دوستان من دانلود شبانم زیاده بخوام از جایی دیگه سرویس بگیرم شما کجا رو پیشنهاد میدید ؟
Printable View
دوستان من دانلود شبانم زیاده بخوام از جایی دیگه سرویس بگیرم شما کجا رو پیشنهاد میدید ؟
فعلا های وب و فن آوا ، ولی توجه داشته باشین هرجا که برین از پارس بهتره، حتی صبانت و شاتل ! حداقل صبانت تا دو برابر حجم روزانت کسر نمیکنه از حجمت در شب و شاتل هم میذاره یه مقداری رو رایگان دانلود کنید.نقل قول:
داداش کجا زندگی میکنی؟؟نقل قول:
این حرف رو جدی میزنی؟؟:n04: دانلودرهایی که با دو گیگ حجم سرویس درسال میخوان شبانه 10 گیگ دانلود کنن پول بیشتری میدن؟ تمام اعتراضها برای اینه که ملت نمیخوان بابت دانلودهاشون هیچ پولی بدن. شرکتها هم به خاطر همین دارن به نوبت این طرح رو اجرا میکنن تا دیگه اینطوری نباشه که طرف طرح یه ساله با 3 گیگ حجم بخره توقع هم داشته باشه 365 روز سال شبی 20 گیگ دانلود کنه کسی هم بهش نگه بالای چشمت ابروئهنقل قول:
من با صدای مشتری حرف زدم گفتن که قرار نیست کوتاه بیان از این مسئله ؛ شما هم تماس بگیر یه پرس و جو بکننقل قول:
سرویس 10 مگ آسیاتک سرعت دانلود ثابت شبانه 250 بهت میدهنقل قول:
دوست عزیز کسی چاقو زیر گلوشون نگذاشته بود که شبانه رایگان بدن همش برا جذب مشتری بود و اینکه خودشون سرویس یک ساله با 3 گیگ می دن که شبانه رایگان داره مشکل از تعریف سرویس هاشون هست مشتری هم وقتی میبینه یه تایمی رایگان هست مگه خله استفاده نکنه از این تایمنقل قول:
شرکت ها از دانلود شبانه برا تیلیغ و جذب مشتری استفاده کردن حالا هم که به هدفشون رسیدن می خوان دست از این کار بردارن
کسی که دانلودر باشه همیشه یه راه بهینه برا دانلود پیدا می کنه حالا یا با تعویض isp و یا استفاده از سرویس های ترکیبی
اگر مثل شاتل محدود میکردن هم باز بهتر بود که ! باقی شرکتها هیچکدوم مثل پارس عمل نکردن و در بدترین حالت هم مثل صبانت دو برابر حجم روزانت رو رایگان در نظر گرفتن.نقل قول:
البته من میدونم که شما خودت از این طرح راضی نیستی ولیکن چرا طرفداری پارس رو میکنی دقیقا نمیدونم :n13:
نقل قول:
دادش شما قصد داری از چه شرکتی نت بگیری
من هم تو اهوازم می خوام تخلیه کنم
شما وضعتون خوبه راحت می تونید تخلیه کنید. من 6 ماه قرارداد بستم 170 و خورده ای هم پول دادم
حالا بعد 3 ماه مجبورم تخلیه کنم
من طرفداری پارس آنلاین رو نمیکنم کلا موافق این چنین طرحهایی هستم که برای حفظ کیفیت سرویس شبانه دانلودهای شبانه هر شرکتی طرحهای اینجوری بذاره . چون مشترک پارس آنلاین هستم نظرمو در مورد طرح این شرکت میگم . اگه مشترک صبانت هم بودم موقع اجرای طرحش نظرمو توی تاپیکش میگفتم البته همون موقع هم یکی دوتاپست در مورد موافقت با طرح صبانت هم توی تاپیکش زدمنقل قول: