما توی اجرای قانون و مقررات داره حضرت علی تو صدر اسلام نداشته!! اون موقع که همه 512 میگرفتن حداکثر 256 می داد و حالا که همه جا راحت دارن 1 و 2 میدن نهایت 512 میده. کشته مرده اون تعهدنامه استفاده علمی پژوهشی شون شدم من!!
بلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتورت:n12:
شما هم انقدر سرعتتون پایین؟ من یه چند روز یه مگ گرفتم ولی خیلی افتضاح. سرعت 30-40 بالاتر نمی ره قطعی هم داره
می خواستم بدونم اوضاع تهران چطوره؟
کرج هستم
آخه این ملت مفلوکه فلک زده چی کنند ؟! ماکارونی که یه ده سالی توی سبد خرید ملت جا خوش کرده هم گرون شه صداشون در نمی یاد، چه برسه به اینترنت که اصلا نمی دونن چیه !نقل قول:
اگه هم از کسی توقع داشته باشیم که صدا شون دراد کسی نیست جز همین کاربران اینترنت،
که درک و فهم مقایسه وضع اینترنت خودش با چهار تا کشور همسایه داره، نه کل ملت.
اگه کم کاری هست از جانب همین قشره ! چطور وقتی آتش سوزی در یک مدرسه اتفاق می افته یا اعتصاب غذایی صورت میگره کل فیس بوک و وبلاگ ها و ... از خبر هاش پر میشه و عالم آدم میفمن ؟ و آخر هم به نتیجه میرسه ولی آیا تا الان شده ما که کاربران اینترنت که پا مون رو از مصرف کننده ای صرف فرا تر بذاریم و به تولید محتوا درباره این مشکل به پردازیم ؟ ( ما فقط نشستیم یه گوشه و عین پیر زنها غر میزنیم ! :| )
صد ها نفر این جا پیج های پر ترافیک فیسبوک دارند ولی تا الان شده به این مساله به پردازن ؟
به نظرم مشکل من و شماییم نه ملت، و مطمئن باشید اگر هم کاری نکنیم وضع اینترنت نه در این دولت نه و در دولت های آینده تغییری نخواهد کرد.
حرف های شما درسته و منم موافقمنقل قول:
من خودم به شخصه اگه کاری نکردم به خاطر گرفتاری هام بوده
خیلی وقت ها تصمیم گرفتم یه وبلاگ درست کنم ولی نشده یا نصفه کاره رها کردم
ولی یه چیزی هست . اونم اینکه اگر همون ملت فلک زده که ما رو هم به خاک سیاه نشوندن برای همون ماکارونی یه --ی می زدن ، جنابان می فهمیدن که حساب پس دادنی هم هست
اون وقت ما هم اگه اعتراض می کردیم قابل قبول بود
از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام که توکه سایت داری و اینترنت حالیته یه کاری بکن (نخندین لطفا :n02:)
اگه شما هم فکر دیگه ای دارید من خوشحال می شم بشنوم