حالا من که تازه این سرویس سالانه 20 گیگ رو از شاتل گرفتم رو میتونم هر زمان که خواستم تغییر بدم یا باید یک سال صبر کنم؟
Printable View
حالا من که تازه این سرویس سالانه 20 گیگ رو از شاتل گرفتم رو میتونم هر زمان که خواستم تغییر بدم یا باید یک سال صبر کنم؟
آره میتونی لغوش کنی یه طرح دیگه بگیرینقل قول:
احتمالا در تابستان هم جشنواره هس:n05:
با سلام
دوستان طرح بهاره 1 ساله 20 گیگ 39900 میشه از شاتلند رایگان دانلود کرد؟ و سرعت شبانه ش از سرور خارج چقدره؟
نقل قول:
بله دوست عزیز. سرعت شبانه هم بستگی به بار شبکه و مرکز مخابراتی دارد. باید تست کنید.
ممنون. چون اینترنتی که دارم در تایم رایگان از سرور خارجی محدود میشه اما از داخلی محدودیتی نداره میخواستم ببینم این سرویس هم (طرح بهاره 1 ساله 20 گیگ 39900) این مشکل رو داره یا نه.نقل قول:
سلام
دوستان این جشنواره ها هم قضییه ای شده ها !
من چند باره تلاش میکنم از جشنواره سرویس بگیرم ولی نمیشه و هر سری به هر بهونه ای سرویس نمیدن
یکبار میگن پورت خالی نداریم
یکبار هم میگن سرویس جشنواره نداریم ولی سرویسای دیگه داریم !!:n27::n25::n34:
در کل مشکوکه و ادم احساس میکنه فقط میخوان یوزرهارو بکشن سمت خودشون و از سرویس دهی و کیفیت و خدمات خبری نیست:n10:
یه سوال دارم ایا دانلود از شاتل لند رایگانه؟ اگه اره تا کی؟ چون شنیدم که زمان دارهع و بعد مدتی دیگه رایگان نمیشه من بدبخت فقط واسه شاتل لند اومدم شاتل وگرنه همه قوانینش دست و پاگیره.
ممنون میشم کسی توضیح بده
سلامنقل قول:
بله رایگانه شما لینک زیر رو مطالعه کن ببین جزو شهرها هستی؟ اگه هستی میتونی بدانلودی
کد:http://shatelland.com/promotion
با سلام
ترفند جدید شاتل در مازندران برای کاهش پهنای باند با درخواست خودتان :n10:
برای چند نفر از دوستان که همگی چند سال هست که از شاتل استفاده می کنیم در این چند روز گذشته اتفاق جالبی افتاده .(البته باید بگم هنوز برای من اتفاق نیوفتاده ولی طبق شواهد بزودی).
حرکت به این صورت اغاز می شه که ناگهان شما با قعطی مکرر نت مواجه می شین بطوری که هر چند دقیقه قعطی دارین. هر دفعه که خط بالا میاد یه ip جدید دارین. یه بار تهران یه بار امل یه بار بابل و ... وقتی نویز خط رو بررسی می کنید می بینید که یکهو و همینجوری نویز خطتتون برای خودش خراب شد :n09:. البته برای این امر لازمه که هیچ تغییری تو هیچ جا نداده باشین تا این معجزه رو ببینین :n02: وگرنه اگه یه تیکه سیم جابجا کرده باشین بهونه خوبی دادین دستشون.
حالا اینجاست که شما با پشتیبانی تماس می گیرین و کارشناسان خبره:n13: تشخیص می دن که مشکل از پهنای باند اضافی هست که بصورت پروموشن در اختیارتون قرار دادن:n19:و شما تا حالا همینجور شانسی داشتین خیلی قشنگ و بی دردسر از نت استفاده می کردین پس در یک حرکت کارشناسانه و فداکارانه تا جای ممکن .....
البته شما فکر بد نکنید که دوستان شاتل خودشون انگولک کردن ها. اصلا:n24:
موفق باشید.
برا منم چند وقت پیش همین شد گفتن بیاریم پایین نذاشتم ، بعد خودش خوب شد :)))نقل قول:
البته پارسال ک پهنای یاندم را 16 مگ بسته بون خودشون همه چی عالی بود شب زجر میکشیدم اونم بخاطر نویز چراغ برق بود ک مجبور شدم رو 6مگ ببندم الان 750 میکشم