ولی خوب فردا اگه اشتباهی بشه بانک راحت میتونه شونه خالی کنه چون رسیدی دست مشتری نیستنقل قول:
فکر نکنم چاپ زدن دفترچه ارزش قانونی داشته باشه
Printable View
ولی خوب فردا اگه اشتباهی بشه بانک راحت میتونه شونه خالی کنه چون رسیدی دست مشتری نیستنقل قول:
فکر نکنم چاپ زدن دفترچه ارزش قانونی داشته باشه
سلام دوستان
من 3 ساله که تو بانک سپرده دارم حالا 2 روز پیش کارت ملی را بخاطر تموم شدن اعتبار جدیدش کردم و چهرهی جدید خودم روی کارت ملی قرار گرفته.
ایا رفتم پیش بانک برای برداشت یا انتقال پول
برای تایید هویت از کجا میفهمه صاحب اصلی ؟؟
شما دفعه بعد که رفتید دقت کنید و ببینید اون دو نسخه چه تفاوتی با هم دارند و همون طور که گفته شد یکیش نسخه مشتری هست یا نه؟نقل قول:
اگه بود خوب از کارمند بانک بخواید که اون نسخه رو بهتون بدن
ضمنا میتونید اینترنت بانکتون رو فعال کنید تا همیشه ریز اطلاعات حسابتون دم دستتون باشه
ضمنا(به توان 2:n02:) اون چاپ دفترچه هم رسید معتبری هست چون احتمالا شماره پیگیری یا چیز دیگه ای داره
اینکه نباید مشکلی باشه چون اگه بود دفعه قبلی که رفتین بانک و عکس کارت ملیتون قدیمیه بوده و چهرتون جدید، ایراد میگرفتن!نقل قول:
حالا اگه رفتین و مشکلی بود بگین کارت عوض شده دیگه
مهم اینه که کارتی که ارائه میدین اصل هست و روش شماره ملیتون ثبت شده و اونها هم تو سیستمشون شماره ملی شما رو دارند
حالا آدم سنش میره بالا و چهرش عوض میشه مشکلی نیست که:n01:
ممنون پس اول کد ملی را چک میکنند میبینن خودش هست بعد تشخیص چهره میدن؟؟نقل قول:
سلام.
من رفتم بانک تا یه حساب کوتاه مدت باز کنم که مثلا کسی نفهمه،فرم ها رو پر کردم امضا و اثر انگشت دادم و شماره موبایلمم دادم تا برام اس ام اس بیاد!
همین که رسیدم خونه از خونه فرمودن که حساب باز کردی؟:n09:
گفتم از کجا فهمیدین گفت برامون اس ام اس اومد!
امروز رفتم بانک پیگیر موضوع شدم گفتن شما چن سال پیش که برای وام حساب باز کرده بودین چون برای اون حساب شماره دیگه ای داده بودین رو اون حساب اس ام اس این واریز هم به اون شماره ارسال شده!(قانع نشدم و درخواست اصلاح دادم)
سوالم اینه که وقتی من یه حساب کاملا جدید باز کردم و مدارک جدید دادم چرا باید از اطلاعات حساب قبلی استفاده بشه؟
آقا دنبال وام کم بهره با بازپرداخت بلند مدت در حد 15 تومن
بعید میدونم ارزش حقوقی داشته باشهنقل قول:
اون چاپ دفترچه هم رسید معتبری هست چون احتمالا شماره پیگیری یا چیز دیگه ای داره
چون رسید بانکی مهر و امضای کارمند روش هست ولی دفترچه رو کسی که یه چاپگر داشته باشه خودش هم میتونه بزنه
نظرتون درباره موسسه اعتباری آرمان ( فردوسی سابق ) چیه؟
چندروز پیش توش افتتاح حساب داشتم
سلامنقل قول:
الان فقط یک شماره موبایل برای تمام حسابهاتون در یک بانک قابل استفاده هست و اولین شماره ای که ثبت کردین فعال میمونه تا اینکه برید و تغییرش بدین
یعنی بانک مقصر نیست
سلامنقل قول:
گمان نکنم مجوزدار باشه . ریسکش زیاده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند درصد سود میده ؟