پايان نيمه اول
پرسپوليس 1 - فجر سپاسي 0
گل توسط پژمان نوري
پايان نيمه اول
پرسپوليس 1 - فجر سپاسي 0
گل توسط پژمان نوري
بازی بدی نبود و چند تایی بازی ترکیبی دیدیم
ولی بازم این تیم کریمی میخواد
بازی خوبی بود
بازی رو کامل در دست داشتیم
خوبه که نیکبخت هم داره به اوج بر می گرده کم کم خوب بازی کرد
خیلی آفساید دادیم
به امید گل های بیشتر
لعنت به این شانس ! حیف شد ای کاش حداقل مساوی می کردیم
اینطوری سومی مون به خطر افتاد
ای کاش کل بازی رو مثل یه ربع آخر بازی می کردیم
پايان بازي
پرسپوليس 1 - سپاسي 2
خيلي باخت زشتي بود
نميدونم چرا كريم باقري تعويض شد تعويض اشتباهي بود
بازم باختیم!!!!!!!!!!!
واقعا توره و زارعی و بادامکی و... این بازی در حد ستاره ظاهر شدن
واقعا آفرین به غلام پیروانی بازم نیم فصل دوم ترمونده و حال همه تیم ها گرفته
تنها نکته مثبت این بازی هم بازگشت خلیلی و بازی قابل قبولش بود
اتفاقا کاملا درست بود اگه من بودم دقیقه 20 می کشیدمش بیرون!خیلی گند زده بود!نقل قول:
نميدونم چرا كريم باقري تعويض شد تعويض اشتباهي بود
شانس آوردیم لیگ 1 ماه تعطیل میشه!!!
ولی با این بازی باید منتظر اولین باختمون تو لیگ قهرمانان جلوی شارجه تو آزادی باشیم!!:2::2:
هی ی ی ی ی ی.............
چی بگم
شاغلام دیگه
به هیچ کی رحم نمیکنه
بدشانسی حیا کن . پرسپولیس و رها کن
2 موقعیت و دو گل ! 8 موقعیت و 1 گل ! واقعا مسخرست ...
نیکبخت امروز از گذشته بهتر بود.
توره افتضاح بود.
دفاع پرسپولیس خیلی کنده. گل اول و دوم دفاع 100 % مقصر بود.
گزارشگر بازی که عالی بود! کلمه جدید هم که یاد گرفتیم!(سرعت بدنی)
اگه پیروانی ادعاش میشه هفته آخر سپاهان رو هم تو اصفهان ببره....
به جز ۱۰ دقیقه آخر افتضاح بازی کردیم. واقعا نبودن کریمی احساس می شد ! خلیلی و نوری خوب بازی کردن. بقیه افتضاح بودند.
من موندم برای چی وینگادا به علی عسگر اعتقاد داره که ۹۰ دقیقه باید بازی تیم رو خراب کنه ؟!؟!؟
نکته مهم: با توجه به وضعیت جدول , هر نتیجه ای که فردا در بازی سپاهان و مس کرمان بدست بیاد به طور قطع رتبه ی سوم جدول رو از میدیم :41:
بد اوردیم....واقعا بد اوردیم
هر دوتا گل رو که خوردیم من موندم که چه قدر مسخره توپ رفت تو گل...
خدا کنه مقامی کسب کنیم که سال بعد هم تو آسیا باشیم...
این توره هم که دیگه مسخرشو درارورده
واقعا شانس چيز خوبيه
برق شيراز كه هر چي هم خوب بازي ميكنه باز ميبازه
به قول پيوس كه ميگه از اين اتفاق ها سالي 1 بار ميافته
توي بازي آخرشون يه شوت خارج چهار چوب ميخوره به بدن يار خودشون و گل ميشه !!
حالا فجر هم 2 توپي كه چسبيده به خط دروازه را با برگردون ميزنند دقيق ميره توي گل
و پرسپوليس هر چي توپ از جلوي دروازه ميزنه ميره هوا يا ميخوره توي ميله
فقط كاش فرصت بيشتري گيره خليلي ميومد
اين 2 -3 تا ضربه اي كه زد خوب بود
کودوم داداشش؟؟هادی که نیست؟؟نقل قول:
تسلیت باشگاه پرسپولیس به «مهدوی کیا»
مهدی مهدوی کیا بازیکن اسبق تیم فوتبال پرسپولیس و کاپیتان تیم ملی کشورمان روز گذشته در سوگ از دست دادن برادرش نشست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مهدی مهدوی کیا شب گذشته به تهران آمد و در مراسم تشییع برادرش شرکت کرد. به همین مناسبت باشگاه پرسپولیس درگذشت ناگهانی برادر مهدوی کیا کاپیتان تیم ملی و بازیکن پیشین پرسپولیس را تسلیت گفته و از درگاه ایزد منان برای بازماندگان و خانواده محترم مهدوی کیا صبر و شکیبایی مسئلت می نماید.
من با این سرمربیه اصلاً حال نمیکنم
زیر خاکی ورداشتن اوردن
کاشکی آخر فصل وینگادا و انصاری فرد رو از پرسپولیس حذف کنن.... با این مدیر عامل که اصلا این کاره نیست و این مربی فصل بعد همین آشه و همین کاسه.........................
حاجی یکی برداره پست شماره ی 17157 تو صفحه ی 1716 رو تو صفحه اول بذاره...
حیفه این وسط بمونه.
یک افتضاح دیگه
رفتیم رده چهارم
فقط دم محسن ، جیلیز ویلیز خیلی حال داد
از دست این توره راحت میشیم
واقعا دم محسن گرم خيلي حال داد انگار نه انگار كه 9 ماه بازي نكرده بود
دیدین گفتم وینگادا مفت نمی ارزه
باز دم پیروانی گرم که بهتر از این عطیقه کار کرد ه بود
مدیر عامل هم فقط کاشانی و عابدینی...بقیه مفت گرونن
خدا آخر و عاقبت تیم رو به خیر کنه
هی...بازم باخت و بازم ناکامی:دی
فکر کنم طلسم شدیم:دی
اصلا بی خیال بازیای آسیایی سال دیگه،امسال را که داریم تازه شروع هم نشده هنوز،محسن هم نشون داد که همون محسن پارساله! فقط نگران بازی مزخرف بادامکی و توره و سوتی های دفاعم!
ازاین به بعد اگه زارعی و بادامکی بیان تو ترکیب من tv رو خاموش میکنم.پسر بچه های تو کوچه ازینا بهتر بازی میکنن
ولی بچه ها من امیدوارم به آینده.تو لیگ قهرمانان آسیا ما خوب خواهیم شد.مطمئن باشین.خلیلی.کریمی.پتروویچ... . واقعا ارزشمندن.به امید قهرمانی در آسیا...امروز هم بد بازی نکردیم.از بازی های قبلی بهتر بودیم.
نقل قول:
کاملا موافقم ..
لیگ رو فقط باید واسه کسب سهمیۀ آسیایی توش جنگید ..
اگه کریمی و پتروویچ به بازی بعدی برسن ، مطمئنم میتونیم قدم اول رو با برد برداریم تو آسیا ..
خیلی خوبه که بازی اولمون توی آزادی ه .. از این باید استفاده کرد ..
خلیلی هم که به نظرم عالی بود در حد اولین بازی بعد از چندین ماه ..
دو تا توپش ارزش دو تا گل داشت ..
ایشالا خلیلی توی بازی بعد هم میترکونه .. :8:
یا حق
:40:
ممنون جالب و مفید بودنقل قول:
این عکس بدون شرح صحنه گل دوم فجر رو نشون میده که متاسفانه افساید بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما بازیکنای اصلیمون رو نداشتیم که اینطوری شد
بعدش هم بیشتر بازی دست ما بود یعنی ما که بد بازی نکردیم
من نمی دونم چرا اینقدر طرفدارا زود جوش میارن
بزارین کریمی و پترویچ بیان اونوخت درست میشه
وینگادا هم مقایسه کنید با بازیه پرسپولیس جلوی پیام !! که با پنالتی بردیم و افتضاح هم بازی کردیم ! خب الان کدوم بهتره ؟ اینکه خوب بازی کردیم ولی شانس نیوردیم یا اونکه افتضاح بازی کردیم و مفتی بردیم ؟
اون صحنه ی مشکوک پنالتی روی مازیار را هم میشه عکس یا ویدیوشا بذارین!
تایید میشه!:46:نقل قول:
ايشا... توي آسيا بيشتر تلاش کنيم و داور رو هم بايد جزيي از حريف بدونيم
باختيم ولي نا اميد نيستيم
نقل قول:
ممنون بابت مطلب و سليقه ي زيباتون
منبعش رو هم ميزاشتين خوب بود
چه فایده داره که بازی دست ما باشه و موقعیت درست نکنیم ؟؟؟ گل هم نزنیم.نقل قول:
ببین چیکار کردن با این تیم که ما تو آزادی به فجر میبازیم....
پرسپولیس تیمه نیست که به 2 تا بازیکن تکیه کنه....:13:
هوادارا به نظر من خیلی رفتارشون خوب بود ما اونجا بودیم پدر همشونو در میاوردیم من که توخونه همشونو نفرین کردم که با دل هوادارا اینجوری بازی میکنند ....:41:
وینگادا کدوم:2: ..... افشین قطبی :40:کجا و این یارو کجا... شده واسه ما بگویچ ،شالگردن میندازه...
چاره کار پرسپولیس استفعای دسته جمعی هیئت مدیرس که ماشالا اینا انقدر پرو ان که ...........:19:
شما که طرز فکرت داغونه ! :دی
من خودم بازی قشنگ بدون نتیجه رو بیشتر دوست دارم بعدشم یکی از گل های فجر آفساید بود دیگه ما هم موقعیت کم نداشتیم 8 تایی داشتیم که نتونستیم استفاده کنیم
واقعا میگم هوادارا زود جوش میارن همینه دیگه همون موقع که هی به قطبی فشار میوردن خیلی از هوادارا یه دفعه شدن ضد قطبی ... حالا ما هی می گفتیم این همونه که مارو قهرمان کرده ولی یکم که اوایل فصل خیلی خوب نتیجه نگرفتیم خیلی ها بر ضدش قد علم کردن ...
این وینگادا هم همینه جریانش این یارو برای آسیا اومده که به نظر من مفیده بعدشم باهاش قرارداد داریم نمی تونیم به خاطر چند بازی بگیم بیا ببرو نمی خوایمت بعدش بره فیفا شکایت کنه چند امتیاز ازمون کم بشه الکی که !!
همین هیئت مدیره است که پاشده امده این تیمو با این قیمت جمع کرده ! وگرنه که الان ما تیممون خیلی ساده بود وقتی با این ستاره ها بعضی جاها نتیجه نمی گیریم می خواین بدون این ها چیکار کنیم ؟ مدیر عامل هم که عوض شده با این که ازش خوشم نمیاد ولی باید کارش رو در دراز مدت دید که چیکار میکنه مثلا استعداد یابی میکنه یا نه و... مثلا تو همین مدت واقعا ببینین چقدر حاشیه ها نسبت به موقعی که مصطفوی بود کم شده ...
فعلا به جای این که هی اعتراض کنیم باید حمایت کنیم چون بهترین کاره
تمرين چهارشنبه سرخپوشان تعطيل شد
کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از پشت سر گذاشتن هفته سی ام مسابقات لیگ برتر، تمرین امروز (چهارشنبه) را تعطیل اعلام کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، از سوی کادر فنی سرخپوشان، تمرینات این تیم امروز چهارشنبه تعطیل و فردا از ساعت 14:30 در زمین خیریه عمل پیگیری می شود.
شارجه، آسیب پذیر در دفاع و خطرناک در حمله
تیم شارجه امارات، اولین حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا، روز يكشنبه در ادامه مسابقات لیگ امارات در زمین خود مقابل النصر با نتیجه سه بر دو شکست خورد.
*امین نوروزی -
شارجه که با سیستم 1-3-2-4 بازی می کند، از وجود سه بازیکن برزیلی به نام های اندرسون، کارلوس و روبرتو لوپز در ترکیب خود بهره می برد که دو نفر اول مهاجم و لوپز هافبک دفاعی است.
محوری ترین بازیکن این تیم اندرسون است که با شماره 10 و بازوبند کاپیتانی به عنوان مهاجم نوک ایفای نقش میکند. این بازیکن برزیلی از وضعیت فیزیکی مناسب و تکنیک قابل ملاحظهای برخوردار است و با اعتماد نفس بالایی که دارد، در خط حمله بسیار تاثیر گذار ظاهر میشود و در نبردهای هوایی و زمینی موفق نشان میدهد. گاهی هم عقب تر میآید و در امر بازی سازی شرکت میکند. قطعا یکی از مهمترین وظایف مدافعان پرسپولیس در دیدار با شارجه مهار اندرسون خواهد بود. تیم شارجه آنقدر به اندرسون وابسته است که خارج کردن این بازیکن از روند بازی به معنی فلج شدن این تیم خواهد بود.
جان کارلوس دیگر بازیکن برزیلی شارجه که پیراهن شماره 9 را به تن دارد، در نقش مهاجم دوم ظاهر میشود. وی اگرچه از ویژگی های اندرسون برخوردار نیست، اما بازیکنی فرصت طلب است که در امر گلزنی موفق نشان میدهد. در دیدار اخير مقابل النصر نیز گل دوم شارجه را همین بازیکن روی حرکت تکنیکی و پاس زیبای اندرسون به ثمر رساند.
روبرتو لوپز هم بازیکن شماره 26 شارجه است که در کنار نواف مبارک به عنوان هافبک دفاعی انجام وظیفه میکند.
تیم شارجه اگرچه با اتکاء به بازیکنان برزیلی به ویژه اندرسون در کار هجومی خطرناک نشان میدهد، اما این تیم در فاز دفاعی بسیار آسیب پذیر است. مدافعان این تیم چندان هماهنگ عمل نمیکنند و در نتیجه شارجه در مقابل حریفان راحت گل میخورد. ایجاد موقعیت گلزنی در مقابل شارجه، با توجه به وضعیت نا به سامان خط دفاعی این تیم، کار چندان دشواری برای سرخ پوشان پرسپولیس نخواهد بود.
اگر پرسپولیسی ها در دفاع هوشیارانه عمل کنند و اسیر حرکات اندرسون نشوند، در امر گلزنی هم کار سختی پیش روی نخواهند داشت. اگر تا روز بازی با پرسپولیس دفاع 4 نفره سفید پوشان شارجه سر و سامان نگیرد، با توجه به آسیب پذیری عمق دفاع این تیم، 20 اسفند روز سختی را در ورزشگاه آزادی مقابل سرخ پوشان تهرانی تجربه خواهند کرد.
راستی این گزارشگر بد جور رفته بود تو مخ من
بازی های شهرستان باید گزارشگرای طرفدارا حریف تحمل کنیم تهران هم که باید خیابانی و این دیروزی و ... تحمل کنیم
آره منم می خواستم بگم مثل اینکه به عادل گیر دادن دیگه نمی زارن گزارش کنه :|
واقعا !!!!!!!!!!!!نقل قول:
ولی گزارش دیروز افتضاح بود من ضبط روشن کردم و رادیو ورزش گرفتم و با صدای اون بازی دیدم