بچه ها دیروز مشاورم زنگ زد گفت یه عده از بچه ها می خواستن رد بول بخورن سر جلسه یوقت این کار رو نکنیا... انرژی میگیری اما مخت کار نمی کنه....:21:
Printable View
بچه ها دیروز مشاورم زنگ زد گفت یه عده از بچه ها می خواستن رد بول بخورن سر جلسه یوقت این کار رو نکنیا... انرژی میگیری اما مخت کار نمی کنه....:21:
19 ساعت یا 1191 دقیقه یا 71448 ثانیه .. مونده تا ؟! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.7is7.com/otto/countdown.html?year=2011&month=06&date=30&hrs=8&ts=12&tz=270&min=0&sec=0&lang=en&show=Wdhms&mode=t&cdir=down&bgcolor=%23CCFFFF&fgcolor=%23000000&title=Countdown%20To%20KonKoor%2090
دقیقآ :31: باباجون اسپم کنید صفحات زیاد بشه:27:نقل قول:
بی زحمت میلی ثانیه رو هم لطف کنید:27:نقل قول:
19 ساعت یا 1191 دقیقه یا 71448 ثانیه ..
5 شنبه هم تعطیله !نقل قول:
خدا کنه پنج شنبه لپتاپ برسه. اگه نرسه جمعه که تعطیله میره تا شنبه ضدحال اساسی میشه.
خدای من، این همه انتظار کشیده بودم :19: شما هم بگید انتظار چی رو میکشید، هم دردی چیزی:31:نقل قول:
5 شنبه هم تعطیله !
به هر کسی که 10 تا پست بده جایزه میدیم. :20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
.
ایشالا هممون فردا بعد از کنکور با افتخار از سر جلسه بیایم بیرون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان بعضیا گلوله استرس شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما باید بهشون بگم که الان بهترین موقعیت برای ریلکس شدن سهت، من خودم که خیلی آرومم ، الان آهنگ ترنس گذاشتم، چند دقیقه دیگه هم میخوام برم زبان بخونم بعدشم برای مغرب با رفیقام میرم حرم، برای همتونم دعا میکنم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر کنم همه دارن refresh میکنن فقط
من تازه از راه رسیدم !
نقل قول:
یعنی قول میدم از زندگی میفتی لپ تاپ بیاد دستت:31:
آقا تو کارت من نوشته شما مشمول اعمال سوابق تحصیلی هستید ولی سوابق شما ارسال نشده است و باید به آموزش و پرورشی که دیپلم رو ازش گرفتید مراجعه کننید.
ولی الان برای 3 روزه که هی دارم میرم ولی این یاروو داره هی بهانه در میاره. میگه سیستم شلوغه برو, شما رو تو کنکور رات نمیدن, معدلت پایینه, فردا بیا, خودم درستش میکنم و...
چی کار کنم؟ والا موندم.
حالا جالب اینجاست که هی میگه: شما رو دانشگاه راه نمیدن. نه تنها به من, که به چند نفر دیگه هم میگفت. چون میگه معدل کتبی باید بالای 14 باشه که رات بدن. راست میگه یا نه؟ آخه من شنیدم معدل کل باید بالای 14 باشه نه معدل کتبی.
الان زنگ زد لپتاپ من رسید.گفتم نگهش دار فردا 12:15 اونجام:8:نقل قول:
چرت میگه... من کتبیم 12 هست.... پارسال هم شبانه قبول شدم... معدل بالای 14 فقط برای بورسیه بعضی دانشگاها مثل صنعت نفت لازمهنقل قول: