نقل قول:
خب سرویس 3 ماهه الان همون 75 گیگ در ماه رو میده ماهی 50 تومن.... قبلا هم همین حدود بود، فشفشه 70 گیگ (40 تومن)+سرعت پایه (12 تومن)
Printable View
نقل قول:
خب سرویس 3 ماهه الان همون 75 گیگ در ماه رو میده ماهی 50 تومن.... قبلا هم همین حدود بود، فشفشه 70 گیگ (40 تومن)+سرعت پایه (12 تومن)
هر ماه 75 گیگ هست یا هر سه ماه 75 گیگ ؟نقل قول:
------------------
به هر حال بازم اگه حرف شما درست باشه اولا باید یه دفعه پول 3 ماه رو بده که خب بدتره تا الان ماه به ماه دوما شرکت های دیگه خیلی از نظر قیمتی به صرفه تر میشه !
نقل قول:
روی بسته نوشته ماهیانه 75 گیگ. هر ماه 50 هزار.
باید مسئله کیفیت هم در نظر داشت. خیلیها مثل خودم دلیل ترک های وب همین افت سرعت در ساعات شب بود. تماس هم اون زمان گرفتم، گفتن سرویست همون 2مگ قانونییشه و تازه اگه یک هشتمش کمتر شد میتونم اعتراض کنم! (شما ظاهرا عالیه برات سرعت و کیفیت)
هنوط مسئله تضمین کیفیت و سرعت سازوکارش معلوم نشده ولی اگه طبق گفته وزیر 90 درصد سرعت تضمین بشه خب برای کاربرای همین های وب در مراکز شلوغ عالی میشه.
شرکتهای دیگه هنوز طرحهاشون رو ندادند و این خرده فروشها دارن جذب مشتری میکنن فعلا و خیلی بهشون اعتمادی نیست
خیلی دوست دارم بدونم آیا واقعا کسی داریم خطش 16MB رو کامل بدون نیوز بکشه ؟
الان من چندین شهر اشناداریم های وب دارند همشون میگن به پشتیبانی که زنگ میزنیم میگن خط شما 16 مگ رو نمیشه
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
برای کشش خط بله. خیلی از خطوط این کشش رو دارن. مثلا همون کرمانشاه، خیابان گذرنامه تقریبا همه کسایی که بگیرن adsl ، خطشون کشش 16 رو داره (مگه خرابی خط داشته باشن)نقل قول:
نه عالی که نیست ، اقت سرعت رو هم دارم تو ساعت های شلوغ ولی خب بعضی روزا بیشتره بعضی روزا کمترهنقل قول:
(شما ظاهرا عالیه برات سرعت و کیفیت)
دوست عزیز این جوری که شما میگی خیلی از خطوط این کشش رو ندارننقل قول:
برای کشش خط بله. خیلی از خطوط این کشش رو دارن.
اتفاقا این روزا چون اپارتمان ها زیاد تر شدن اصلا کیفیت سیم کشی تو اپارتمان ها اونقدری خوب نیست که خیلیا بتونن 16 مگ رو داشته باشن
من که نگفتم اکثر خطوط! ...خیلی از خطوط یعنی تعدادی که "کم و انگشت شمار" محسوب نمیتونه بشه.نقل قول:
خیلی بستگه به مراکز مخابرات و البته فاصله تا مراکز مخابراتی داره. الان شهر تبریز من یه متنی خوندم مراکز مخابراتیش بخاطر توطیع مناسب جمعیتی اطراف مرکز و کم شدن فاصله، بخش خیلی زیادی رو پوشش داده بود برای حداکثر سرعت .
خیلی مهمه سیم کشی به چه صورت انجام شده باشه. فاصله نقطه به نقطه خونه تا مرکز مخابراتی رو نقشه مهم نیست. چون ممکنه برای سیکشی مجبور شده باشن محله یا حتی شههرکی رو دور بزنن (خصوصا در روش سیم کشی زمینی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مال خط منه که کشش خیلی بیشتر هم داره , مهم زیر ساخت و مراکز مخابراتی که درستش نمیکنن.
با اپراتور فروش های وب که صحبت کردم گفت سرعتهای جدید تضمین داره و مثلا اگه 8مگ بگیرید کل شبانه روز 8 مگ میمونه و از این حرفها.... :n13::n13:
با این حساب اگه کیفیتش رو بتونه ارتقا بده و خودش رو به شاتل یا حتی صبا نزدیک کنه (در مرکز مخابراتی خودمون) فک نکنم شرکت دیگه افرهایی جذاب تر از های وب بدن..... (شرکتهای سراسری البته)
یه احساسی میگه ممکنه پورتهای های وب پر بشن مثل شرایط فعلی شاتل (بازم در مرکز محل سکونت) اگه سرویسهای باقی شرکتها مناسب نباشه...
خیل تعرفه های جدید مسخرست ! ۸ گیگ ۵۱۲ بدون شبانه... بدون داخلی مجزا!!! دیگه اعتراضی نشد به وزیر؟:n04:
کاربرا خواهان حجم بیشتر هستند و از اون جهت اغلب معترض هستند معمولاً.نقل قول:
های وب اصلا شبانه نداشت و الانم نداره چه قبلا و چه با سرویسای جدید. بیشتر حجم روزانه ارزون میده این شرکت برای کسایی که مصرف روزانه بالای 30 گیگ دارند (فلسفه وجود فشفشه هاش همینه)
باز با اون اطلاعات گوهر بارت اومدی .....ترول...های وب شبانه داشت با همون سرعت کامل هم دانلود می شد بعد محدود کرده یه چند وفتی هم حذف کردن.اصلا شعار های وب این بود که ما سرعت رو محدود نمی کنیم حتی در زمان دانلود شبانهنقل قول:
احتمالا اون زمان که شما نمیدونستی اینترنت چیه هنوز، من از نوین نت که بعد ها های وب شد نت داشتم!!نقل قول:
شاید اگه هزار صفحه در همین تاپیک به عقب بری و پستهای سالهی پیش تاپیک های وب رو مرور کنی پستهای منو زمانی که از این شرکت نت داشتم ببینی...
امثال تو دنبال همون گربه تو کوچه و خیابون ول بشید بهتره تا توی نت درفشانی کنید!!
من از های وب نت ندارم ولی مسیرم خورد به این تاپیک که این پست رو دیدمنقل قول:
عجب تعرفه های عالی داره این شرکت دیده بان
کجا سرویس میده ؟؟؟ فقط کرمان ؟؟
40 هزار تومان 4 مگ 100 گیگ ترافیک بین المللی ؟؟؟ عالیه !!!!!!
vdsl تا 1 ترابایت حجم فقط با 250 هزار تومان ؟؟ تازه 2 ترا هم داخلی !!
جز ادعای پوچ و توخالی من که چیزی ندیدم من خودم از 92 های وب بودم و دانلود شبانه داشت.دفعه بعد وقتی اطلاعات نداری در نقش ترول بازی نکن و افاضه ی فضل نکن.هیچ کس هیچی بهت نمی گه.نقل قول:
این فروم هم مدیر داره هم ناظر و هم ادمین!!نقل قول:
کاربرهای دیگه خیلی بی جا میکنند بیشتر از گلیمشون پاشون رو دراز کرده و خط و نشون بکشن!! اونم انواع بی شخصیت و بی سواد و به معنای واقعی بی مصرفش!
یکیش تویی تمام تاپیک ها رو به گند کشنوندی باعث شدی تاپیک رو ببندننقل قول:
نقل قول:
گند از وجود ادمهای بی شخصیتی که اونجا رو با فحشهای سیاسی به تعطیلی کشوندند به پا شده... امثال تو که بی چاک و دهن و بی تربیت هر فحشی رو اون تاپیک دادن به مسئولین
شماها فهم حضور در یک انجمن عمومی رو ندارید بی جا میکنید پست میزارید!
هم مدیرا رو به زحمت میندازید هم کاربای دیگه رو بدنام میکننید با شخصیتی که به نمایش میزارید
والا تاجایی که من می دونم شما بدون شک یکی از بدترین و بی نزاکت ترین کاربرای این انجمنی و اون حرفایی که به دوستمون زدی مستقیما توصیف کننده شخصیت بسیار نازل خودت بود ...نقل قول:
ایشون کاربر بسیار خوب و بدون حاشیه ای هست و من ندیدم تاحالا مثل شما به کسی توهین کنه ...
شماهم معلومه از چه قماشی هستی و نیاز نیست خودتو بیشتر از این نشون بدی چون طبق معمول با برخورد کاربران ترول شناس روبهرو میشی ....
نقل قول:
تو همونی هستی که نه یکبار بلکه چند بار فحش ناموسی دادی که یکیش به خودم!!
حداقل اون مدیری که پستت رو پاک کرد با شخصیتت اشناست
طبیعیه که امثال شما اگه مولتی اکانت نباشید از بودن با هم کیف کنید!!
هیستوری پستهای هر کابر قابل مشاهدست خصوصا برای ناظرین انجمین و پستهای بی شرمانه ای که یکی مثل تو بارها در توهین رکیک و فحش مستقیم گذاشته!!
دفاتر و نمایندگیهانقل قول:
تماسی که با اینا گرفتم حداقل برای مرکز شهر خودم گفتن پورت نداریم که عجیبه...احتمالا یا امکانات سراسریشون ضعیفه یا شهرهای محدودی کار میکنندنقل قول:
من اولین باره شما رو منشن می کنم و تاحالا با شما صحبتی نداشتم چه برسه به بد و بیراه ..نقل قول:
رفتارت زشته و باعث واکنش میشه ...
از صد تا کاربر 5 نفر تحمل حرفای پوچ و بی اساست رو دارن و بقیه عصبی میشن ....
مجبور نیستی تو جایی که منفوری پست بزاری ...
نقل قول:
اون فحشی رو که به مادرم دادی همون جا اسکرین گرفتم فرستادم برای ناظر
به انگلیسی نوشته مبودی ...چقدر زشت... صدالبته ممکنه خیلی ها هم دیده باشن
حاشا کردن و خود قدیس پنداری چقدر جالبه
من هیستوری پستام برای همه مدیرا در دسترسه اگه شروع کننده یک بحث بی ادبانه باشم "بن" کنن... بعضی ها که رکیک ترین توهین ها رو میکنند مثل ایدی احتمالا مولتی اکانت شما بعد میکن ما با هیچی کی درگیری نداریم، خودشون باعث همه بی احترامی ها هستن
اون فحشهایی که به یکی از کاربرا که گفته بود های وب مشکل داره هم اتفاقا ریپورت یادمه شد!!! مدیرش خیلی لطف داره این تاپیک به امثال شما
های وب واقعا اشغال شده الان سرعت تک کانکشن به 2 مگابیت رسیده و اصلا نمیشه استریم نگاه کرد. اگه قرار باشه طرح جدید رو اجرا کنن من فکر نکنم که حتی بتوانند 50% سرعت رو تضمین کنن چه برسه به 90% از فردا موج جدید شکایت ها از شرکت های اینترنتی به راه میفته و هیچ کس هم هیچ کاری نمیکنه
گرچه ارزش همین نقل قول هم نداری ولی بدون اینجا جای آدمایی مثل تو نیست که دستمال به دست راه گرفتی توی این تاپیک ها و از این وضع و مملکت و رئیس و رؤسات مدام تعریف و تمجید میکنینقل قول:
توی هم مثل همون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادعای چیزهایی رو میکنی که نداری (با شخصیت ، با فرهنگ ، علامه دهر) ، متاسفانه بی بهره ای از همه چیز
اقا ریپورتش کن به صاحب سایت فقط که بنش کنند این طرف نرمال نیست زیاد خودتو در گیر نکن ماها کاربرهای خیلی قدیمی هستیم اینا معلومه دیگهنقل قول:
درست صحبت کنید.نقل قول:
فقط این بنده خدا بیکار بوده گفته من یکم بازی با کلمات برای سرگرمی بکنم اخه این چه پیشرفتیه که سرعتاش از 512 شروع می شه کسی که تا حالا سرویسی رو به اسم 128 می گرفته وبراش 10مگ می بستن که زودتر حجم تموم کنه الان کی قبول می کنه سرعتش رو بیارن 512 ؟؟؟؟برای شرکتم بهتره که همون یک مگ ودومگ رو چهار مگ رو بالا ببنده که مشتری زودتر حجم رو مصرف کنه کسی هم فکرنکنم بره شکایت کنه من 1مگ گرفتم سرعتم مثلا رو 10مگه
کلا بعد 10اذر فقط یک هفته یکم هیاهوی الکی خواهد بوذ بعدهمه چی برمی گرده به همون روال سابق باز اگه می گفتی قراره سرعت از 16مگ شروع شه بره بالا با حجم های درست حسابی یک چیزی نه این طرح ها که کاملا همون قبلی هاست تازه دنده عقبم رفته باز خدا پدر اینترنت ایرانسل رو بیامرزه یکم سرعت واقعی رو به ملت نشون داد تا این شرکتا یکم به خودشون بیان واگرنه همچنان به همون چاپیدن با سرعت های پایین ادامه می دادن
بچه های خوبی باشید با هم دعوا نکنید ... صلوات محمدی ختم کنید و روی همو ببوسید...
:n02:
چرا بین تعرفه ها اینقدر اختلاف هست !!! اینا مردمو چی فرض کردن اون چیزی که تو سایت هست که خیلی افتضاحه خیلی دروغگو و کثیف هستن فقط ببینید
لینک اول:
چیزی که در واقع توی سایت هست:
نقل قول:کد:http://hiweb.ir/news/news-details/2017/11/25/new-services
اون تعرفه های نامحدود از چند سال پیش داره عرضه میشه و ربطی به این جدیدا نداره .نقل قول:
سلام.
چطور میشه سرویسی که الان دارم رو بسوزونم و سرویس جدیدی بخرم و فعال کنم؟
از حسابت خارج شو و دوباره یوزر و پس رو بزن گزینه ابطال سرویس ظاهر میشه .....نقل قول:
می خوای از طرحای جدید بخری ؟ اگه اره طرح جدید شرکت های دیگه رو هم نگاه کن خیلی بهتر از های وبه ....
واقعا منعجب میشم اگه تعرفه های های وب همین بمونه . کسی که اولین نرخ رو تعیین کرد و به قولی به شرکتای دیگه یاد داد چقدر باید حجم بدن و الان شرکتای دیگه این کارو کردن ولی های وب خودش عقب مونده حتی مخابرات که به بی کیفیتی و گرونی معروفه ۱۷۵ گیگ خارجی پیشنهاد کرده و پارس که توسط های وب خریده شده شبانه کاملا نامحدود گذاشته . امیدوارم نرخ شکنی های وب مثل گذشته ادامه پیدا کنه . حداقل از مخابرات بیشتر بده . (یه ۵ ستاره های وبی)
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
هاب وب همیشه حجم ارزون میداد فک کنم تعرفه هاشو تغییر بدهنقل قول:
وگرنه از لحاظ کیفیت هیچ وقت مطلوب نبود
های وب فقط یک مزیت داشت گیگ ارزون که الان در مقایسه با دیگران دیگه همونم نداره. مگر اینکه قیمتاش رو بکشونه که بعیده ! تازه گرون کرده بودن.
سلام دوستان . من کمتر از یک ماهه که از مخابرات تخلیه کردم و اومدم های وب . ولی متاسفانه تو شهر ما(بوشهر) ظاهرا های وب فقط مسیرش از فیبر نوری امارات میگذره و هیچ مسیر دیگه ای نداره و همونطور که میدونید ping به اروپا از مسیر امارات افتضاحه و به 200ms میرسه در صورتی که من با مخابرات پینگم به اروپا 120ms بود حتی پینگ به تهران به سرور خود های وب 60ms هست .به علاوه پکت لاست خط هم تو ساعات اوج مصرف زیاد میشه . تو مرکز مخابراتی ما فقط های وب و مخابرات و پارس آنلاین سرویس میدن . به نظرتون چی کار میشه کرد ؟ مخابرات تعرفه هاش بهتر شده ولی حالم از کارمنداش و پشتیبانیش بهم میخوره . پارس هم گرونه و پینگش هم نمیدونم چه طوره . نمیشه IP ثابت خرید و به شرکت بگم رو مسیر مثلا ترکیه بزارنش ؟ از نظر فنی همچین چیزی ممکنه ؟