فقط هميي قدر اينا كه چيزي نيست.:27:نقل قول:
Printable View
فقط هميي قدر اينا كه چيزي نيست.:27:نقل قول:
دیدی گفتم نمیرننقل قول:
یک بازیکن فقط توی یک ورلد می تونه حرفه ای عمل کنه
نوش جونت :27:نقل قول:
ما هم اومدیم
اقا چه خبر جدیدا
مصطفی انقدر نیومدی برف بازی همه برفا اب شد
ما رفتیم متفرقه
سلام مصطفی.
سلام کاظم.
سلام......
سلام بولوت
سلام محمود
سلام بردیا
سلام علی
سلام..............
سلام به روی ماهت (ببین من چقدر مودبم اول از همه سلام دادم :20:)نقل قول:
خب ما برگشتیم جدیدا خبری نیست؟
منصطفی و کاظم عین چوب خشک موندین اونجا یه چیزی بگین دیگه؟ مثلا اسپید بعدی کی شروع میشه؟:20:
سلام بر همگی
برای عکسا یکی دیگه باید زحمت بکشه.در ضمن من توی ورلدای دیگه نیستم.چون اکثر بچه ها با 10 شروع میکنن منم 10 و 12 رو نوشتمنقل قول:
خواهش میکنم.ادامشو علی انتقام مینویسه.بخش استراتژی رو.من هم ویرایشش میکنمنقل قول:
برو بچ سلام عرض میکنم با تاخیر.
محمود چرا با یونیت هات به 1جا حمله نکردی؟
سلام مجدد به دوستان
امتياز از يه حدي كه ميگذره آدم بايد بجنگه، پوستش كنده شه، تعطيل كنه!
ميخوام با die بجنگم، marx83 و mehigh كنارم روستا دارن، به نظرتون واسه نوبل كردن اونا چند تا نوبل نياز دارم؟ مجموعا 2000k بيشتر امتياز ندارن!
عکسو من میزارم
چند روز پیش تو متفرقه یه چیز جالب در مورد صفا و کمال یافتیدم الان میرم دوباره میابمش و میزارم تا همگی بخندیم :27:
دیگه دور بود گفتم دومی را هم اماده کنیم اگه میتونی امشب جفت روستاهامو نوبل کننقل قول:
سلام میمینقل قول:
چوب خشک خودتی
ترانه ی منصور یادت نرهههههه
قرارمون یادت نرههههه:31:
سلام هادی جان
به سلام.
چه طوری محمود خرس کش .
یادته با هم مدرسه میرفتیم چه لقب هایی روت میذاشتیم ؟
از محمود پشه گیر و سوسک خفه کن و... به خرس کش رسیدی.
به یک فرد بیکار با چند ماه سابقه بازی در تریبال وارز ,ترجیحا آشنا به قوانین,برای سیتر شدن یک اکانت و کنترل آن به مدت چند هفته نیازمندیم.(مال خودم نیست .مال logos)
روستاهاش اکازیونه.
دست یک خانم دکتر بوده فقط آخر هفته ها ازش استفاده میکرده.
باشه ولی بعد از روستا های تو نوبل من بعدی رو از تیسفون در بیاریم چون هدف بعدی به اون نزدیک تره
حداقل 200 تا نوبلمن میخوای.نقل قول:
برو تو شکمشون.من هوا تو دارم.:31:
برو جلو نترس.
ما رفتیک لالا.بای
منصورکیه؟ :20:نقل قول:
تنها لقبی که تو مدرسه بهم دادن آبی پوش بود چون اکثرا لباس آبی میپوشیدمنقل قول:
ین آخرها هم دیزگاه می گفتن البته اکثرا من روشون لقب میزاشتم مقل همین قلک
بگی نگی یه نصفه هم طبع شعر داشتم که تو دوران ابتدایی وراهنمایی ازش برای تخریب شخصیتی بچه ها استفاده میکردم:20:
و این هم سورپرایز من برای شما از نقد کمال تو متفرقه پیداش کردم
نقل قول:
نقل قول:
اقا تصور كن چهار تا موج پاكسازي بفرستي به يه روستا، بعد يه قطار كه اوليش 18k حمله داره، سه تا از نوبل هات بخوره به طرف با نتيجه ي سبز، بري صفحه اولت رو refresh كني، منتظر روستاي 11k جديد باشي، ببيني خبري نيست هي بزني، ببيني خبري نيست، TW رو فحش بدي به خاطر مشكلاش، بري تو گزارشات گك كني ببيني مشكل چي بوده، يهو يه نقطه ي ننگين قرمز ببيني، وازش كني ببيني زده:
none of your troops returned, no information ....
اين بلايي كه امشب سر يكي مياد! به رفيق من حمله كرده، منم يه ساپورت كامل و به موقع واسش فرستادم!
حالا كه هوام رو داري، به هر كدوم روستاهام، يه سپاه كامل بفرست!
ميخواي بياي اونورا هم يه روستا بگيري؟ تو كه همه جا روستا داري، يكي هم اون جا بگير! ميتونم يكي از روستاهاي خودم رو خالي كنم.
امین جان اون لینکی که در مورد نقشه توی فروم گذاشته بودی اینجا هم بذار تا همه استفاده کنن.نقل قول:
سپاه میخوای چیکار .نقل قول:
تو فقط برو جلو.
من هم میشینم دعا میکنم که موفق بشی.:31:
میبینم که جمع همه جمه و کلی پست میدن.. :31:
ما هم به عنوان ریاست محترم تشخیص مصلحت نظام دولت جنگهای قبیله ای به تمامی بروبچس شاخ لایی باز که پا میزارن روی گاز شو بخیر میعرضیم... :31:
میبینم که همه افتادن توی خط نوبل و در سطح تیم ملی دارن کا54 رو پر از نقطه های خوش رنگ آبی میکنن..!! :12:
کمال که خدا خیرش بده دیگه چیزی واسه کسی باقی نمیزاره... من نمیدونم که شماها این همه نیره رو از کجا میارین..!!! :23:
من که مورالم اومده زیر 50% به یه روستای 4k پوینتی هم نمیتونم حمله کنم.. بجاش بازیکنای ضعیف تر رو اجیر میکنمو بجاش ریسورس میدم....:21:
اینم یک آگهی استخدام مزدور...
به یک بازیکن زیر 40k نیازمندیم.. جهت کلیر کردن 3 روستای 4 هزار امتیازی.. با پرداخت ریسورس آنی.. لطفا به این نشانی : 439|515 در ولد 12 میل بزنید..
با تشکر ریاست محترم تشخیص مصلحت نظام دولت جنگهای قبیله ای.. در کاخ سلاخ خونه.. :6:
آخ راست ميگي مصطفي، اصلا يادم رفت!
من بلد نيستم لينك بدم
کد:www.tribalwarsmap.com
خب مصطفی جان عکس و توضیحات رو اینجا بده
تا بدونم چه شکلیه
خوب سوالت رو بپرس تا من یا یک نفر دیگه توضیح بده.نقل قول:
من یه نیم ساعتی کار دارم اگر کسی توضیح نداده بود برات توضیح میدم.
آخجون سوال
سوالم در مورد اینه کهنقل قول:
برای تعویض چوب با با اهن
و در کل منابع با هم کجای فروم باید رفت و چیکار کرد:20:
نقل قول:توی فروم که نباید بری.نقل قول:
باید بری توی مارکت.
امین جان براش توضیح بده.
من اگر تونستم یک عکس میذارم تا همه ی تازه وارد ها هم استفاده کنن.
نقل قول:
نقل قول:
بابا من کلی گشتم تا اینا رو پیدا کردم یعنی اصلا جالب نبید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه خورد تو ذوقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا آخر عمر به کسی گیر نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا میرم تو یه فروم دیگه بند و بساطم را پهن میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين راه اينه كه همين جا يكي رو گير بياري تيغش بزني، تو جهان 10 خود من گزينه ي مناسبيم! ولي از مصطفي بگير
تو بازي كه خودت فروشگاه يا market داري، اون تو سمت چپ يه قسمت به اسم other offers، و يه قسمت به نام your offers.
تو other ميتوني پيشنهادايي كه ديگران گذاشتن واسه معامله رو قبول كني، تو your ميتوني خودت پيشنهاد درست كني، و صبر كني ببيني كسي قبول مي كنه يا نه.
تو ترايب ها هم معمولا تو فرومشون يه جايي هست به نام market اونجا ميتوني تاپيك هاي احتمالي رو ببيني و يا new topic رو بزني و درخواستتو بدي
اینو باید خودشون بیان و جریانش رو تعریف کنن.نقل قول:
دوستان احتمالا اين رو ديدن، ولي براي كسااي كه نديدن ميذارم، انصافا اگه چنين چيزي بود من توش اول بودم!
کد:www.tribalhugs.net
اين چرا اينطوريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چشه؟ بازي به اين قشنگي. وقتي ميبيني همسايت داره با n برابر سرعتت رشد ميكنه، وقتي تو 3000 امتياز داري اون يه روستاي abandoned گرفته و به 9000 امتياز رسيده، با 250 تا scout ميبيني 100 تا نيزه زن داره، بعد خيلي راحت نوبلش ميكني، ميل مي زنه ميگه توروخدا نكن، اين آدرس رو بهش پيشنهاد ميكني!
اين برداشت آزاد از پست هاي يكي از هم ترايبيام تو 10 بود(basketbolista22)
قسمت your offer
برای اینه که خودت یک پیشنهاد در مارکت ایجاد کنی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مثلا توی این روستا من آهن زیاد دارم و خاک کم دارم.
خوب پیشنهادم اینجوریه که 1000 تا آهن میدم.950 تا خاک می گیرم.
حداکثر فاصله زمانی رو 4 ساعت انتخاب کردم.
تعداد پیشنهاد ها هم 50تا.
میتونستم یکدفعه بگن 50000 آهن رو با 47500 تا خاک عوض میکنم و تعداد رو یک بزنم.
اما اینجوری احتمال اینکه یک نفر پیشنهاد من رو قبول کنه کمتر میشه.
یا میتونستم بزنم 1000 تا آهن میدو 2000 تا خاک میگیرم.اما باز هم احتمال اینکهکسی این معامله رو قبول کنه کمتر میشه.
من اگه بخوام پیشنهاد بدم مثلا 100 اهن رو با 100 چب عوض میکنم چیکار باید بکنم
status
Merchants: 59/59 Maximum transport amount: 59000
Create offer
Offer
For:
Maximum Duration: Hours
Number of offers: Offers
یاد گرفتم ممنون:10:نقل قول:
خيلي ساده، اونجا كه مصطفي زده 1000، تو ميزني 100 و جلوي آهن رو تيك ميزني
به جاي 950 هم ميزني 100 و جلوي چوبش تيك ميزني.
تعداد پيشنهادا رو هم ميكني 1.