دقیقا برای منم همینه V.P کانکت میشه ولی هیچ جا باز نمیشه!!!
Printable View
دقیقا برای منم همینه V.P کانکت میشه ولی هیچ جا باز نمیشه!!!
خب ... با اجازه یه ذره ببحثیم ببینیم به چه نتیجه ای میرسیم .نقل قول:
1- با حرفتون موافقم که هیچ هزینه ای نداره
2- با کندی مخالفم ، قیلتر کردن اصلا ربطی به سایتهای قیلتر نشده و به طبع به سرعت کلی اینترنت نداره
3- علت کندی الان سرعت افزایش کاربران هستش و عدم افزایش پهنای باند
4- در مورد اینکه به خاطر بانکها v-p-n رو غیر فعال نمیکن هم بازم مخالفم ... چرا؟ چون...
ببینید طریقه از کار انداختن v-p-n مسدودکردن با بلاک کردن ip سرورش و یا کاهش سرعت اون هستش
پس بین v-p-n هایی که کاربرا استفاده میکنن و v-p-n ای که مود استفاده بانکهاست خیلی تفاوت وجود داره و اصلا ربطی به هم ندارن تا همدیگرو مختل کنن
-۲اتفاقا خیلی ربط داره ببین مثلا میخوای از تهران بری مشهد دو تا راه داری یکی از جاده جنوب و یکی دیگه از شمال وقتی که مثلا جاده جنوب رو ببندن معلومه که مجبوری از جاده شمال بری و به دو علت تو جاده شمال ترافیک هست یک این که خود جاده خیلی پیچ و خم داره و دو این که وقتی جاده جنوب بسته باشه همه مجبور میشن از جاده شمال بیان دیگهنقل قول:
-۳پهنای باند ۵۶ کیلوبیت چی هست که بخواد افزایش یا کاهش داشته باشه
-۴مبحث وی پی ان رو توی ویکی پدیا بخون خودت متوجه میشب که وی پی ان چند مدل نداره و فقط یکی هست
-۵وی پی ان از چند پورت استفاده میکنه که دوتاش از همه معروف تره (l2tp , pptp) و الان یادم نیست پورتاش چی هست (فکر کنم ۱۱۷۳ و ۱۱۵۳ هست ولی مطمئن نیستم) خب حالا اون یارو .... که نیست که بیاد هزاران آی پی که تو دنیا هست رو بگرده پیدا کنه و فیلتر کنه ٫ خیلی راحت میاد روی پورت های وی پی ان محدودیت میذاره و سرعت رو به شدت روی این پورت ها میاره پایین واسه همینه که وصل میشه ولی هیچ سایتی رو نمیاره
خوب ما هم از اونجایی که خیلی به این مباحث علاقه داریمو معمولا هم ادم یه چیزایی یاد میگیره وارد بحث میشیم
به نظر من که 99% این وی پی انا ماله ماله خودشونه و وقتی شما به سرورش متصل میشید قشنگ هر چی میگیریدو میفرستید از سرور اونا رد میشه و اگه قبل از اتصال شما به وی پی 99% نفوذ روی گشت و گذار های شما داشتند این جوری میشه 100% چون دیگه کاری هم به isp ندارند و دقیق مشخصه حتی میتونند توی کامپیوترتون هم نفوذ کنند
اینم که میبینید میبندند ماله مواقعیه که صلاح میبینند فعلا بسته باشه و فعلا بسته بودنش بیشتر میصرفه تا اینکه باز باشه و بخواند توی کار مردم تجسس کنند
به نظر من وی پی بانکها فرق میکنه چون همین الانشم معدود وی پی هایی هستند که بازند و سند و ریسیو دارند پس میتونند بانک ها و ارگان ها و سازمان هایی که احتیاج دارند رو به این نوع مجهز کنند
عجيبه منم به اين مباحث خيلي علاقه دارم:31:نقل قول:
دوست عزيز ديگه نميشه يك سري اصول رو ناديده گرفت:31:
با مسير جنوب و شمال مخالفم توي اينترنت هر كس يك ip يونيك و توي تست trace يك مسير مشخص داره مثلا ارتباطش از مخابرات شهرش وصل ميشه به منطقه وبالاتر.
يا يه چيزي مثل dns همانطور كه همه هم مي دونن dns دفترچه تلفن آي پي و سايت هاست. آدرس هايي كه ميخواد از دسترس خارج ميشه از توي همين dns به آدرس ديگه هدايت ميشن.پس يا ارتباط از مصرف كننده تا هاست برقراره يا نيست.(اينجاش رو با اون يكي دوستمون موافقم)
اين كاهش سرعت چه جوريه؟ با توجه به اينكه اينجا تاپيك پارس هست سرويستون چيه؟ ما كه سرعتمون تغيير نكرده.
من فكر كنم وي پي بانكها معناي عام يارو نيست كه از چيز رد بشه.نقل قول:
وي پي به معناي يك شبكه خصوصي مجازي حالا بانك نباشه هر شركتي باشه وي پي به معني يك شبكه خصوصي داخلي كه بين يه سازمان باشه و تنها كامپيوترهاي خاصي بتونن به سرور وصل بشن.
بنابراين من فكر كنم منافاتي نداره:31:
دیشب سرعت واقعا عالی بود و دانلود خخوبی داشتم که حدود چندماهی بود بی نصیب مونده بودیم
سرویس 256:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:نقل قول:
چه ربطی داشت ؟
ما بحثمون سر adsl هستش .. در ضمن دیال آپ هم کاهش و افزایش دارهنقل قول:
این رو با اینکه مطمئن نیستم از صحتش ... اما موافقم باهات :31:نقل قول:
میدونی مثل چیه ؟ درست مثل شرکتهای آنتی ویروس، از یه طرف میان ویروس تولید و منتشر میکننن و از یه طرف دیگه میان راه مقابله باهاشو میفروشن ... گرفتی چی میگم؟:21:نقل قول:
تائید میشهنقل قول:
کلهم موافقم ... :20:نقل قول:
عشق است aol
دمش گرم که سرعتش از وی بی ان هم بهتره.:31:
به کوری چشم محدود کننده های اینترنت:46:
وقتی که میخوای به یک سایت وصل بشی از چند تا سرور میتونی بگذری تا به اون سایت برسی (که خود مرورگر به طور خودکار سریعترین راه رو انتخاب میکنه) حالا فرض کن یکی از این سرور ها تو هلند و اون یکی تو آمریکا باشه وقتی که سرور هلند بسته باشه مرورگر چاره ای نداره جز این که از سرور آمریکا بره و به دلیل این که سرور آمریکا دوره , هم پینگ بالا میره و هم سرعت میاد پاییننقل قول:
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:56 AM ----------
اشتباه میکنی در مورد سایت هایی ایرانی آره یه چیزی بیش تر از 50% مال خودشون هست ولی سایت های خارجی نه واسه همین من همیشه از خارجی ها استفاده میکنمنقل قول:
سلام.دوست عزیز .اینجوری نگو که همینم از دستمون میره.:46:نقل قول: