من الان 3 ماهه دارم نامحدود 1 مگ اداری میگیرم.از شر دانلود شبانه راحت شدم واقعا ارزش نداره اینهمه بی خوابی بکشی اخر بزور شاید 1 گیگ بگیری
البته هزینش گرونه کمی اذیت میکنه
Printable View
من الان 3 ماهه دارم نامحدود 1 مگ اداری میگیرم.از شر دانلود شبانه راحت شدم واقعا ارزش نداره اینهمه بی خوابی بکشی اخر بزور شاید 1 گیگ بگیری
البته هزینش گرونه کمی اذیت میکنه
دوستان جواب منو بدين ديگه.نقل قول:
سلام دوستان
مبین نت سرویس 2مگ نامحدود نمیده ؟ من الان یک مگ دارم سرعتش خوبه ولی دنبال دو مگ هستم ولی تو پنل نداره!
خیر وجود ندارهنقل قول:
مودمو 10 دقيقه خاموش كردم بعد روشن كردم چراغ وايفاي روشن شد با گوشي به اينترنت متصل شدم يكي دو صفحه هم باز كردم
بعد 2 دقيقه خود به خود ديسكانكت شد . اين يعني وايفايم وصله ولي چرا قطع ميشه. ؟؟ الان مودمو يه بار ديگه خاموش كنم چراغ وايفايم خاموش
ميشه با اين كه تنظيماتش وصله. مشكل از مودممه؟؟:n03::n03:
سازمان تنظیم مقررات خوبه. یه بار شکایت کردم یه نهیب اساسی به مبین نت زد و برای یه مدت کوتاهی خیلی خوب شد... ولی دوباره برگشت!:n21:نقل قول:
ایندفعه می خوام برم دادگستری! وقتی از دادگستری ارجاع بدن به سازمان تنظیم مقررات وضع فرق می کنه.
شاد باشید:n26:
من چندبار به همین سازمان تنظیم مقررات ایمیل زدم (توی همین تاپیک هم گفتم قبلا) اگر ممکنه راجع به شکایت هم لطف کنید یه راهنمائي بکنید که حضوری شکایت میکنید؟ من هم میخوام اقدام کنم.نقل قول:
من خیلی وقته به این نکته توجه می کنم و اصلش هم از بچه هایی که ADSL دارن یاد گرفتم. اونها برای اینکه بهترین گیت وی و سرعت رو داشته باشن چندین بار مودم رو ریست می کنند تا بتونند یه گیت وی خوب و تک رقمی پیدا کنند و......نقل قول:
ولی مشکلی که وجود داره پیدا کردن IP خوب است به چند دلیل داشتن این IP خوب به شانس بستگی داره مثلا اینکه تعداد این IP ها معمولا محدود هست و شرکتی مثل افرانت چند IP محدود رو به مبین نت میده و اگه چند نفر زودتر از شما به اینترنت متصل بشن دیگه شانسی
برای شما وجود نداره و ....
اون دوستمون هم که گفته بود می خواد استاتیک بگیره نمی تونه زیاد مطمئن باشه که سرعتش بهتر میشه چون معلوم نیست کدوم IP رو بعنوان استاتیک بهش بندازن
در مورد سیگنال هم درسته خود سیگنال و RSSI فی نفسه تاثیری روی سرعت نداره و این مطلب بارها تو این انجمن گفته شده
لیست IP هایی که من تو این چند شب داشتم و تونستم بالای 3 گیگ دانلود کنم این هاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
79.175.137.214
37.221.27.214
5.201.248.186
درسته، قدرت سیگنال دریافتی ربط مستقیمی به سرعت نداره. البته وقتی کیفیت سیگنال خیلی بد باشه به خاطر افزایش نرخ خطا به پهنای باند کمی فشار میاد ولی باز مسئلهی کیفیت بخصوص وقتی از حداقلی برخوردار هست آخرین فاکتوری هست که توی سرعت نقش داره...........
دوستان من جیمیل رو دارم ولی گوگل تحت HTTPS قطع هست شما هم اینطورین؟ یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع هست. الان ۲ یا ۳ روزه که اینطوره!!!
مبین نت+دزد نت=اشغال نت
:n02::n24::n01::26::tongue::thumbsup::sq_2::n08:
برای من هم الان باز نمیشه.اما در این چند روز گاهی باز میشد و چند ساعت بعد دوباره مشکل داشت.نقل قول:
-------------------------------------------------
در رابطه با بحث ip
من چندین بار ریستارت کردم مودم رو ولی فقط به 2 تا ip وصل میشه که برای خود مبین نته.فقط دیروز به یک آی پی دیگه وصل شدم ولی مشکل سرعتم در همه آی پی ها وجود داره.امروز هم که جمعه هست دیگه بدتر..........
دوستانی که مشکل افت شدید سرعت دارن نوع سرویسشون رو هم بگند.چون اکثرا در سرویس نوروزی این مشکل هست.
سلام در حال حاضر سرعت 128 و 512 مبین نت در عمل چنده؟ منظورم با برنامه دانلود منجر هستش IDM .
بستگی به سرور مورد نظر داره. معیار speedtest.net هستنقل قول:
دقیقا ینی چی ؟ اگه بخوام بگیرم نمیتونم قبلش از سرعتش مطلع بشم؟نقل قول:
واقعا این مبین نت دزده بزرگی هست
من اواخر ماه گذشته طرح 1 مگ نوروزی که داشتم حجمش تموم شد و 3 گیگ حجم خریدم و تقریبا بدون اینکه استفاده ای حجمم کرده باشم 3 یا 4 روز بعدش رفتم مسافرت و تا 10 روز نبودم خونه وقتی هم که برگشتم وضعیت اینترنت اهواز (که تقریبا الان 3 هفته و شایدم بیشتره) داغون شده بود به شکلی که اوایل سرعتم در حد دایل آپ شده بود که دیدم سرعت اینقدر داغونه فقط از اینترنت همراه اول استفاده می کردم و الان هم 10 روزی می شه که نتم کاملا قطع شده و روی همین حساب شاید از 3 گیگ حجمی که خریدم 300 مگ هم استفاده نکردم
ولی الان که رفتم حسابم را چک کردم با کمال تعجب دیدم تراز مالی را زده 0 ریال :n04:
جالبه که مقدار مصرف را هم نشون نمی ده بفهمم حجم من کجا مصرف شده
یعنی به جای اینکه به خاطر این قطعی اهواز که برای من هنوز هم تموم نشده یک امتیازی بهمون بده کل پول تو حسایم را هم خورده
آقا امیر . سلام . لطفا بگین چطوری درخواست فاکتور 1 مگ نوروزی میتونیم بدیم . لینک قبلی منقضی شده .نقل قول:
با سپاس .
سلام دوست عزیز . ممنون از اینکه در بحث شرکت کردین و تجربیاتتونو با همه شیر کردین .به نکات جالبی اشاره نمودین . باز هم ازشما و سایر دوستان خواهش میکنم مشارکت کنین .نقل قول:
آرش جان بسیار ممنونم از اطلاعات جالبت بخصوص در مورد IPها . تقریبا در تمام موارد هم عقیده ایم . واقعا از اینکه اینجا چیزی یاد بگیرم خیلی خوبه .نقل قول:
وقتی همه جوره سرمونو کلاه میذارن خودمون باید به داد خودمون برسیم .
[QUOTE=MasterGeek;7759069]درسته، قدرت سیگنال دریافتی ربط مستقیمی به سرعت نداره. البته وقتی کیفیت سیگنال خیلی بد باشه به خاطر افزایش نرخ خطا به پهنای باند کمی فشار میاد ولی باز مسئلهی کیفیت بخصوص وقتی از حداقلی برخوردار هست آخرین فاکتوری هست که توی سرعت نقش داره...........
دقیقا درسته . اما پشتیبانیشون حالا نمیدونم از بیسوادیه یا عمدیه هر مشکلی داشته باشین اولین بهانشون سیگناله . حسن این بحثها آگاهی بیشتر مشترکینه که بتونن بهتر و جدیتر خواسته هاشونو مطرح کنن . وایمکس بودن مبین باعث شده از زیر مشکلات IP و سرعت و ... به بهانه سیگنال خیلی راحت شونه خالی کنه .
شما کدوم لینکو میگی؟ اگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگی که من همین الان تست کردم، وارد فاکتور میشه، فقط باید پرداخت بشه. حالا اینکه بعد پرداخت فعال میشه یا نه، من نمیدونم!نقل قول:
مرسی . الان فاکتور درست شد.منم دلو زدم به دریا و پرداخت کردم . اعتبار زمانی رو درست میزنه اما حجم باقیمانده رو آپدیت نکرده و قبلیو زده . به نظرتون طبیعیه ؟نقل قول:
نه بابا. این لجن اگه adsl هم بود میگفت مشکلات به خاطر منطقه ی مخابراتی شماست و به ما ربطی نداره (جوابی که همین الان اکثر شرکت های adsl برای انکار کردن مشکلات استفاده میکنن)نقل قول:
دقیقا درسته . اما پشتیبانیشون حالا نمیدونم از بیسوادیه یا عمدیه هر مشکلی داشته باشین اولین بهانشون سیگناله . حسن این بحثها آگاهی بیشتر مشترکینه که بتونن بهتر و جدیتر خواسته هاشونو مطرح کنن . وایمکس بودن مبین باعث شده از زیر مشکلات IP و سرعت و ... به بهانه سیگنال خیلی راحت شونه خالی کنه
طبق دستور خودشون مودمو 10 دقیقه خاموش کن تا طرح فعال بشه. اگر فعال نشد، باید زنگ بزنی. نتیجه رو به مام بگو.نقل قول:
پ. ن: من الان مجدداً پست شما رو خوندم. گفتی اعتبار زمانی درست شده. خب پس باید فعال شده باشه. حجم طول میکشه به روز بشه. اون 85 تومن از تراز کم شده یا هنوز هست؟
موافقم. هر کس یه جوری از زیر مسئولیت شونه خالی میکنه.نقل قول:
ای بابا شما زودتر زدی که , منم میخواستم الان تستش کنم :n02:نقل قول:
عزیز واسه حجمت میتونی زنگ بزنی به مبین نت بگی چک کنن که چقدر حجم داری چون اونجا آپدیت هست و سریع میتونن بگن , راستی الان شما اون 5 گیگ اضافه ماه رمضان هم بهت اضافه شد ؟ یعنی 18 + 5 ؟
مرسی از پاسختون . بله فعال شده . از ترازم کم نشده چون اینترنتی پرداخت کردم . اما در مورد حجم هنوز به روز نشده و 5گیگ اضافه هم معلوم نیست چی میخواد بشه . معمولا چقدر طول میکشه ؟نقل قول:
الان تست کردم سرعتم بده (80-90kB/s) با IP 62. ولی تو صفحه مودم downlink رو 2.097 مگ زده . اگه شد با یه IP دیگه هم تست میکنم میگم .
پ.ن. : با IP 91 سرعت با نوسان زیاد بین 80 تا 110
منظور من این بود که اون پول به ترازت اضافه شده باشه ولی طرح فعال نشده باشه. برای من اینجوری شده بود. از قبل نوروزی داشتم، با تموم شدن حجم میخواستم با استفاده از این لینک تمدیدش کنم. پولو واریز کردم، ولی طرح فعال نشد، پول به ترازم اضافه شده بود. مجبور شدم زنگ بزنم تا خودشون فعال کنن.نقل قول:
لطف میکنید بفرمایید downlink تو bm632 کجاس؟
دوستانی که مبین نت دارن
شرکت مبین نت داره حسابی سره مارو کلاه میگذاره
زنگ زدم پشتیبانی به یارو میگه شماره رئیس تون بده میگه ما رئیس نداریم عجب:n10:
وگفت قطعی انتن دهی هیچ ربطی به ما نداره
داشته باشین پاس کاری شروع شد:n09:
بخدا پشتیبانی فقط بلده چرت بگه
اساتید مدیران کابران رفیقا باید یه فکر اساسی کرد :n13:
به امید دزد نت باشین تا سالی دیگه مشکل ما برطرف نمیشه
الان مودم رو روشن کردم سوپرایز های مبین نت شروع شد
ایول مکان من الان دوبی هست (اسپید تست می گه:n02:)
اینم یه شرکت جدید که اومده به مبین نت کمک کنه ببینیم می تونه امشب یه دادمون برسه؟؟
نقل قول:
حجمم آپدیت شد اما خبری از 5گیگ فعلا که نیست !!!! سرعتم تعریفی نداره . من جات بودم بیشتر تحقیق میکردم .
:n23::n28::n30:حالا خوبه یعنی میگن صدای مکالمات ضبط میشه !!! اونوقت این جوکها رو گفته ؟؟؟ پس به کی ربط داره ؟؟نقل قول:
من dx350 دارم منوش فرق داره. اتفاقا آقای امیر انصاری هم همین سوالو داشت . نمیدونم پیدا کردن یا نه .نقل قول:
من که چیزی پیدا نکردم. به گمونم این مدل این گزینه رو نداره.
هدیهی 5 گیگابایتی تمام مشترکین 72 ساعت پس از ثبتنام تقدیم خواهد شد. (الان تو سایت دیدم )
امشب سه تا ip مختلف رو چک کردم
۶۴
۳۷
۵
جالیه که ای پی ۳۷ سه شب پیش به من سرعت ۴۰۰ رو هم داده بود
ول الان هر سه شون افتضاح هستند و یه سرعت رو میدن. مردشور هرچی ای پی و مبین زرت رو ببرن
دوستان یکی هم به ما کمک کنه . منم مبین نت 2 مگ دارم . مشکلم فقط پینگه . برای بازی افتضاح پینگ میده . خط تلفن ندارم متاسفانه . و الا مبین نت گیر نمیکردم . از بندرعباس هستم . به نظرتون راهی چاره ایی چیزی نیست ؟ برای بهتر شدنش ؟
اصلا پینگ از 150 الی 200 کمتر نمیشه . مشکل از کجاست ؟
IP Information: 37.98.47.78
ISP: Mobin Net Communication Company (Private Joint Sto
سرعت تا الان که پست میدم خیلی خوبه، تا توجه به سیر صعودی سرعت تا8 صبح، 2.5 تا 3 گیگ خواهد داد. طرح نوروزی
به نظر من تنها یک راه داری: برای بازی که انجام میدی سرور ایرانی رو انتخاب کنی، البته یه سری روش های زر ورقی هم مثکه هست:n13:نقل قول:
من که دل خوشی از شبانه مبین نت ندارم.....
موقعی که دوستان سرعت شبانشون بالای 200 بود سرعت من بین 70 تا 120 بود.
الان اسیاتک با این همه بدیش شبانش ثابت 124 بهم میده!