بله فقط دیگه به اون قیمتا مالیات و عوارض شهرداری رو هم باید اضافه کنین!نقل قول:
Printable View
بله فقط دیگه به اون قیمتا مالیات و عوارض شهرداری رو هم باید اضافه کنین!نقل قول:
منم محدودم رو 7 کیلو ولی خیلی عجیبه !من که پشت سر هم دانلود نکردم فقط دو دفعه رکورد زدم.دی کلا حساب میکردم تا الن حدود 45 گیگ شبانه گرفته بودم ولی به نظر چون ماها اون 3500 تومنو ندادی سرعت از سرور خارجیو محدود کردن! ولی داخلی دارم میترکونم.دینقل قول:
ولی بازم از شاتل راضیم چون با این که شبانه اش اینجوریه ولی از داخلی هیچ مشکلی نداره و هم اینکه سرعتش تو روزا عالیه قطعی هم ندارم و هم این که کیفیتشون خوبه و از همه مهم تر حجم دزدی نداره تو مخابرات بودیم پدرمونو در آوردن با دزدی از حجمشون!
الان سرعت شبانت از سرور داخلی چنده؟نقل قول:
امروز چرا انقدر قطعی داشت ؟
برای بقیه هم اتفاق افتاده یا نه؟
چراغ مودم هر ۲ ساعت قرمز میشد:|
450-515 تا پر میکنه :n02:نقل قول:
آقا من الان حدود یه ماهی هست که دنبال یه شرکت خوب برا سرویس اینترنت میگردم و فقط و فقط برا بازیهای آنلاین میخوام (در واقع میخوام پینگش خوب باشه و تایم اوت خیلی کمی داشته باشه)
حالا اگه یه اطلاعی از وضعیت پینگ 8.8.8.8 شاتل بهم بدین یا یه عکس از پینگ بزارین خیلی ممنون میشم
به خصوص وضعیت پینگ شاتل تو مازندران و آملو اگه کسی داره به من بگه
بازم یه دنیا تشکر:n16:
سلام ! قرار بود ترافیک رایگان از 1 تا 8 صبح از 20 مهر جمع بشه واسه شاتل ! چی شد ؟ جمع کردن ؟ بخاطر همین موضوع اشتباه محض کردم رفتم از مخابرات 512 نا محدود گرفتم ! 38 بیشتر سرعت نمیده ! 256 شاتل تو IDM سرعتش چنده ؟ شبا چطور ؟ مرسی ! :n12:
267 هس پینگ من با 8.8.8.8نقل قول:
عزیز، الان چند شب هست که داری از داخلی دانلود میکنی؟؟ پشت سر هم دانلود کردی؟نقل قول:
مشکلی پیش نیومده؟
من تهران هستم و امروز قطعی نداشتم.نقل قول:
فکر کنم شهر به شهر فرق میکنه و بیشتر این قطعی ها هم مربوط به مخابرات شهر هست
نقل قول:
جمع نشده فقط پولی کردند البته فقط برای سرعت های 128 - 256 و 512
که باید ماهی 3500 تومان بدید تا ترافیک رایگان شبانه رو براتون فعال کنند در غیر این صورت تایم رایگان ندارید
برای سرعت های 1 مگ و بالاتر از اون، روال به شکل قبلی هست و احتیاجی به هزینه اضافه نیست