بعد از دوسال بالاخره از دست این شرکت خلاص شدم.:n19:
Printable View
بعد از دوسال بالاخره از دست این شرکت خلاص شدم.:n19:
سلام.آقا من 512 داشتم سرعتش حدودا 120 بود.الان 1 مگابایت هم که گرفتم سرعتش همونه.مشکل از کجاست؟
سلامنقل قول:
پست قبلی من و دیدین؟
دقیقا مشکلم باهاشون این بود که رفتم ۵۱۲ کردم یک مگ هرچی گفتم سرعت هبچ فرقی نداره الکی گفتن خطت مشکل داره اما الان با شرکت دیگه خطم تا ۶ مگ ساپورت می کنه یعنی کلاهبرداریه محض شما هم زودتر برو
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
من مخابرات زارعی تهرانام. الان یک ماهی میشه اصلاً راضی نیستم. قبلاْ ۵۱۲ داشتم سرعت ۱۲۰ بود. الان یکدوماهه ۱ مگ دارم سرعت اصلاً ثابت نیست. به ۴۰ میرسه. شبا هم که اصــــــــلاً نمیشه چیزی دانلود کرد از بس فاجعه میشه. پینگ تایم افتضاح! گیم آنلاین غیر قابل استفاده شده واسهم با این وضع پینگ. هوممم قبلاً از داتک راضی بودم ولی الان دیگه قابل تحمل نیست. چرا اینجوری شده؟!
قصد دارم عوض کنم و از hiweb سرویس بگیرم. (طرح dynamite) نظرتون چیه؟!
دانلود شبانه مگه از ساعت 1 شب به بعد نیست؟ پس چرا تمام ِ دانلود ِ دیشب من رو به احتساب روزانه گذاشته. باید مودم رو خاموش روشن کنم یا چیزی که بره روی حالت شبانه؟ قبلا اینجوری نبود
چرا در حال ِ حاضر من فقط میتونم با فریگیت آنلاین بشم و در حالت عادی مشکل دارم؟:n22:
سلام
من تهرانم! مرکز مخابراتی شهید تندگویان! دارم ای دی اس ال میگیرم!
داتک توی این مرکز مخابراتی چجوره؟؟
اینجا فکر نکنم از داتک دیگه کسی اشتراک داشته باشه:n02:
اقا کسی هست اینجا که داتک داشته باشه و سرعت هم کم و زیاد بشه در طول روز و شب؟
من دارم!نقل قول:
ولي سرعت براي من تفاوتي نداره...فقط تايم اوت خيلي زياد شده. بعضي سايت ها رو كه دير باز مي كنه...بعضي فروم ها هم مشكل دارن. و اين در طول شبانه روز هم فرق مي كنه.
به ، داش محسن توئم که هنوز اسیر این شرکتی :n02:نقل قول:
همچنان استوار با وجود سرویس چرت ، داریم سرویس میگیریم :n02: