یه سوال :
چرا اینقدر از شکلکا استفاده میکنید .
Printable View
یه سوال :
چرا اینقدر از شکلکا استفاده میکنید .
عزيز بنده چنين اختياري ندارمنقل قول:
فقط مديران ميتونند عنوان تاپيك رو ويرايش كنند. بايد تا اومدن مهران اقا صبر كنيم
اولا:سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوما:فاز دادی اساسی.دستت درد نکنه.مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در آخر:اگه یه خاستگار خفن سمج واستون بیاد که خیلی گیر باشه و تا حالا هم شونصد دفعه ردش کرده باشی و بازم هی بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونوقت چیکار میکنی هان؟خودت دست بکار میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا اینکه به دوتا داداشات میگی برن جلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .یا اینکه دیگه آخرش میگی"بععععععله"". [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا یادم نرفته اینو هم بگم:عزیز دل برادر " اونجا تو اون تاپیک غریب گیرآوردین دیدین آقایون حق اظهار نظر ندارن،هر چی دلتون میخواد دارین بارمون میکنین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه کم هم انصاف داشته باشین.اینو به بقیه خانوما هم بگید.ممنون از اینکه تشریف آوردین و (بازم ممنون از کمکت) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا علی.
saeid_ronaldo
به احتمال زياد من سوال نامناسب فرستاده بودم
همينجا از تمامي دوستان به خصوص ونوس خانم معذرت ميخوام و ديگر تكرار نميشود
اون اصلا سوال بود که کردی مرد حسابی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باز خوبه که به کاری که کردی پی بردی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم اگه اونجا حرف بدی بهت زدم عذر میخوام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا علی.نقل قول:
اميدوارم ديگه شاهد چنين مسائلي نباشيم. مخصوصا در حضور خانمهاي فروم
چشم ديگر تكرار نميشودنقل قول:
بازم شرمنده:puke:
آقا مهدي
سلام ونوس خانم خوب هستید؟؟ دو تا سوال کوچیک داشتم!
1- نظرتون در مورد آواتار من چیه؟
*** وای نانازی کوشولو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- فکر میکنید خوب شد که بالاخره جناب میثم مشکل امضاهارا برطرف کردند؟؟؟
*** حتما لازم بوده اگه زمانی اجازه ندادن و حالا اجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
نقل قول:
برا ایکه بیروح و خسته کننده نباشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اول خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم ایکن خواستگارای سمج ماله دوره لیلی و مجنون بید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اینجوری بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا پسرا اینجوری شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارج از شوخی ترجیح میدم همه چی نرمال پیش بره حوصله ای چیزا رو ندارم چون دردسره خالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ه
چهارم اگه منظورت تاپیک خانوماس که من خودم همیشه حقایقی رو بیان میکنم تا شاید در نظر اید و خوبیشم به همینه که حداقل اونجا نمی تونین زور بگین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشی خواهش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]