سلام..
دیروز ورژن ۱۱.۰۴ آبونتو رسمی ریلیز شد
میخوام بدونم بک آپ ۱۰.۱۰ رو میتونم روش بریزم؟ نرم افزارایی که دانلود کردم کار میکنه روی اون؟
Printable View
سلام..
دیروز ورژن ۱۱.۰۴ آبونتو رسمی ریلیز شد
میخوام بدونم بک آپ ۱۰.۱۰ رو میتونم روش بریزم؟ نرم افزارایی که دانلود کردم کار میکنه روی اون؟
دوست من ممکنه من اوبونتوم مشگل داشته باشه؟نقل قول:
چون بازم پیغام دیسکانکت میده یه علامت میاد بالای صفحه سمت راست مینویسه لن دیسکانکت
با توضیحاتی که شما دادین همه چی درست به نظر میاد ولی نمیدونم اشکال از کجاست
لازمه توضیحات بعئ از این پیغام رو براتون بذارم؟
چون خیلی طولانی بود
بعد تایب دستور اول پسورد میخواد
پس رو که میزنی چیزی نمیشه
بعد که دستور دوم رو میزنی
این میاد
sudo pon dsl-provider
The file /etc/ppp/peers/dsl-provider does not exist. Please create it or use
a command line argument to use another file in the /etc/ppp/peers/ directory
بازم باید کاری کنم؟
سلام/ببخشید چرا بعضی از برنامه ها که نصب میکنم رو اوبونتو اصلا تو برنامه ها نشون نمیده مثل cheeseکه مجبور میشم تو ترمینال بزنم/یه سوال دیگه هم اینکه چرا ریست و شات دان حذف شده !!!!!در ضمن از اوبونتو۱۱.۴استفاده میکنم راستی کی نسخه۱۱.۴ نهایی میاد/اگه نسخه نهایی بیاد این مشکلات حل میشه/
نسخه نهایی اومده دوست عزیز.. یه سری به سایتش بزن
سلام دوستان.من و یکی از دوستان چند روز پیش میخواستیم فایرفاکس 4 رو واسه اوبونتو 10.4 دانلود و نصب کنیم ولی هر کاری کردیم نشد...میشه بگید نصب نرم افزار رو این سیستم عامل به چه صورت هستش؟؟البته از روی سی دی اجرا میکردیم و نصب نشده بود...
یه سوال دیگه هم دارم...من رو هاردم 5 تا درایو دارم...تو درایو c وین ایکس پی و تو یکی دیگه سون دارم...میشه با سی دی ابونتو موقع نصب درایو c رو فرمت کنم . ابونتو رو روش بریزم؟؟؟با این کار مشکلی واسه 7 پیش نمیاد؟؟؟
مرسی
فایرفاکس رو از توی خود software center میشه نصب کرد ولی فکر نمیکنم از روی سی دی بشه چیزی نصب کرد.. حداقل باید از روی فلش بوت شه ....نقل قول:
در مورد فرمت کردن هم که اگه بکنی جفت ویندوزات میپره.... یا کاری به ویندوزا نداشته باش و اوبونتو بریز یا c رو فرمت کن ۷ بریز بعدش اوبونتو بریز که مشکلی واست پیش نیاد...
سلام به دوستان. من میخواستم اوبونتو نسخه 10 رو رو سیستمم نصب کنم . بعد از صفحه اول که زبان انتخاب میکنم و روی گزینه نصب اوبونتو کلیک میکنم یه صفحه میاد به شکل لودینگ اوبونتو که پایینش چندتا نقطه پر و خالی میشن اما همونجا گیر میکنه و جلوتر نمیره.هر چقدر هم صبر کردم جلو نرفت.
می خواستم راهنماییم کنین ببینم باید چیکار کنم.
ضمنا الان ویندوز 7 رو سیستمم نصب هست و سیستمم از نظر سخت افزاری مشکلی نداره.
حتی روی virtual box به صورت مجازی هم که خواستم اوبونتو رو نصب کنم همونجا گیر کرد.
لطفا یکی منو راهنمایی کنه.
سلام به همگی دوستان عزیز...
آقا من اینجا تازه واردم توروخدا هوامو داشته باشید...
رو نوت بوکم اوبونتو ۱۰.۱۰ نصبه. مشکلم اینه که یه سری برنامه هایی رو میخام وقتی اوبونتو بالا میاد همراش ران بشه و من نخاد هر دفعه بازشون کنم. برای مثال برنامه CAIRO DOCK که یه داکه. من هر دفه باید ابنو ران کنم. از مسیر
SYSTEM / PREFERENCES / START UP APPLICATIONS
هم رفتم ولی نتونستم برنامه رو پیدا کنم!! خواهش میکنم کمک کنید. مرسی:40:
سلام دوباره. سوال قبلیمو خودم راه حلشو پیدا کردم کسی خواست بگه بش بگم.
یه مشکل جدید. من آیکن تم Icon Theme که میگیرم از سایت(از خود مسیر Appereance که میرم این آدرسو میده) هر کاری میکنم نمیتونم نصبش کنم. هم از خود Appereance Prefrences اینستالش کردم نشد هم یه کپی کردم تو مسیرکد:www.art.gnome.org/themes/icon
root / usr / share / icons که بازم نشد .چیکار کنم؟کمک کنین پلیز:19: