به نظر من سیاست پنهان و اعلام نشده ای وجود داره که میخوان کسایی که به اصطلاح دانلودر حرفه ای اینترنت هستن رو از مجموعه کاربرهای اینترنت خارج کنن و در خوشبینانه ترین حالت به یه یوز معمولی با مصرف معمولی تبدیل کنننقل قول:
Printable View
به نظر من سیاست پنهان و اعلام نشده ای وجود داره که میخوان کسایی که به اصطلاح دانلودر حرفه ای اینترنت هستن رو از مجموعه کاربرهای اینترنت خارج کنن و در خوشبینانه ترین حالت به یه یوز معمولی با مصرف معمولی تبدیل کنننقل قول:
حذف شود.......:n16:نقل قول:
الان مثلا منی که با طرح 512 ماهیانه 5 گیگ کلا 10 تا 15 گیگ در ماه دانلود دارم دانلودر حرفه ای حساب میشم؟:n04:
خوب میومدن بعد از یه حجمی محدود میکردن یا بعد از اون حجم یک سوم کم میکردن از حرفه ای ها
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان این طرح آسیاتک چجوریه ماهی 10 گیگ میرسونه؟
حامی 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) 197,000
خو کاملا منصفانه است دیگه طرح جدید:n02:نقل قول:
پارس باید یکی دیگرو استخدام کنه پستای تاریخ مصرف دار ایشونو پاک کنه:n09:
ما هم حذف شود....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان یه سوال ابتدایی ...
من که از ADSL استفاده میکنم . برای نمایش گزارش مختص به ADSL کدوم گزینه رو از تنظیمات نرم افزار NetWorx انتخاب کنم برای گزارش مصرف ADSL ??
من از کابل برای اتصال به مودم استفاده میکنم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیاست پنهانی در کار نیست و جالبه بدونین که دانلودر ها هیچ فشاری به سیستم و پهنای باند نمیارن چون اغاز فعالیتشون زمانی هست که 90 درصد مشترک ها خواب تشریف دارن یعنی تو زمان پرتی پهنای باندنقل قول:
خوب شاید الان بگید پس مرض پارس انلاین چیه که اینکارو می کنه ؟! دلیل اینکار اینه که دانلودر ها تمام نیازهای دانلودیشون رو در تایم رایگان انجام می دن و از حجم روزانه فقط برا وب گردی استفاده می کنن و ترافیک اضافه کمتری می خرن ولی کاربرای معمولی برا رفع نیازهاشون از حجم روزانه استفاده می کنن و مصرف ترافیک بیشتری دارن و با خرید ترافیک پول بیشتری به جیب اینا میریزن
حالا از اونجا که اینا در ازای پهنای باندی مشخص می تونن تعداد یوزرهایی مشخص جذب کنن بیشتر ترجیح میدن یوزرهایی داشته باشن که بیشتر از حجم روزانه استفاده کنن و این دانلود شبانه و فشار به پهنای باند اینجور چیزها رو بهانه قرار دادن برا انداختن بیرون دانلودر ها و جذب کاربران عادی
قضیه به همین سادگی هست
منظورم از سیاست پنهان سیاست پشت پرده آقای جهانخوار نبود:n02: منم چند صفحه قبل گفتم که شرکتها ترجیح میدن 10 درصد دانلودر حرفه ای رو پر بدن به جاش 4 برابر یوزر معمولی جذب کنن . حالا یکی میاد میگه دو برابر حجم روزانه میتونی دانلود کنی یکی هم میگه یک سوم روزانه ت کم میشه ولی در نهایت به سمتی میره که به کل دانلود رایگان و نیمه رایگان شبانه حذف بشهنقل قول:
فیس.بو.ک پارس هم بری میبینی همه دارن فحش میدن حالا جای شکر داره اینجا کاربرا مودب اند
سرعت روزانه هم الان اومده پایین بدجور معلوم نیست میخوان چکار کنند
دوستانی که تهران هستند مخابرات طرح های محدود بهتره یا نامحدود؟میخام برم تو لیست انتظار :n02:
داداش خوب سوتی دادی برای تبلیغات باید یه یوزر جدید باز میکردی تا اینطوری تابلو بازی در نیاری...:n09:نقل قول: