تایم اوت چی؟ تایم اوت چقدر داره؟نقل قول:
Printable View
تایم اوت چی؟ تایم اوت چقدر داره؟نقل قول:
هیچی کلا از نظر پینگی خوب نیست ولی خب هرچی باشه ثبات دارهنقل قول:
فعلا که 3 شبه دانلود نداشتم ولی ی شب که تست کردم بازم سرعت از داخل بالا بود ولی خارج 7 کیلو بعدش نه 1 شب در میون فقط 2 شبش افتاد پشت سر هم!نقل قول:
آقا کسی شبانه دان میکنه میخواستم سرعت شبانشو بدونم
دوستان حالا چیکار کنم سرعت از سرور خارجی 7 کیلو بیشتر نمیشه!
راستی اگه با این 7 کیلو بخام دانلود کنم تو شب نهایت چند مگ میشه گرفت؟
نقل قول:
هر سرویسی فرق میکنه ، مثلا 128 از سرور داخلی 300 تا میده ولی خارجی 70 نهایت
نقل قول:
من که زور زدم تا صبح 30 مگ بیشتر نگرفت:n02:
فعلن چند شب میخوام هیچی نگیرم تا این محدودیت بر طرف شه
الان زدم رو دانلود خارجی 7 کیلو داخلی 515 کیلو پدرشونو در میارم بیشعورا :n02:
اون ورم رو یک خط دیگمون مخابرات داریم پدر ونارو هم در اوردم قبلا الان میخام دانلود خارجیهامو بیارم رو اون .دی
کلا من پدر همرو در میارم :n02:
طی حساب کتابیم که کردم با این 7 کیلو میتونم حدود 200 مگی بگیرم شبی
راستی اگه من توی مدت همین 3 ماه حجمم زود تر تموم شه ولی مدت تایم زمانی داشته باشم! میتونم برم سرویسمو عوض کنم و طرح دیگه ای بگیرم! من میخام 1 ماه اکو آفیس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم! چجوریه این طرح تو شبانه و روزانه؟
امشب بعد از 5 سال منم محدود کردن 18 هستم میخوام برم روی یک مگ :n15:
به نظر من که این قضیه محدود کردن نیست کلا میخان اینایی که128 و... دارن و قرار داد از قبل دارن شبانه هاشونو حذف کنن یجورایی که یعنی خود طرف بیاد عوض کنه و نگن شرکت به تعهدش عمل نکردو فللان این 7 کیلوبایتم واسه خودشون گزاشتن داشتم ریزمو نگاه میکردم من که اصلا پشت سر همی دانلود نداشتم تازه دان از سرور ها خارجیمم که کم بوده شاید میرسید به 1 گیگ اونم نهایتن بیشترش که رو اینترانت بوده!!!!!
راستی کسی جواب پست بالای منو بلده بگه واجبه چون همینجوری ک من دارم پیش میرم به 3 ماه نکشیده حجم 9 گیگم تموم شده! و به صرفم نیست برم پول بدم حجم بخرم!پس میرم یک طرح دیگه میگیرم!نه؟
داداش سرعت طرح هارو نگفیا ... 256 و 512 با چه سرعتی دانلود میکنیم ؟ :n12: