اين حرفو نزن! من هم يه زماني بالاترين ترازم تو ازمونا 5800 بود! ولي با زياد خوندن ئ با علاقه خوندن حتي 7900 هم آوردم!:46:نقل قول:
Printable View
اين حرفو نزن! من هم يه زماني بالاترين ترازم تو ازمونا 5800 بود! ولي با زياد خوندن ئ با علاقه خوندن حتي 7900 هم آوردم!:46:نقل قول:
منم آزمون قبل 3900 شدم ولی هدفم دانشگاه تهرانه!پس خیلی امیدوار باشین..نقل قول:
اصلا اين حرفها رو نزن ! من هم هميشه ترازم 5000 بالاتر نمي ره چون هيچ وقت نميرسم درسا رو ! ولي هدفم فقط دانشگاه تهرانه !
بچه ها ببینید چند بار خواستم ازتون ها ... یه کارنامه ی دندون پزشکیه دانشگاه تهران یا شهید بهشتی نبود بدین ما ؟!
در ضمن
لازم دیدم یک توضیحی بدم .
ببینید اونایی که میگن نمیدونم رتبه های خوب همه مال تیزهوشانیاست و این حرفا ... باید بگم 100 درصد اشتباه فکر میکنید .
توی هر مدرسه ی تیزهوشان جو یجوریه که 2-3 نفر خیلی شاخن معمولا ... اینا میشن رتبه های 1 تا 100 معمولا . ولی بجز اونا بقیه هیچ فرقی با شما ندارن . با تلاش میتونید از همه جلو بزنید . خودم این بهم ثابت شده که میگم .
پس بجای این بهانه ها برید بشینید پای درس و مشقتون . اصلا هم به فکر بقیه نباشید . هر کس کار خودشو میکنه
دوستان سلامی دوباره من وضع درسام خوبه به غیر از
ریاضی فیزیک عربی که اوضام خرابه چیکار کنم هیچی بلد نیستم ؟
العانم دارم پیش رو شبانه میخونم یعنی یادگیری0
یادگیری هیچ کس 0 نیست.تو یک انسانی.یکی از معجزات خدا.تو قدرت هر کاری رو داری.فقط کافیه که با اراده عمل کنی.نقل قول:
ریاضی رو از ریاضی 1 شروع کن.بعد 2.اونوقت خودت رو باحسابان درگیر کن.متن کتابای درسی می تونه کمک خوبی بهت بکنه.
عربی رو هم باید دو کار رو به موازات هم بکنی:
1)لغت های آخر کتاب ها و کارگاه های ترجمه رو پیش ببری برای سوال های ترجمه و تعریب
2)اگه جزوه ای از عربی داری از عربی 2 شروع کن و قواعد هر درسی رو که می خونی،تستش رو بزن.
قطعا موفق خواهی شد.
شما نباید خودتونو دست کم بگیرید وگرنه اینطوری هیچ پیشرفتی نمیکنید.:5:نقل قول:
به به ...
كنكوريهاي عزيز ...
خسته نباشين دوستان گلم!:11:
چه خبرا؟؟
درسا خوب پيش ميره؟؟؟
ممنون .:40:
درسا طبق برنامه و عالی پیش میره.:8:
شما خودت کنکور داری؟ :thumbsup:
سلام. کسی اطلاع داره که این قضیه ی تاثیره نمره ی خام 10 درس در کنکور سراسری 89 چیه؟؟:41:
نمیدونم چرا هر روز یک تصمیم میگیرن ! بالاخره قطعی نشده که چکار میکنن ؟؟کنکور سر سال بعدی ها حذف میشه بعد اونوقت تاثیر معدل و نمره .....سر ما افزایش میدن :45: (خیلی نامردیه ):37:
بی خیال به این چیزاش اصلا فکر نکن!نقل قول:
سلام. کسی اطلاع داره که این قضیه ی تاثیره نمره ی خام 10 درس در کنکور سراسری 89 چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا هر روز یک تصمیم میگیرن ! بالاخره قطعی نشده که چکار میکنن ؟؟کنکور سر سال بعدی ها حذف میشه بعد اونوقت تاثیر معدل و نمره .....سر ما افزایش میدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خیلی نامردیه ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هر روز یه طرحی رو مطرح میکنن بعدشم به هیجا نمیرسه!اگه هم برسه واسه همست دیگه من باید نگران باشم که نمره هام
پایینه..تو که نمره هات خیلی پایین نیست..