بقیه شرکتها گیگ اضافه رو چند میدن ؟نقل قول:
Printable View
بقیه شرکتها گیگ اضافه رو چند میدن ؟نقل قول:
شاتل 5 تومن بود تا جایی که یادمه ...:eh:نقل قول:
+
ارزش گیگ اضافه همون 2 تومن یا حداکثر 2500 باید باشه نه بیشتر :n21:اینام جای کاهش همش به فکر افزایش هستن ... 4200 :n15:
چطوری ارزونش کنن وقتی همه هزینه ها روز بروز گرونتر میشه ؟نقل قول:
خدا رو شکر خیلی ها تو این فروم هستن که از صنف کامپیوتر شهر رشت هستن از جمله آقا هادی , از ایشون میشه پرسید , آقا هادی در یک سال گذشته سخت افزاری بوده که قیمتش به نسبت اجناس روز بازار کاهش داشته باشه ؟
سیستمهای ای دی اس ال هم سخت افزارن و با ارز آزاد وارد میشن , خودتون حساب کنید چه تورمی دامن گیر بازارشون شده , باز خدا پدرشون رو بیامرزه که تا این لحظه بازار اینترنت تحت تاثیر تورم قرار نگرفته و قیمتها ثابت موندن.
نقل قول:
سلام اقای میلاد عزیز از صحبت های شما خیلی ها میتونن چیزهای یاد بگیرن معلوم هست فردی تحصیل کردای هستین ممنونم
آخه بحث سر اینه اندیشه قیمت ترافیک اضافه رو از قبل این گرانی ها هم افزایش داده بود (( حدود 2 برابر و در زمانی که هنوز قیمت دلار 3000 تومانی نشده بود واسه بازار آزاد ))نقل قول:
قبل از اون جریان ها قیمت ترافیک اندیشه 2000 تومان بود و بعدش یهو شد 3700 (( این افزایش 2 برابری قبل از گرون شدن دلار بود -- یعنی زمانی که بازار هنوز یهو نکشیده بود بالا ))
اول اینکه اگه بحث گرونی هست پس چرا قبل از گرونی قیمت ترافیک رو افزایش داد ؟؟
بعد اینکه
تو این چند روز چه اتفاقی افتاد که الان هم 15 درصد افزایش قیمت داشت ؟؟
اگه بحث سر گرونی هست که چند ماه قبل وقتی دلار چسبید کف آسمون اندیشه گرون نکرد ولی تو این 1 ماه که تقریبا بازار ثبات داشت چرا گرون کرد ؟؟
و البته بحث مهمتر
چرا قبل از گرونی بازار قیمت رو 2 برابر کرد ؟ (( 2000 تومان به 3700 تومان ))
بابا این کندی سرعت ها که همش به خاطر انتخاباته! شما چرا اینقدر با هم دعوا می کنید!
فقط خدا کنه به دور دوم نکشه! من که دیگه اعصاب این سرعت افتضاح رو ندارم!:n21:
هزار تاداستان توی این بازار هست فقط یکیش قیمت دلارهنقل قول:
آخه بحث سر اینهنقل قول:
اگه چیزی به جز قیمت دلار تو قیمت تاثیر داره پس چرا این همه اختلاف بینش هست ؟؟
به طور حتم قیمت دلار تاثیر داره
ولی من سوالم اینه
افزایش 3 برابری قیمت دلار فقط باعث شد قیمت 15 درصد افزایش داشته باشه
بعد اون چی بود که افزایشش باعث شد قیمت 2 برابر :n04: افزایش پیدا کنه ؟؟ (( 100 درصد افزایش ))
آخه قیمت دلار بالا نرفته بود و بازار ثبات خوبی داشت
که یهو اندیشه 2 برابر کرد
به جز اینکه بخواد سوء استفاده کنه ؟
والا نمیدونم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش شما اندیشه یه تست پینگ از این دو تا ایپی میذاری
ping 77.74.199.147 -t
ping 88.198.12.98 -t
نقل قول:
256 نامحدود اندیشه ساعت 2:20 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حرکات جدید اندیشه سرعت از ساعت 1 شب به بعد میرسه به 30...!!!! نوسانم زیاده!!
معنی نت پایدارم فهمیدیم...!!
حالا خوبه پورت خود اندیشست! پورت مخابرات اندیشه که دائم در حال قطع و وصل شدنه!!
نت اندیشه پایدار هست ؟؟نقل قول:
شوخی میکنی ؟؟؟ :n02:
ساعت 1 شب سرعت میاد پایین و سرعت نوسانی میشه
کجاش پایداره ؟؟
پورت مخابراتش هم افتضاحتر از پورت خود اندیشه:n22:
وقتی یکی که سرویس نامحدود داره از ساعت رایگان حرف میزنه خنده داره
در ضمن دندون اسب پیش کشی رو نمیشمرن
دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی، خنده داره!!نقل قول:
چون تا قبل ساعت 1 سرعت به طور میانگین 50 تاست اما بعد ساعت 1 با نوسان زیاد میرسه به 30تا.
گرافم که گذاشتم ثابت بشه.
من که نمیگم پایداره، یه دوستی اینجا هست دائم میگه اندیشه نت پایدار داره و .... :n02:نقل قول:
نقل قول:
مگه مفت دارن میدن؟صبح تا شب شب تا صبح داریم عرق میریزیم پول در میارم و هزینه سرویس را میردم. یک جور حرف میزنید انگار داریم مفتی ازشون میگیرم.همین چند تا سرویس نامحدود نبود باید در دفتر گل میگرفتن.واقعا برای خودمان متاسفم.
سلام دوستان
من میخوام واسه خونه داداشم اینترنت بگیرم! (ترجیحا نامحدود؛ چون اهل چک کردن ترافیک و اینا نیست)
+ اندیشه نباشه
+ ترجیحا هزینه راه اندازی نداشته باشه
+ سرعت زیاد مهم نیست، ولی قطعی زیاد نداشته باشه
+چون ممکنه به طور مرتب شارژ نکنه، و مثلا بعد از تموم شدن دوره ماهانه تا سه هفته شارژ نکنه؛ جایی رو سراغ دارین که زود جمع آوری نکنه؟ (شاتل که خودم دارم سر یه هفته تماس میگیره واسه هشدار)
+ جایی هست که بدون نیاز به هماهنگی با ISP بشه از یوزر نیم و پسورد، روی یه خط دیگه (که توسط همون شرکت رانژه هست) بتونه استفاده کنه؟
میخوام اگه بشه واسه برادر و خواهرم ثبت نام کنم، یه ماه اینا شارژ کنن یه ماه اونا که هزینه کمتر بیفته...
+ ترافیک رایگان داشته باشه
خط 773 و 776
به نظر شما از کجا بگیرم؟
نظر خودم روی 2020 هست!
شرایط رو داره عایا!؟
اطلاع دارین سرویس 64 محدود مخابرات حدودا رو چنده؟
ما رو از راهنمایی خود بی نصیب نذارین
با تشکر:n16:
نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام واسه خونه داداشم اینترنت بگیرم! (ترجیحا نامحدود؛ چون اهل چک کردن ترافیک و اینا نیست)
اندیشه ندارهنقل قول:
+ ترجیحا هزینه راه اندازی نداشته باشه
اندیشه قطعی ندارهنقل قول:
+ سرعت زیاد مهم نیست، ولی قطعی زیاد نداشته باشه
اندیشه تا حدود 1 ماه هم جمع نمیکنهنقل قول:
+چون ممکنه به طور مرتب شارژ نکنه، و مثلا بعد از تموم شدن دوره ماهانه تا سه هفته شارژ نکنه؛ جایی رو سراغ دارین که زود جمع آوری نکنه؟ (شاتل که خودم دارم سر یه هفته تماس میگیره واسه هشدار)
اندیشه همچین قابلیتی داره -- خودم واسه دوستام رو استفاده میکردمنقل قول:
جایی هست که بدون نیاز به هماهنگی با ISP بشه از یوزر نیم و پسورد، روی یه خط دیگه (که توسط همون شرکت رانژه هست) بتونه استفاده کنه؟
اندیشهنقل قول:
+ ترافیک رایگان داشته باشه
180 مگ 3 روز
//////////////////////
همه اینایی که گفتی رو اندیشه با بهترین کیفیت داره
نمیدونم چرا از اندیشه پورت نمیگیرین
فعلا اوضاع 2020 خرابه و معلوم نیست چی بشه
نا محدود اندیشه هم خوبه
256 با قیمت 28 تومان سرعت حدود 60 کیلوبایت و ثابت
البته از نظر نامحدود 2020 بهتره ولی فعلا اوضاع خرابه و شاید تا 1 ماه آینده بهتر نشه
بهترین گزینه واسه شما واسه نامحدود و دانلود و تمامی چیزایی که گفتید اندیشه هست
والا ما دیگه به دزدی عادت کردیمنقل قول:
از بین اینا فعلا اندیشه دزدی بهتری داره ارائه میده و نمیشه کاری کرد
خدایی آدم زورش میاد 150 تومان بده 512 نامحدود بگیره بعد سرعتش باشه 70:n27:
دیگه حرفی زوری هست دارن میزنن و باید قبول کرد
حالا که انتخابات تموم شده امیدوارم سرعت به روال عادی برگرده(درحالت خوشبینانه)
نه این نیست , این مثالی که شما زدین هیچ ارتباطی به موضوع نداره واسه همینه میگم شما سفسطه میکنیدنقل قول:
فلسفه ساعت رایگان واسه تبلیغات هست , مثال میزنم : دیدین جلو فروشگاهای بزرگ وا میسن و سمپلینگ میکنن ؟ یا وقتی از رودبار رد میشی و میخوای بری زیتون بخری دیدی تو یه ظرف کوچیک برات زیتون پرورده میریزن ؟ میتونی مایحتاجت رو از سمپلینگ تهیه کنی ؟ نمیتونی چون نمیزارن.
سرعت اندیشه تا 1 شب x هست از 1 شب به بعد 3/4 x , رایگان نباشه عین همون سرعت قبلی رو ارائه میکنه بعلاوه اینکه ساعت رایگان بیشتر هدفش اون سری مشتریهای حجمی هستند که دانلود بیشتری از حجم خریداری شده دارند و در اون ساعت به نوعی جبران هزینه میکنند.
من حجمی دارم و در ساعت رایگان افت سرعت هم ندارم ولی در طول روز اگر دانلود بالا داشته باشم باید چند برابر شما که نامحدود داری ولی در عوض چندین برابر من میتونی مجانی دانلود کنی هزینه کنم , پس به نظر من اینکه اندیشه سرعت نامحدودها رو در ساعات رایگان کم میکنه کار بسیار پسندیده و مشتری مدارانه ای رو انجام میده.
مثال اسب پیش کشی دقیقا مثال ساعت رایگان برای نامحدود ها ست.
اول اینکه مثال دندون پیش کشی را زمانی به کار میبرن که به کسی چیزی را رایگان یا به صورت اشانتیون بدن.مثل شما که سرویس محدود دارید به شما دارن رایگان در یک مدت از شبانه روز حجم میدن.به مشتری نامحدود که اصلا چیز رایگان دارن نمیدن در زمان خریدمشتری نامحدود از مشتری حجمی بیشتر هزینه میکنه در مقابل در 24 ساعت از شبانه روز به صورت نامحدود و پایدار می تواند سرویس نامحدود بگیرد.در کل کم کردن سرعت در نامحدود و محدود در هر ساعت از شبانه روز کاملا توهین به شعور مشتری است.(همان طور که مخابرات به شعور ما توهین کرد که تا چند روز دیگه خبر خوبی میدم به مشترکین مخابران بگذارید پیگیری بیشتر و تست بیشتر کنم انشالله به نتیجه برسم و زمان سرویس تمام نشه و درس خوبی به مخابرات بدم.)نقل قول:
دوستان گرامی :
لطفا احترام متقابل در بحثها حتما رعایت بشه و به نظرات همدیگه احترام گذاشته بشه ؛ در غیر اینصورت ما به روش خودمون این احترام متقابل رو برقرار میکنیم :n01:
و همواره اینو مد نظر داشته باشید که " نظرات افراد در زمینه های گوناگون متفاوته " /
پیشاپیش ممنون از توجه دوستان .
ظاهرا مخابرات داره درست می شه تو استانهای دیگه که ظاهرا داره درست می شه
ولی برای من همون سرعت 35 تا 39 هست
دوستانی که 256 نامحدود اندیشه دارن یه لطفی بکنن یه پنک و یه گراف سرعت بزارن ممنون می شم
بازم این مخابرات قاطی کرده.نه میشه دانلود کرد و نه درست و حسابی پیج باز میکنه.
256 نامحدود
2020 نیست
پشتیبانی مخابرات جواب درست حسابی نمیده و فعلا میگه مشخص نیست کی درست بشه...نقل قول:
خوب اگه نشد که رفتم لندیشه 256 برای همین دنبال پینگ و گراف سرعتش هستمنقل قول:
واجبی نیست که حتام از ضحی کیش بگیریم 2تومن بیشتر سرعت بیشتر
اینا هم ببنن سرعت جمع آوری داره زیاد می شه حتما یه فکری می کنن
او اون حرفا بودا.پس چرا صبانت و شاتل برای سرویس 128 سرعت 2 مگ میدن؟نقل قول:
صحی کیش 2020، 256 نامحدود ، دیگه واقعآ خودشونو گیر آوردن، به قول اپراتوراشون دانلود از لینک مستقیم ، موزیلا !
:sq_10:
سرعت از حد استاندارد هم کمتره کلاهبردارهای...
:n15:
دیگه 2020 داره حالم رو به هم میزنه با این سرعت مزخرفش:grrr:
سرعتم همش بین 10 تا 25 متغییره!
همه سایت ها به زور باز میشن!
دانلود که کلا تعطیل!
نا سلامتی 512 نامحدود گرفتم هاااا :grrr:
انتخابات هم که تموم شد رفت :n29:
کاملا تائید میشه یک صفحه باید 10 بار ریفرش بشه تا بیاد بالا.نقل قول:
چندین بار اعلام کردم به علت انتخابات نیست مگر انتخابت تو خوزستان و مازندران نبود؟پس چرا مشکلی نداشتند؟
اندیشه هم به همین شکل هستش..پیج به سختی باز میشه..
پینگ و گراف اندیشه 256 نامحدود که دوستان خواستن :
عجبا! دهنمون صاف شد! مثلا میخوایم یه فیلم دانلود کنیم کور شدیم نمیتونیم فیلم دانلود نشده رو ببینیم!
این چه سرعتیه؟کی بود میگفت مخابرات 200 بود سرعت؟ (اگر هم واقعا بود شما حقیقتا دروغگو محسوب میشی:n02:)
سرعت اصلا ربطی به موضوعات فرعی نداره کلا اسپید نت رو آوردن پایین، ضایعست رو 40 محدود شده (البته الان رو 20 محدود شده:n02:)
آقا اگه یه زمانی سرعت رفت بالا بیاید بگید مخابرات خوب شد و عالی شد واقعا ... هستید! نگید آقا نگید !!! این مخابراتی ها اومدن دیدن این تاپیک رو ملت راضین خر شدن زدن ری...د...ن تو اسپید!
مردم داخل کشورهای استکباری با موبایل فیلم دانلود میکنن ما 5 تا خط پر سرعت هم داشته باشیم نمیتونیم یه فایل بگیریم !
راستی من هم عضو شرکت اندیشه هستم کسی اعتراضی نداره؟ سرعت خوبه؟ :15:
مجدد پروتوکول L2TP با سرعت بالا باز شد که مدتی محدود مسدود یا قطعی داشت . باز شده
pptp کمان بسته .
با سرعت بالا باز شد
مسئله پولش نیست جریان اینه که isp خوب پیدا نمیشه و کلا از پایه ویران است...حاضرم به شخصه ماهی 50 تومن هزینه بکنم سرویس نامحدود باکیفیت و بدون افت سرعت بگیرم اما هیچ شرکتی این امکان رو نمیده..و الا 256 اندیشه دیگه نهایت میخواد50-60 سرعت بده ارزششو جمع اوری و ثبت نام و...نداره.نقل قول:
فدای شکلت مسئله اینه که ما رشتی جماعت با هم اتحاد نداریم همین موضوع هم هست که باعث سوئ استفاده اینا شده چطور قبلا که تو باق یاستانها مشکل پهنای باند نیست فقط این مرض صاحب مرده تو گیلان هست و اینا مشکل پهنای باند دارننقل قول:
اگه راستی راستی ببینم که مثلا 200 نفر دارن با هم حمع می کنن مطمعن باش پهنای باند رو آفزایش می دن مگه پهنای باند دست مخابرات نیست ؟
اینا خیالشون جمع هست که ما اینا داریم دل و روده خودمون رو پاره می نیم و هیچ کدوممون هم نمی ریم جمع نمی کنیم فقط داریم می زنیم تو سر خودمون خوب چرا بیان و سرعت رو زیاد کنن یا پهنای باند رو زیاد کنن خوب نمی کنن دیگه
آسیاتک مثل اینکه پورت های خوبی میده و کیفیت نامحدودش هم خوبه (( تو چنتا استان پرسیدم بعضیا راضی بودن ))نقل قول:
ولی متاسفانه تو گیلان نمایندگی رسمی نداره (( من تو سایتش چیزی ندیدم ))
/////////////
و ضمنا
من 4 شنبه اندیشه ثبت نام کردم و فردا کار رانژه تموم میشه
امیدوارم سرعتش کم نشده باشه
البته هنوز همون 2020 رو دارم (( رو یه خط تلفن دیگه ))
اگه 2020 نامحدوش خوب شد برمیگردم به 2020 :n02:
فعلا از همین اندیشه استفاده میکنم تا شرکت محبوب 2020 درست بشه :n02::n02:
/////
وصل شد خبر میدم اوضاعش چه شکلیه (( البته فکر نکنم بدتر شده باشه -- چون امورمشترکینش میگفت اوضاع هنوز هم خوبه ))
باهات کاملا موافقم داداشم کلا تو استان ماا کسی از حق دفاع نمیکنه حالا این نمونه کوچیکشه مسائل اقتصادی اشتغال و...درصورتی که مهد فرهنگ ایران گیلانه و لیاقت ما بیشتر از ایناست...والا چرا باید خوزستان اینترنتش واقعا پرسرعت باشه و ما اینجوری ..نقل قول:
مشکل ما فقط2020 مخابرات نیست این سیاست غلط مدیریتی استان گیلانه که باعث میشه هرشرکتی که تو رشت هست زور بگه و خدمات خوبی ارائه نده اگه فقط یه شرکت کیفیت عالی داشت بقیه باهاش رقابت میکردن برای جذب مشتری تمام تلاششونو میکردن و مشکلمون حل میشد اینجا هم انتخاب بد و بدتره و با isp عوض کردن چیزی حل نمیشه
تا الانش هم بعضی ها جمع آوری کردننقل قول:
دوستمون jabarsink که فکر کنم ماه آخرش هست
منم الان از اندیشه گرفتم و از فردا استفاده میکنم
اگه ماه بعد درست شد شارژ میکنم اگه نشد همین اندیشه میمونم
شما هم جمع کنید
اندیشه پورت محدودش خوبه (( تو لاهیجان که خوبه -- بقیه شهرستان ها رو خبر ندارم ))