دوستان. من میتونم از معافیت بسیج استفاده کنم. الان تو آمزشی ارتش هستم.
تا کی میتونم اقدام کنم؟ کی اقدام کنم؟
تو محل زندگیم نیرو زمینی ارتش نداره. مازندران میشینم. چالوس. چون متاهل هستم کجا میافتم؟
میتونم ستاد مشترک بگیرم؟ راهنماییم کنین ممنون میشم
Printable View
تا کی میتونم اقدام کنم؟ کی اقدام کنم؟
تو محل زندگیم نیرو زمینی ارتش نداره. مازندران میشینم. چالوس. چون متاهل هستم کجا میافتم؟
میتونم ستاد مشترک بگیرم؟ راهنماییم کنین ممنون میشم
آره چرا نتونی ؟ ، چقدر سابقه داری؟ آخه یادمه قبلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چیز دیگه گفته بودینقل قول:
تقریبا تا آخرای خدمتتنقل قول:
تا کی میتونم اقدام کنم؟
رفتی تو یگان پیگیرش شونقل قول:
کی اقدام کنم؟
احتمالا نزدیک ترین جا به محل زندگیت میافتی ، من دوستم متاهله ، محل سکونتشون فقط پدافند ارتش داره ، حالا میخواد از نیرو زمینی انتقالی بگیره به پدافند ( البته هنوز جوابش نیومده ) ، تو هم یه تست بزننقل قول:
اوف اوووف
20 روز گذشت اومدیم مرخصی
یعنی خدمت که میگن واقعا وحشتناکه:n02:
زندگی شخصی یه چیز دیگه ای بودد
فقط میتونم بگم قدر زندگیتونو بدونین:n16:
ممنون.این سایتیو که گذاشتی که ماله اولشو که ثبت نام میکنی که ببینی تو سایت قبول شدی یا نه.من این مراحلو طی کردم.از این به بعد منظورم بودنقل قول:
سلام دوستان
من پدافند سمنان افتادم
میخواستم بدونم پادگان های خوب پدافند کجا هست ؟؟؟؟
و اینکه ما بریم تو یگان --هر یگانی باشه میتونیم خودمون رو روز بر کنیم (2تا8)
و اینکه مثلا الان من که پدافند افتادم میتونم یگانم رو منتقل بشم به نیروی زمینی ارتش تا بتونم با بند پ شهر خودم بیوفتم یا نه ؟ مجردم
کسی در مورد کسر خدمت از طریق سنوات جبهه پدر چیزی می دونه؟
یک هفته پیش گویا قانون جدید اومده
به ازائ هر ماه چقدر کسر خدمت میگیرم
دوستان من دندون عقلم رو جراحی کردم ولی چون شهری خدمت می کنم ارتش جراح فک و صورت ندارم مجبور شدم بیرون این کارو انجام بدم، آیا چیزی از بیمه می تونم بگیرم؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
دوست عزیز همین چند صفحه ی اخر رو مطالعه میکردی دستگیرت میشد جواب سوالتنقل قول:
یک هفته!!! پنج خرداد ابلاغ شده نامه اش
9 روز -10 روز
پادگانهای تهران به نسبت خیلی بهترن فکر کنم تهران 4 تا پادگان دارهنقل قول:
اگر آشنا داشته باشی همه چیز امکان پذیره
ولی پدافند سمنان از لحاظ امکانات صفره
بعد از آموزشی اگر مدارک گرفتاری نداشته باشی ممکنه هر جای ایران بیفتی - اگر فوق لیسانس باشی باز خوبه چون 70-80 درصدشون تهران میفتند
خیلیها بعد از آموزشی جنوب میفتند
بدی پدافند اینه که اصلا کاری نداره محل سکونتت کجاست هر جا دلشون بخواد میفرستند همه جای ایران پایگاه داره
من دی پارسال اونجا بودم طرف لیسانس بچه تهران افتاد چابهار
دکتر بچه مشهد افتاد اهواز یا بندر طاهری
دوستان فوق لیسانس تو نیروی زمینی ارتش کد می خوره؟
نه دوست عزیز کد نمیخورهنقل قول:
کسی از دوستان هست که امریه از نفت گرفته باشه یه توضیح بده راجع به مراحلش
سلام. من میخوام برم خارج اقدام کنم مشمولم میخوام بدونم اگه با وثیقه خارج شم و برم اونور شهروند اون کشور بشم یعنی کلا شناسنامه ایرانم باطل بشه برگردم ایران برای دیدار وبازدید باز هم منو میبرم زندان و سربازی ؟؟
برادر وضع خرابه ... خارجی به عنوان توریست میاد نبرنش خدمت بگن هزینه گردشت در ایران خدمته شانس اورده :دی (شوخی میکنم )نقل قول:
جواب سوال شما رو سردار کمالی دادن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح توضیحاتی را درباره مشمولان دو تابعیتی ارائه کرد.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار « [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] » خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با نحوه خدمت سربازی مشمولان دو تابعیتی، گفت: این افراد اگر در گذشته در کشور دیگر به سربازی رفته یا معاف شدهاند، همان قبول است و نیازی به سربازی رفتن در ایران وجود ندارد.
وی ادامه داد: اگر این افراد در آن کشور به سربازی نرفته یا آن کشور دارای سرباز حرفهای بوده و این افراد به سربازی اعزام نشدهاند، باید زمانی که تابعیت ایران را میگیرد، در این کشور به سربازی بروند.
به گفته جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح، غیبت از خدمت برای این افراد محاسبه نخواهد شد و در صورتی که آنان دارای شرایط معافیت باشند نیز میتوانند از آن بهرهمند شوند.
واقعا خیلی سخته ثانیه به ثانیش دیر می گذره من هم همزمان با شما دارم توی نیشابور خدمت می کنم البته باید اینم بگم که توی ماه رمضون خیلی خوش اخلاق شدن و اصلا اذیتمون نمی کنن ولی بازم الافیش خیلی بده برنامه کلاس های ما از 8 تا 12 کلاس تئوری داریم دقیقا مثل دانشگاه بعدشم خواب ! تنها بدیش اینه که مرخصی بهمون نمی دن توی ماه رمضون من هم الان خودمو به مریضی زدم با هزار بد بختی اومدم بیرون :n02:نقل قول:
اینجا نوشته اگر دوباره تابعیت ایران بگیرن ؟ درسته ؟ یعنی اگه ما تابعیت همون جا بمونیم تابعیت ایران نگیریم ما رو دستگیر نمیکنن ببرن سربازی ا میایم اینجا یک سر میزنیم خدافظ !نقل قول:
سلام.
طبق قانون تابعیت ایران ( اصل خون) اگر شما در آمریکا هم متولد بشید ولی پدر شما ایرانی باشه شما دو تابعیتی هستید ... یعنی هر کاری کنید خدمت رو باید در ایران تموم کنید . یا معاف بشید.
شرایط شما بهترهنقل قول:
ما صبح صف جمع هم داریم+کلاس ها تا 4 بعد از ظهر هم ادامه داره و از 4.30 تا 7.30 میشه خوابید
سخت ترین قسمت بیدارباش ساعت 3.15 که نمیشه بیدار شد واقعا ستمه:n23:
دوست گرامی سلام...نقل قول:
من خودم پارسال ماه رمضون آموزشی بودم ... اعزامی برج 4 پارسال هستم.
نمیدونم اطلاع دارید یا نه .... اما 31 شهریور به علت هفته دفاع مقدس و... از اکثر پادگان های آموزشی برای رژه نیرو اعزام میکنن تهران ...
ما فکر میکردیم نیرو های اعزامی برج 5 روز میبرن تهران اما... گفتن شما آماده تر هستین و ما مخصوصا به خاطر رژه تهران برج 4 نیرو گرفتیم و از این حرفا ...
ما توی ماه رمضون هم رژه میرفتیم ! اونم بعد از افطار تا ساعت 12 شب و بیدار باش هم ساعت 3.30 بود! ... حساب کن کوفته میشدیم ؛ تا میخوابیدیم هم بیدار باش و ... خدا شاهده پیش میومد که روز بود ؛ 4 ساعت خواب نداشتیم! ظهر هم که نمیشد خوابید به علت سر و صدا و هزار مشکل دیگه مثلا میومدن و دور تخت ها منچ بازی میکردن! شطرنج بازی میکردن و... ( اصلا فرصتی برای خواب ظهر پیش نمیومد )
خلاصه نابودمون کردن ... من گفتم این نمیشه که بشه رفتم دنبال کارای معاف از رزمی و معاف از پستی ... به حرف هیچکس هم اهمیت ندادم ... پیش میاد که میگن توی کارتتون میزنن معاف از رزم و... من که همین الان حاضرم بهم معافی پزشکی از هر نوعی که دلشون میخواد بدن... ( نمیدونم بعضی ها چه فکر هایی میکنن پیش خودشون مثلا فکر میکنن شرکت نفت فرش قرمز پهن کرده که بیا سرکار اونوقت طرف نمیخواد معاف از رزم یا معاف بشه)
به هر صورت پیشنهاد من به همه عزیزان و دوستان گرامی این هست که حتما ؛ حتما برید و معاف از رزمی رو بگیرید یه جا بکارتون میاد ... ( در ضمن اگر حین خدمت معافی پزشکی بگیرید براتون پایان خدمت صادر میشه و نه کارت معافیت پزشکی ... (قابل توجه عزیزانی که نمیخوان توی کارتشون قید بشه معاف از رزم! ... حتی معافی کامل پزشکی حین خدمت براش کارت پایان خدمت صادر میشه نه معافی )
بد ندیدم تجربه خودم رو در این رابطه بگم . تا دوستانی که بعد از ما میرن خدمت بتونند از این تجارب استفاده کنند .نقل قول:
اقا من یگان رو با فوق لیسانس و ستواندوم در شهر خودم و در بهترین نقطه ستاد و بدون کمترین فشاری افتادم و دارم خدمت می کنم . تنها موردی که از همون ابتدا اذیتم می کرد این بود که هر هفته یه بار برای صبحگاه عمومی و ورزش صبحگاهی باید اسلحه و تجهیزات میگرفتیم که از این اصلا خوشم نمیومد :n02: گفتم اقا چیکار کنم که این مورد هم رو بپیچونیم تا کلا کارمندی برم و بیام :n20: رفتم نامه از یه پزشک متخصص قلب یه نامه گرفتم که اقا این قلبش ناراحته و نباید کار سخت انجام بده و همچنین نگهبان هم نباید باشه :n08: که اقا ما اوردیم و ارایه کردیم و بعد ارایه در بهداری زد و گرفت از شانس ما :n20: و از همه موارد بالا معاف شدیم ( در واقع نوعی معاف از رزم ) اماتنها موردی که ناراحتم می کرد این بود که نکنه به واسطه یه نامه اونم از پزشک بیرون و نه پزشک نظامی و کمسیون :n10: باعث بشه تو کارتمون عبارت معاف از رزمی یا چیزی ثبت بشه و گند بزنه تو کارت :n13: اما از هر کی میپرسیدم می گفت نه خیالت راحت ولی بازم ته دلم راضی نمیشد و برای همین رفتم اجودانی و از مسئول ثبت اطلاعات برای صدور کارت پرسیدم که اقا همچین چیزی هست ایا ثبت میشه یا نه ؟ که گفت اقا بیا خودت ببین چیا ثبتت می کنیم که اثری از گزینه به نام موارد پزشکی کلا تو گزینه ها نبود :n20: و خیالم راحت شد . ( البته برای اطمینان خاطر کامل 2-3 ماه مونده به پایان خدمتم اون نامه پزشکی رو هم از پروندم به طریقی می کشم بیرون :n08:
در هر صورت بچه ها تا جایی که می تونید بپیچونید تا پیچونده نشید . :n16:
شما برای معاف از رزم اقدام کردی ؟ چطوری ؟ از یگان اقدام کردی ؟ کمسیون رفتی ؟ نامه که برای معافیت رزمت دادند رو گذاشتی تو پروندت ؟نقل قول:
یعنی ما رو میفرستن تهران برای رژه؟!! نیروی انتظامی هستیم هاااا!!نقل قول:
یکیم اینکه گرفتن معافی و ... انقدر زحمت داره که خدمت نداره...همینجوری میگذرونیم
کسی از دوستان هست که امریه از نفت گرفته باشه یه توضیح بده راجع به مراحلش
این دولت ماخوب بلده از مردم پول بکشه
چند سالی 1بار باید مدارکو عوض کنیم:n09::n10:
2سال حمالی کردم توی خدمت حالا برا تعویض کارت خدمت باید 12+14=26هزار تومان بدی واقعا ستمه:n28::n04::n27:
از پادگان آموزشی رفتم .نقل قول:
نامه هم توی پروندمه .
هیچ گونه اهمیتی هم نداره برام که توی کارت قید کنن یا نکنن ... همین الان بگن کی میخواد بره کمیسیون نفر اول میرم. و میگم مخصوصا برام معافیت ماده 33 بند 3 بخش الف رو صادر کنید . البته اگر بکنن ...
از همه ارگان ها میفرستن ... پارسال نشسته بودم خونه روز 31 شهریور داشتم رژه بچه ها رو نگاه میکردم! بخاطر 3 دقیقه رژه ای که زدن جلو دوربین میدونی چقدر زجر کشیدن ؟ من یه هفته قبل از اینکه اعزام کنن تهران کارام رو ردیف کردم .نقل قول:
الانم هنوز کسری جبهه من نیومده! ... نمیدونم چرا!!!! اقای وحید رضا شما که ارتش هستین آیا کسری ارتش رو باید معاونت احتیاط تهران تایید کنه ؟؟ چقدر طول میکشه تا بیاد ! ؟
فکر نکنم نیازی به تایید تهارن باشه !!!!! الان دوستان من از همون جایی که پدرشون خدمت کرده مساقیم اوردن اینجا و تو پرونده گذاشتن . مهر و امضای معتبر همون مرکز صادر کننده کسری کافی هستش و نیازی به تایید تهران نیست . طول مدتش رو نمی دونم والا . اگر یکی از دوستان رو که اورده دیدم دقیق می پرسم میگم .نقل قول:
--------------------------------------------------
ما هم تو ارتشی ؟ در مورد همون مورد نامه پزشکی پرسیدی ببینی چیزی تو کارت ثبت میشه یا نه ؟:n13: البته با حتمال 99. 9 درصد ثبت نمیشه چون ازط ریق کمسیون و ... نیست :n18:
برای معافیت کفالت واسن و معاینه اولیه رو حتما باید انجام بدم؟
نقل قول:
من سپاه آماد هستم
نامه شما که کمیسیون نیست احتمالا ثبت نمیشه اما اگر بخوان چیزی بنویسن برای من مینویسن . و از اونجایی که برام اهمیتی نداره حتی سوال هم نمیکنم حقیقتا ... یه روز یکی از مسئول ها اومد گفت شما که پست نمیدین و ..
باید تشویقیتون کمتر از بقیه باشه منم گفتم حقشونه ... بهشون تشویقی بیشتر بدین .. گفت نمیدونم شما باید اینکارو بکنید و... گفتم درسته ... حالا اگر میشه واحد ما رو عوض کن بیام ور دست خودت خدمت کنم ! :دی... ا
توی خدمت از چیزی نترسید اگر هم نامه کمیسیون دارید ازش استفاده کنید ... بخصوص برادران گروه ب :دی ...
........................
پس این ارتش داره به من اذیت میکنه ... ! کسری من رو بهم نداده گفته میاد در خونه!
درود
دوستان معافیت پزشکی گرفتم
حالا بعد از 5ماه رفتم گواهینامه بگیرم گفتن باید نامه بیاری از دکتر که می تونی رانندگی کنی
رفتم یه نامه از دکتری که منو معاف کرد گرفتم که من می تونم رانندگی کنم باز گفتن این نامه دکتر باید ببری کمیسیون پزشکی که اونم مشهد هست
رفتم مشهد به ادرسی که دادند حالا اونجا پاسکاری می کنند یه بار این دکتر یه بار اون..... سر اخر همه دکترها تایید کردند مونده یکی دیگه همه چی تکمیل مونده یه امضا می گه برو 6 ماه دیگه بیا یه سال باید بگذره:n03:
می خوام گواهینامه چیکار اصل کار همینه که معاف شدم :n09:
بله قبلا که باید این کار ها رو انجام میدادینقل قول:
اگه العان فرق نکرده باشه ...
TAPATALK
سلام
خسته نباشید همگی دوستان و سربازان عزیز !
من روی کارتهای جدید جایی واسه نوشتن معاف از رزم یا گروه ب ندیدم ! آیا معاف از رزم روی کارتهای هوشمند ثبت میشه ؟
نه به هیچ عنوان ....نقل قول:
TAPATALK
سلام به همه
1.دوستان قانون کسری پدر جبهه چه شد؟
2.کسی کسری گرفته ؟
3.برا هر ما چقدر کسری میدهند؟
4.من دفترچه پست کنم چند روز بعد جوابش میاد؟
5.وقتی دفترچه پست کردم و جوابش اومد تقریبا چند روز بعد اعرام میشم؟
6.ایا میتونم تاریخ اعزام را جلو بندازم؟
نقل قول:روش هم چیزی نوشته نشده باشه فکر کنم داخل چیپستی که داره تو اطلاعات داخلش ثبت شده باشه . :n13:نقل قول:
1و2.اون که خیلی وقته اجرایی شده و دوستان من خیلی هاشون گرفتن ( البته پدر من زمان انقلاب خدمت کرده شامل من نمیشه :n28: .هرچند چه فایده نبود 22 روز دیگه تا 18 ماه خدمتم تموم شه)نقل قول:
3.بستگی به جایی داره که خدمت کرده. پشتیبانی، خط مقدم و .... فکر کنم بین 18 تا 9 روز متغیره.
4. الان که سرباز کم شده در اولین فرصت میاد ( یک هفته،10 روز)
5.طبق بند با بالا با اولین اعزام اکثرا
6.بله بامراجعه به پلیس + 10
سلام به همگي
بنده تيرماه 90 رفتم خدمت، اما حدودا اواسط مهرماه همون سال به علت ...يت محض و همچنين قبولي در كارشناسي ارشد رفتم دانشگاه، مي خواستم بدونم
1- الان دقيقا چند ماه بايد خدمت كنم
2- آموزشيم هم وليعصر تبريز بود، الان من ميوفتم همون وليعصر يا جاي ديگه؟
3- چند هفته بايد برم آموزشي؟ ( البته اون زمان خدمت كرده ها سه هفته و نيم ميومدن آموزشي، مي خواستم بدونم شرايط فرق كرده يا نه )
4- الان چند درصد كارشناسي ارشدها بعد از تقسيم ميوفتن استان خودشون؟ (اون زمان بالاي 90 درصد بود)
من 60-70 صفحه قبل رو مطالعه كردم ولي جواب سوالم رو پيدا نكردم
ممنون ميشم جواب بدين
دوستی راهی هست بشه کسری خدمت به دست آورد به روشی خواهش میکنم کمکم کنید اگه میشه :n03:
پایه خدمتی فروردین 92 نیرو اتظامی هستم .
کسری بسیج تا 6 ماهنقل قول:
کسری جبهه تا 9 ماه
کسری محققین تا کل خدمت .
اما اگر منظورتون چیز دیگه ای باشه اینجا جاش نیست و خیلی هم سخت شده با توجه به کامپیوتری شدن سیستم بسیج و...
ميشه كسري محققين رو كمي توضيح بدي