کمتر از ۵ دقیقه وقتتون رو می گیرهنقل قول:
دوستان تقاضا می شود این متن رو دست به دست به شاتلی ها برسونید
Printable View
کمتر از ۵ دقیقه وقتتون رو می گیرهنقل قول:
دوستان تقاضا می شود این متن رو دست به دست به شاتلی ها برسونید
هر شرکتی میری برو ولی شاتل نیا که پشیمون میشی مثل من. منو تو هفته اول محدود کرد الان سه هفته است که سرعت دانلودم از سرور خارجی ۲۰ کیلو بایتهنقل قول:
من سرویس ۸ مگ دارم میخام تغییر سرویس بدم به سرعت پایین تر. میخام بدونم شاتل ما به تفاوت رو بهم برمیگردونه؟! میخام هر چه قدر از پولی که به اینا دادم رو بگیرم بعد قراردام رو فسخ کنم برم از شرکت دیگه اینترنت بگیرم
با 15 گیگ جز پر مصرف ها شدم !!!:n08:اینا به دزد میگن زکی:n05:
شکایت کردن در حقیقت بی فایده هست چون اگه مقررات رو خونده باشد اونا به راحتی میتونن شما رو مجرم و متخلف حساب کنن.(یعنی قانونی شاتل باید به همتون اینترنت 16 کیلوبایت بده تازه با ضریب اشتراکی بودن 1به 8 میتونه سرعت رو به 2 کیلو بایت کاهش بده طبق قانون:n08:).نقل قول:
شکایتی که میشه کرد اینه که شاتل رو متهم به گرونفروشی کنیم.
اول اینو مطالعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سرعت دانلودم شده 18کیلوبایت.رفقا سایت ایرانی با سرور ایرانی هرچی دارید بگذارید تا بریم تو کار دانلود از سرورهای وطن
دمتون گرم
من نمی شینم یه جا بگم فایده ای نداره ... بعد از محدود کردم حساب کردم دید کل حجمی که تا الان دانلود کردم رو به روز هام تقسیم کنم روزی ۲ گیگ دانلود کردمنقل قول:
من که ماه بعد از شاتل نمی گیرم همین الان مبین نت دارم ۱۳ تومن کمتر هم می دم بیشتر دانلود می کنم ... به هر دری می زنم
نقل قول:
من 128 دارم از قم .
اصلا شرکت خوب مگه داریم من به شما پیشنهاد بدم ؟!! :n02:
من که 1.6 گیگ از ترافیکم مونده ولی مدت قراردادم تا 26 بهمن هس ولی اگه جور بشه دارم میرم طرف پارس
نمیدونم اگه میخوای یه سر به تاپیک پارس بزن از بچه های اونجا هم سوال کن اگه خوشت اومد به نظرم پارس از شاتل بهتره
من اگه جور بشه برم پارس 2 مگ محدود میگیرم که خط رو روی 9 مگ میبندن قیمتش هم ماهی 25 تومن با 3 گیگ ترافیک
حالا بازم تحقیق کن هر کدوم به صلاح بود انتخاب کن :n16:
نقل قول:نقل قول:
اینقدر رفتی با اونا حرف زدی دستی دستی خودتو به محدودیت دادی :n08:
اصن هر چی تو سرور وطنی مونده من گرفتم شما پیشنهاد بده من دان کنم :n02:
=========================نقل قول:
متاسفانه محدوده ما رو پوشش نمیده