ميگن يه ذره گرون شدهنقل قول:
ولي من چونه زدم از 250 كردم 242
بعد هم تو gsm قيمت گارانتي اصلي منظور اتصالاته كه اونم گرونه!:46:
Printable View
ميگن يه ذره گرون شدهنقل قول:
ولي من چونه زدم از 250 كردم 242
بعد هم تو gsm قيمت گارانتي اصلي منظور اتصالاته كه اونم گرونه!:46:
سلام به همه يه احتياج فوري دارم...
آقا جون مادرتون هركي بلده اين گوشيو آپديت كنه، روششو بذاره توروخدا...
به خدا شديدا نياز دارم...
اگه خودتون بنويسيد بهتره...من كامپيوترم هندليه... نمي تونم هي برم لينك باز كنم...
فقط يكم سريع تر...
ريني اسكاي جان شما كه هر روز اينجا پلاسي يه لطفي كن سريع بده...
دست شما درد نکنه!!حالا ما دیگه پلاسیم!!!شما برای اپدیت باید از سایت نوکیا نرم افزار نوکیا سوفت وار اپدیت رو دانلود کنید با حجم 23 مگا بایت سپس گوشی رو در پروفایل جنرال قرار بدید و سعی کنید یه سیمکارتی بزارید روی گوشی که کسی بهش زنگ نزنه!!مثلا یه ایرانسل اعتبارِی!!!سپس گوشی رو با کابل یو اس بی وصل کن به سیستم و نرم افزار نوکیا سوفت وار اپدیت رو اجرا کن تا گوشی رو بشناسه!شارژ گوشی هم باید پر باشه و در هنگام اتصال موبایل به کامپیوتر باید به اینترنت وصل باشی!سپس توی محیط نرم افزار ورژن جدید گوشی رو شناسایی میکنه و نکست میکنی تا برسه به دانلود!!باید سرعت اینترنت مناسب باشه پس مثل من شب ساعت 3 بزار برای دانلود!!تا ساعت 8 صبح گوشی اپدیت میشه!در ضمن فقط توی اون 5 مگابایت اخر که مربوط به فلش گوشی هست نباید اینترنت قطع بشه!اما اگر در زمانهای قبل از اون 5 مگابایت اخر قطع شد مشکلی برای گوشی پیش نمیاد!!شما به صفحات قبلی این کلوپ مراجعه کنید تا عکسها رو ببینید!نقل قول:
در ضمن دست شما درد نکنه که ما رو علاف بیکار پلاس عنوان فرمودید!!:19::19::13::11::11::10:
یه چیز دیگه اینکه بهتره حالا اپدیت نکنی چون تا چند روز دیگه ورژن جدیدتر اپدیت فریم ویر 5700 هم میاد!!
جون داداش شوخي كردم... شما سالاري آقا...
من برنامه اي كه گفتيو دانلود كردم... ولي وسط كار ارور ميده بعد قطع ميشه...
عكسايي كه ميگي كدون صفحه هست ميشه يا صفحه رو بگي يا لينك بذاري؟؟؟؟؟
ضمنا ميگن اگه آپديت كني صداش بلند ميشه... شما آپديت كردي ببيني اين صحت داره يا نه؟؟؟؟؟
من فقط واسه صداش مي خوام آپديت كنم...
ضمنا اين دو تا سايت كه اكثرا شايد بلد باشن بهترين تم ها و برنامه ها و فلش هارو داره... اينو گفتم كه اونا كه نميدونن گيج نزنن زود برن دانلود كنن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جي اس ام...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موبايل 9
آقا ريني اسكاي مث قبلي زود جواب بده ها من ديگه طاقط اين صداي كمو ندارم...
آقا آخرين آپديت شمارش چنده؟؟
واسه من قديميه؟:
3.81.1
بگو صدا میخواهی تا راهنماییت کنم!!شما با اپدیت گوشی صدای گوشی رو کم و کیفیت رو بیشتر خواهید کرد پس دست نگهدارید!!شما توی اکولایزر ها یه دونه اکولایزر جدید new present ایجاد کنید و از سمت چپ درجه ی اولین اکولایزر رو تا اخر ببر بالا دومی رو 14 یا 13 حرکت ببر بالا و سومی رو 9 یا 10 حرکت ببر بالا و چهارمی و پنجمی رو تا اخر ببر بالا !سپس استریو رو خاموش کن!حتما استریو رو خاموش کن و loudness رو روشن کن!!برای اینکه صدا رو بیشتر کنی یعنی تیزی صدا رو افزایش بدی مثل کا750 !!باید درجه ی دومی اکولایزر رو 9 حرکت ببری بالا ولی کیفیت میاد پایین پس همونهایی که گفتم خوبه!!!!!!!!!
سلام همه بر و بچ
آقا هر کی مشکل آپگرید داره ...تاپیکش هست یه نگاه بندازه ..اینجا جاش نیست
امین جون من فعلا با 3250 حال میکنم تا به n81 برسم...با این قیمت تخیلیش
مشکلی داشتید در خدمتیم
بابا ريني اسكاي جان من كه از پشت كوه نيومدم كه... تمام اين صفحات رو ريز به درشت و برعكس خوندم... با اينكه خداتا صفحه است... با اين حال كه اكولايزرمو عوضيدم بازم كمه... به خدا كمه... تو فضاي بسته شاخه شاخه ولي وقتي ميري تو خيابوني جايي كل با كسي ميزاري يا كلا مي خواي با صداي بلند به همراه دوستات آهنگ گوش بدي... واقعا ضعف صدا رو حس مي كني... ولي خداييش بگم هيچي 5700 نميشه...
-----------------------------
ضمنا اونايي كه قيمت اين شاه شاخو مي خوان بايد بگم تو كرج 250000 تومنه...
واقعا ارزون شده ها... ولي با اين حال تو كرج كه من دست هيچكي نديدم... جز خودم
تو تهرانو شهراي ديگه رو نميدونم....
ولي گوشي زيباي نوكيا يعني 6300 بعد از 2 هفته به شدت خز شد... يعني از ان73 هم بدتر... طوري كه همه ي دوستاي من يه 6300 دارن...
يعني به نظر شما من آپديت نكنم گوشيمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ورژن جديدش چه مزيت هايي داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا راهنمايي ام كنيد...