مثل اینکه حق با سعیده.وقتی این NPC ها پاس اوت می شن تجربه و پول خوبی میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مثل اینکه حق با سعیده.وقتی این NPC ها پاس اوت می شن تجربه و پول خوبی میده.
یه جورایی باز هم کمه
اینجا کسی هست که فقط برا جایزه دوئل کار کنه؟ باید پول خوبی توش باشه...
تو واقعیت میگن من هانتر، اینجا اسم همچین آدمایی چیه؟
قضیه این پیرمرده که توی اینونتوری وسیله میفروشه چیه؟ چرا اینقدر شبیه معلم تاریخ ما هست؟!
ای بابا ! این که شبیه معلم جغرافیای من بود :31:
ما به این طور آدما جایزه بگیر , مزدور ... می گیم :31:
bounty hunter اصطلاح انگلیسیشه.
حالا که من برای دوئل ری اسکیل کردم شهر کناریمون و کل اتحادشون با ما متحد شدن.عمق فاجعه رو درک کن...:31:
شهرتو عوض کننقل قول:
حالا که من برای دوئل ری اسکیل کردم شهر کناریمون و کل اتحادشون با ما متحد شدن.عمق فاجعه رو درک کن...
اخه رفیقمن.زشته:31:
سلام دوستان میشه کمی توضیح بدید این کویست و اسکیل و این جور چیزا چیه؟ ممنون
دلیلشو بهشون بگو. صددرصد قبول میکنن. اگه نمی خوای اینکار رو هم بکنی باید پیاده روی کنی!!نقل قول:
سلام دوست عزیز!نقل قول:
سلام دوستان میشه کمی توضیح بدید این کویست و اسکیل و این جور چیزا چیه؟ ممنون
اول بگم اون لینک آموزش های ابتدایی بازی نابود شده. فکر کنم باید با کمک و همکاری و تعاون همدیگه یه آموزش بسازین.
شما اصلا ثبت نام کردین؟ توی بازی هستین؟ چون اینا توی بازی خیلی معلومه...
کوئست کارهایی هست که خود بازی بهت میده انجام بدی. توی منو، قسمت Quests میتونی ببینی
اسکیل توانایی تو برای انجام کار هست. هر کاری نیاز به یه سری توانایی ها هست که اگه به حدنصاب رسیده باشن میتونی اون کار رو انجام بدی.
اینجور چیزا هم در واقع اونجور چیزاست. چیزای بدبد:31:
یک توپ کثیف خریده بودم 3$ فروختمش 9000$ :دی
گفتم چند تا دوئل بکنم ببینم این سلاح ها چطورند البته با ترس دگمه دوئل را زدم چون دوئلر نیستم .
کد:http://img411.imageshack.us/img411/5320/screenshot162x.jpg
لووووول مثلا میخواهی بگی از این اسلحه ها داری ؟:دی
راستی کوئست کریسمس چی میخواد آماده کنم کلاهشو بگیرم :دی
سعید اون تفنگ سمت چپیه اسمش چیه؟ عجب چیزی بود... میدی ما یه بوق بزنیم:31:
این کریسمسه رو میگی؟
حدود سه ماه دیگه کریسمسه تو از حالا دست به کار شدی؟کد:http://www.weststats.com/Questview/?group=40
علی گفت با تعدادی از بروبچ آموزش درست کنین! آدم اصلی هم معلومه دیگه اونکه رنک یکه:31:
من میتونم برم ورد جدید و لول ده بشم و انتخاب کارکتر و اینا رو استاد کنم
آرش هم میتونه چند تا یوزر بسازه و آموزش بن شدن بده:31:
منم می تونم آموزش بدم چه طوری 7 تا یوزر بازی کنی و بن نشی :31:
اون که برا ریپورت بود :دی حالت عادی نمیتونن بن کنند منو :دی لووولنقل قول:
آرش هم میتونه چند تا یوزر بسازه و آموزش بن شدن بده
فکر کنم یک چیز هایی بلد باشم :دینقل قول:
منم می تونم آموزش بدم چه طوری 7 تا یوزر بازی کنی و بن نشی
آزش چند قرن پیش قرار بود بگی چطور میشه پرمیوم خرید...
راستی اهل کجایی؟ اگه اهل سمت چپ ایرانی صفحه حوادث همشهری دیروز (چهارشنبه) رو بخون...:31:
کدوم خبر رو می گی؟ :31: من مال سمت چپم ولی خبری که جالب باشه ندیدم...:27:
سلام وقتی انرژی کم بشه باید چیکار کرد دوباره زیاد بشه؟ بعدش این یارو سرخپوسته میگه برو پر نمیدونم چیو پیدا کن باید چجوری پیدا کنم تو نقشه رو نگاه کردم ولی چیزی نبود
خوب برو بخواب انرژیت زیاد بشه ...نقل قول:
اسم کویست و یا یک عکس بده , بدونیم کدوم را می گی ...
اسم کویست:Find the feather of a raven.
عکس
با خوای انرژیت می ره بالا و هرچی هتلی که توش می خوابی گرونتر باشه سریعتر بالا میره.. تو همون 10$ رو برونقل قول:
برای پر کلاغ هم باید بری توی Scare birds off the field علامتش هم عکس یک مترسک هست که توی نقشه می تونی پیداش کنی
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
نیازی به عکس هم نبود فقط یه پر تو بازی ازت می خواد اونم پر کلاغ هست:31:
آقا چطوری میشه یه فورت زد :31:
یا با یه فورت متحد شد
و مدال هایی که تو فورت بدست میاری به چه درد میخوره
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------
اه یادم رفت
چطوری میشه هرچی ÷ول دارم بریزم بانک
÷=پ
من حالا حالاها نیاز ندارمنقل قول:
آزش چند قرن پیش قرار بود بگی چطور میشه پرمیوم خرید...
صبر کن سعید داره میخره عکس میگیره آموزش میده :دی لوول
فورت را آوایل بازی می شه زد چون اوایل بازی هنوز فورت ها گرفته نشدهنقل قول:
آلان فکر کنم در کل ورلد ها فورتی نباشه که بزنی
الان فقط می تونی به فورت آتاک بدی و بگیری و برای گرفتم فورت از دست شهر های دیگه هم باید اتحاد داشته باشی و ...
این مدال ها به دردی نمی خوره , فقط نشون می دند که طرف چقدر در فورت ماهر است و ...
برای پولات هم برو یکی از شهر ها بریز بانک دیگه !!!!!!!!! البته اگه به بانگ شهر خودت بریزی ( و بانک لول 10 باشه ) 4 درصد مالیتات می دی ( به اون مقدار پولی که به بانک می گذاری ) و یا می تونی به بانک شهر های دیگه بریزی که باید 20 % مالیات پولت را بدی ...
خوب می دونم چطوری میتونم پول بریزم تو بانک :31:
وقتی روی بانک کلیک کنی یه صفحه این طوری باز می شه توی قسمت 1 می نویسی چقدر از پولی که تو دستته رو می خوای بریزی بانک. قسمت 2 هم همه پولیه که دستته و اگه روش کلیک کنی کل پول رو می نویسه. بعد روی کلمه Deposit کلیک کنی میریزشون تو بانک. اون 20 % هم از پولت کم می شه البته اگه عضو شهر باشی و لول بانک هم بالا باشه کمتر از پولت کارمزد می گیره..نقل قول:
جاتون خالی skype رو شارژ کردم زنگ چه حالی داد چه کیفیتی آدم کییییییف میکنه :دی
راستی سعید کلاه ست خواب منو دیده بودی ؟:دی
یه پسره اینترنتی از یه دختره اخاذی میکرده اسمش آرش بوده :دی کلا همونطور که مطلع هستید اینترنت خیلی چیز بدی هست...نقل قول:
کدوم خبر رو می گی؟ من مال سمت چپم ولی خبری که جالب باشه ندیدم...
------------
آرش!
کلا منظورم اینه که روش خاصی هست؟ چون یه سایته بود من یه بار ازش پرمیوم تریبال خریدم. اونجا پرمیوم وست هم میفروخت...
البته برادرم ویزا کارت داره ولی قرارمون اینه که برای خریدهای چرت و پرت باید یک و نیم برابرشو بهش بدم:31:
تنها کاری که من توی نت نرکدم فکر کنم همین باشه : ))نقل قول:
یه پسره اینترنتی از یه دختره اخاذی میکرده اسمش آرش بوده کلا همونطور که مطلع هستید اینترنت خیلی چیز بدی هست...
اون سایته اسمش farsifile بود که دیگه وست نمیده و اون دیر برات خرید رو انجام میداد :دینقل قول:
آرش!
کلا منظورم اینه که روش خاصی هست؟ چون یه سایته بود من یه بار ازش پرمیوم تریبال خریدم. اونجا پرمیوم وست هم میفروخت...
البته برادرم ویزا کارت داره ولی قرارمون اینه که برای خریدهای چرت و پرت باید یک و نیم برابرشو بهش بدم
اما اینی که من پیدا کردم paybycashu.com بهتره
توی قسمت خرید بازی کشور آلمان رو انتخاب کن تنوعش زیاد تره
من چون اولین بار ازش خرید کردم از سیستم کشیو مال عرب های (ک.و.نی) خزیدم یکی ضررش زیاد بود اما وقتی سعید رفت به این سایت زیر و رو کرد همه جا رو ( طبق معمول) بعد فهمید از paysafe بگیریم بهتره :دی
همین (نقطه)
بدون شرح ! :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://img210.imageshack.us/img210/5348/screenshot166k.jpg
سئوال کردن عیب نیست لووول : ))
شما سایت بگو من از سیر تا پیازش را برات آنالیز می کنم :21:نقل قول:
:دی خدااااااایا :دی
راستی انرژیم چقدر سریع پر میشه :دی
چطوری توی کوئیست waupee's grandfather ، اون golden hawk رو بگیرم؟
اینجا نگاه کنی می فهمینقل قول:
کد:http://www.weststats.com/Questgroup/?s=1&group=21
سعید داری جرزنی میکنی هااا :دی میری علی رو میگی بیاد پست های ما رو پاک کنه؟؟
علی پست های من همه توشون یک خط درباره بازی بود .... الوووووووووووو
من فکر می کنم که هرچه قدرت خسارت اسلحه بیشتر باشه باید هدف گیریمون بالاتر باشه تا تو هر راند بزنیم. مثلا من توی 4 نفر امتحان کردم که تقریبا تاکتیک و دوجشون برابر بود 2 تاشون رو با اسلحه 71-97 زدم تو هر راند خسارت زدم و 2 تای دیگه با اسلحه 101-149 زدم که از 8 راند3 رراند خسارت زدم.. تا حالا به این موضوع دقت کرده بودید؟ امتحان کنید و نظراتتون رو بگید.. :11:
ربطی نداره
فقط شانسی هست :20:
Buck Fiz
The Bloody Path
Level 72
Dueling level 76
Rank 422
Win: 1221; lose: 52; Diff: 1169
چطور ممکنه این همه دوئل کرده فقط 4 لول دوئلش رفته بالا چرا؟ :18:
چون با موتیواسیون 0 دوئل می کنه !
مگه اونایی که توی فورت اتاکر هستند جلوشون نمی نویسه تو فورت شرکت کرده و نمی تونی باهاش دوئل کنی پس جریان این چیه؟