نه اضافه نشده هنوزنقل قول:
Printable View
نه اضافه نشده هنوزنقل قول:
دان استریمت رو چنده؟نقل قول:
نقل قول:
روی 4096 هست
تو که 10مگ بودی خودت گفتی کمش کنن؟نقل قول:
!!! 10 یک ماهه سری قبل نبود که تمدید کنم به خاطر این 2مگ گرفتم !نقل قول:
من نمیتونم وارد پارتاک بشمنقل قول:
انگار واسم اکانت نساختن
از سیترا تمدید میکنی ؟نقل قول:
نقل قول:
یعنی به خاطر سرعت بالاشه که شارژخوری داره یا مخابرات مخصوصا اینطوریش کرده ؟
شما چه سرویسی پیشنهاد میکنی که زود حجم تموم نشه ؟ 512 ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟
سلام
دوستان آخرش چی شد؟
نامحدود خبری نیست؟
من یه روزه اینترنتم قطعه... از دانشگاه دارم چک میکنم نوشته ترافیکم تموم شده.
از اون طرف، میام برم پرتاک، می نویسه:
اطلاعات ورود شما به مدت 30 دقيقه مسدود مي باشد . لطفاً پس از آن مجدد تست نماييد !
میخوام یه گیگ شارژ کنم نمیتونم :n24:
خب سرویس ده مگ داره. طبیعیه ترافیک شدید کم شه. دو مگ یا یک مگ هشت گیگ بگیر خوبهنقل قول:
والا همین 1 مگی هم که داشتم فقط برای یک ساعت وبگردی در روز هر چهار روز 1 گیگ ازم کم میشد :n10:نقل قول:
سلام رفقا میخوام دزدی مخابراتو به وضوح نشونتون بدم امروز صبح از ساعت 8:35 تا ساعت 8:44 که میشه 8 دقیقه از من 3گیگ ترافیک کم شده که اصلا همچین چیزی غیر ممکنه رو این حساب که اگر من با سرعت 1200 کیلوبایت 60 ثانیه دانلود کنم میشه 72مگ و 72مگ ضربدر 8 میشه 576 مگ و غیر ممکنه اینقدر مصرف شده باشه و جالب اینجاست امروز صبح کلا ما برق محلمون قطع بوده و مک آدرس من ثبت شده.. ایشالا از گلوتون پایین نره حرومتون بشه مسعولین مخابرات که یه ذره منطق ندارین واستون توضیح که میدم هه.... اینم عکس واسه اثبات این قضیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه هیچ حرفی ندارم همه چی مشخصه...
خوب خبرهای جدید...
اولا که اینترنتم به خاطر ترافیک نداشتن قطع شده بود :|
ثانیا هر گیگ شده ۴۵۰۰ تومن از پنل نمایندگی.
ثالثا قیمتای سایت با نمایندگی فرق میکنه.
مثلا ۵مگ ۵۰گیگ که زده ۷۷ تومن، اونجا ۹۵تومنه یا ۵مگ ۸گیگ میشه ۳۸تومن و ۲مگ ۸گیگ میشه ۳۷.
چه کرمیه بخاطر ۱۰۰۰ تومن؟ خو ۵مگ میگیرم، تازه مدرک هم نمیخواد :-)
Sent from my ST15i using Tapatalk
حتما شبا زياد باهاش دانلود كردي اونا هم خواستن جبران خسارت كنننقل قول:
ميتوني بريزيش رو فلش ببري به قسمت فروش نشون بدي و شمارتو بفرستن اداره ديتا بعد از بررسي اطلاعات كه تو اكانتينگ ثبت شده ببينن علتش چي بوده اونوقت بهت برش ميگردونن
دان استريمتو رو چند گذاشتن؟
10مگ ميشه گفت شارژ خوريش 10برابر1مگه كلا 1مگ خيلي بهتراز بقيه سرويس ها ترافيكشميمونه نميدونم چرا:n13:نقل قول:
فرشاد من هنوز تو کف این حجم خوری مخابرات موندم .لامصب نمیدونم چه ترفندی سوار کرده .من حدودا 4 ماهه که با چند تا نرم افزار مخابرات و وایرلس رو تحت کنترل داشتم .تو این مدت حجم مصرفیم با چیزی که مخابرات ازم کم کرده تقریبا یکی بوده و دزدی هم نکرده ازم اما با همون 1 مگ واقعی که حداکثر128 کیلوبایته ترافیکم عجیب زود تموم میشه ولی با وایرلس تقریبا یک سوم مخابرات حجم مصرف میشد تازه با وایرلس سرعت اپلود و دانلود بالای 2 مگ بود .هم مخابرات هم وایرلس خحم مصرفیش با نرم افزارم یکی بود .تو یه بار گفتی شرکت های دیگه اپلود رو حساب نمیکنن من این رو هم چک کردم وایرلسم همه رو کامل تا ته از حلقومم کشیده بیرون اما نمیدونم چرا مال مخابرات سریعتر تموم میشه .من که نتونستم رازش رو بفهمم :n06:نقل قول:
تو نظری در این مورد نداری ؟
470نقل قول:
آره همین کارو میکنم
470چیه؟:n13:نقل قول:
دوستان یه سوال مثلا کسی از اکسین بخواد بیاد ماناماد یه سرویس داشته باشه که مثلا 2هفته ازش مونده باشه تخلیه کنه و بره ماناماد ثبت نام کنه(تخلیه و رانژه 2روز طول بکشه) اونجا میتونه از همون سرویس استفاده کنه؟:n13:
پارس آنلاین آپلودش رایگانه فکر کنم صبانت و شاتل هم همینطور باشننقل قول:
نمیشه یه کاری کرد که مخابرات ترافیکش زود تموم نشه ؟
فکر کردم میگی upstream داون روی 9760 هستنقل قول:
پشتیبانی ضحی رو مثل اینکه با ماناماد عوض کردن برا من بزور گذاشتن رو 10220 قبلا 2نفر بودن خیلی خوب استریم ها رو تنظیم میکردن ولی الان نیستشوننقل قول:
خطت تا چن میکشه؟
بچه ها یه مرورگر خوب بهم معرفی کنید که مثل کروم پرسرعت باشه و از فایرفاکس هم سرعت بیشتری داشته باشه اما عین کروم مشکل کش نداشته باشه
والا من مودمم قدیمیه تا همینی که الان هست میکشه الان snr 5 و 7 هست ولی مودم جدید خریدم با چیپست broadcom پس فردا میرسه دستم با اون تست میکنم خبر میدم بدطور عصبیم واسه ترافیکه که کم شده...نقل قول:
Mozilla waterfoxنقل قول:
دوستان شما يه نفر تو پشتيباني نميشناسيد كه آدم با انصافي باشه؟
ميخوام آپ استريم خطمو بزاره رو 1.5مگ و دان استريمو رو 13 مگ
عزیز برودکام چی سفارش دادی؟نقل قول:
مودم فعلیت چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یعنی از خط تلفن من بدتره؟:n13:
یه نفر تو پشتیبانی نمیشناسی آدم با انصافی باشه؟میخوام دان استریممو بزاره رو 13مگ و آپ استریمو رو 1.5مگ
والا اول میخواستم اینو بخرم 8980 tp link بعدش فهمیدم که چیپستش با مخابرات زیاد جالب نیست... بعد به این نتیجه رسیدم که tp link 8960N بخرم و آنتن هاشو با 2تا آنتن 7DB عوض کنم... میگن که با خط هایی که نویز زیاد داره عالی جواب میده چیپست Broadcom مودم فعلیم هم Zyxel P660RU هست که از وقتی 10مگ کردم روزی 40بار پرش لینک دارمو کسی زنگ میزنه لینک میپره...نقل قول:
فرشاد مشخصات خطت رو دیدم خیلی خوبه نسبت به مال من و اینکه من دنبال این قضیه 13مگ رفتم و هیچ کس نتونست کاری بکنه چون داخل acounting bandwidth پروفایل فقط تا 10مگ تعریف شده بیشتر نمیتونن بدن حتی اگه بخوان... حالا اگه کسی گرفته خدا میدونه چجوری گرفته این چیزی بود که رییس کلشون به من گفت...
نه رو هر دان استریمی بخوان میتونن ببندن الان اوآسیس راحت رو 11مگ-13مگ-15مگ-20مگ و حتی اتوماتیک میبنده پس اگه فقط تا 10مگ تعریف کردن برا خودشون چیکار میکنن؟خط تلفن خودشونو که رو 10مگ نمیبندننقل قول:
من مودمم 2730 چیپ برودکامه با snr منفی لینک نمیپره ولی فکر کنم روزی 2بار لینک میپره چون برا من ارور crcو hecو lcdو ocd میده که مربوط به پورته
داداش من مودم فعلیم انتن 5db داره که با توجه به اینکه بین اتاق من و برادرم 5 تا دیوار هست برادرم وایرلسو نمیتونه بگیرهنقل قول:
حالا میخواستم ببینم این مودمای 3 انتنه مثل همین 8980 وایرلسشون برد بیشتری داره یا فقط سرعت بیشتری دارن روی وایرلس؟
به نظرت اگر انتن مودم خودمو با یه انتن 8db عوض کنم بهتره یا از این 3 انتنه ها بخرم؟
چون مودم خودم خیلی ازش راضیم و اسوس هم بعد از مودم من n55u رو داره که 500 هزارتومنه و به نظرم گرونه :n02:
2تا 8DB ببندی خیلی بهتره.. من عادت دارم شبا میرم تو حیاط با وایبر حرف میزتم :D با آنتن 5ِDB router جواب نمیداد با 1دونه 8db تست کردم 3خط پر کرد و کاملا ok بود به نظر من 2تا 8DB بخر مشکل کامل حل میشه.... البته یادت نره 60% آنتن دهی به درست گذاشتن جای مودم هست.. به نظر من پیچش کن به بالای دیوارتا بهترین جوابو بگیری پیدا کردن جای خوب واسه مودم خیلی مهمه :D و اینکه بالاتر از 8db هم میتونی ببندی ول یه کمی ضرر داره وهمش به db آنتن نیست به قدرت مودم واسه ساپورت آنتن ها هم هست... به نظر من یه کابل بلند بخر بزار مودمو وسط 2تا اتاق شاید بدونه خرج جواب گرفتی اگه نشد بعد با آنتن تست کننقل قول:
مودم من فقط یدونه انتن میخورهنقل قول:
چون خودم یه کامپیوتر قدیمی دارم که با کابل وصله به مودم نمیشه جای مودمو عوض کنم
انتن 8db برا سلامتی ضرر نداره؟
نه داداش مجموعا بالای 15DB ضرر داره...نقل قول:
قرشاد اگه اپ استریم کمتر از اون چیزی باشه که تو اکانتینگ تعریف کردن بازم تایم اوت میده یا فقط برای داون استریم اینطوریه ؟
اگه داون استریم بالا باشه 2 مگ (روزانه) تا چند میره ؟ سرعتش واقعیه یا بازه ؟ چون 1 مگ سرعتش واقعی بود
دوستان به جز شرکت آسیاتک ; شرکت دیگه ای هم توی اهواز هست که روی خط فیبر نوری سرویس بده ؟ مخابرات چی ؟
مرکز انقلاب هستیم
دوستان بعد از سالها دوری به جمع مخابرات سواران !!! پیوستیم .:n20:
من شاتل داشتم که شاتل آبادان از اهواز مشتق شده :n15:
خلاصه قبلا هم اینجا در مورد شاتل گفته بودم از محدودیت ها بگیر تا سرعت بسیار پایین . فکرشو بکنید رفتم 50 هزار تومن نامدحدود خریدم اونوقت سرعت از 120 که مثلا ماکزیمم بود شده بود 30 . اونوقت الان رفتم مخابرات 5 مگ 5 گیگ شد 20 تومن . تازه مخابرات سرعت 500 محدود بازی هم نداره .:25:
آبادان که کلا دو تا شکت بیشتر نداره یکی ضحی کیش و یکی کیش اواسیس . من هردو رو رفته بود خودم چند سال پیش ضحی بودم . کیش واسیس که تو آبادان دیدم بدجور شلوغ بود تازه اپراتور مناسبی هم نداشت ولی ضحی محلش دقیقا تو خود ساختمان مرکزی مخابرات آبادان هست و خلوت و اپراتورش هم واقعا خوب بود یعنی ما که دستمون به اهواز بند نیست حداقل از اینجا بشه کاری کرد .
خلاصه تا ببینم کی رانژه بشه . زیر 5 مگ ممکنه شبانه نداشته باشه راسته ؟؟؟؟؟ فکر کنم اشتباه کرد .
با سلام خدمت شما بچه آباداننقل قول:
من الان شاتل آبادان دارم سرویس من 128 نامحدود هست و همیشه سرعت دانلودم فیکس 100KB میده درست سرویس سرویسهای نامحدودش 9 گیگ حداقل ترافیک منصفانه داره ولی من در ماه 40گیگ دانلود میکنم ولی بازم سرعت دانلودم همون 100KB فیکس وایساده فقط برای من اینطوری نیست برای بقیه بچه همسایه هامون هم اینطوریه
شما کجای آبادان زندگی میکنید ببینم منطقه ما هستین شما؟!
بریم .
من دو ماه داشتم . ماه اول اون اوایلش تا 60 گیگ دانلود کردم حدودا بعد کم شد تازه فقط سرعت لینک داخلی تغییر نمیکنه به قول شما محدود نمیشه برای من سرور خارج محدود شد ولی سرور داخل کماکان سرعت بالا بود. بعد من رفتم برای ماه بعد جالب اینجا بود بالافاصله بعد از چند روز محدود شد و مثل ماه قبل نبود . انگار سیستم شاتل جم میزنه تو کلا چه قدر استفاده کردی نه اینکه هر ماه احساب کنه من تو 2 ماه با ارت 4 نامحدود حدود 140 گیگ دانلود داشتم که 40 درصدش سرور داخل بود
در ضمت من ارت 4 داشتم نه ارت 1 و جالب اینجاست ارت 4 با 1 تو سرعت تفاوتی نداهر حتی زنگ زدم اهواز گفتم چرا اینطوریه میگه همینه دیگه فقط تو سرعت حداقل تفاوت داره ولی داون استیم رو حداکثر مثل هم میبندیم سرعت بالاتر باید بری ارت 7
بعد یه سوال از شما داشتم الان شما حدود ساعت 1 یا 2 به بعد سرعتتون کم نمیشه ؟ مال من همون روزی که وصل شد که اصلا دانلود هم نکردم بالافاصله ساعت 2 یا 1 سرعت کاملا نصف شد اومد روی 60 .
والا من یکی از دوستانم تو بریم ارت 1 داره رفتیم باهم کال فا انلاین بزنیم هی پینگش بالا میرفت هی پایین میومد . مال منم همینطور بود . دیگه نمیدونم چرا اینطوریه . ما با سرور خارج برای بازی انلاین بهترین پینگمون 300 یا 200 بود