شکل:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
در هنگام تایپ جمله بخش، این عبارت به ترتیب غلط نمایش داده میشه. مثلا در عکس زیر عبارت ۵-۴-۲ به صورت ۲-۴-۵ نمایش داده میشه
هنگام تايب حروف فارسي در ورد2007 هر کاري مي کنم که جمله را از راست بنويسد از چپ مي نويسد و هنگامي که جمله تمام مي شود دوباره از اولي جمله شرو مي کند مي نوسد يعني بر مي گردد اول ( با عرض سلام ) مي نويسد (سلام عرض با) با تشکر
سلام من یه سوالی داشته بیدم اونم اینکه وقتی یه هیدر و فوتر به یه صفحه می دم میخوام تو صفحه دیگه تکرار نشه چی کار کنم با ورد 2007 دارم کار می کنم
سوال دومم این بید که وقتی نوشته ها رو دو ستونی می کنم فوتنس هام هم دو ستونی میشه ولی می خوام فوتنس هام یه ستونی باشه باید چیکار کنم ؟
ممنون
بازم سلام wordist جان شما گفتین با عکس توضیح بدم ولی متاسفانه نمیتونم عکس آپلود کنم
دوباره توضیح میدم امیدوارم بتونی کمکم کنی
وقتی متنی رو از جایی کپی میکنم و میخوام در word ذخیره کنم دفعه اول شکل کتاب که بنفشه و داخلش علامت سوال داره میاد
واسه رفع این مشکل در همون حالتی که word بازه همون متنو باید دوباره کپی کنم و ذخیره کنم تا درست بشه
این مشکل تو جاهای دیگه مثل notepad پیش نمیاد
ممنون میشم کمکم کنید
:41:
سلامنقل قول:
دوست عزيز فايل ضميمه رو جايگزين كن و ببين باز مشكل پابرجاست !!؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
شما با كمي جستجو ساده اين مورد رو پيدا ميكرديد
كافيه ابتدا براي درج مطالب در ورد از كنترل و شيفت راست استفاده كنيد تا متن نويسي از راست به چپ بشه و سپس با زبان فارسي (زدن آلت و شيفت هم باعث عوض شدن زبان ميشه) شروع به تايپ بكنيد
براي سوال اول به اين پست نگاه كنيدنقل قول:
سوال دوم رو هم متوجه نشدم (فوتنس ها ؟؟؟؟؟؟؟)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
براي گذاشتن عكس ، اونو يه جايي مثلسايت زير آپلود كرده و لينك رو در تگ Image بذاريد (با زدن دكمه " وارد نمودن عكس " )نقل قول:
کد:www.-------------
یک سوال در مورد word آفیس
دوستان عزیز خواهشمند است در مورد مشکل بنده راهنمایی فرمایید :
هنگام copy از مرورگر اینترنت و past آن به word عکسهای سند منتقل نمی شود راهنمایی فرمایید
با سلام. من وقتی زیاد از کسر تو word 2007 استفاده می کنم یا کسرها چاپ نمیشه یا به صورت ناقص چاپ میشه سرویس پک 1 و 2 هم خواستم نصب کنم یه اررور بی توضیح داد.
پرینتر HP LASERJET 1200 خروجی PDF هم می گیرم بازم تو فایل PDF مشکل داره.کسرها را هم با text box میذارم وگرنه خب نمیشه جاشونو درست کرد.
CPU : 2.8 celeron ram:512 vga:onboard
خیلی خیلی ممنون.