فرقی نداره ، بسته به ماشین داره ، از 15 روز هست به بالا ، مثلا ایران خودرو 30 روزه تحویل میده البته 30 روز کاری یعنی 5 شنبه و جمعه حساب نمیشه و بازم به عناوین مختلف میتونن ماشین رو دیرتر از موعد تحویل بدهند .نقل قول:
فرقی نداره ، بسته به ماشین داره ، از 15 روز هست به بالا ، مثلا ایران خودرو 30 روزه تحویل میده البته 30 روز کاری یعنی 5 شنبه و جمعه حساب نمیشه و بازم به عناوین مختلف میتونن ماشین رو دیرتر از موعد تحویل بدهند .نقل قول:
نقل قول:
پیشنهاد میکنم اگر قصد خرید L90 دارید از خرید رانا صرفه نظر کنید . میتوانید به مدل 90 E2 یا 91 E1 فکر کنید .
اگر هم قصد خرید صفر دارید :
سمند EF7
پژو 405 SLX
ـــــــــــــــــــــ
در این ۷،۸ سال اخیر کیفیت خودرو های داخلی روز به روز پایین اومده و امروز به بدترین کیفیت ممکن رسیده و در تمام محصولات مشهود بوده..نقل قول:
دوستان من واقعا موندم چی کار کنم 31 تومن می تونم هزینه کنم برای ماشین بین صفر رانا و کارکرده l90 موندم از یه طرف ماشین صفر یه چیز دیگه هستش از طرفی هم تندر از هر نظر ازمایش خودش رو پس داده و واقعا ماشینه خوبی هستش خیلی از دوستان رو هم دیدم که از رانا راضی نبودن حالا با این وضعیت پیشنهاد شما چیه ؟
من کسی رد ندیدم که در طی 2 سال اخیر کسی از 206 که با کیفیت ترین محصول ارانی بود رضایت داشته باشه..
درود ؛ 206 صندوق دار موتور 1.6 مدل 86 نوك مدادى "تمام رنگ" ، بيمه نداره لاستيك هم تقریبا نو هست. چند فى ميخوره حداقل و حداكثر؟
آقا پراید مدل ۸۹ با ۹۰ هزارکلیومتر کارکرد بدون تصادف جدی چقر می ارزه؟
دوستان من میخوام یه پراید بخرم مدل 131 TL این مدل چجوریه دو ایربگ و abs داره ولی هیدرولیک نداره
هیدرولیک تو پراید خیلی تفاوت داره؟
صفر هست کاردکس هست یعنی مدل 93 میخوره به قیمت 17300هفده میلیونو سیصد تومان میدن؟
خوبه این قیمت؟
یه دونه هم 206 معمولی مدل 85 هست تمام رنگ خوردگی نداره ها فقط اسید پاشی شده به رنگ نقره ای اینم 15.500 میگن؟
به نظرتون قیمتشون تو این دوره بر خوبه؟کدومو بخرم خوبه؟
اگه میشه راهنمایی کنین فردا میخرم با تشکر از همتون دوستان
تیپش چیه؟ منظور v چنده؟نقل قول:
اگر فول باشه یعنی وی8 بیرنگش هست حدودا 20 تومن.نقل قول:
این که تمام رنگه حداقل 5تا6 تومن باید بیوفته
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
پراید و 206 که قابل مقایسه نیستن با هم.نقل قول:
اما اون تمام رنگه چطور مطمن هستی که اسید پاشی شده.؟! این داستان آفتاب سوختگی و اسید و روغن ترمز خوراکه ماشینای تمام رنگه گول نخوری فقط. قیمتش هم بالاست.
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀