سلام.نقل قول:
ممنون از پاسخدهیتون. با این اوصاف ما جزو مناطق محروم حساب میشیم.:n03:
تو سایت همراه اول دیدم که تو خیابان عقیل تو همین منطقه در شرف راهاندازی دکل و ایجاد پوشش بهتر هستن. امیدوارم که ایرانسل هم هر چی زودتر این منطقه رو تجهیز کنه.
Printable View
سلام.نقل قول:
ممنون از پاسخدهیتون. با این اوصاف ما جزو مناطق محروم حساب میشیم.:n03:
تو سایت همراه اول دیدم که تو خیابان عقیل تو همین منطقه در شرف راهاندازی دکل و ایجاد پوشش بهتر هستن. امیدوارم که ایرانسل هم هر چی زودتر این منطقه رو تجهیز کنه.
سلام اقا رضا خسته نباشید...دلیل کاهش شدید کیفیت مکالمه از چی میتونه باشه در صورتی که انتن پره...البته از گوشی نیست چون فقط مشکل من نیست مشکل اهالی محلمون هست
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
همراه اول اخیرا تجهیزات زیادی از هواوی خریده است. به شدت در تلاش است تا بهمن پوشش شهرهای بزرگ را کامل کند. در این ماه به اندازه 3000 سایت تجهیزات خریده است و اکثرا وارد کشور شده است.نقل قول:
سلام. پر شدن کانال مکالمه. باید افزایش ماژول داده شود.نقل قول:
راه حل این کار چیه باید به پشتیبانی خبر بدم..یا خود اپراتور میدونه و اقدام میکنه؟نقل قول:
نه خیر در سیستم مانیتور میشود.نقل قول:
اقا رضا من از نظرابادم چند روز پیش کل شهر 3 جی شد و الان همه چی اوکیه به جز محل ما که تجهیز شد و روشن نشد تو نقشه هم مشخصه ققط محل ما روشن نشده احتمال داره کلا اون دکل خاموش باشه و به این مشکل خورده باشیم؟نقل قول:
سلام. بند قشم در حال توسعه است ولی پهنای باندی روی این منطقه نداریم. اگه پهنای باند کافی نرسد حتی همه سایتها هم روشن شود فقط علامت3g در گوشی ظاهر خواهد شد و عملا دیتایی رد وبدل نخواهد شد. منتظر تهران هستیم که قول دادند در روز های اتی پهنای باند استان را افزایش دهند.نقل قول:
لطفا ادرس بدهید.نقل قول:
سلام
آقا رضا اوضاع شهر پاوه (استان کرمانشاه) چطوره؟
بجز رایتل که اخیرا راه اندازی شد و 3G ارائه میده ایرانسل یا همراه اول برنامه ای برای تجهیز ندارن؟
خ امام حسین جنوبی
خ امام حسین شمالینقل قول:
خ امام حسین جنوبی..بلوار پاسداراننقل قول:
نه خیر فراموش نمیشود. در اولویت است.نقل قول:
یعنی فعلا خاموشه؟نقل قول:
در حال تست است. به زودی روشن میشود.نقل قول:
خیلی ممنون از شما اقا رضا...اینکه با صبر و حکصله پاسخ میدید یه دنیا ارزش داره...براتون ارزوی موفقیت و سلامتی دارم...باز ممنون
سلام. ایرانسل سایتها اماده است ولی پهنای باند کافی نیست. همراه اول در دستور کار قرار داده است.نقل قول:
در اصفهان
شهر رضا وارد مدار گردید. فقط تری جی.
اقا رضا لنگرود کی تحت پوشش تری جی همراه اول قرار میگیره؟
Sent from my CHM-U01
سلام. کلیه شهرهای گیلان به اضافه زیبا کنار تا اول بهمن تری جی خواهد شد.نقل قول:
اقا رضا سلمانشهر کی شروع به کار میکنه ؟ حدود دو ماه تو سرچ میشه 3G و 4G پیدا میشه ولی ریجیستر نمیشه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
سلام
ایا شما نماینده ایرانسل هستید؟
اگر اره لظفا به این نماینده ها تذکر دهید تا اینترنت تری جی را برای شهر کنگان واقع در استان بوشهر هم فعال کنند.البته این امکان فعال هست.ولی به دلیل پوشش بد انتن دهی بخش بزرگی از شهر از اینترنت تری جی محروم می باشد.
با تشکر
سلام. یه مدت باز بود ولی در حال تست لینک جدید هستیم. به زودی وصل میشود.نقل قول:
سلام. خیر. مطالب شما را به گوش دوستان خواهم رساند.نقل قول:
وضعیت نسل سوم ایرانسل در اصفهان.
جالبه سرعت آپلود بیشتره دانلوده. اپراتور هم میگه هیچ مشکلی در اصفهان نیست.
( تست با مودم انجام شده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اقا رضا
این مشکل انتن دهی ایرانسل و رایتل رو من بارها به اپراتور گفتم ولی به جای درست کردن همش زنگ میزنن میگن ما یه سری تغییرات رو شبکه اعمال کردیم و ... ببینید درست شده!همون اش و همون کاسه! من واقعا سر در نمیارم در حالی که همراه اول از اول نسل دوش خوب بود الانم خیلی وقته نسل سه اون عالیه ولی اون دو تا رو نمیدونم چیکار میکنن
ادرس: تهران یوسف اباد خ ۳۰
رایتل پوشش بده اینجا رو واسم کافیه! همش در حال نوسانه انتنش واسم!
بقیه شهر های اصفهان کی اضافه میشند ؟ مثل زرین شهرنقل قول:
بین شهرستان لاهیجان و لنگرود استان گیلان کی شاهد 4G & 3G هستیم؟
با یان تعرفه ها و این سرعت.
الان خرید ایترنت ایرانسل خیلی به صرفه تر از شرکت های adsl هست.
من که به شخصه دیگه اینترنت مخابرات رو تمدید نمیکنم.مخصوصا اینکه مخابرات دانلود رایگانت شبانه رو هم برداشته
توی پایداری شبکه ای دی اس ال خیلی بهتره...نقل قول:
آقا رضا ایرانسل و همراه اول برنامه ای واسه تقویت پوشش تریجی تو مرند دارن؟تو منطقه ما که هر دو افتضاحن(بهترین سیگنال-95dbm)نقل قول:
ضمنا تو استانمون شهر جدیدی 4G فعال نشده؟(یا نخواهد شد)
سلام اقا رضانقل قول:
خسته نباشید
اگه امکانش هست جواب من رو هم بدین
خیلی ممنون
منهم مانند شما فکر میکردم و بهمین خاطر رفتم طرح یکساله ایرانسل رو فعال کردم و adslرو جمع کردم . اما بعد از دو سه ماه دوباره مجبور شدم برم adsl رو فعال کنم و بابت هزینه ای که کردم پشیمونم.ایرانسل از لحاظ ثبات و قطع وصلی اصلا قابل مقایسه با adslنیست. یک روز خوبه یکروز بد یکساعت وصله یکساعت قطع. اگر کسی باشی که نیاز اتصال دائمی به نت داشته باشی ایرانسل اصلا راضیت نمیکنه.از همه بدتر اینکه بهیچ عنوان پاسخگو نیست امروز سرعتت دو مگ هست فردا بشه دو کیلو بایت کاری از دستت نمیاد. اما adsl حداقل پشتیبانی پاسخگو داره ویه حداقل سرعت 1/8 رو تضمین میکنه. ایرانسل حداقل با شرایط فعلیش هیچگاه نمیتونه جایگزین adsl باشه در بهترین حالت فقط بدرد دانلود میخوره اونهم بشرطی که طرح بلند مدت ازش نگیری.نقل قول:
دقیقا
علتشم بخاطر این بسته های شبانه اس
منطقه ما هم بعد از مدتی به سیستم 4جی تجهیز شد هر چند انتن دهیش هنوز کامل نیست ولی سرعت دانلودش خوبه
آقا رضا قبلا رایتل تو خونه سیگنالش 65- dbm بود.الان 85- dbm هست.تو فضای بسته نت ضعیفه کلن.بعدش یه خط آنتن میپره.جدیدن اینجوری شده مشکل کجاست
ایرانسل پرچمت بالاس خیلی خیلی بالا
از مسئولین ایرانسل خواهش میکنم جایی که نمیتونن پهنای باند رو تامین کنند 3g نکنن
*سرور داخلی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk