کسی اینجا از منطقه محلاتی داره؟ من می خوام نامحدود بگیرم، دانلود ندارم برای وبگردی میخوام بیشتر هم خارجی..
وضعیت فیلر شکنا و سایفون هم بگین مرسی.
Printable View
کسی اینجا از منطقه محلاتی داره؟ من می خوام نامحدود بگیرم، دانلود ندارم برای وبگردی میخوام بیشتر هم خارجی..
وضعیت فیلر شکنا و سایفون هم بگین مرسی.
دوستان کسی نامحدود شاتل داره ؟ داخلی هم محدودیت می زارن ؟
برای وب گردی عالیه / سایفون و ... هم راحت جواب میدهنقل قول:
داخلی رو محدودیت نمیزارن فقط خارجینقل قول:
Abolfazl-Star@
اطلاع ندارید از سرعت 128 نامحدود خارجی و داخلی ؟
ممنون
128 داخلی من 350 تا 450 میگیرمنقل قول:
خارجی هم تا قبل محدودیتم 100 تا میگرفتم:دی
البته منطقه بندی ها فرق داره و معمولا خارجی از 50 تا بقیه جاها بالاتر نگرفتن با شاتل:دی
ممنون بچه ها .
فقط تهران رو 4 مگ می بندن معمولا ؟ کسی آمار داره دانلود استریم معمولا تهران چند بسته می شه بگه .
چرا آخر قرارداد که میشه سرعتت رو میکنن ۲kb!!!:n02:
عجب آدمایی ان اینا: دی
الان تمدید کردم هنوز سرعت درست نشده: (
از عرش به فرش اومدم:n02:
دوستان من مدت سرویسم سر آمده ! بنظرتون از شاتل کوچ کنم به یه شرکت نگون بخت! دیگه یا همین را تمدید کنم؟
شاتل رحم نکرده، برای استفاده شبانه هم مبلغی اضافه کرده. همه ی شرکت ها این مبلغ را میگیرند یا تنها از ابتکارات شاتل هست؟! :n13:
دوستان داستان این موضوع چیه !!!؟ امروز برام پیام دادن از شاتل :O
مشتری گرامی،
شاتل طی سالهای فعالیت خود و بر مبنای اهمیت اصل مشتری مداری در این شرکت، همواره تلاش کرده است تا خدمات خود را فراتر از الزمات قرارداد در اختیار مشتریان قرار دهد. بر همین اساس نیز ویژگی های مختلفی را همچون استفاده از ترافیک شب رایگان از ساعت 1 تا 8 بامداد در تمامی روزهای هفته برای کلیه ی سرویس های اکو فراهم آورده است.
بی تردید، ویژگی هایی از این دست جزو سیاست های تشویقی شرکت شاتل و با هدف افزایش رضایتمندی ایشان بوده و این شرکت قصد داشته است تا زمانی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز فراهم باشد، آن را در اختیار مشتریان قرار دهد. اما متاسفانه تغییراتی که در ماه های اخیر در هزینه های و تعرفه های قانونی زیرساخت های ارایه ی سرویس ها روی داده است، امکان ارایه ی این ویژگی بر روی همه ی سرویس های اکو را از این شرکت سلب کرده است. به این ترتیب، برای جلوگیری از افزایش هزینه سرویس ها، این شرکت قصد دارد ویژگی ترافیک رایگان شب را از این پس، در اختیار گروه های خاصی از سرویس های اکو قرار دهد.
با توجه به مجموعه مطالب مطرح شده، از تاریخ 20 مهر ماه 1392، برای کلیه ی مشتریان دارنده سرویس های Eco256, Eco128 و Eco512مبلغ 3،500 تومان ماهانه به عنوان هزینه ترافیک شبانه رایگان در نظر گرفته خواهد شد. با پرداخت این مبلغ این مشتریان میتوانند همچنان از امکان ترافیک شبانه رایگان در تمامی روزهای هفته بهره گیرند. بی تردید، برای کلیه ی مشتریان دارنده ی سرویس های Eco256, Eco128 و Eco512، این امکان وجود دارد که بتوانند یا سرویس خود را به سرعت های بالاتر با ترافیک شب رایگان ارتقا دهند و یا از همان سرویس فعلی خود اما بدون ترافیک شبانه رایگان استفاده کند.
دوستنانی که سرعت شبانشون محدود شده آیا فقط از سرورهای خارجی محدود شده یا از سرورهای داخلی هم محدود شدن؟
اگه از سرورهای داخلی محدود نیستن میشه به با وی پی ان به یه سرور داخلی وصل شد و با سرعت بالا دانلود کرد.
اگه کسی محدود شده ولی از سرورهای داخلی محدود نیست PM بده تا اکانت بدم تست کنه.
با تشکر