نه بابا دارن دروغ میگن:2: سرعتم قبلا زیر 220 نمیومد، امشب تا 170 میاد پایین:41:نقل قول:
1 مگ از 2 مگ بهتر بود، نمی دونم این دیگه چجور کلاهبردای هست، پول بیشتر بدی، ولی با همون سرعت، تازه سرعتش کمترم هست:2:
Printable View
نه بابا دارن دروغ میگن:2: سرعتم قبلا زیر 220 نمیومد، امشب تا 170 میاد پایین:41:نقل قول:
1 مگ از 2 مگ بهتر بود، نمی دونم این دیگه چجور کلاهبردای هست، پول بیشتر بدی، ولی با همون سرعت، تازه سرعتش کمترم هست:2:
دوستان راهی نیست محدودیت سرعت شبانه را دور زد؟!
سرعت دانلود شبانه سرویسهای 512 و 1 مگ و 2 مگ چنده؟!
الان 128 دارم شبانه 60 هست
سلام دوستان
ساكن تهران هستم و 128 داتك دارم (بدون ترافيك - نامحدود)
سرعت دانلودم به طور ميانگين در شبانه روز بين 14 تا 20 KB/s هستش. خيلي كم پيش مياد از اين Range بالاتر يا پايينتر بره.
وسوسه شدم شركتم را عوض كنم... خواستم بيام آسياتك اما با طيف نظرات متفاوتي مواجه شدم.
من چون دانلودم نسبتاً بالاست و اگه سرعتم بالاتر بره دانلودم هم طبيعتاً بالا ميره ميخواستم ببينم دوستان چه شركت يا سرويسي را به من پيشنهاد ميدن؟
لطفاً در صورتي كه لطف كرديد و پيشنهادي داديد لطف كنيد و قيمت را هم بفرمائيد.
سپاسگذارم.
تجربه نشون داده که اون چیزی که کاربرا میگن رو باور کنید نه اون چیزی که مسئولین فروش شرکت میگن...نقل قول:
---------- Post added at 08:51 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------
در ماه کلا چند گیگ دانلود داری شما ؟نقل قول:
من 512 دارم.شب و روز هم با 110 دانلود میکنم.قم هم هستم.خوبه یا بد؟دوستان دیگه که 512 دارن بیان و سرعتشون و بگن
نقل قول:
بطور تقريبي پيك دانلود من در ماه 6-7 گيگ ميباشد.
البته اين ميزان تقريبي هست.
لطفاً براي اين بازه و يك Level بالاتر پيشنهاد ارائه فرمائيد.
تشكر
1مگ دارم با 5 گيگ حجم !!
روزا خوبه ولي شبا اصلا" نميشه گوگل هم باز كرد !! چه وضعيه مثلا" رايگانه !دلمونو خوش كرده بوديم ك شبا 2-3 تا فيلم بگيريم حال كنيم !
بقيه دوستان كه تو تهران هستن هم شبا سرعت ندارن ؟
شما تا چه اندازه میتونید هزینه کنید؟نقل قول:
من الان مدتی هست که از سرویس 1 مگ استفاده میکنم با 20 گیگ حجم ماهیانه. تقریبا شبی 3/5 تا 4 گیگ دانلود دارم.
شما اگه بتونی، ماهی 30 تومن هزینه کنی، سرویس 1 مگ با حجم 5 گیگ میتونی بگیری، شبها بزار دانلود.
در صورتیکه شما الان برای 128 نامحدود 42 تومن ماهی دارین هزینه می کنید و فقط ماهی 7 گیگ دانلود دارین
نامرد روزا به من 150 میده وسوسه میشم دانلود کنم ولی دانلود نمیکنم:21:آخر ما یادم میفته که حجم ندارم دانلود نمیکنم:38:نقل قول:
:31::31:دقیقا همینطور شبا سرعت دانلودم 5 میشه یه شب از 2تا8 فقط 100مگابایت تونستم دانلود کنم
ولی بعضی شبا خوب میشه مثل دیشب تونستم 2گیگ دانلود کنم:46:که هر هفته یه بار اینطوری میشه سرعت خوب میشه وگرنه باقی شبا افتضاح یاد دیال آپ مرحومم میفتم:2:
راهي نيست از اين مشكل رهايي پيدا كنيم ؟ :41: