سلام دوست عزیز بله من هم همین مشکل را داشتم اما بهتر شده. مرکزتون چیه ؟ من آزادگانم :n01:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز بله من هم همین مشکل را داشتم اما بهتر شده. مرکزتون چیه ؟ من آزادگانم :n01:نقل قول:
سلام
میگم این پشتیبانی دیونس یا ما رو حالو گیر آورده؟:n08:
من کلا تو 25روز این ماه 15گیگ گرفتم..خنده داره که الگوم رو تغییر دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم چیزی نگرفتم.بعد زنگ میزنم شرکت میگم این 15گیگ ردیفه میگه نه اقای محمدی شما دریافت و ارسال رایگان شما شده 17گیگ و این خیلی بده.میگم دِ نامرد تو بهم میگی الگو رو تغییر بده اینم الگو .میگه نه شما اول مهرماه یک دانلود حجیم داشتید.
منم بعد که تلفن رو قطع کرد دیدم این شاتل قانوناش شخماتیکه...بزار رو همین روال بگذره ببینم رفتم تو لیست محدود ها انوقت بلدم چیکار کنم:n10:
قانونی در شاتل نیست ..وقتی میبینه داره به فنا میره یه قانون جای قانون دیگه میکنه / اگر ماهی 10گیگ هم بگیرید باز میگن شما پرمصرفید یا گیر میدن شما فلان روز 2گیگ گرفتید و به این توجه نمی کنند که در 25روز کلا 15گیگ گرفتید:n09:
نقل قول:
داداش من خودم 4 مگ اکو دارم و 10 روز نشده، زدند منو محدود کردند و تا الان هم 1 ماه گذشته و هنوز از لیست بن شده ها در نیومدم.
منم مثل خودت دارم پدرشون رو با دانلود از سرور داخلی درمیارم و تو این دو شب حدود 15 گیگ گرفتم ولی میخوام یه هارد 500 گیگی را پر کنم :n02:
سرعت دانلود روزانش خوب هست اما ثابت نیست. روی 400 تا 500 میچرخه اما سرعت دانلود شبانه، اون 1 هفته اول که گرفته بودم، تقریبا همین مقدار بود یعنی حدود 200 تا 450 کیلوبایت اما بعد 1 هفته از سرور خارجی شد 10 کیلوبایت و از سرور داخلی، حدود 400 تا 500 کیلوبایت
پینگش هم شب ها موقع تایم رایگان افتضاح میشه طوری که گوگل رو نمیتونه باز کنه :n04:
ولی در مورد اون سوالت بگم که منم شرایط مشابه تو رو داشتم و حجمم تموم شده بود و میخواستم سرویسم رو تغییر بدم اما گفتند باید حداقل 1 گیگ حجم داشته باشی و اون مقدار حجمی که از سرویست مصرف کردی (مثلا 6 گیگ 3 ماهه را تو 20 روز مصرف کردی) هزینش رو باید روی سرویس جدید بدی یعنی هزینه سرویس جدید + حدود 6 گیگ ترافیک :n04:
کلا از این قانون های من درآوردی، شاتل زیاد داره و نمیشه هم بهشون اعتراض کرد چون حروم زاده ها یه قانونی گذاشتند تو قرارداد ها که میتونند هر موقع که میخوان قانونی جدید بزارند بدون اطلاع کاربر :n21:
من تا سه چهار ماه پیش، 512 اکو داشتم و شب ها از سرور داخلی و خارجی با سرعت 65 فیکس دانلود میکردم و شبی تقریبا 1.5 گیگ میگرفتم. یادمه 1 ماه رو کامل پشت سرهم دانلود کردم و نه محدود شد سرعتمون و نه بن شدیم و ... اما 1 هفته از گرفتن 4 مگ نگذشته بود، زدند سرعتمون رو نابود کردند بی شرف ها
من فقط منتظرم این 2 ماه و خرده ای که از قراردادم مونده، تموم بشه تا از شر این دزدها خلاص بشم. تو این 2 ماه هم تا میتونم از سرور داخلی دانلود میکنم و پهنای باند کل شرکتشون رو میکشم بالا :n10:
پشتیبانی شاتل فقط یه جمله بلده بگه: مدیریت مصرف کنید تا سرعتتان به حالت عادی برگرده :n02:نقل قول:
من 25 روز مدیریت کردم و تقریبا دانلودی نداشتم. رفتم بهشون گفتم مدیریت بهتر از این؟؟ گفت که شما فلان شب تو این 25 روز، حدود 500 مگ دانلود داشتی :n04:
بی شرف هارو نگاه کن. اون 25 روز رو ول کرده و گیر داده به 500 مگ یه شب :n09:
دوستان هر کسی تغییر سرویس داده به بالای یک مگ و محدودیت داره تو دانلود شبانه از سرور داخلی بگه تا ما نریم دیگه تغییر بدیم !
یه مسئله ای من تاریخ 22 مهر تمدید کردم سرویسمو که 512 اکو هستش . الان نمیدونم دانلود شبانه دارم یا نه؟
اگه ندارم چطور میتونم الان اضافه کنم این دانلود شبانه رو؟
دیگه نهایت از سرور داخلی 450 یا 500 میشه دان کرد خارجی ها هم 120 فک کنم بازم اینا تعهدی ندارن یهو دیدی آورد سرعت رو 7 کیلو :n02:نقل قول:
نقل قول:
عاقا شما دانلودتو بکن فوقش مثه ما سرعت خارجی ت میاد پایین همین :n02:
شاتل داره از هر لحاظ حقوق مشترکینش رو زیر پا میگذاره و ما هم مثل همیشه جز حرف کاری نمیتونیم بکنیم :n13:
آخرین شاهکار شاتل دزدی ترافیک هست که دیشب در زمان دانلود رایگان ترافیک من تموم شد :n04: باورش سخته ولی شده دیگه :23:
بعد بلافاصله یک گیگ ترافیک خریدم که این شرکت دزد 7 مگ از اون رو همون لحظه اول دزدید:
حالا شاید بگید این 7 مگ چیزی نیست ولی به قول معروف تخم مرغ دزد ...
فکرش رو بکنید با ادامه روند فعلی این دزدها در آینده چه برنامه جدیدی رو میکنن و چطور سر مشترکین کلاه بزرگتر خواهند گذاشت :grrr:
اینم کل میزان دانلود من از 8 مهر تا الان شب کلا تازه سرویس گرفتم
دِ نشد ابوالفضل جان . من سرور خارجیم کم بشه از کجا بیام فیلم بگیرم:n03:یه اپلودری . لیچی میچی که سرورش تو ایران باشه به من بگو تا من مادره شاتل رو دربیارم:n02:نقل قول:
ادم فیلم خارجی که میبینه تازه میفهمه فیلم اکشن و جنایی یعنی چی..من 4ساله فیلم ایرانی زیاد تماشا نمی کنم:n07: