چه جالب اهریمن جان ، جدی جدی شدی نماینده فروش آسیاتک ؟؟؟:n02:نقل قول:
اول فکر کردم شوخیه !
پس آرمان هامون چی میشه ! :n02:
Printable View
چه جالب اهریمن جان ، جدی جدی شدی نماینده فروش آسیاتک ؟؟؟:n02:نقل قول:
اول فکر کردم شوخیه !
پس آرمان هامون چی میشه ! :n02:
دوستان از کجا میشه مقدار حجم مصرفی و باقیمونده رو دید؟
امروز نمایشگاه مشهد بودم مسئولش خیلی تعریف میکرد
حتی نامحدودش میگفت اگه از حجم منصفانه هم بیشتر بگیری میاد رو اندازه اصلیش مثلا 512 حجم دان میشه 64
ولی پرسیدم میگن اشتباهه
اصلا خامشون نشیا فقط چرت تحویلت میدن خداروشکر من یکی آگاه بودم خامشون نشدم و رفتمم اونجا بقیه مردمم پروندم ک گیر اینا نیفتن .دینقل قول:
آره داداش البت یه یارو خامش شده بود منم گفتم سرعت میاد پاین ولی یارو حرف طرفو قبل کردنقل قول:
من فقط بیم فن آوا و صبا موندم از کدوم نامحدود بگیرم
دزد به تمام معنا=آسیاترنقل قول:
هیچ شرکت خصوصی واسه نامحدود خوب نیست همشون بالاخره محدودیت میزارن عین این شرکت زاقارت
نامحدود فقط از مخابرات بگیرین
نسبت به 3 - 4 ماه قبل بهتر شده ولی در مقایسه با isp های دیگه تعریفی نداره و ضعیف ه هنوز.نقل قول:
من از اسیا تک دارم الان ساعت 6:57 صبح
سرویس 2 مگابایت با پهنای باند 6 مگا بایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو مشد نامحدود مخابرات نیسنقل قول:
امروز آسیتک کلاً تعطیل بود
512 محدود آسیاتک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 512 نامحدود
خوش به حال بقیه شهر ها که نامحدود مخابرات دارن:n14::n14:نقل قول:
عالیه......نقل قول:
من تا دو ماه پیش نامحدود مخابرات داشتم ک اوایل خیلی عالی بود
اما نمیدونم چرا ی دفه افت شدید پیدا کرد و قعطی هاش شروع شد و کاری کرد ک برم سمت اسیاتک:n01:
الان از سرویس 512 نامحدود برنزی آسیاتک استفاده میکنم( 25900 تومان)
به قول بعضی ها 400 مگ اول رو میتونم در یک شبانه روز با سرعت واقعی 64 استفاده کنم
وقتی ک بیشتر از 400 مگ مصرف کردین سرعتش 15 - 25 بالاتر نیس
راسی به این میگن مصرف منصفانه؟ شاید همین باشه
در هر صورت به ضرر ما کاربرا تموم میشه:n03:
.....................نقل قول:
سلام. من کاری به اسم سرویس که 1 مگ یا 2 مگ یا .. مگ هست ندارم. تو یه تاپیک دیگه کاربری واسه سرویسی که به اسم 256 بهش داده بودن تو اسکرین شاتش دیدم 260 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دانلود میگرفت ماهی 42 تومن میداد . اسم سرویسها متفاوته اما تو ایران از هر آی اس پی که اینترنت گرفته باشین مهم نیست وقتی سرعت دانلودتون تو تایم شبانه زیر 120 نیاد روزانه هم 400 300 بده ماهی 10 گیگ هم حجم داشته باشین محاله زیر 40 تومن در ماه پیدا کنین. پس آسیاتک اینجور که بعضی ها دارن بر علیه اش جوسازی میکنن هم نیستنقل قول:
دوستان یه سوال : الان سرویس های نامحدود مثلا 128 نامحدود برنزی سرعتش اوایل روی چند هست ؟! بعد از چند گیگ میره روی سرعت خیلی پایین ؟! و ایا سرعت نامحدود ها از سرور های داخلی زیاده ؟! اگر سرعت از خارجی ها مثلا 62 هست از داخلی ها روی همون 800-900 ـــه ؟ مثلا سرعت از این سایت چنده ؟ سرورش مربوط به خود اسیا تک هست.top2download.comممنون میشم تست کنید.
سلام داداشم بشخصه دو خط دارم یکی از مخابرات و یکی از اسیاتک و 24500 میدم به مخابرات برای 12 گیگ و سرعت دانلود هم کمتر از 250 نبوده دقت کنید 24500نقل قول:
یعنی بخوام 50 بدم مخابرات دقیقا هر گیگ 2 هزار حساب میکنن و میتونم 25 گیگ بخرم
اما اسیاتک 10 گیگ رو باید 50 تومن بدم.
لینک هم بهتون میدم که نگید خدای نکرده دروغ گفتم
تا ۵ گیگ در ماه هر گیگ ۴۰۰۰ تومان،
از ۵ تا ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۳۰۰۰ تومان
و بیش از ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۲۰۰۰ هزارتومان می باشد.
نقل قول:
سلام. بله درسته ولی در حال حاضر من که تو تهرانم مرکز مخابراتی محلمون پورت خالی نداره وگرنه منم اولویتم مخابرات بود چون 512 هم کارمو راه میندازه اما بین isp های دیگه جز مخابرات من به آسیاتک رسیدم چون دیگه چاره ای نبود
[QUOTE=amin885;7959683]سلام داداشم بشخصه دو خط دارم یکی از مخابرات و یکی از اسیاتک و 24500 میدم به مخابرات برای 12 گیگ و سرعت دانلود هم کمتر از 250 نبوده دقت کنید 24500
یعنی بخوام 50 بدم مخابرات دقیقا هر گیگ 2 هزار حساب میکنن و میتونم 25 گیگ بخرم
اما اسیاتک 10 گیگ رو باید 50 تومن بدم.
لینک هم بهتون میدم که نگید خدای نکرده دروغ گفتم
تا ۵ گیگ در ماه هر گیگ ۴۰۰۰ تومان،
از ۵ تا ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۳۰۰۰ تومان
و بیش از ۱۰ گیگ در ماه هر گیگ ۲۰۰۰ هزارتومان می باشد.[/QUOTE
10 گیگ 50 تومن فک نکنم شما احتمالا مشترک نیستی ولی من هستم تمام شرکتا بخصوص اسیاتک اگر یک گیگ بخری میشه 5تومن ولی بصورت پلکانی قیمتش افت میکنه تا جایی که شما میتونی هر گیگ رو کمتر از 2000تومن بخری اگر خواستی بگو یه اسکرین شات از سفارش گیگ اضافه بهت بدم :)
داداش گلم هزینه تمام شده یک ماه برای استفاده 25 گیگ برای مشترک مخابرات و برای آسیاتک رو شما مقایسه کن... در بهترین حالت میشه که شما بخوای سرویس دو مگ آسیاتک رو بخری که 10 گیگ داشته باشی و از ساعت 1 تا 8 صبح هم با سرعت 100 تا رایگان داشته باشی.نقل قول:
10 گیگ 50 تومن فک نکنم شما احتمالا مشترک نیستی ولی من هستم تمام شرکتا بخصوص اسیاتک اگر یک گیگ بخری میشه 5تومن ولی بصورت پلکانی قیمتش افت میکنه تا جایی که شما میتونی هر گیگ رو کمتر از 2000تومن بخری اگر خواستی بگو یه اسکرین شات از سفارش گیگ اضافه بهت بدم :)
اگه مشترک نبودم اصلا توی این تاپیک چیکار میکردم داداش
اینم مستند از اسیاتک برای شما که 50 نه ولی 45500 تومن میشه.. اونم برای 10 گیگ... جدای اینکه مخابرات شما بی خوابی نداری 25 گیگ هم مصرف میکنی ولی اسیاتک باید بی خوابی رو متحمل بشی و شبها معلوم نیست اصلا در ماه بتونی از ساعت های رایگان استفاده کنی یا نه...
سرويس: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)
بلغ نهايي پيش فاکتور: 454740 ريال
:n24:بی خوابی چرا داداش گلم.نقل قول:
دانلود منجر رو تنظیم بکن دانلودتم سر ساعت مقرر خودشون رو به صف میکنن ومیان برای دانلود شدن.
نکته اصلی حرف من رو گیگ اضافه بود.
البته من خودم به خاطر شغلم از 4جا سرویس دارم یکیش اسیاتکه تو جاهایی که سرویس دارم اسیاتک از همشون بهتر کار میده من منطقه طالقانی کرج هستم وبه راحتی تا 600بعضی مواقع تا 700 کیلو دانلودمه نزدیک ترین رقیبم به اسیا تک مخابراته.
بدترین سرویس دهندمم فناوا ووایمکسن که تقریبا همیشه منو نامید میکنن:n14:
سایت آسیا تک چیه میخوام ریز مصرفام رو ببینم
سلام دوستان
خواهش سریع پاسخ بدید باید تمدید کنم
سرعت روزانه و شبانه این سرویس ها چطوره؟
اینترنت پرسرعت چلچله 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 512
اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 256
روز بالای 200 - 300 ! (من خودم 512 - 10 گیگ دارم)نقل قول:
شب سرعت واقعی !
512 - 50 کیلوبایت ..
256 - 32 کیلوبایت .. (اینو مطمئن نیستم)
روزانه روی 2 یا 4 یا 6مگ یا بیشتر بسته به مرکز مخابراتی داره!نقل قول:
روزانه همه سرویس ها بالا میبندن و یکی هست!
شبانه قبلا تا سرویس 512 سرعت واقعی را می داد مگر اینکه جدیدا تغییر کرده باشه!
خودم 512 10 گیگ دارم شبانه با سرعت 60 دانلود میکنم!
(512) - اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت) (169000 ريال)
سرعت 8 تا 10 صبح کسی میدونه چقدره؟
سلام.
من درخواست جمع اوری رانژه رو دادم.یه هفته پیش.
تازه دیروز جمع اوری کردن و نامه رو برای مخابرات فرستادن.
حالا شرکت جدید که میخواد خط منو رانژه کنه میگه هنوز جمع اوری نشده.
حالا به نظر شما چه کار کنم من؟
باید به مخابرات برم؟؟؟
یا نه؟
لطفا راهنمایی کنید
اونا نامه رو که فرستادن به مخابرات حالا مخابرات باید جمع کنه دست مخابراته باید بری مخابرات.اگه دی اس ال نداری باید زنگ بزنی شرکت و بگی که از کارتابلشون یوزرتو حذف کنننقل قول:
سلامنقل قول:
حتما برو مخابرات
بالا سر اینا نباشی کار انجام نمیدن من پارسال تو سایت زدن خطم جمع کردن بعد چند ماه بعدش دوباره گفتم وصل کنن اومدن گفتن هنوز خطتتون جمع نشده !
الان وضع مخابرات در استان فارس خراب هست سرعت نامحدود نصف کرده تازه اگر پایین تر نیاد که میاد به زودی من اگر وضع مخابرات همینطور باشد میام سمت حجمی اسیاتک که قبلا داشتم راضی بودم باید قیمت کیفیت مد نظرتون باشد این مخابرات بعضی سایت خارجی یک روز بن هست یک روز باز هست گاهی حتی گوگل باز نمیکنه دانلودش خوب بود اونم که دارد خراب میشه.....نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما.
امروز به دفتر نماینگی رفتم و متوجه شدند که یوزر من هنوز ار لیستشون پاک نشده.
خدا رو شکر نامه ارسال رانژه توسط شرکت جدید انجام شد.
من توی یکی از نمایندگی های آسیاتک کار میکنم .
اگر سوالی داشتین یا کمکی خواستین در خدمتم ...
سرویس های 128 و 256و2مگ روی چند مگ بسته میشه حجمی////نقل قول:
بله!به دلیل کمبود پهنای باند و بدهکاری به زیرساخت.نقل قول:
ما درخدمتتون هستیم بدون هزینه رانژه و راه اندازی و نصب!
روزانه همه سرویس ها روی 2 یا 4 یا 6 مگ یا بیشتر بسته به مرکز مخابراتی داره!نقل قول:
سلام .
180 روز ... مونده از این سرویسم . واقعا دیگه خسته شدم . میخوام اگه بشه یا پول بقیه روزامو پس بگیرم ( که نمیشه ! ) یا معادلش سرویس حجمی بدن که زود تموم شه بره :n27:
بعدش میرم مخابرات نامحدود بگیرم ببینم چطوریه . اونم اگه خوب نبود میرم های وب :|
شما نظرتون و بگین . چیکار میتونم بکنم ؟×!
رانژه خط در آسیاتک 2 روز زمان می بره جمع آوری یک هفته حداقل زمان می بره !
سلام دوستان
این سرویس آسیا تک سرعته چند رو به من میده.؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت کيميا نامحدود برنزي 2048 با امکان تبادل حداقل 35 گيگ
منظورم وقتی اون حجم 35 گیگ تموم بشه هستش
اگه 120 میده تا بگیرمش
سلام سرعت نامحدود اسیاتک چطوره خوب یا بد ؟
کدام سرویس نامحدود اسیاتک خوبه از لحاظ سرعت و رانژه کردن ؟