============نقل قول:
شما هم که از اول اومده بودی اینجا از نظرات دوستان استفاده میکردی گول شاتلو نمیخوردی
کلا یک اصل کلی در خرید اینترنت اینه که هر چقدر هم که پول سرویس گرون بدی
دانلود شبانه تمام شرکتا افتضاحه
Printable View
============نقل قول:
شما هم که از اول اومده بودی اینجا از نظرات دوستان استفاده میکردی گول شاتلو نمیخوردی
کلا یک اصل کلی در خرید اینترنت اینه که هر چقدر هم که پول سرویس گرون بدی
دانلود شبانه تمام شرکتا افتضاحه
میگن مشکل سراسریه :n04:
من: پس چرا فقط شبها سراسریه :n13:
شاتل: به شبها آلرژی داره :n22:
لینک از expressleech رو دیشب 15k میگرفتم حالا 250k مثل اینکه نون حروم تو این کشور بدجور حال میده :n09: درسته خیلی وقته که به دزد و کسی که حق دیگران و ضایع میکنه و هر کاری در جهت شاد کردن خودش و نابودی دیگران میکنه میگن زرنگ و کسی که به دیگران احترام میزاره و سعی در خوب بودن داره, ساده و ابله میدونند :n28: وایسا دنیا میخوام پیاده شم :n14:
مثل اینکه همه دوستان در دانلود شبانه در دانلود از سرور خارجی مشکل دارند ومنحصر به چند نفر نیست!!
فکر میکنم، شاتل کلا سرعت دانلود شبانه از سرورهای خارجی رو برای تمام کاربرهاش محدود به 10 تا 15 کیلوبایت کرده چون من از هر کس می پرسم، این مشکلو داره حتی کسی که اصلا دانلود مداوم یا حجیم در تایم رایگان نداشته!!!
نمونش هم خود من که بعد از گذشت 1 ماه، هنوز سرعتم به حالت عادی برنگشته و به قول دوستان، محدودم!
من دارم مدارک مختلف رو جمع میکنم که اگر واقعا این طور باشه، 100 درصد از شاتل شکایت خواهم کرد.
من بیل بورد شاتل تقاطع همت شریعتی رو یه روزی می رم آتش می زنم
False Advertisement
دیشب اینترنت قطع بود ... سرعت ۸ مگ همچنان ۱۲۸ است
احتمالا من فردا میام در آغوش شاتل
اکو 128 یا art1
غیر از داتکنقل قول:
شب ها هم سرعتش غیر از یه سری از مراکز خوبه
512 هستم، ولی چون مشترک قدیمیم دانلود رایگان هنوز فعاله و مشکلی از این بابت نیست :31:نقل قول:
خب اگه فکر میکردم حرف زدن نتیجه داره حتما این کار رو میکردم ولی میبینید که همه از پشتیبانی شاکی هستندنقل قول:
تازه الان که اوضاع برعکس شده و هر کی زنگ میزنه اونا ازش شاکی میشن به خاطر دانلود و ... :n13:
من هم تماس نمیگرم تا توی رادارشون گیر نکنم و بتونم همین شبی یک فیلم رو با خیال راحت دانلود کنم
خوشبختانه چون دانلود رو بعد از ساعت 3 میگذارم و بیشتر از 2 شب پشت سر هم دانلود نمیکنم تا الان محدود نشدم :n19:
البته سرعت شب ها کلا افتضاح هست و بیشتر از 60 , 70 نیست ولی مثل بعضی ها 6 و 7 هم نیست ;)
با عرض سلام
یه درخواست از شما دوستان دارم
لطفا به آدرس زیر برید که مربوط به سازمان رادیویی است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و شکایت خود را ثبت کنید
شاید چند دقیقه از وقتتون رو بگیره
ولی ضرر نداره
من میگم 99.99 درصد جواب ندن
ولی لطفا برید شکایت کنید تا لااقل بگیم شکایت کردیم و هیچ کاری نشد
ضمنا اگه سایت شرکتی که ازش اینترنت گرفتید بخش ثبت شکایت داشت اول باید برید و شکایت رو تو سایت خود شرکت ثبت کنید و منتظر جواب باشید بعد اگه جواب دادن و مورد قبول واقع نشد
شماره شکایتتون رو تو سایتی که بالا معرفی کردم قرار بدید تا در جریان شکایت شما قرار بگیرن
اگه هنوز نیومدی به نظرم نیایی بهتره چون اعصابتو میریزه بهم اصلا بدرد نمیخوره البته اگه اهل دانلودینقل قول:
شما خودت چه سرویسی دارینقل قول:
و
کدوم شهر
شما بگو کجا برم
من پیشگامان مشهد داشتم سرویس 512 نامحدود ماهی 37000
دانلودش 50تا 60 بود
با همون میساختیم که قیمت شد 74000
حالا میخوام شرکتو عوض کنم
من معمولا 50 تا 55 گیگ دانلود دارم به طور میانگین