واااااااای از دست تو:n08:نقل قول:
دو آنتنه بودن 2750u خیلی تاثیر داره در پوشش وایرلس ! آره با پورت usb میشه اونکارارو انجام داد اما یکی از بچه ها که سفیدشو خریده بود میگفت سرعتش پایینه !! خلاصه هرکدومو میخوای بخری سفیدشو بخر ! بازم سوالی هست ؟:n02:
Printable View
واااااااای از دست تو:n08:نقل قول:
دو آنتنه بودن 2750u خیلی تاثیر داره در پوشش وایرلس ! آره با پورت usb میشه اونکارارو انجام داد اما یکی از بچه ها که سفیدشو خریده بود میگفت سرعتش پایینه !! خلاصه هرکدومو میخوای بخری سفیدشو بخر ! بازم سوالی هست ؟:n02:
دوستان میتونید کمک کنیدنقل قول:
توی ست آپ مودم برو به منوی QoS و ببین چنین قابلیتی داره یا نه هرچند خیلی بعیده :n27:نقل قول:
ممنون 3تا گزینه داراه که هر کدام رو باز کردم و ازشون عکس گرفتمنقل قول:
ایاامکان تعین سرعت برای هر کاربر جود داه
هر3تا ازطریق وای فای متصل هستند
QoS Global Configuration
QoS Flow Classification Configuration
QoS Global Configuration
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که چنین قابلیتی رو نمیبینم ! :n27: شایدم کورم:38:نقل قول:
ممنون حالا که نداره باید چکار کرد راهی هست یا خیر
شاید DD-WRT Firmware این قابلیتو به مودم شما بده ! راستش اطلاعات چندانی در مورد فیرمورهای اوپن سورس ندارم :n27:نقل قول:
محض یادوری:
راهی هست که بشه پهنای باند وایرلس رو محدود کرد؟
مودم من Linksys Wireless-N WAG120N
ببخشید واقعا :n11: به چندتا پست اخیر من در این تاپیک توجه کنید !:n18:نقل قول:
با سلام
مودم واي فاي خوب چي الان خوبه و قيمتش زياد هم بالا نباشه. ممنون ميشم مدل هاش رو ذكر كنيد.
با سپاس
تو این مودم همچین قابلیتی من ندیدمنقل قول:
تا چه قیمتی میخواید باشه؟نقل قول:
TP-LINK TD-W8968 ورژن 2 با قیمت تقریبی 120 تومن :n11:نقل قول:
سلام دوستان
طرح 2 مگ 1 ساله مخابرات ویژه دانشجویان رو گرفتم یک مودم وایرلس مدل D-LINK 2730U هم بهم دادن به طور رایگان:n04:
حالا میخواستم ببینم ارزش داره برم بفروشمش با 20-30 تومن هزینه بیشتر مدل 2750U رو بگیرم؟خونه 100 متری و ا طبقه.
نظرتون چیه؟از همین استفاده کنم یا برم یه مودم بهتر بگیرم؟اگر گزینه دیگه ای هم مد نظرتون هست خوشحال میشم پیشنهاد بدین؟
تفاوتهای 2750U و 2730U رو هم کاملا بهم توضیح میدین؟؟؟
سلامنقل قول:
تفاوتش توی اینه که سری 2730 از تکنولوژی Wireless N با سرعت 150 پشتیبانی میکنه ولی 2750 با همون تکنولوژی با سرعت 300.
2750 دوتا آنتن داره و 2730 یدونه آنتن داره.
و سری 2750 از USB هم پشتیبانی میکنه ولی 2730 این مورد رو نداره.
اگر به اون دو مورد نیاز دارید عوضش کنید بهتره. و به صورت کلی چون Wireless اون سری 2750 بهتره، پس اگر اون رو بخرید سرعت بیشتری هم توی Wireless دارید.
شما فرمودین 2730U سرعتش 150 هست منظور از 150 سرعت دانلودشه؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
منظور سرعت ارتباطی Wireless میشه. منظور دانلود از اینترنت نیست. سرعت ارتباط دو سیستم از طریق شبکه ی بیسیم توسط اون مودمه.
سرعت دانلود که به نوع ADSL Connection و سرعت اون ربط داره.
برای بقیه ی سرعت های تکنولوژی های Wireless این لینک رو بخون:
بچه ها چجوری میشه فهمید که خط نویز داره یا نه؟ از چه راهی میشه تستش کرد؟
داخل تنظیمات مودم ، معمولا تو بخش status ، میتونید پیداش کنید ، گزینه های snr که نسبت سیگنال به نویز زو نشون میده و هرچی بالاتر بهتر
و attenuation که تضعیف سیگنال رو نشون میده و خوب کمتر باشه بهتره
سلام دوستان
یک مودم زایکسل DEL1201-T10A/W در پایین خونه دارم و یک پی سی در بالا می خواستم یک کارت شبکه بی سیم بگیرم اگر بشه
می خواستم بدونم آیا با این مودمی که داریم اگر کارت شبکه قویتر بگیریم تاثیری برای دریافت بهتر از مودم طبقه پایین دارم یا نه؟
حتما باید منبع ارسال قوی باشه تا بتونم بهترین نتیجه رو بگیرم؟
با کابل 20 متری نت رو به پی سی برسونم کیفیت بهتری داره ؟
ممنون ازتون
مسلمه که هم گیرنده و هم فرستنده تاثیر داره ! اگه فقط یک سقف بین مودم و پی سی باشه دانگل وایرلس آنتن داخلی هم کارتو راه میندازه !نقل قول:
قطعا با کابل بهتره و در این فاصله هم خیلی خوب جواب میده !
نمیدونم جای درستی هست یا نه ولی اینم سخت افزار حساب میشه ! واقعیتش من میخوام 3 تا سرویس اینترنت که میشه 1 خط مخابرات 1 خط های وب و 1 عدد وایمکس که الان هرکدوم یک مودم دارند رو باهم ترکیب کنم به وسیله لود بالانسر پس یوزر خونگی هستم دو سه تا لود بالانسر دیدم که این یکی نظرمو جلب کرد ولی کلا منظورشو از 2 آنتن نفهمیدم یعنی خروجی به من وای فای میده ؟ و 4 تا هم ورودی داره برای ترکیب کردن پهنا باند ؟ یعنی تا 4 مودم بهش وصل میشن و در آخر از طریق وای فای به من خروجی میده ؟؟
حالا اگر موارد دیگه ای هم تا همین 400 تومان در نظر دارید اعلام کنید ممنون میشم
این یکی هم هست ولی دیگه انگار خروجی به صورت کابلی هست !!
کلا میخوام بدونم برای این کاری که من میخوام بکنم این دوتا به درد میخورن ؟ یعنی واقعا ترکیب پهنا باند صورت میگیره ؟
DI-LB604 آنتن نداره ! دوتا پورت wan داره که دی جی کالای دزد فکر کرده منظورش وایرلسه :n08:نقل قول:
پس دوتا به کار نمیاد !!
این چی ؟ اینجوری که زده 4 تا wan داره !! بعد من موندم چرا یکی که مثلا ورودی 4 تا داره
TP-Link Load Balance Broadband Router TL-R480T Plus
این رو زده 393 تومان
TP-Link Gigabit Load Balance Broadband Router TL-ER5120
این 783 تومان
فرقشون تو چیه ؟
کلا این کاری که من میخوام بکنم رو انجام میدن ؟؟ طایه من یکی 2 مگ یکی 8 مگ و وایمکس 2 مگ هست روی هم یعنی 12 مگ رو میده ؟ با این روتور ها ؟
اینم در نظر دارم که سرویسا روی سرورهای خارجی فول پهنا باند نمیدن ولی توی داخل فول هستن منم دنبال 12 مگ رو داخل هستم یعنی توی اسپید تست سرور تهران میخوام برام 11-12 رو ثبت کنه خارج دیگه بسته به حال احوال اینترنت داره که از 8 تا 12 بده بهم !
و اینکه توی دانلود منجری مثل IDM هم قاعدتا میخوام به سرعت 12 مگ برسم میتونن ؟ یا هزینه الکی هست ؟
پس دوتا به کار نمیاد !!
این چی ؟ اینجوری که زده 4 تا wan داره !! بعد من موندم چرا یکی که مثلا ورودی 4 تا داره
TP-Link Load Balance Broadband Router TL-R480T Plus
این رو زده 393
TP-Link Gigabit Load Balance Broadband Router TL-ER5120
این 783
فرقشون تو چیه ؟
کلا این کاری که من میخوام بکنم رو انجام میدن ؟؟ طایه من یکی 2 مگ یکی 8 مگ و وایمکس 2 مگ هست روی هم یعنی 12 مگ رو میده ؟ با این روتور ها ؟
اینم در نظر دارم که سرویسا روی سرورهای خاجری فول پهنا باند نمیدن ولی توی داخل فول هستن منم دنبال 12 مگ رو داخل هستم یعنی توی اسپید تست سرور تهران میخوام برایم 11-12 رو ثبت کنه خارج دیگه بسته به حال احوال اینترنت داره که از 8 تا 12 بده بهم !
و اینکه توی دانلود منجری مثل IDM هم قاعدتا میخوام به سرعت 12 مگ برسم میتونن ؟ یا هزینه الکی هست ؟
از اونور peplink هست که دوتا wan میده ! ولی 1 تومان !!! فرقش چیه با اینا که با دوتا ورودی که به درد من نمیخوره ولی 1 تومن هست ولی اینجا 393 تومان tp link 4 تایی
سلام دوستان ! من یه مودم dlink 2520u داشتم ! با این مودم به راحتی به نت وصل میشدم ! امروز رفتم یه dlink 2730 [---- تا وای فای داشته باشم ! الان که میخوام config کنم همش ارور میده که :
user و Pass رو هم درست میزنم ! به نظرتون ایراد از چی هستش ؟
امکان داره که mac adres مودم قبلی روی خط من set شده باشه و اجازه نده مودم جدید نصب کنم ؟>
در این صورت چه باید بکنم ؟
آره خب امکان داره ! باید تماس بگیری با پشتیبانی ispنقل قول:
داری با CD نصب می کنی؟نقل قول:
نباید با سی دی نصب کنینقل قول:
برو تو آدرس 192.168.1.1
بعد یوزر و پسورد رو ادمین بزن برو تو قسمت کویک ست آپ
سلام بچه ها م یه مودم 2750 دی لینک گرفتم میشه یه اموزش تصویری از نصبش بدارید و نوع رمز گذاشتن.ممنون.سی دی رام من ضعیفه نمیتونم متاسفانه نصب کنم ممنون میشم اگه توضیح کاملی بدید
بعد مشکیش97 بود سفید102 چه فرقی میکنه مگه با هم من سفید گرفتم:n02:
.
مشکلم حل شد
فقط یه سوال داشتم الان چطوری میتونم مودم رو با کانکشن وصل کنم؟چون مودم رو روشن میکنم خودکار وصل میشه به نت؟
سلامنقل قول:
باید تنظیمات مودم رو در حالت Bridge قرار بدی. (الان در حالت PPPOE و یا Route گذاشتید). اینطوری دیگه داخل تنظمیات مودم نباید Username/Passowrd مربوط به ADSL رو وارد کنید.
خوب میدونم میشه بگید از کجا باید برم؟ممنون
سلامنقل قول:
برای تنظیم مودم، از این راهنما استفاده کنید:
سلام دوستان
مودم TPlink - TD8811 آیا Wifi داره؟ میخوام همزمان که با adsl کانکت میشم با کامپیوتر از طریق wifi به تلویزیون هوشمند smart led ln57200 lg وصل بشیم. آیا این مودم پشتیبانی میکنه از wifi و میشه بصورت بی سیم به تلویزیون وصل شد و از طریق تلویزیون به اینترنت متصل شد؟
ممنون
8811 دو مدل داره! یکی سیاه کوچیک هستش که وایفای نداره و من قبلا این مودم رو داشتم!! یکیش مدل سفید و سیاه! 4 پورته هستش که یکی از دوستان داره و انتن داره و وایرلس دار! :) باید دید کدوم رو میگید شمانقل قول:
مودم TPlink - TD8811 آیا Wifi داره؟ میخوام همزمان که با adsl کانکت میشم با کامپیوتر از طریق wifi به تلویزیون هوشمند smart led ln57200 lg وصل بشیم. آیا این مودم پشتیبانی میکنه از wifi و میشه بصورت بی سیم به تلویزیون وصل شد و از طریق تلویزیون به اینترنت متصل شد؟
----------------
دوستان مودم تیپی لینک بنده، در جدیدترین بازیی که در میاره، اجازه نمیده وارد پنل مدیریتیش بشم :( و ارور میده که Not found :(...
چند بار هم ریستش کردم مودم رو ولی دسترسی به صفحهی ادمین رو ندارم دیگه :(
ادرس ip قطعا درسته
مودم دی لینک2750 دارم از کجا بفهمم چند نفر دارن استفاده میکنن از وای فای و چقدر استفاده کردن؟
میشه یه توصیح کاملی بدید.ممنون
دوستان من یه مودم tp-link 8969 دارم و چند سوال
1)دو تا سیستم رو با کابل مستقیم(Straight) به پورت 4(wan/lan) و 1 وصل کردم و کانکشن هم ppoe هستش.می خوام همزمان با اینکه هر دو سیستم از اینترنت استفاده میکنن اطلاعات رو هم بتونن با هم share کنن.آیا با توجه به نوع اتصال و کابل این امر شدنی هست یا خیر.مراحل کار رو توضیح دهید لطفا
2)هارد رو به مودم وصل کردم و داخل خود ویندوز به ادرس \\192.168.1.1\Volume قابل دسترسی هستش.روی گوشی اندرویدی و سیمبیان با این آدرس چیزی نشون نمیده.چطور میتونم روی گوشی دسترسی داشته باشم؟
3)نویز محیط رو که روی wifi میافته چطور میشه اندازه گرفت و اینکه کانال کولر که در دیوار تعبیه شده سیگنال رو چه مقدار تضعیف میکنه؟
4)تعداد channel های wifi در قدرت و پوشش سیگنال تاثیر دارند؟(ماکزیمم 13 کانال با دو باند 20 و 40 مگاهرتز داره)
سپاس
1. اگر هر دو از یک رنج IP داشته باشند پس با هم ارتباط خواهند داشت. میتونید در هر کدام منابعی رو به اشتراک بذارید و استفاده کنید.نقل قول:
2. مودم شما قابلیت FTP Server در قسمت USB داره. میتونید این رو تنظیم کنید و در موبایل و ... از همین FTP استفاده کنید. (نکته: مدل شما رو نتوستم ببینیم به همین دلیل مدل 8968 V2 رو دیدم؛ احتمالا یکی باشه)
3. نویز رو نمیشه اندازه گرفت؛ میشه سیگنال خروجی رو اندازه گرفت که با توجه به کاستی که داره تفاوت سیگنال و نویز رو مشخص میکنه. اگر مسیر کانال و سیستم مورد استفاده در طول مسیر ارتباطی مودم و سیستم باشه میتونه تاثیر منفی داشته باشه؛ در غیر این صورت خیر تاثیری نداره.
4. این مورد ربطی به افزایش قدرت و کاهش اون نداره. فقط برای تداخلی سیگنال ها مورد استفاده قرار میگیره.
سلامنقل قول:
باید ببینید که شما هم از رنج مودم IP میگیرید یا نه. و تست کنید ببینید که مودم به صورت کامل ریست میشه یا نه.
سلامنقل قول:
این که چقدر استفاده کردند رو نداره:
کد:1. open your browser.
2. insert 192.168.1.1 in your address bar. and it will pop up a small windows asks for username and password for your router. Usually the username is admin and the password is admin too. But its depends on what router that you used.
3. after that, u can access to your wireless setting. And in that section, u can see the mac address and the name of the computer that are using your wifi connections.
نقل قول:
باید ببینید که شما هم از رنج مودم IP میگیرید یا نه. و تست کنید ببینید که مودم به صورت کامل ریست میشه یا نه.
مودم که کاملا ریست میشه و من هم با استفاده از کابل به مودم وصل هستم...