عبور از مرز 5.1 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگه منظورتون خود لینکه، من از لینکای رپیدشیر استفاده میکنمنقل قول:
والا تا جایی من دیدم سرعت تا 500 کیلوبایت میره بالا اما نه دیگه 1 مگ به بالا اگه میشه خود شما هم یه تست اینطوری بکن عکس بذار شاید دلیلت قانع کننده بود؟؟؟:27:نقل قول:
نقل قول:
من کل دیشب از 12:35 تا 6:55 چیزی بیشتر از 1600 مگابایت نتونستم بگیرم
دوستان قضیه هدیه عید چی شد ؟ اضافه نشده هنوز برای من هیچی
از 31 فروردین اضافه میشه برای اونایی که تمدید کردن
توی قسمت گزارش مالی میتونین ببینین
اگه منظورتون اون یه گیگ هست زنگ بزنین پیگیری کنین
دیشب سرعت خوب بود 2.7gb تونستم بگیرم
آقا برای شما چرا دو قسمته شما چه ساعاتی مگه وصل می شید؟
نقل قول:
دوست عزیز جو گیر نشو
هی نیا گزارش مصرفتو بذار
مثلا میخوای پز بدی؟
همه فهمیدن تو شبانت خوبه
بس کن این اسپم بازی رو
دیشب کل دانلودم 100 مگ شد.
این چند شب اخیر هم همین طوری بوده. دیگه حداکثر 200 تا دان می کرد. سرویسم 128ه. قبلنا این طوری نبود.
چرا این طوری شده؟
حالا که کلی چیزی واسه دانلود دارم سرعت بکل اومده پایین.
چرا برای خود من بارها حتی به هنگام دانلود توسط اینترنت اکسپلورر این مسأله پیش اومدهنقل قول:
مثلاً بعد از انتخاب save target as ازم میپرسه که کجا فایلو ذخیره کنم
بعضی مواقع که 10-20 ثانیه طول میکشه تا یه جارو پیدا کنم بعد save کنم، یه دفعه میبینم نوشته داره با سرعت 3.5 مگ بر ثانیه دان میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعداً اگه یه دفعه یادم بود برات عکسم میگیرم
البته اگر تبلیغ برای پارس نباشه و فقط به قصد اطلاع رسانی باشه به نظر من که مشکلی ندارهنقل قول:
بعید میدونم از آی اس پی باشه. احتمال خیلی زیاد از مرکز مخابراتتون هستنقل قول:
آقا من از زمانی که پارس آنلاین گرفتم شبی بیشتر 300 یا 400 مگ نگرفتم فکر می کنم این قضیه همینطوری ادامه پیدا کنه من هنوز نزدیک به دو ماه دیگه از اکانتم مونده ولی خیلی کلافم کرفته چطوری میشه ISPخودم رو قبل از پایان اکانتم عوض کنم ؟ چقدر زمان میبره؟
دوستان کسی نمی دونه سرویس تو منطقه ولنجک
جوریه؟
512 چند تا دانلود روزانه می ده؟
شبانه زیاد مهم نیست
پینگتون رو هم لطف کنید
دوستان من امروز یه سرویس 3 ماه - 256 -5 گیگ گرفتم
و 5 گیگ هم هدیه دادن من قبلا از یک سرویس 6 ماه 256 12 گیگ استفاده میکردم .
گیگ هدیه رو تا فردا مهلت دارید بگیرید یه سرویس جددید انتخاب کنید.
سرعت شبانه من با این که سرویس 256 دارم از مخابرات هم کمتر شده ....... شده 20kb ?
کسی دلیل این افتظاح رو میدونه ؟
دلیل افت سرعت ها مشخصه.میخوان مردم رو کلافه کنن که بعد از یه مدت اینترنت به اصطلاح ملی رو راه اندازی کنن که سرعت بالاتری داشته باشه اما محتوا نداشته باشه و همون رو به مردم قالب کنن روش جذب مشتریشون اینجوریه.همه چی زوری
یه عکس از صفحه ی کاربریتون تو پارس آنلاین بذارین.چون با عقل جور در نمیاد که مشتری قدیمی باشید و حالا ترافیک 2 برابر بهتون هدیه بدن.:41:نقل قول:
در ضمن تا اونجا که من میدونم پارس سرویس 3 ماهه ای که 5 گیگ باشه نداره.(جالبه بدونید قبلا هم همچین چیزی نداشته).:41:
حرفات تایید میشهنقل قول:
اصلا 5 گیگ نداره
در ضمن فقط و فقط کاربرای جدید حجم دوبل میگیرن مثل خودم،به رفیقم که مشتری پارس بود ندادن ولی به من که جدید بودم حجم هدیه رو دادن
منم موافقم برای کابرای قدیمی فقط 15 روز اضافه میشه اون هم به شرط اینکه از 15 اسفند تا 15 فروردین تمدید کنننقل قول:
اما واسه سرویس 5 گیگ من خودم از این سرویس استفاده میکردم اسمش fp2-4x1 بود که به ازای هر ماه حدود 1650 مگ میدادن و سرعتش از 256 تا 1.5 مگ بود...
شاید یکی از همین سرویس های قدیمیه.
امروز مجموع آپلود و دانلودم از موقعی که اومدم پارس آنلاین رو حساب کردم شده 3.5 گیگ ،از روی خود مدیریت سرویس پارس آنلاین !
ولی مصرفم رو زده 5.5 گیگ ! این چه وضعشه ؟!
من از دیروز تا امروز فقط 700 مگ ساعت 1 تا 6 شب دانلود کردم او 700 مگ رو تو ساعت رایگان زده ولی باز از حجم کل من کم کرده !
شب قبلش هم 1.2 گیگ تو ساعت 1 تا 6 رایگان رو با این که جز ترافیک رایگان زد از حجم من کم کرده :18:
این چه مدلشه دیگه ؟! 2 گیگ تو این 2 روز الکی از من کم کردن !
یعنی الان به من ترافیک 2 برابر تعلق میگیره یا نه ؟ :دینقل قول:
مگه تو کاربر جدیدی ؟؟؟؟:18:توهم زدی انگارنقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی برمی گردونن..نقل قول:
چرا برای خود من بارها حتی به هنگام دانلود توسط اینترنت اکسپلورر این مسأله پیش اومدهنقل قول:
مثلاً بعد از انتخاب save target as ازم میپرسه که کجا فایلو ذخیره کنم
بعضی مواقع که 10-20 ثانیه طول میکشه تا یه جارو پیدا کنم بعد save کنم، یه دفعه میبینم نوشته داره با سرعت 3.5 مگ بر ثانیه دان میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعداً اگه یه دفعه یادم بود برات عکسم میگیرم
چون حجم باقیمونده از اکانتم در حدود 3.5 گیگ هست، سیستم پارس وقتی حجم دریافتیم به این عدد میرسه، یه لحظه دیسکانکت میکنه تا چک کنه ببینه من حجمم تموم نشده باشهنقل قول:
(برای اینکه یه موقع بیشتر از حجم اکانتم دان نکنم)
گویا سیستمشون در اون لحظه نمیتونه تشخیص بده دانلود رایگانه یا نه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن خوشامدگویی به شمانقل قول:
دوست عزیز معلومه خیلی تازه نفسیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جو گیر نشدم چراکه اگر اینطور بود هر روز میومدم یه عکس از دریافت شبانم قرار میدادم
اما من فقط زمانی این کارو میکنم که حجم دریافتیم تا بحال به اون مقدار نرسیده باشه
یعنی مثلاً تا زمانیکه در شبهای آینده دانلودم از 5.2 بیشتر نشه شما تصویری از دریافت من نخواهید دید
پز دادنی هم در کار نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی از اهداف من از این کار هم اینه که دوستانی که حجم دریافتیشون کمه بدونن که شاید با روشهایی که در پستهای قبلی بهشون گفتم بتونن بهتر از پتانسیل سرعتشون استفاده کنن
مثلاً این رکورد جدیدو من با استفاده از 14 فایل تک کانکشنۀ همزمان بدست آوردم
البته ممکنه این مورد مربوط به تفاوت سرعت isp در شبهای مختلف داشته باشه ولی به منزلۀ عدم تلاش برای دستیابی به حجمهای بالاتر نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب به نظر میرسه شما چون تازه واردی خیلی به لحن و ادبیاتی که باید استفاده کنی آشنا نیستینقل قول:
ولی توصیه میکنم با متانت و صبر بیشتری مطالبتونو بیان کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اگه یه زحمتی میکشیدید و تعدا صفحات بیشتری رو ورق میزدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می فهمیدید که این نوع ارسالها کاملاً عادیست و کاربرانی هستن که حتی روزانه گزارش مصرفشونو به اطلاع بقیه میرسونن
بنده که فقط 3 یا 4 بار از این دست پستها داشتم
نقل قول:
خیر من اصلا و ابدا قصد تبلیغ ندارم
در ضمن خیلی از ما عادت داریم فقط نقاط ضعف یه چیز رو ببینیم
حالا چه اشکالی داره در کنار این همه انتقادات درستی که میشه هر کسی هم که خواست بیاد بگه رکورد دانلود شبانش تا به حال چقدر بوده
سلااااااام دوستان سرعتتون تو تعطیلات چطور بود من که اصلا فرصت نکردم استفاده کنم ولی دوستام میگفتن عالی بود ..
شبانه که افتضاح بود.نقل قول:
آره شبا که کلا افتضاحه من نمیدونم کی میخواد درست بشهنقل قول:
ولي من مشكلي نداشتم مثل ديشب:نقل قول:
به مساله جالبی اشاره کردیا ما همه حواسمون به اینه که با برنامه حساب کنیم چقدر دزدی میکنند ولی دیگه اصلا به این فکر نمیکردیم که از روی حساب گزارش مصرف خودشون هم بیشتر بزنن ...نقل قول:
شاید هم باگ باشه و برگردونن
ولی در اینکه حجمو بیشتر میندازن شکی نیست و بر هم نمیگردونن من شرکت دیگه ای هم بودم کاملا حجم رو درست حساب میکردند برعکس پارس افلاین
اقا 100 تا حرف شنیدیم! پشتیبانی هم که فقط فکر پیچوندن هستن! در مورد خود هدیه هم 10 جور گفتن و خلاصه با بازی کردن با کلمات سر ملت کلاه گذاشتن (به اسم زرنگی...!! )نقل قول:
حالا ما بریم چی بگیم بلخره ؟! تف به ذاتشون :19:
دوستان سلام من الان adsl یک مگ از پارس آنلاین دارم و سرعت دنلودم تو زمان عادی یعنی نه از ساعت 1 تا 6 که رایگان هست هاااا تو زمان عادی نزدیک به 180 تا 220 اما شبانه حدوده 90 تا 110 حالا من چون خیلی خیلی دانلود دارم یعنی چیزی حدوده 4 تا 5 گیگ دانلود در روز دیگه خسته شدم از بس ترافیک اضافه خریدم خواستم ببینم این سرویس جدید TRA رو کسی سرعت 1 مگ رو داره ببینم سرعت دانلود چقدر هست ؟؟؟؟
من مرکز مخابرات امامت هستم
یه سوال دیگه این اینترنت ماهواره ای خوبه من بگیرم ؟؟ منظورم البته آنلاین هست ها نه یک طرفه و دوطرفه
کسی از اون هاااا داره من سوال کنم
من 1 مگ پارس آنلاین دارم با سرعت دانلود 180 تا 220 در روز و شبانه 80 تا 110
حالا خواستم ببینم کسی سیستم TRA یک مگ پارس آنلاین رو داره ؟؟؟؟ سرعت دانلود چقدره ؟؟؟
خودشون میگن 110 هست اما میترسم بگیرم دروغ بگن 110 هم باشه خوبه من دانلود زیاد دارم وخسته شدم از بس ترافیک گرفتک
من مرکز مخابرات امامت هستم
راستی اینترنت ماهواره کسی داره ؟؟ من از سوال بپرسم
دوستان 2 شبه مشکل عجیبی برای من پیش اومده درست از ساعت 12 به بعد که می خوام دانلود کنم در حد یکی دو مگ دانلود می کنه و چند ثانیه ای سرعت صفر میشه و همین روند ادامه داره تا صبح.
کسه دیگه هم این مشکلو داشته؟؟؟راه حلش چیه؟
ای خدا لعنت کنه باعث و بانیشو امروز دوباره یه سری دیگه سایت رو فیلتر کردن خدا لعنتتون کنه .... 5 ماهه سرعت دانلود من با 512 شب که میشه میره رو 20 نهایتش 25 ... بقیه شرکت ها هم از پارس بدتر.. تف تف تف
دوستان من 4 روز دیگه از دوره ام باقیمونده و 2 گیگ ترافیک دیگه دارم
تو این دوره 1 گیگ ترافیک خریدم و 1 گیگ هم که عیدی دادن
الان این 2 گیگ به دوره ی بعدی منتقل میشه یا خیر ؟؟
من هم دقیقا همین مشکلو دارمنقل قول:
دوستان سرعتا خیلی نوسان پیدا کرده برا شما هم همینطوره ؟؟؟؟؟؟؟
بله 100% شک نکن...نقل قول: