به خاطر چیزی که اسمش رو امنیت گذاشتن غیرفعال شدهنقل قول:
به نظرم خبری از فعال شدنش هم نخواهد بود
از موبایل بانک استفاده کنید یا تلفن بانک
Printable View
به خاطر چیزی که اسمش رو امنیت گذاشتن غیرفعال شدهنقل قول:
به نظرم خبری از فعال شدنش هم نخواهد بود
از موبایل بانک استفاده کنید یا تلفن بانک
درودی دوبارهنقل قول:
بخاطر مورد بالا آخرش خودم به بانک مراجعه کردم ولی با شون دعوام شد و آخرشم بهشون گفتم حسابم رو صفر میکنم .... الان اگه بانکی سراغ دارید که روزشمار 20 درصد بده معرفی کنید.... کف موجودی هم یک یا دو تومن باشه اشکالی نداره.اگه خدمات اینترنتی خوبی هم داشته باشه که عالی میشه.
سلام .نقل قول:
وضع امنیت اطلاعات در ایران خوب نیست . چند روز پیش هم تیتر یکی از روزنامه ها همین بود ( امنیت کارتهای بنکی زیر سوال)
چند مدت قبل هم توی تلوزیون گفت به علت ناامن بودن تبادل اطلاعاتِ بانکی در شبکه ی موبایل , تعدادی از سرویسها دیگه ارائه نمیشه
بانک اقتصاد نوین پا جای پای بانک ملی گذاشت؛ برداشت بدون اجازه ۵هزار تومانی بابت ارسال پیامک
دقایقی پیش یک پیامک اطلاعرسان برای مشتریان یک بانک خصوصی ارسال شد.
به گزارش خبرآنلاین، این پیامک که از کسر مبلغ ۵۰ هزار ریال بابت آبونمان ارسال پیامک خبر میدهد، یادآور اعتراضاتی است که چندی قبل برای بانک ملی در شرایط مشابه ایجاد شده بود؛ زمانی که هرگز مشخص نشد چرا بدون کسب اجازه از مشتریان، مبلغی از حساب آنها کسر شده است.
حالا و پس از چند ماه، اتفاقی مشابه رخ داده و مشتریان بانک اقتصاد نوین، اگر به هر دلیلی این پیامک را دریافت نکرده یا به آن توجه نکنند، بی اختیار مبلغی را به حساب بانک ریختهاند (بخوانید از حسابشان برداشت شده) که رضایت قبلی برای این منظور ابراز نداشتهاند.
15-10-29-154647940807131
دوستان جدیدا که میرم پول به حسابم واریز کنم دیگه یه دونه فیش واریزی بهم نمیدن فقط دفترچه حساب رو چاپ میزنن این بعدا مشکل ساز نمیشه؟
قانونا مگه نباید یه دونه فیش واریزی رو به مشتری بدن؟
سلامنقل قول:
بله باید مدرک بدند که پول رو گرفتند و واریز کردند به حساب
ظاهراً بانک شما برای کاهش هزینه هاش سند واریز و شاید برداشت رو حذف کرده اما گمون نکنم همه ی بانکها اینجوری باشه
به هر حال حتماً دفترچه رو چک کنین تا مطمئن بشین مبلغ درسته
یک پرینتِ آخرین 10 گردش هم از خودپرداز بگیرین بذارین توی دفترچه
بهتره سیستم پیامکی هم فعال باشه و مسجهای بانکتون رو حداقل 6 ماه حذف نکنید .
نه دوتا فیش هست ولی بانک هر دو برمیداره واسه خودشنقل قول:
یه بار وقتی اعتراض کردم بهشون گفتن فقط چاپ زدن دفترچه کافیه به نظرتون این کار قانونیه؟
با سلام حضور دوستان عزیز .بنظر اینجانب خدمات اینترنتی و بانکداری اینترنتی بانک ملت از تمام بانکها بهتر و کارکردن با آن راحت تر ه و حتی ارتباط با مشتری 1556و82488 جوابگو مشکلات مشتریانه.:n06::n40:
سلام
چرا ussd بانک کشاورزی کار نمی کنه روی سایتش چیزی پیدا نکردم ولی کدشو خوندم نوشته بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * هست ؟!
- - - Updated - - -
سلام
چرا ussd بانک کشاورزی کار نمی کنه روی سایتش چیزی پیدا نکردم ولی کدشو خوندم نوشته بودن #730* هست ؟!
اگر همه ی شعبه هاشون همینجوره پس برای کاهش هزینه بخشنامه دادند که اینجوری باشهنقل قول:
اما اینکه میگین دو نسخه مینویسین و هر دو تاش رو میگیرند غیر عادی هست
همون دو نسخه احتمالا روی یکیش نوشته "نسخه مشتری"