دوستان من ازاین متن پارس انلاین چیزی نفهمیدم.این طرح از اول اذر اجرای میشه یا از ده اذر؟
Printable View
دوستان من ازاین متن پارس انلاین چیزی نفهمیدم.این طرح از اول اذر اجرای میشه یا از ده اذر؟
10 آذر ماهنقل قول:
من کرمانشاهمنقل قول:
به قول معروف میگن نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی! نه به این که یه سری کاربر ماهی 300 گیگ دانلود کنن نه به اینکه الان برای 20 گیگ دانلود آدم رو به غلط کردن میندازن! واقعا 20-30 گیگ مصرف ماهیانه با استانداردهای اینترنت امروزی یه کاربر فوق کم مصرف محسوب میشه... تازه این میزان مصرف روزانه هستش.... ولی ما الان توی ایران حتی این حجم رو شبانه هم نمیتونیم مصرف کنیم... :n15:حدا وکیلی اگر منصفانه قضاوت کنی باید قبول کنی که پارس آنلاین حسابی گند زده! ترافیک نا محدودا رو که نصف کرده... بعدشم شبانه رو کاری کرده که حتی 6 گیگ دانلود هم برای خیلی ها غیر ممکن شده. حسابشو بکن سرویسی که همش 5 گیگ برای یک ماه به کاربر ترافیک میده اگه 2 گیگم ازش کم کنی تهش چی میمونه؟نقل قول:
دانلودر حتی اگه حجم زیادی بخره
در عوض ش پولی که از دایر بودن خط از مشترک های جدید میگیرند
براشون سود داره
سود حاصل از کرایه به مشترکین جدید بیشتر از حجم اضافه ای که دانلودر میخره
حدس من اینه
منم 14ــم قراردادم تموم میشه خدا رو شکر
در راستای جلب رضایت پارس آنلاین میرم های وب
مثل این که خیلی پر بار شدن !!! بعد از 10 هم، بای بای آقای دزد... :n08:
من میخام دیگه تخلیه کنم و قرارداد رو فسخ کنم .
چقدر طول میکشه که ADSL رو از روی خط من بردارن ؟
باید حضوری برم ؟
میخام برم یه جا دیگه .
ممنون میشم یکی جواب بده .
ای ول خیلی باحال گفتی :n08::n08:نقل قول:
اقا بیاین یک وبلاگی ، پیج ای تو فی/س بوک راه بندازیم با همین عنوان " جهت جلب رضایت پارس آنلاین (دزد آنلاین ) " و همه ی کسایی که دارند تخلیه میکنن خطشون رو توش خبر بدند ... بعد از مدتی هم مشخص میشه چند نفر دارند میرند حداقل از بچه های خودمون ، و مهم تر از همه اینکه دهن پارس آنلاین ( دزد آنلاین ) هم سرویس میشه که وقتی میگه دارم ازتون دزدی میکنم جهت رضایت خودتون ، ما هم حهت زضایتت یه لگد میزنیم درِ ...... :n09:
ضمنا یک نکته :
اینکه دوستان لطفا همه جا اسم پارس آنلاین رو با دزد آنلاین در کنار هم بیارند. حالا هر کدوم که خواستین تو پرانتز باشه کنار اون یکی. این باعث میشه اسم ایندکس شه تو کل نت و حتی بقیه مردم از همه جا بی خبر ببینن در کنار پوست گوسفند معصومی که رو چهره ی این آی اس پی هست، چه حقیقتی اون زیر نهفته است و چه دزدی قیافه ی حق به جانب گرفته ...
ملت سرچ کنن پارس آنلاین ببینن کنارش دزد آنلاین هست تو فروم ها ... :n06:
داداش برو محکم فرمشو بگیر بنویس برای جلب رضایت شما میخام تخلیه کنم که رضایتتون بیشتر بشه ...نقل قول:
دو روزه تخلیه میکنن
برو حالشو ببر من پریروز درخواست دادم 5 نفر از آشناها و دوستان هم همین دیروز تخلیه کردن ... پوستشون میکنیم بلادلان ارزشی تا رضایت بیشتری حاصل کنن و یخورده ته دیگ براشون درست بشه :n21: