شما سرویس های مختلف میخرید, سرعتتون فرق میکنه؟ سرعت من که همیشه رو ۱۲ مگه بیخودی دارم پول سرویس ۸ مگ میدم؟ مثلا با ۲ مگ چه فرقی داره؟
Printable View
شما سرویس های مختلف میخرید, سرعتتون فرق میکنه؟ سرعت من که همیشه رو ۱۲ مگه بیخودی دارم پول سرویس ۸ مگ میدم؟ مثلا با ۲ مگ چه فرقی داره؟
سرويس ١٢٨
خدايي كيفيت خوبي داره
اين از سرور اپل داره ميگيره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
من که تخلیه زدم .
ولی فعلا ک تخلیه نکردن نوشته بعد 48 ساعت میزنگن
یا از شاتل یا های وب سرویس میگیرم
درسته ثبات و سرعتش عالیه و تک هست ولی من چون به دانلود زیاد از داخل وابسته ام (30nama)
فیلم اینا زیاد دانلود دارم فشفشه یا شاتلند عالیه برام
شب هام زیاد نمیتونم بیدار بمونم این دوتا عالیه
ولی صدرصد بهترین ارایه دهنده adsl هست از بقیه عالی تره تو اینترنت سرعت داخلی خارجی تفاوتی نداره و پینگش عالیه
خلاصه ی خدافظی با این تاپیک گفتم کرده باشم
های وب !!!؟ :n04: ( قبلش یه سر تاپیکش بزن حتما مثل اینکه فشفشه 50 گیگ رو هم حذف کرده )نقل قول:
های وب بیشتر فشفشه هاش سوختنقل قول:
داداش شاتل لند اوضاع خرابي داره هانقل قول:
شاتل هم مثل قديم نيست خراب شده
مخصوصا تست خارج خيلي خراب كرده
به نظرم فعلا همينجا بمون
دلمون برات تنگ ميشه
البته شاتل هم بياي در خدمتيم
عشقی فداتشمنقل قول:
حجم مصرفیم زیاده بیشترم داخل میچرخم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل ترافیک داخلی داره نصف حساب میکنه ولی صبا ... شبانه هم که برای من هی انگولک میکنن
هایوب با روزی 2 تومن ی فشقشه 4 گیگ جوابمو میده شاتلند یا نماوا جوابمو میده قید سرعت رو زدم الان تو حسرت اون زمانیم ک 70 تومن میدادم ولی 2 مگ راحت از مخابرات نامحدود داشتم
اگه باز 3 گیگ یه روزه بزنه صبانت همیشه تو پنل عالی میشه که صبانت جون به اعزرایل نمیده شرکت خسیسه ولی خوب کیفیت میده
ولی باز از حق نگذریم عالیه صبا کیفیتش خیلی خوبه .
فیلترینگ هم ک نگو ...
درخواست تخلیه دادم ولی هنوز ک هنوزه زنگ نزدن
1524 هم میگه در شبکه موجود نیست :n07:
همزمان با درخواست تخلیه خط از اپراتور، از طریق سایت 195 هم شکایت کنید تا نتوانند معطل کنند.نقل قول:
ن صبانت ازون شرکتا نیست قفلی بزنه رو مشتری سرش تو کار خودشهنقل قول:
زنگ زدم نمایندگی . رفت تو جمع اوری الان وضعیت .
جالبه همه جاها میگن همیشه حق با مشتریه و ازین داستانا ولی همیشه حق شرکتا و کلفتاس
برگشته بهم میگه تقصیر خودته باید قطع میکردی نتت رو و ... گفتم اونجا چیزی ننوشته ک گفت شما کاری ک کردی تضادش بوده و ازین داستانا :n02:
سلام
سرعت من حدود یک هفته ای هست که خیلی افت کرده برای شما هم همین جوره؟
زنگ زدم پشتیبانی میگه مرکزتون شلوغه
آخه صبانت زیاد مشتری نداره که مرکز شلوغ باشه خواهرم با خط دیگه ی خونمون با آسیاتک اینترنت میره و اصلا هیچ افتی نداره
مگه میشه مرکز برای صبانت شلوغ باشه و همون مرکز برای آسیاتک خلوت باشه
آره میشه . شلوغی یا خلوتی هرشرکتی توی هر مرکز ربطی به وضعیت بقیه شرکتها نداره .نقل قول:
سلام
رسما شبانه رو به طور کامل حذف کردن
من که تیر ماه سرویسم تموم بشه تخلیه می کنم
برای من که هنوز هست !نقل قول:
----------------------------------
دوستان میشه چک کنید ببینین حجم 15 گیگ 9 روز برای شما هست یا حذف شده !؟
من الان چک کردم نیست !
جالبه همین دیروز برای ربات تلگرامشون پیام گذاشتم شما که آپلود رو حذف کردین ، حجم 30 گیگ رو هم حذف کردین دیگه اینو حذف نکنین !
برای من هم هنوز تا آخر زمان سرویس هست برای اونایی که جدید می خرن یا تمدید کنن دیگه شبانه رایگان ندارهنقل قول:
حجم 15 گیگ 9 روز برای من هم حذف شده به جاش یه 10 و 50 گیگ اومده
اگه تا تیر شبانه رو برگردوند (که بعید می دونم برگردونه) که هیچ و اگرنه بعد از 10 سال استفاده تخلیه می کنم اینترنتی که شبانه رایگان نداشته باشه برام دیگه ذره ای ارزش نداره:n28:
این 2 تا حجم که جشنواره هستن :n03: خیلی نامردیه اولش حجم های 1 روز و 30 روز رو حذف کرد حالا هم 9 روز رونقل قول:
چرا این شرکتا این جوری شدن یه مدت ! همشون دارن گند میزنن به اعصاب مشترکاشون !
بسته 15 گیگ هم پرید ...
برای سرویس های عمومی شبانه رو برداشتند چه از قبل چه جدیدی ها تو قرارداد از اول نوشته بودند که شبانه رایگان تعهدی برای شرکت ایجاد نمیکنه و هروقت خواستند میتونن بردارند اما برای جشنواره اونهایی که از قبل هستند تا پایان مدت قرارداد شبانه رایگان هست چون اونها قراردادشان به این صورت بوده که ترافیک رایگان بامدادی جزوش هست. در مورد آپلود که هنوز در سایت صبانت زده رایگان و من نمیدونم به چه عنوان ممکنه آپلود رایگان رو بردارند اخه این محاسبه نکردن آپلود بعلت ماهیت نامتقارن adsl قانون سازمان مقررات هست و مانند شبانه رایگان نبوده که حالت تشویقی داشته باشه و هرگاه خواستند بردارند حالا نمیدونم جدیدا معجزه شده و adsl ها در ایران متقارن شدهاند! کل بحث سر اینه که دولت اجبار کرده ترافیک مصرفی رو تفکیک و داخلیها رو نیم بها حساب کنند و حتی اگر سیستم تفکیک داخلی خارجی رو هم ندارند باید یکسوم ترافیک رو نیم بها حساب کنند. از آنجایی که شرکتهای ارائه دهنده نت در ایران از روز اول لقمه های گنده گنده و پولهای مفت خورده اند حاضر نیستند براحتی از این سود بگذرند و برای جبران نشسته باهم توافق کردهاند که شبانه رایگان رو بردارند یا طرح های جشنواره رو گرانتر کنند بهرحال آنطور رقابتی که در ایران نیست شرکتهای اصلی چند تا انگشت شمارند وقتی باهم بر سر جیب کاربر توافق کنند منوشما چه چاره ای داریم. این بود وعده ارزان کردن اینترنت که دولت فعلی میداد! داداش من در استرالیا 400 گیگ ماهانه بقول خودش میگه مثل آب و برق رو خونه هست نمیخواد دنبالش هم بری به پول بی ارزش ما 72 هزارتومن در ماه بابتش میده. حسابش کنید میشه هر گیگ کمتر از دویست تومن ما اونهم با سرعت 100 مگابیت میگه اکثر افراد دیگه رمز برای وای فای نمیگذارند از بس ارزون و زیاد هست اونوقت ماهم بابت هر گیگ سه چهار هزارتومن بدیم هر روز هم یه بامبول سرمون ببارند حالا خیلی منت سرمون بوده که چهار صبح بتونی مجانی دانلود کنی اونهم با چه افت سرعتی . یعنی ظلمی که با انحصار طلبی و گران فروشی در حق ما میکنند هیچ کجای دنیا نیست اینترنت همونه ماشین همونه...
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید
یک دست صدا نداردلینک کمپین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت بدتر قیمت بیشتر تنها راه حل تغییر کسایی که این کارو کردن و دوستی با جهاننقل قول:
کیفیتش بد نیست همه راضین فقط مشکلش حجم و قیمته با شبانهنقل قول:
منم سر این داستاناش تخلیه زدم . همینطور هم زنگ زدن گفتن مشکل از چیه گفتم حجماش واسه من جواب نیست
شبانه منو داستان سرش در اوردید زده بدون محدودیت تو پنل ولی عملا شب ک میشه محدودیت میاد رو سرویس منم مصرفم بالاست
3 گیگ 1 روزه با 30 گیگ رو چرا هی ور میدارید میذارید من واقعا ب حجم اینطوری نیاز شدید دارم
صد در صد اگ دست ازین خسیس بازیاش ور داره هدیه بده خیلی من شخصا قبولش دارم حتی من ب خیلیا سفارش کردمش تو محلمون فقط 3 واسه سه نفر خودم ثبت نام کردم حتی الانم یوزنیم پنلشون تو مرورگرم سیون
من فقط داستانم سر این خسیس بازیشه والا بهترین ارایه دهنده هست کیفیتش عالیه و اینکه نماینده هاش ک من هردفعه زنگ زدم پشتیبانی عالی داشته و عملا دسترسی خوبی داشته البته دفتر اصلیشون زنگ نزدم
دیگه واقعا شبانه رایگان رو برداشتن؟ کسی میدونه الان قراره تغییراتی تو سرویس ها بوجود بیاد مثلا تفاوت ترافیک داخلی با خارجی یا دیگه کلا با پررویی اینو حذف کردن؟
داداش اینترنت یه چیز مفته تو کل جهان فقط یه قیمت کمی میزارن که پهنا رو زیاد استفاده نکنن.اما یه گروه تو محلی که ما زندگی میکنیم ناراضین و نمخوان قدرتشون به خطر بیوفته مبادا مردم چیزی بفهمه قبول دارم صبا خوبه دزدیش یه کنار ولی همه چیز یه حدی داره میفهمین؟فردا پس فردا یه زلزله ای بشه منم میترکونم من با حقم با لاشخوری رشوه خوری دلخوشی ندارمنقل قول:
البته اونقدری هم که شما تعریف میکنین عالی نیست !نقل قول:
مثلا من خودم بعضی وقتا سر شب کندی سرعت داشتم به خاطر شلوغی ( الیته شرکت های دیگه هم همینجور هستن ولی منظورم اینه این هم تو این مورد مثل هموناس ! )
یا یه مشکل دیگه تو مرورگر کروم بعضی وقتا میخوام یه سایت رو باز کنم فقط یه صفحه سفید باز میشه ( این مشکل تو های وب هم بود ) تو فایر فاکس صفحه نصفه باز میشه ، ولی اگه با قند شکن برم همچین مشکلی نیست پس عیب از خودشون هست
از نظر قطعی هم که بازم مثل بقیه شرکت ها هست بعضی وقتا قطع میشه ( مثلا امروز از اول صبح همش قطع و وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه سراسری هست )
کلا به نظرم صبانت یه کیفیت معمولی داره چیزی که باعث بمونم همین شبانه و بسته های حجم با قیمت مناسبش بود اگه برداره احتمالا من میرم پارس انلاین
كيفيتش خدايش خوبه البته اخريا خيلي حجم بازيش نموده بودنقل قول:
پينگ روش عاليه اين مشكل فايرفاكسي ك شما ميگيد من اصلا نديدم .
-------- هم ك فعلا هيچ جا نديدم ----- نداشته باشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
صبانت ۳بسته بی کران نامحدود ارائه کرد
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نمیدونم برای من که کاملا معمولیه !نقل قول:
حتی پینگ خارجی هم که قبلا رو 100 بود الان دو ماهه همیشه بالای 200 تا حدود 250 هست
اون مشکل هم ، هم تو کروم هست هم با فایرفاکس ( از اونجایی هم که با قند شکن برطرف میشه پس میشه نتیجه گرفت مربوط به خودشون هست )
خط اخر هم نفهمیدم چی نوشتین !
دوستان من سرویس 4 مگ تا آخر تیر 96 دارم . جریان این بسته ی بیکران (1 و 5 و 30 روزه ) چیه ؟
من مثلا میتونم الان 3 تا بسته ی بیکران بخرم که وقتی خواستم دانلود کنم از اونا استفاده کنم ؟ و چجوری باید این بسته ها رو بعد از خرید فعال کرد که از حجم اصلی کم نشه ؟
سلام دوستان من به پشتیبانی صبانت تماس گرفته بودم و ازشون خواسته بودم که یه دانلود شبانه پولی بزارن تا بخریم فعلا حچم زمان دارم نمیتونم استفاده کنم ولی این بسته کراندار چیه؟اگه دانلود نامحدوده حتما ساپورتش بدین دوستان....جدی میگم...
این حجم های بیکران چه جوریه ؟ کسی اطلاعی داره ؟
نمیدونم صبانت چرا توضیح کاملی درباره طرح هایی که اضافه میکنه هیچ جا نمیده !
دوستان من یه طرح بیکران 1 روزه گرفتم . یه طوری نوشته بیکران و نا محدود که آدم فکر میکنه یه روز با سرعت بالا بدون محدودیت حجم میتونه دانلود کنه ولییییییی بسته ی بیکران 1 روزه فقط 10 گیگ حجم اضافه برای 24 ساعت هست و خبری از حجم نا محدود نیست !!!!!
البته نباید متعجب شد این جا ایران جایی که اینترنت به اسم دانلود نا محدود میفروشن ولی شما فقط میتونی مثلا 40 گیگ دانلود کنی ؟؟؟!!!؟؟؟!!! پس لامصبا چرا منت نا محدود بودن حجم رو روسرمون میزارین
منم فک میکردم بسته بیکران بی نهایته گفتم خوبه میخریم ...ینی ملتو اس کول کردننقل قول:
10 گیگ حجم برای یک روز با این قیمت خیلی هم خوبه ! مشکل اینه فقط تا عید هست بعدش هم حذف میشهنقل قول:
کسی میدونه 30 روزش چقدر میشه دانلود کرد ؟
----------------------------------------------------------------
حیف من الان حجم 15 گیگ 30 روز رو فعال کردم دیگه تا 1 ماه دیگه نمیتونم بسته زمان دار بخرم :n03:
بعد من ك تخليه دادم سرعت ١٦ مگ و بسته بيكران اوردند . مشكل از من بود من از شما عزيزان معذرت ميخوام [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
كجا به سلامتينقل قول:
یه راه حل هست برای حل محدودیت اینترانت ایران....اونم فراره ...کاش مغز بودم
خدایا کشور دیگه نمشد به دنیا بیام؟افریقا هم راضیم...افغانستان هم بدون ویزا به امریکا میره
نقل قول:
داداش جاش اینجا نیست میخوای درد و دل کنی برو یه جا دیگه
جاش دقیقا هم اینجاس مثلا این شما از اون اقا هایین.راستی من داداشت نیستم اگه دوس داری بابا بگو کاری هم داشتی بیا پیوی الکی شاخ نشو.نقل قول:
این شرکتم مثل بقیه شرکتا تخلیه اش مشکل داره من دو هفتس ک گفتم تخلیه شه گفتن 2 شنبه سه شنبه تخلیه میشه
چراغ ADSL هم خاموش شده ولی هنوز رانژه شرکت صبانته تخلیه نشده .
195 شکایت کردم فعلا