راستي، بعد عاشورا تو سايت همه مخابرات اعتراض كنيم! بعد برين تو سايت اين تنظيم مقررات راديويي يا هر چي كه هست، پيگيري شكايت كنيد
Printable View
راستي، بعد عاشورا تو سايت همه مخابرات اعتراض كنيم! بعد برين تو سايت اين تنظيم مقررات راديويي يا هر چي كه هست، پيگيري شكايت كنيد
من يكي كه ميخوام در مورد اين عدالت بپرسم اگه همه ما ايراني هستيم، چرا تو يه شهر به كاربر سرعت 20مگ ميدن تو يه شهر 512شونو ور ميدارن! :دي اينا همه در حاليه كه طبق قانون خودشون به كاربر خانگي بايد بيشتر از 128 ندن!
فعلا" فقط شرکت مخابرات مازندران سرویسای 20 مگی رو داره می ده،ساعت رایگان از 1 تا 6 هستش که اگه خط سالم باشه بالای 20 گیگ می شه دنلود کرد.نقل قول:
لطفا در اين مورد ديگه تنبلي نكنين! قرار نيست ك برين مخابرات! فقط تو خونه قراره 2 خط تايپ كنيد! :دي
اتفاقا بهتره چند نفری برید پیش رئیس مخابرات البته اگه بزارن برین تونقل قول:
یعنی سرویس های 1 به 10 برقرار شدند .... اگر 256 سابق 32 میزد و الان میگه میانگین 24 خوب با این حساب باید 512 میانگین 45 بزنه ...... اینجوری بگی نگی خوبهنقل قول:
مهندس خداوکیلی نمیدونی ، بابا اینجا استان مرزیه و هیچ گاه کشور به استانهای مرزی بیشتر از این نمیرسه و کاری نمیکنه که تمام مردمان استان های مرزی سطح اطلاعاتشون بالا برود بالخصوص استانهای کردستان و آذربایجان غربی و کرمانشاهنقل قول:
الان یه مقایسه کردم بین قیمتهای مخابرات مازندارن و کرمانشاه
مازندران سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 20000 هزار تومان -سرعت 20 مگ
کرمانشاه سرویس حجمی 2 مگ 3 گیگ -قیمت 18325 هزرا تومان -سرعت (تقریبا) 4 مگ
:sq_6:
من سرویسم 16 گیگ هستش ماهی 22.500 تومان،این قیمت سرویسای حجمی کم هستش:sq_2:نقل قول:
دوستان يه توضيح ب من ميدين؟ اينا نوشتن 20مگ اما تو سايت مازندران 2مگ دارن! يعني 2مگ آپ 20مگه؟