-
سلام
در تایید فرمایشات جناب Alireza SM
وقتی موبایلی یا دوربینی خریدید و یا در کل کالای دیجیتال که یک سری لوازم جانبی همراهش هست .
از قبل در اینترنت اطلاع پیدا کنید که چه سازنده چه لوازمی رو در باکس کالا ارائه کرده و قرار داده است .
بعد هنگام خرید از فروشنده بخواهید که در فاکتور قید کند که تمامی لوازم جانبی همراه کالا موجود و اصلی هستند .
و روی فاکتور حتما حتما مهر و امضای فروشنده و اسم و ادرس فروشنده باشه . و برای اینکه دیگه خیلی مطمئن بشید که کالای دست و دوم به جای نو تحویلتون
نمیدن میتونید در فاکتور قید کنید که کالا به شرط آکبند بودن خریداری شده .
این مثل سند میمونه :
بعضی جاها موقع خرید گوشی موبایل ، کالای دست و دوم رو به جای نو در یک جعبه با هولوگرام تقلبی می فروشند . که راه حل مقابله همون تاکید بر اکبند بودن در
فاکتور خرید است .
اگر مثلا باتری ارجینال گوشی رو برداشته باشند و باتری با کیفیت پایین چینی در جعبه گوشی قرار داده باشند شما میتونید اقدام کنید و حق به شما داده میشه .
بعضی وقت ها هم مواردی از باکس گوشی برداشته میشه مثل هندزفری ، رم ، هدیه های همراه گوشی و ...
-
اگر میخواید ارشد بخونید بدونید ک با کارشناسی فرق میکنه و انرژی ک دو سال باید صرف کنید ب مراتب بیشتر از چهار سال لیسانسه. پس با هدف برید و از همون ترم اول برید سراغ کارای پایان نامه وگرنه مثل من بی هدف برید سه سال و اندی وقتتون تلف میشه. از من گفتن بود ...
Sent from my D6633 using Tapatalk
-
تو خونه های ویلایی یا هر خونه ای که گربه میتونه از پنجرش واردش بشه ، هیچوقت از پنجره به گربه ها غذا ندید
گربه ها فکر میکنن داخل پر از غذاست ، به محض اینکه یه لحظه پنجره باز باشه میان تو و همه چی رو به هم میریزن ، مخصوصاً شبا
گاهی هم میان و بدون سروصدا یه جایی برای خودشون پناهگاه میکنن ، یا میان زیر تختی جایی زایمان انجام میدن
البته اینایی که عرض کردم شاید به نظر بعضیا خنده دار بیاد ، ولی تو خونه های بزرگ این احتمال زیاده
تو اینجور خونه ها غذا رو ببرید جایی دور از پنجره ، در نبود خود گربه ها بریزید زمین تا خونه به نظرشون جای امن و پرغذا نیاد
-
هیچ وقت خودتونو در مضان اتهام قرار ندید
اگه واقعا کار خلاف یا مغایر با عرف نمی کنید ، جوری رفتار نکنید که بقیه افراد فکر کنن ریگی به کفش شماست
درسته که نباید برای حرف دیگران زندگی کرد ولی اگه جوری رفتار کنین که پشتتون حرف نباشه (حتی اگه 100% حرفاشون اشتباه باشه) زندگی راحت تری دارین
-
هرگز،مطلقا و به هیچ عنوان چیزی رو به کسی پیشنهاد ندید.
شاید بپرسید چرا؟؟ خوب بزارید با مثال قشنگ براتون توضیح بدم
اینحا چیز = محصول فرهنگی هنری (کتاب،فیلم،سریال و ...)
فرض کنید یکی از دوستان شما ازتون میخواد یه فیلم با مضمون روانشناسی بهش معرفی کنید.شما هم فیلم x رو بهش پیشنهاد میدید
حالت هایی که پیش میاد
1. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : این که پر از صـحنـه های ناجور بود.نکنه تو از این فیلما میبینی؟
2. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : 2ساعت منتظر نشستیم دختــرِ توی فیلم لباسش رو عوض کنه!!! نکرد.بدرد نمیخورد اصلا
3. طرف فیلم رو میبینه و میاد میگه : ای بابا اون فیلمی که خودم دانلود کرده بودم بهتر بود (طبیعتا اسم یکی از مزخرفترین فیلم های تاریخ رو میاره)
اینجا چیز = کالاهایی مثل تلویزیون،موبایل و ..
یه روز شوهر دختر خاله ی محترمتون میخواد گوشی بخره و از شما کمک میخواد.شما بر اساس تجربه هایی که داشتید و نقدهایی که خوندید و شنیدید یه گوشی بهش معرفی میکنید.حالا موقعیتی که پیش مباد اینه :
طرف میره گوشی رو میخره و هر بار سر کوچکترین مسئله ای که برای گوشی پیش میاد از چشم شما میبینه (انگار شما ساختید و گارانتی کردید)
اینجا چیز = مکان تفریحی،مرکز خرید و ...
دوستتون به شما میگه فصل گرماس و یه مکان خوش آب و هوا بهش معرفی کنید که با زن و بچه بره خوش بگذرونه
شما هم یه آبشار خیلی زیبا با طبیعت بکر بهش معرفی میکنید ولی چی پیش میاد؟؟
دوستتون از سفر برمیگرده و کلی غر میزنه که ای بابا اصلا بدرد نمیخورد یه دستشویی بهداشتی نداشت.جایی نبود آدم 1ساعت بخوابه!!
(حالا طرف تو عمرش صابون از نزدیک ندیده ایراد از دستشویی میگیره.اگر هم میخواستی بخوابی که زیر کولر توی خونه جای بهتری بود بنظرم)
پس اگر کسی خواست چیزی رو بهش پیشنهاد بدیم چیکار کنیم؟؟
خیلی ساده بهش لیست بدید و بگید خودش انتخاب کنه تا تمام مسئولیت انتخاب به عهده ی خودش باشه و روح و روان شما آسیب نبینه
مثلا ازتون فیلم اکشن میخواد بهش 5تا فیلم معرفی کنید ولی هرگز فیلم ها رو بهش ندید حتی اگه توی آرشیوتون دارید.بذارید خودش بره دنبالش
-
احتمال اینکه یک جوان فروشنده خیلی خوش تیپ و اهل فشن تو حوزه کفش و لباس سرتون رو کلاه بذاره، ده ها بار بیشتر از این هست که یک پیرمرد و مرد میانسال معمولی تو همین صنف این کار رو بکنه.
این رو در تعداد زیاد دیدم (البته میدونم استثنا همه جا داریم)
جوان های الان بیشتر دنبال چاپیدن هستند تا کسب روزی که بهش قانع باشند.
-
سلام
اگر در جائی زندگی میکنین که رطوبت هوا کمه و هوا خشک هست مثل شیراز,تهران,کرج,تبریز,اصفها ن,مشهد و غیره , و در حمام (معذرت میخوام)توالت وجود نداره و یا ازش استفاده نمیشه , لازم نیست برای حمام هواکش نصب کنین
بعد از استحمام , رطوبتِ داخل حمام خیلی باارزش هست .
دربِ حمام رو کاملاً باز بذارید و یا حدودِ 40 سانت باز باشه تا رطوبتش توی خونه پخش بشه که خیلی سودمند هست چون رطوبتِ کمتر از 40% برای سلامتی پوست,مو,ناخن,بینی,چشم ,سینوسها و ریه ها ضرر داره .
با این کار در هزینه ی خرید هواکش و برقِ هواکش صرفه جوئی میشه , حمام هم ظرف سه چهار ساعت خشک میشه و رطوبتش هم باعث افزایش رطوبت داخل خونه میشه
بنده با ساعت دیواری رطوبت سنج دار کاسیو تست کردم
رطوبت 30% بود , با باز گذاشتنِ درب حمام رطوبت رسید به 35% .
اگر حمام توی اتاق خواب باشه , این کار رطوبت اتاق رو حدودِ 15% افزایش میده و تقریباً 12 ساعت ماندگاری داره به شرطی که پنجره ها باز نباشه و اطراف پنجره ها هم با نوار درزگیر کیپ شده باشه .
=====================================
رطوبت کمتر از 40% ضرر داره
رطوبت بیش از 55% هم ضرر داره و میتونه باعث رشد کپکها و قارچها در خانه بشه که باعث آلرژی و سرفه و تنگی نفس و بیماریهای دیگه میشه .
================================
اگر در منطقه خشک زندگی میکنین به نفعتون هست که کولر آبی تمیز و سالم نصب کنین با روکشی از جنس کیسه ی پارچه ای جاروبرقی تا مانع ورود گرد و خاک به خانه بشه و لذت ببرین از هوای خنک و مرطوب و تمیز و صرفه جوئی در هزینه های سنگینِ خرید و برق و سرویس و تعمیر کولر گازی. روکش کولر آبی رو هم میتونین هفته ای یک بار با برس جاروبرقی تمیز کنین
===================================
اگر در منطقه ی خشک زندگی میکنین و کولر گازی نصب کردین:
الف - نصبش کنین در ارتفاع 175 سانتی . اگر بالاتر یا زیر سقف نصب کنین کلی ضرر میکنین . این موضوع برای کولرهای مناطق مرطوب هم صدق میکنه . کلاً نصب کولر گارزی پنجره ای و یا اسپلیت در زیر سقف اشتباه هست و کارائیش خیلی کم میشه و استهلاکش و مصرف برقش زیادتر میشه
ب- لوله ی آب کولر گازی رو نبرین بیرون اتاق بلکه بذارین توی یک یا دو گلدان زیر کولر تا رطوبت اتاق کمتر از اونی که هست نشه چون هوای خشک کلی ضرر داره . اینطوری نیاز به سوراخ کردن دیوار برای لوله ی آب کولر هم ندارین
=====================================
این تاپیکها رو هم اگر دوست داشتین تدریجاً بخونین و دنبال کنین و به دیگران هم پیشنهاد بدین . ضرر نمیکنید
توصیه های امنیتی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صرفه جوئی در هزینه های زندگی
صرفه جوئی در هزینه های خودرو
تعمیر آبگرمکن
مشاوره و سرویس و تعمیر و نگهداریِ دستگاه تصفیه آب خانگی
مشاوره , نصب , سرویس و تعمیر پمپ آب و همچنین لوله کشی
-
عرض سلام
از هر پرداخت اینترنتی که انجام دادید . بلافاصله پرینتی داشته باشید (حتی به صورت pdf و عکس از صفحه پرداخت) و ... در مرورگرتون پرینت بگیرید . و در جای مطمئنی نگه داری کنید .
تا مثل من که اشتباه انجام دادم و پرینت نگرفتم خطا نکنید . حالا بیا به طرف بفهمون که من پرداخت کردم .
این پرینت تنها سند پرداخت شماست .
-
ههیچوقت نزارین یه بچه گربه ترسو و از این گربه هایی که مثل سوسک فرار میکنن وارد خونتون بشه چون یکیشون اومد تو خونمون و اومدم بیرونش کنم رفت پشت اجاق گاز و از اونجا رفت زیر شعله های اجاق گاز یه فضای خالی بود اون پشت اجاق گاز خلاصه هر کاری کردم بیرون نیومد و آخر شب هم بود میخاستم بخوابم و یک ساعت منو سرکار گذاشنه بعد که بیرونش کردم رفت پشت یخچال کنار موتور یخچال انقدر با سیخ و مگس کش زدمش که اومد بیرون و اون شب دو ساعت درگیرش بودم که بیارمش بیرون خیلی ترسیده بود و بیرون نمیومد
سعی کنید اگر اوضاع مالیتون خوب نیست به بهترین دوستتون (اگر درآمدی نداره و هشتش گروی نهش هست ) پول قرض ندین چون ممکنه نتونه پولتون رو پس بده و بدتر از اون اینه که شما مثلا یک ماه یا دو ماه بعد لنگ پول باشید و روتون نشه بهش بگید پولتون پس بده از طرفی اون واقعن پول نداره که بهتون پس بده پس در مورد قرض دادن پول خیلی دقت کنید گاهی وقتها گفتن ندارم بهت قرض بدم و این حرفا خیلی بهتر هست البته پول رو باید به آدمش قرض بدین هم خوش حساب باشه و هم امتحانش رو پس داده باشه مثلا من رفیق داشتم بهش پول قرض دادم ولی اخلاقش مثل خودم بوده ( چون من به کسی بدهکار باشم دوست دارم سر موعد پولشو پس بدم و وقتی بدهکار باشم انگار یه چیزی رو دوشم سنگینی میکنه و دوست دارم زودتر بدهیم رو صاف کنم ) و اون رفیقم همین طور بوده و پولم رو با اینکه نداشته بهم سریع پس داده به این جور رفیقا پول قرض دادن خوبه
سعی کنید زیاد از بهترین دوستاتون انتظار وفا داری و مرام و معرفت نداشته باشین و اگر آدمی هستین که به این چیزا حساس هستین و نیاز دارین یه سگ بخرین گاهی وقتها بهترین دوستتون که هزار تا کار انجام دادین یه روزی دستتون رو گاز میگیره ولی واقعن من به وفاداری و عشق سگ ها باور دارم و برای پیدا کردن بهترین دوست سگ ها رو انتخاب میکنم
هیچوقت دیگران رو بخاطر قیافشون یا عیب هایی دارند که واقعن مقصر خودشون نیستن مسخره نکنید مثلن اگر دوستی دارین که زیادی لاغر هست مسخرش نکید شاید اون باهاتون بخنده ولی واقعا از این مشکل رنج میبره و اون خندش مصنوعی هست
در انتخاب رشتتون خیلی خیلی دقت کنید چون سرنوشتتون رو رقم میزنه
اگر قراره بچه کوچک که مثلن برای خواهرتون یا برادرتون یا هر کسی دیگه هست بیرون ببرید یا این مسئولیت رو قبول نکنید یا اگر قبول کردین خیلی خیلی مواظبش باشید که براش اتفاقی نیفته یه وقت دستتون ول کنه بره وسط خیابون یا زمین بخوره منظورم اینه که آسیب جدی ببینه چون واقعاشرمنده پدر مادرش میشید
-
در مورد پول قرض دادن خوب کار خوبیه .
ولی اکثر مواقع آخر کار انگار یه چیزی هم بدهکار طرف میشی به موقع نمیده بهش میگی ناراحت هم میشه از دستت . به غیر از رفیق جینگ و خونواده به هیچکس نباید پول قرض داد . جالب اینجاست صبح 400 تومن به یکی دادم تا شب که اوستا کارشو دید بهم بده ! بعد دو ماه بعدش لازم داشتم گفت ندارم گفتم اشکال نداره از داداشم قرض کردم بعده 6 ماه دوباره بهش گفتم گفت فردا گفتم تو که هر روز میگی فردا الان یه ساله چیکار میکنی گفت با پر رویی گفت خوب تو که یه سال صبر کردی یه سال دیگه هم روش ! یعنی از درون پکیدم از عصبانیت . گفتم گه تو روح خودت و پول نمیخام ببینمت اثن برو حال کن .
کلا به اعصاب خوردیش نمیارزه کسی گفت بگو ندارم فکر کنه آواره ای بهتر از اینهمه اعصاب خوردیه
به قرعان اگه ملت سر موقع که قول دادن قرضشونو پس میدادن خیلی زندگیا راحت تر بود همه میتونستن به هم اعتماد کنن و هوای همو داشته باشن یه سری لاشی گند زدن به همه چی . اینا همش برمیگرده به نبود امنیت مالی / تو سختیا میکنیم پشت همدیگرو خالی (به قول یه سیاه باز شاعر مردمی )