شما بگو یک مگ :n02: از اون 300 کیلوبایت هم نمیگذرننقل قول:
Printable View
شما بگو یک مگ :n02: از اون 300 کیلوبایت هم نمیگذرننقل قول:
هیچ چیزی توی این مملکت بهتر نمیشه... حالا میخواد حجم دانلود باشه... سرعت دانلود باشه... پینگ باشه... یا استی سیبیلی :n02: (منظورم stability بود)نقل قول:
حتی اگه 1 مگ دانلود کنید یک سومش کم میشهنقل قول:
دزدی که شاخ و دم نداره همینه دیگه
بعد میان میگن نه در ازاش کیفیت بهتر میشه حاضرم شرط ببندم در کیفیت روز هیچ تفاوتی حاصل نمیشه چون اونایی که تا الان دانلود میکردن در طول شب بوده و کاری با پهنای باند روزانه نداشتن
این پارس آفلاین روزشم داغونه
بزور سرعت دانلود من در روز به 100 کیلو میرسه از واونطرف تبلیغ 16 مگ میکنن
شبانه پیشکششون
والله به خدا صد شرف به یه دزد که از سر ناچاری و نداری دست به سرقت خونه و ماشین مردم میزنه منتها پارس آفلاین پول خون پدرشونو میگیرن و اگه الان دست به هیچ کاری نزنن و هیچ پولی از کسی نگیرن اونقدر خوردن و بالا کشیدن که واسه نوه و نتیجه و ندیده و تک و طایفشون کفاف میده
حیف و صد حیف
یه چیز دیگه اینه که حذف کردنو قیمتاشو نمیارن پاییننقل قول:
د آخه یکی نیست بشون بگه حلال زاده ، پسر پدرت ، درستکار ، حلال خور این چه وضعشه
برای من که اینترنتو قطع کردن اما از رانژه خارج نکردن. الانم با تری جی ایرانسلم یه بسته دو گیگ دو تومن خریدم.
من از پارس راضی بودم اما اگر کنسل نمی کردم یه عمر باید به بی عرضگی خودم فحش می دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بچه ها صفحه فیسبوک یادتون نره هم خودتون لایک کنید و هم به دیگران معرفی کنید تا با این صفحه آشنا بشند
مخابرات هم خوب جشنواره ای گذاشته هم قیمت ترافیک و سرویس ها رو پایین آورده هم شبانه داره برا همه استان ها
من 5 روز دیگه قراردادم تموم میشه شکر خدا.امروز رفتم دیدم که قراره اون طوریش کنن نامردا.البته سرعتش خوب بود.من 128 دو گیگشو داشتم.حتی شبا هم همین سرعتو داشت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه مرکز کلانتری کجا خوبه؟همون مخابرات پاییزه بگیرم به نظرتون؟یه موقع اونم وسطش نیان بگن شبا هم حجمیه!